Anonimen
|
Jaz nisem bla Kako ste kaj punce? melody - če kdo, te jaz čist razumem, sem bla 7 dni čez rok, pa se je samo začelo Smo ok. Drgač pa jaz sem čist užaljena - smrk smrk - Luka je začel govori oci, oci in zdej ko jaz pridem iz službe, me sploh ne šmirgla. Ko pa mojga ni, pa skoz telefon išče, pa pol govori oci, oci. In zjutraj, ko se zbudi, vedno njega kliče . In sem danes zjutrajmojmu rekla, naj vstane, k njega kliče . Zdej pa mam, k sm rekla, da ga bom naučila najprej rečt oči, da bo on vstajal . Aja, jaz sem MA, ko ma voljo - nit prbližno ne tko pogosto, kot očita kliče, babi je BA. Pol pa pove še da ma co-PATE, pa babi ma nati-KACE, pa reče, da gre AA AA, pa da je KA KA, pa dva psa mamo tle v soseščini AHKA (Arka) in AČ (Arč), pa KUHI (kruhi), pa PIT ko je žejen, pa če mu kej damo, reče ALA. In men je to kr ok, glede na to, da sem zadnjič videla enga fantka, star tolk kot naš cca in govori ful besed, res tko razločno, sam hvala pa ne reče. Sem bila ful ponosna, ko je našmu njegova mamica dala banano, naš pa ALA. In me vpraša, a je to on rekel hvala, jaz pa sm kr zrasla.
|