|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
25.9.2009 11:48:34   
majčica20
ojla punce,
Krčki - najprej skenslaj mleko z jedilnika, meni je to zeloooo pomagalo. lahko so tudi AD3 krive, če jih jemlje. BIo gaia ap so nam pomagale pri prebavi, naša namreč ni kakala tudi po devet dni in jo je od tega zvijalo 100 na uro. zdaj kaka približno na tri dni. pa ni treba dajat po 5 kapljic, ker imajo lahko tudi po tem kratkotrajne vetrove. jaz sem zmanjšala odmerek na dve na da in je ok.

pa še VPRAŠANJE, A JE MEL KDO ALERGIJO NA MAČJO DLAKO IN KAKO SE TO KAŽE?
PA lp m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
25.9.2009 14:08:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutro

no, tud mi nismo bli na loki. Rea, takrat ko sem, pa te itak ni user posted image . Koje brezvezno vreme...gre kera na kofe?

Majch lahko se za pon. zmenimo, častim tortico za RD user posted image , ma mi je zapasala tista z Loke user posted image user posted image user posted image .

odlično, zaenkrat ni drugih planov za pon, tako da sem za (kdaj sem se pa torte branilauser posted image )

mi2 pa z vama, častim kavouser posted image user posted image user posted image
sam ne prav zgodaj, naš malček še spiuser posted image user posted image je šel včer spat ob 22.30 pa spal do 7h,pa jedel, zdaj pa spet spi user posted image user posted image user posted image

No torej v ponedeljek user posted image user posted image user posted image :

na Loki - jaz in moja user posted image , Majch in user posted image , Alex in user posted image .

Ura? Dopoldne nekje med 10 in 11 uro ??? Ali prej, kasneje? Kako vam paše???

Da nam končno rata se dobit!

Rea a nas bereš? user posted image user posted image user posted image

Kaminek šele danes dobila tvoj ZS na RR (očitno neki štrajka user posted image ), bom drugič sporočila, ko bom po Trebnjem letala user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
25.9.2009 14:37:37   
Alex01
Princesi - jaz mislim, da bo med 10 in 11 šlo user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
25.9.2009 15:02:05   
Mala_princeska

Princesi - jaz mislim, da bo med 10 in 11 šlo user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
25.9.2009 16:39:49   
Anonimen
ok ura. SE vidimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4480
25.9.2009 18:16:58   
Alex01
melody? si še 2v1?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
25.9.2009 19:43:42   
_melody_
melody? si še 2v1?

ŠE VEDNO 2V1 user posted image . Zdaj sem pa že kr mal napeta, ker hočem met Saro ob sebi pa vse že takoooooooooooooo bubauser posted image . Jutr spet CTG, ko bi bog daluser posted image , da bi me kr not zadržal.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
25.9.2009 20:01:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

PA lp m

jaz mam - kaže se kot kihanje in poln nos

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
25.9.2009 20:02:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

melody? si še 2v1?

ŠE VEDNO 2V1 user posted image . Zdaj sem pa že kr mal napeta, ker hočem met Saro ob sebi pa vse že takoooooooooooooo bubauser posted image . Jutr spet CTG, ko bi bog daluser posted image , da bi me kr not zadržal.

držim pesti, d se danes kr začne

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
25.9.2009 20:04:22   
Anonimen
Danes sem pa jaz videla tri mamice z vozički v Tušu - ena je mela belo jopco pa voziček stokke, ena je bla blond, s trikolesnikom, pa ena mamica s štirikolesnikom, zelenim, se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
25.9.2009 22:13:46   
Mala_princeska

ok ura. SE vidimo.user posted image

Velja.user posted image Jaz bom v Tušu parkirala in peš prilezla do Loke, sam upam da ne bo dežja, ker nimam tiste zaščite za dež.

IZVIRNO SPOROČILO: nya

melody? si še 2v1?

ŠE VEDNO 2V1 . Zdaj sem pa že kr mal napeta, ker hočem met Saro ob sebi pa vse že takoooooooooooooo buba . Jutr spet CTG, ko bi bog dal , da bi me kr not zadržal.

držim pesti, d se danes kr začne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Gremo Melody po eno trmasto tehtnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

PA lp m

jaz mam - kaže se kot kihanje in poln nos

To se men dogaja, pa sem na prah alergična.

Jutri bom pa HOME ALONE z user posted image , eni v trgatev, eni pa na morje user posted image - mojedva gresta malo v Izolo ladje pogledat, pa user posted image malo plavat peljat. Ne grem z njima na burju in v gužvo, ki jo prinese tisti ogled jaht, da ne bo z user posted image pred cepljenjem kaj narobe, pol bi se pa tolkla po glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
25.9.2009 22:25:14   
Mala_princeska
Ma user posted image ste slišale da se po novem porodniška naj ne bi štela v delovno dobo? Norrrrrrciiiiiii......user posted image za državo.....

Neposredna povezava do sporočila: 4487
25.9.2009 22:39:32   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ma user posted image ste slišale da se po novem porodniška naj ne bi štela v delovno dobo? Norrrrrrciiiiiii......user posted image za državo.....

Se podpišem !!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4488
25.9.2009 22:43:22   
Alex01
melodyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš čimprej stisnila Saro k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tut jutri v trgatev - princesi, čisto blizu tebe bom user posted image user posted image user posted image . dva gresta mal prej, dva pa mal kasnej (ko se Nejc zbudi)user posted image user posted image user posted image

za ponedeljek - jaz tut upam, da ne bo dežja. Bom parkirala v Tušu, pa peš čez most

Glede alergije pa ne vem, mi smo imeli mačka, pa ko se je Alex rodil in je pri petih tednih prvič prebolel bronhitis, smo mačka dali od hiše user posted image . Zdaj imamo pa samo želvico Zoyo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
25.9.2009 22:44:10   
Alex01

Danes sem pa jaz videla tri mamice z vozički v Tušu - ena je mela belo jopco pa voziček stokke, ena je bla blond, s trikolesnikom, pa ena mamica s štirikolesnikom, zelenim, se mi zdi.

Nism bla jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
25.9.2009 23:14:54   
Mala_princeska

mi tut jutri v trgatev - princesi, čisto blizu tebe bom user posted image user posted image user posted image . dva gresta mal prej, dva pa mal kasnej (ko se Nejc zbudi)user posted image user posted image user posted image

Pozvoni na telefon ali pa sms, pa privozičkam kaj do vas v breg če bo sonček ker ni daleč.....Sam ne vem kam se pol obrnituser posted image user posted image user posted image
Al pa potem ti na pol poti, pa se najdeva na sončku user posted image

No nočkooo

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 25.9.2009 23:15:10 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.9.2009 8:16:04   
kaminek
pr nas smo tud včeraj začel trgat, danes nadaljujemo. smo potem ves dan s user posted image  v vinogradu, pa opazujemo, kako jim gre, mal za jest prštimamo. pa je tolk luštn, ker je lepo vreme.

melody: vsak čas bo, zdej pa res nimaš več velik do finiša

jst se bom s user posted image  tud mal šla vozičkat po nm, ker sam doma bit je grozno. da spet stare spomine obudim, ko sm hodla v srednjo.

maček: jst imam zelooo rada živali, skoraj vse, in smo doma vedno imeli mucke. nikol nismo bli brez. sam zdej me pa vse mine, da bi ga spet meli, ker se je tolk razširla ta njihova bolezen, k jo prenašajo, tko da mi ni, da bi ga imel. sej mamo psa, pa je zaenkrat čist dovolj.

lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.9.2009 8:56:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst se bom s user posted image  tud mal šla vozičkat po nm, ker sam doma bit je grozno. da spet stare spomine obudim, ko sm hodla v srednjo.

maček: jst imam zelooo rada živali, skoraj vse, in smo doma vedno imeli mucke. nikol nismo bli brez. sam zdej me pa vse mine, da bi ga spet meli, ker se je tolk razširla ta njihova bolezen, k jo prenašajo, tko da mi ni, da bi ga imel. sej mamo psa, pa je zaenkrat čist dovolj.

A v ponedeljek se greš po Nm vozičkat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - še zbiramo prijave user posted image user posted image user posted image

Maček: ni ga več user posted image user posted image user posted image ven je hodil, prej je bil notranji muc, zdaj je pa izginil user posted image user posted image user posted image , sumimo da ga je lisica odnesla, ga že kakih 14 dni ni več, pa smo ga iskali. No zdej pa nič več nobenega mačka, čeprav moj pravi da bo enkrat imel perzijko....No naj otroci še malo odrastejo.

Jaz sem SAMAAAAA z user posted image ......In mirrrrr.....

Ma nič, malo bom pospravljala, pa ven šla, pa za šolo je treba pripravit gradivo - 5 tednov angleščine mi ne uide user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 26.9.2009 8:58:29 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.9.2009 9:16:39   
čebelica01
dobro jutro

no mi pa gremo v trgatev cca 2 uri trganja , sej pol pa veste kaj sledi feštaaaa.
pa še to bomo sami mladi user posted image user posted image . so se starši od prjatla potrudili in vse mlade na kup dobili ( naša dolgoletna druščina , ko smo res skoz skupaj ) prav lepo sta se potrudla in nas vse naklepala na kup . zdej pa še otroke zrihtam potem pa veseljačt .

pridne bodite , pa se še kej oglasim user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.9.2009 17:25:53   
_melody_
Dan...

Jst sem pa spala od 13ih pa do zdaj pa še kar sem zaspanauser posted image . Ponoč, če sem sem vsega skupaj 3 ure spala. Če bo šlo tako dalje sploh ne bom mela energije za rodit. Groza.

Kot vidite sem še kar doma, v ponedeljek spet CTG in upam, da kar not ostanem.
Punce, a umetni popadki so res hujš kot če bi imela svoje? Kaj je bolj boleče? Popadek al iztis user posted image ?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.9.2009 18:45:24   
Mala_princeska
Punce, a umetni popadki so res hujš kot če bi imela svoje? Kaj je bolj boleče? Popadek al iztis user posted image ?

Po mojih dveh izkušnjah poroda je popadek bolj boleč, kot sam iztis; sicer je pa od posameznice odvisno kak prag bolečine ima(š).

Le pogumno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.9.2009 19:03:54   
_melody_
Še me nekaj zanimauser posted image ...joj imam 1001 in eno stvar za vprašat...a dobiš kaj proti bolečinam? Ne mislim EA, ker se za to nisem odločila, ampak kaj drugega (neko masko, inekcijo)?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.9.2009 19:22:16   
_melody_
Aja, pa snoč, ko sem šla na wc in se obrisala je blo na papirju čist malo krvi, pa sem šla čez kako urco še enkrat pa spet čist malo. Na vložku pa nič in potem več tud nič ni blo. Ka mislte, da je to blo?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.9.2009 19:28:27   
valentinčica30
Melody nekaj se dogaja jaz bi na tvojem mestu P obiskala nebi čakala ponedeljka.
Melody po mojih izkušnjah se umetni ne razlikujejo bistveno od naravnih. Prvič sem rodila z umetnimi in ni bilo grozno, drugič je šlo pa hitrouser posted image user posted image , pa z naravnimi, pa obakrat je blo za preživet, zato se tudi v tretje ne bom odločila za EA.

Sicer pa mene zanima naslednje, ali je katera od vas delala 3D in kje ga delajo na dolenjskem, recimo v okolici NM?

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.9.2009 19:51:50   
Alex01
Dan

Princesi - se opravičujem za danes, sem šele zdej vidla. Obljubim, pridem enkrat na obiskuser posted image . Drugače imamo pa mi vinograd, oz moji starši čisto na vrhu hriba, tam kamor vodi makedamska pot. Tisti dve hiši, če ti je kaj znano, pod hišami pa vinograd. Če greš iz Hrastaj gor proti Lazom, pa ko prideš po asfaltni poti čez en gozdiček, potem zaviješ levo pa potem takoj desno in samo še gor v hribuser posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za tvojega mucka. Sva mi2 imela eno muco, še predno smo imeli Alexa, pa je zbolela, so jo morali uspavat, pa sva tako user posted image da sva šla komaj tisti dan v službo.

Melody - mene je popadek bolj bolel kot iztis user posted image . Iztis ne boli, vsaj mene ni. Čutiš kot nekaj pekočega al kak, sej ne znam opisat, nekakšen pritisk. Spopadi se z vsakim popadkom posebej in ga predihaj in nič ne misli na naslednjega. Ko popadek mine, počivaj. Potem pa spet "v boj" z novim popadkom.Vzemi jih kot nekakšne valove, ki jih moraš preplavat, da prideš do "cilja" user posted image . Sej bo šlo. Zmogla boš user posted image user posted image user posted image . Proti bolečinam sem jaz dobila inekcijo "v tazadnjo".

Valentinčica - jaz sem 3D sliko dobila na UZ, mislim da na NS. Nisem nič rekla, ampak mi jo je ginekologinja sama natisnila.

Vinograd je obran user posted image user posted image user posted image

Za ponedeljek - bi bilo lepo, da se nam še katera pridruži user posted image user posted image user posted image . Se že veselim srečanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......