|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
23.9.2009 13:33:22   
_melody_
mi mamo pa groooooozne probleme z krči.... sem ko zombi... nč nismo spale že 2 noči.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi te takoj pršla zamenjat, da se lahko spočiješ, ker jaz tako ali tako ne morem več spat, ker vse že takoooooooooo buba.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.9.2009 14:44:59   
Anonimen
ojla

uh...se že dolgo nisem javila. Ma...skoz nekaj nam dogaja. Potem je pa še tu občasno zatišje, ko malo pokukam, tako da... smo ok, lepo po starem. Pojma nimam, koliko novim mamicam moram čestitat, zato ....ČESTITKE...za nazaj in naprej.

Sem vidla, da tudi Dolenjske nakupujete pri nextu. user posted image Ful popularna trgovina izgleda. No, saj, da ne govorimo, kako luštne oblekice majo. Še dobro, da nimam kreditne kartice...eh...hmmm...

No...v glavnem...rastemo...

Mejte se.

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
23.9.2009 18:10:48   
Alex01
Evo mi iz  pregleda oz tehtanja.

Nejc je v dobrem mesecu pridobil 1280 g in 2.5 cm, tako, da ima sedaj 7780g in 64.5 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
23.9.2009 20:35:07   
Anonimen
Alex - bravo za Nejca, za spanje in za kilažo. Men je tut dohtarca rekla, da ga lahko pridem še kej zvagat, če bom v skrbeh, pa mamo tako zoprne sestre v Zd, da me vse mine tja it. Sicer mali zgleda ok, je kr lepo okrogu, tako da menda mu nič ne manjka. Mamo pa cepljenje 8.10.2009 pa se mi zdi še tako daleč, da ni dvakrat za rečt, da ga ne bom mal na vago neslauser posted image . Sej že itak jim gredo lase pokonc, ko me vidjo, pa bi blo mogoče jim dobr kak dan mal pokvartuser posted image . OK, mal zlobe.

Vaney - mam kartico, pa jo nočem kurt, ka sm pol prec v težavahuser posted image . A z gotovino se pa ne da?

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
23.9.2009 20:40:20   
vaney
jaknikuser posted image user posted image user posted image sam tole o sestrah v našem ZD si pa čisto zadela...mi gremo jutri na cepljenje, jih že komaj čakamuser posted image user posted image imajo tudi mene blazno radeuser posted image
Aja, ne z gotovino se ne da, ker moraš prej nakazat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
23.9.2009 21:31:56   
čebelica01
ooo kako ste žleht , prav fine sestre mamo pri nas v nm .

nesramnice nesramne

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
23.9.2009 21:38:57   
Mateja4
čebelica jaknik in vaney jih imata v Črnomljuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
23.9.2009 21:46:36   
čebelica01
sej se mi je kar zdeluser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.9.2009 9:21:32   
kaminek
dober dan čvekice!

da povem, sm včeraj prvič naročila pri nextu, robe za skor 300€, največ za user posted image , potem pa za atija malenkost, pa za mamico tudi. sm si naročila eno bluzico, luštkano in pas za zraven, da bom mela kej novga za na krst za oblečt. kiklco si bom pa tukej kupila, ker se bojim v pasu zmert moje "idealne" mereuser posted image .

tiste, k ste že naročale, kako je z artikli, k jih nimajo na zalogi in ti jih naknadno pošljejo-za vsakič plačaš poštnino, al sam enkrat, ker si pač naroču enkratno?
drgač majo pa lepe cunjce, še en razlog, da morm se zavzet in mal natrenirat, ker drgač morm garderobo zamenjatuser posted image , pa jo glih ne bi rada.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.9.2009 9:58:35   
Mateja4
jutroo :) user posted image

evo moje dva še spita user posted image mami ma pa mal časa zase user posted image user posted image

včerej smo šli mi trije in melody pa njen dragi na pijačko... in sem melody za trebušček držala Sara je pa veselo brcalauser posted image user posted image user posted image kr ne morem verjet da je že tok časa odkar sem jaz Tajčiko tkole čutla... Kar pogrešam včasih to... sploh ko melody vidim k ma taaak lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

kaminek
jaz sem tud rekla da bom probala nekaj naročit... pa se kar nekako ne morem spravit... mam skos tist strah kaj pa če ne bo prav user posted image

Alex user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

_melody_ do popoldne bosta 2 stroja cunj suha in pripravljena na likanje user posted image user posted image user posted image user posted image pridi bom jaz kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image (k si se ravno ponujalauser posted image user posted image user posted image )

grem se še jaz mal pocrkljat v postlouser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.9.2009 10:04:24   
Alex01
dan user posted image

Tut jaz ful pogrešam brcanje v trebuščku. Kar ne morem verjet, da je že dva meseca pa dober teden od takrat, ko je Nejc prišel na svet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.9.2009 10:45:45   
Anonimen
jutro

aaaaaaaaaaahhhhhhhhh nostalgija...zdaj pa zunaj brcajouser posted image . Je pa vseeno prav poseben občutek biti nosečka...

jooooj vse kar kupujete pri next...kaj bi se lahko keri priklopla na naročilo? Prispevam za poštnino. Samo ene škorenjčke bi mela za našo pupo, pa nimam kreditne.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.9.2009 11:26:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jooooj vse kar kupujete pri next...kaj bi se lahko keri priklopla na naročilo? Prispevam za poštnino. Samo ene škorenjčke bi mela za našo pupo, pa nimam kreditne.user posted image

ni problema, ko naslednjič naročam, ti povem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.9.2009 14:28:23   
_melody_
Haloooooooooouser posted image

Mateja kamut, razen če nisem že prepozna za kosilo, ker sem imela dop/pop počitek (sej vešuser posted image user posted image user posted image ).

Jst sem imela danes spet CTG, nič posebnega, še bomo čakali 2v1. V soboto moram spet priti. Potem v ponedeljek al pa v torek me bodo pa že tak notr zadržal pa sprožli, če prej ne bo ničuser posted image . Mateja in tvoj, vajina napoved se ni uresničlauser posted image . Pa tak bi šla snoč takoj rodit, ker me je Taja razdražla. Tak je luškena, pa mehkičkina, pa diši po bebikih pa joj joj, kr pojedu bi jo človkuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.9.2009 21:29:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

dan user posted image

Tut jaz ful pogrešam brcanje v trebuščku. Kar ne morem verjet, da je že dva meseca pa dober teden od takrat, ko je Nejc prišel na svet. user posted image user posted image user posted image

Čeeerrrrrr.

Ja hitro mineva čas. Moja ljubica je pa danes dopolnila 3 mesece in brca izven bušija user posted image .
Čas gre hitro naprej, ko smo skoz v gibanju - midve sva bile danes na banki v Trebnjem in MC v Trebnjem, je v BC dobila Ano Banano user posted image od Tiny Love, ko tak rada skoz neki grabi user posted image user posted image user posted image , pa kavico sem lepo sama v miru spila - moj se pritožuje da ni nikoli kruha doma, pa sem zavila po Krajcarja in kajzarce. Ma pa nikoli več ob četrtkih v MC, ker so sami penzijonisti not , ker je - 10% dan za njihuser posted image user posted image user posted image - ene tri mamce so se v voziček zapičle - Iiiii kako lepega dojenčka imate, morem ga pogledat user posted image (no nič nimam proti njim, tud mi bomo enkrat stari, sam več folka je v štacuni slabše je)

Drugače pa neki muvam za diplomo in upam da skapiram problematiko, namen in cilje user posted image , pol pa dispozicijo napisat in mentorju poslatuser posted image , pa giaaa v roku pol leta še dva izpita opravit in diplomirat(sanja svinja kukuruz,a kukuruza nema, ker so ga posiliraliuser posted image ).

Tam kjer imate dva ali več otroka - ali ste tudi mamice za vse otroke zadolžene ali ateki kaj bolj sodelujejo pri rihtanju večjih otrok? No moj jo vozi v / iz vrtca,  pa zvečer se "bodeva" kdo jo bo umil, nimava nalog razdeljenih - pa vidim da bi moralo biti po regeljcih ker sem ves čas sama za vse - rihtat user posted image in še ta veliko, pa mami pravljico prebrat, pa o vzgoji se pogovarjat,...
Ma zaenkrat sem še tiho, ko vem da ima v službi bolj pestro - saj ga tudi ko je doma non stop kličejo iz službe, pa potem na službenemu lap topu dela za službo user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.9.2009 21:30:15   
Mala_princeska
Melody user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa upam da ti nau treba več čakat, ker vem da je mučno.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.9.2009 21:35:03   
rea27
hitr na raport..
Ktera je bila danes s svojo boljšo polovico na sprehodu na Loki? In ima rdečega trikolesnika-....Vidla, vidla, vidla :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.9.2009 21:39:20   
Anonimen
Jaz nisem bla user posted image

Kako ste kaj punce?

melody - če kdo, te jaz čist razumem, sem bla 7 dni čez rok, pa se je samo začelo

Smo ok.
Drgač pa jaz sem čist užaljena - smrk smrk - Luka je začel govori oci, oci in zdej ko jaz pridem iz službe, me sploh ne šmirgla. Ko pa mojga ni, pa skoz telefon išče, pa pol govori oci, oci. In zjutraj, ko se zbudi, vedno njega kličeuser posted image . In sem danes zjutrajmojmu rekla, naj vstane, k njega kličeuser posted image . Zdej pa mam, k sm rekla, da ga bom naučila najprej rečt oči, da bo on vstajaluser posted image . Aja, jaz sem MA, ko ma voljo - nit prbližno ne tko pogosto, kot očita kliče, babi je BA. Pol pa pove še da ma co-PATE, pa babi ma nati-KACE, pa reče, da gre AA AA, pa da je KA KA, pa dva psa mamo tle v soseščini AHKA (Arka) in AČ (Arč), pa KUHI (kruhi), pa PIT ko je žejen, pa če mu kej damo, reče ALA. In men je to kr ok, glede na to, da sem zadnjič videla enga fantka, star tolk kot naš cca in govori ful besed, res tko razločno, sam hvala pa ne reče. Sem bila ful ponosna, ko je našmu njegova mamica dala banano, naš pa ALA. In me vpraša, a je to on rekel  hvala, jaz pa sm kr zrasla.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
24.9.2009 21:44:25   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hitr na raport..
Ktera je bila danes s svojo boljšo polovico na sprehodu na Loki? In ima rdečega trikolesnika-....Vidla, vidla, vidla :)

Jaz tut ne user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.9.2009 22:11:18   
Alex01
nya - saj ma še čas tvoj sinkouser posted image user posted image user posted image

melody - te zastopim tako kot nya pa princeska, sem bila jaz tut v "klubu" user posted image cez rok user posted image user posted image user posted image - 6 dni

princesi - glede razdelitve nalog. Naš ta velik je že v tretjem razredu, tako, da ga zjutraj očka pelje v šolo,prav tako mu pomaga pri jutranjih opravilih, ponavadi še kaj pozajtrkujeta in okrog polosmih gresta od doma, ko mi2 z Nejčkom še spiva. Iz šole ga ponavadi pripelje očka, včasih ga grem pa jaz iskat, pa Nejc. Pri domači nalogi mu ponavadi pomagam jaz, večerno kopanje pa opravi kar sam, ker je že velik fantuser posted image user posted image user posted image . Pravljico pa v veliki večini očka, čeprav prakticiramo, da si sam bere ampak mora nekdo sedet poleg. Nismo pa nič rekli, to bom jaz, to pa ti. Ampak kakor nanese user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
25.9.2009 9:22:58   
Anonimen
jutro

no, tud mi nismo bli na loki. Rea, takrat ko sem, pa te itak ni user posted image . Koje brezvezno vreme...gre kera na kofe?

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
25.9.2009 9:59:22   
Mala_princeska

jutro

no, tud mi nismo bli na loki. Rea, takrat ko sem, pa te itak ni user posted image . Koje brezvezno vreme...gre kera na kofe?

Majch lahko se za pon. zmenimo, častim tortico za RD user posted image , ma mi je zapasala tista z Loke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
25.9.2009 10:01:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutro

Majch lahko se za pon. zmenimo, častim tortico za RD user posted image , ma mi je zapasala tista z Loke user posted image user posted image user posted image .

odlično, zaenkrat ni drugih planov za pon, tako da sem za (kdaj sem se pa torte branilauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4473
25.9.2009 10:20:00   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutro

odlično, zaenkrat ni drugih planov za pon, tako da sem za (kdaj sem se pa torte branilauser posted image )

mi2 pa z vama, častim kavouser posted image user posted image user posted image
sam ne prav zgodaj, naš malček še spiuser posted image user posted image je šel včer spat ob 22.30 pa spal do 7h,pa jedel, zdaj pa spet spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
25.9.2009 10:44:24   
Anonimen
odličnouser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......