|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
15.9.2009 8:56:59   
kaminek
hm, ne vem kje v nm bi blo ziher kej pametnga. najboljš je, da si vzameš mal več cajta in greš po teh štacuncah po mestu, boš ziher kej našla. aja, zdele sm se spomnla, na novem trgu, ko greš iz parkirišča proti zlatarni k je v pritličju in zraven enga bifeja, k ma zunej teraso. no, v tisti vrsti je ena trgovinca, k ma luštne stvari in ponavadi kr cenovno ugodne. ta trgovinca je tud v hederi v pritličju. greš notr, k je kavka, nato greš na levo in boš vidla eno trgovinco. imajo pa luštne stvari.

jst bom šla tja pogledat, da se bom za krst oblekla

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
15.9.2009 9:07:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

princesi - kdaj imaš krst? v Mp? Mi bomo imeli 18.10. v Šmihelu, ravno na rojstni dan mojega očeta user posted image

Kaminek - prepusti se frizerju in uživaj user posted image user posted image . Jaz imam pa frizerko v Trebnjem (že 14 let hodim tja), pa tut pridem, pa pravim, naredi kar hočeš, pa sem vedno zadovoljna user posted image user posted image

Mi imamo krst 18.10. v Mirni Peči, Kaminek kdaj pa vi v Trebnjem?user posted image user posted image
Potem bomo pa kosilo imeli v gostilni Javornik na Rakovniku (od Mirne naprej če poznate), greva en dan še rezervirat nas bo cca. 10 odraslih in 4 otročki, prav velike fešte tokrat ne bo, ker se mi zdi brez veze - smo pri prvi orng zabavo doma naredili in je bil kar strošek in delo, povabili precej sorodnikov in je bilo skor k ohcet. Zdaj bo pa res najožji družinski krog - bova samo starša, stari starši in najini bratci, sestrice.

Ja Alex katera frizerka pa je tak fejst v Trebnjem? user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
15.9.2009 9:11:27   
Alex01
Mi bomo pa imeli kosilo na Prepihu. nas bo pa okrog 25, pa samo najožji krog soodnikov (stari starši, sestre in bratje in otroci).

Frizerka v Trebnjem je Jana Krištof, gor za bloki, milsim, da je ulica heroja.

Neposredna povezava do sporočila: 4328
15.9.2009 9:56:42   
Mala_princeska

Mi bomo pa imeli kosilo na Prepihu. nas bo pa okrog 25, pa samo najožji krog soodnikov (stari starši, sestre in bratje in otroci).

Tast in tašča sta bila v nedeljo na Prepihu na eni 70.letnici in je bilo super. Dobro gostilno ste izbrali.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.9.2009 10:12:48   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tast in tašča sta bila v nedeljo na Prepihu na eni 70.letnici in je bilo super. Dobro gostilno ste izbrali.user posted image

Smo imeli tudi za Alexov krst tam kosilo, pa še kako okroglo obletnico, pa se nam dopadeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4330
15.9.2009 14:11:15   
_melody_
Ojla!

Evo frišne novice... CTG lep, edino mala je bla tako energična, da se na začetku sploh ni pustila, da bi mi tist "trak" naštimala na bušijauser posted image . Jao kaj je delala, vsi so se smejal. Je rekla sestra, da ta je pa tako živahna da je že čas da gre vnuser posted image . Drugače pa, če do torka, ko imam PDP ne bo nič, moram it v torek zjutraj v P (predvsem tudi zaradi zatekanja). Z njim sva zaključla, je rekel, da me bo jo potem tam mel prek. Kaj to pomeni, da bi me znal kr noter zadržat al kaj???

Komaj čakam, da se vam pridruži še en čmrljuser posted image user posted image user posted image !

LP

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
15.9.2009 15:02:49   
vaney
melody, meni so tudi tako komentirali, ko sem bila na PDP...mi je rekla G, da zdaj me bodo imeli pa akr v porodnišnici čez in pri meni je to pomenilo, da sem hodila na 2 dni na CTG (če bi bilo kaj posebnega, pa prej) in ko sem šla 3. na pregled v P, je bil baje že skrajni čas, da gre bebika ven, so mi ob 13h dali tabletko in ob 19h je bil Anže že na svetu. Tako, da ni nujno, da boš ostala notri, razen, če jim boš sumljiva, če boš imela težave....potem bi pa znali, ja...držim pesti, da bo bebika pred torkom na svetu, pa bo stvar rešena, neuser posted image

Aja, drugače pa nama z valentinčico ne da miru tale voziček, ki si ga ti kupila...je dober? Kvaliteten, praktičen, lep? No, saj mogoče je boljše, da počakava še malo s temi vprašanji, da ga boš tudi v praksi preizkusila, ne? Midve imava časa do februarja...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
15.9.2009 15:20:18   
Alex01
melody - tako kot je napisala vaney, men je tut pomenilo, da sem hodila v P na CTG-je, čeprav so me že po roku iz P poslal nazaj h ginekologinji še na 2 CTG-ja. Obdržali te bodo mogoče edin zaradi zatekanja. Sicer pa držim pesti, da pride user posted image čim prej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
15.9.2009 20:11:13   
kaminek
user posted image

takšna sm pa od danes naprej

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.9.2009 20:12:19   
kaminek
sm mela lase dolge čez lopatice, naravne rjave lase pa seveda tud marsikateri sivi las je kukal vnuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
15.9.2009 20:13:44   
kaminek

Mi imamo krst 18.10. v Mirni Peči, Kaminek kdaj pa vi v Trebnjem?user posted image user posted image

mi se bomo šli ta tedn najbrž zment, tko da bo konc oktobra

Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.9.2009 20:27:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   zlo dobr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.9.2009 21:18:59   
kaminek
definitivno je sprememba, ker sm bla že čist obupna. bom prpopala še slikco z dopusta, pa boš vidla, da je orenk razlika

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.9.2009 21:21:07   
Mala_princeska

Ma bejbika čist si druga, vau - ma ne vem če bi te spoznala user posted image .user posted image user posted image user posted image za frizuro.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.9.2009 21:24:35   
kaminek
user posted image

evo, takšna sm se pa šetala po malem lošinju, mislm, no. čist sm bla zapuščena. grozn

Neposredna povezava do sporočila: 4340
15.9.2009 21:26:07   
kaminek

Ma bejbika čist si druga, vau - ma ne vem če bi te spoznala user posted image .user posted image user posted image user posted image za frizuro.

hvala princesi, sej ti itak si me vidla, ko sm bla kot strašilo v Puser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
16.9.2009 8:18:29   
_melody_
Aja, drugače pa nama z valentinčico ne da miru tale voziček, ki si ga ti kupila...je dober? Kvaliteten, praktičen, lep? No, saj mogoče je boljše, da počakava še malo s temi vprašanji, da ga boš tudi v praksi preizkusila, ne? Midve imava časa do februarja...

Praktičen je zelo in po obliki nama najlepši trikolesnikuser posted image . Kar se tiče kvalitete zgleda super, bom pa kaj več vedela povedat, ko ga bomo začeli uporabljati (slišala sem sama dobra mnenja o njem). Všeč mi je pri košari to, da je popolnoma zaprta in notri takoooo mehka ter topla...popolna za hladne dni! Bom še kaj več povedala čez dobr mesecuser posted image , velja?!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
16.9.2009 9:21:51   
kaminek
dobro jutro!

kaj boste kuhale danes za kosilo? jst bom kr ješprenj nardila, ga že dolgo časa nismouser posted image . drgač se bom pa spravla pospravljat, mal prah pobrisat, posesat, pomit po tleh. mamo takšno kot bombo.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
16.9.2009 9:23:31   
Alex01

dobro jutro!

kaj boste kuhale danes za kosilo? jst bom kr ješprenj nardila, ga že dolgo časa nismouser posted image . drgač se bom pa spravla pospravljat, mal prah pobrisat, posesat, pomit po tleh. mamo takšno kot bombo.

Dan

Jaz bom pa filane paprike, samo moram še nekam po meso user posted image user posted image user posted image .
O pospravljanju pa raje nebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
16.9.2009 9:35:56   
Alex01

dobro jutro!

Dan

Jaz bom pa filane paprike, samo moram še nekam po meso user posted image user posted image user posted image .
O pospravljanju pa raje nebi user posted image user posted image user posted image

Sprememba plana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem k sestri na kosilo - sirovi štruklji user posted image user posted image user posted image (paprike bom pa popoldan naredila)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
16.9.2009 9:37:05   
valentinčica30
Kaminek sej lahko tut k men prideš pospravit. Frizurca ti je total super. Pa  zdej maš podobno ful podobno frizuro moji, te simetrične frizurice so meni total fajn.
Sploh pa če so še podprte z barvami. Pri meni je sedaj tako, da imam pri temo rdeči barvi blond čopek.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
16.9.2009 10:29:17   
kaminek

dobro jutro!

Dan

Sprememba plana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem k sestri na kosilo - sirovi štruklji user posted image user posted image user posted image (paprike bom pa popoldan naredila)

oooooooo, sirove štruklje mam pa tud jst zelooooo rada, mnjami

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
16.9.2009 10:30:42   
kaminek
hvala. je sprememba res pasala, sicer še vedno mislm, da mam dolge, ampak jih ni večuser posted image . pa men tko hitr lasje rastejo, da bi lohk šla vsakih 14 dni k frizerju, tko da me sploh ne gane, da nimam več dolgih lasuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
16.9.2009 15:04:08   
Alex01
evo mene, štruklji so bili nebeškiuser posted image user posted image user posted image

pa še "štrudl" sem dobila za domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela tut ful dolge lase, do lopatic, potem pa grem k frizerki in sem se ostrigla čisto na kratko in od takrat imam vedno kratko frizuro (že 13 let), vseh mogočih "oblik" in barvnih nisans user posted image user posted image user posted image .
Trenutno pa prevladuje siva user posted image user posted image user posted image user posted image - stara sem.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
16.9.2009 16:32:04   
_melody_
Mateja in Taja, kje ste???user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?