|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
14.9.2009 14:19:07   
vaney
mateja, ti sigurno poznaš Robija in Biserko, ne? Po moje si jih spoznala, ne? No, danes sta postala starša mali Evi. Zjutraj ob 5h jo je vsako uro nekaj uščipnilo, pa sta se šla vseeno pokazat in se je potem vse umirilo, da ne bo nič in da bo šla najbrž domov. Ob 10.15 pa dobim sms, da je že rodila (rok pa 29.9.)user posted image  Ko bi šlo le povsod tako hitro...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
14.9.2009 14:36:06   
Mateja4
kaminek mi2 tud nameravava dat kamin v stanovanje, samo dokler ga ni je pa treba mal zakurt al pa klimo na gretje dat :) sam so drva zastonj :)
vaney ja vem kako to zgleda (Hofer) je tle v krškem isto. folk kar pred trgovino čaka da se odpre pol pa.. no comment.. se ga raje izogibam...  joooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.
Ja sem ju spoznala ja ... waw iskrene čestitke za malo Evo in tako hiter porod user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.9.2009 14:49:16   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

prej sem se pogovarjala z jaknik in je glih šibala v bolnico k Jakobu, je bil revež operiran za kilo/pruh (oprosti, jaknik, nisem si zapomnila točno, kaj), pa ga še nekaj zraven heca, tako da moramo držat pesti, da bo čimprej zdravuser posted image user posted image user posted image

o joj, bogi. sej bo zdej bolje, vsak dan. user posted image  eno veliko piko poko za čimprejšnjo pocajtanje.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.9.2009 14:50:51   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

kaminek mi2 tud nameravava dat kamin v stanovanje, samo dokler ga ni je pa treba mal zakurt al pa klimo na gretje dat :) sam so drva zastonj :)

res se ga splača dat, pa če imata dovolj placa, dejta še ležalni del, ker ko se segreje, držo toploto nekaj časa, sam kamin pa ko gori je ful toplo, ko preneha, pa tudi toplota usahne. mi2 ne bi za noben drug tip kamina menjala, je ta zakon.user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
14.9.2009 15:02:45   
Mateja4
ja prostora je dost tako da bom upoštevala tvoj nasvetuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
14.9.2009 15:08:10   
_melody_
mateja, potem se bomo pa prišli k vam gret user posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
14.9.2009 18:39:19   
kaminek
v takšnem kaminu mi kurimo-lončena peč s kuriščem

user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
14.9.2009 18:41:53   
kaminek
tako pa naša punca kravce pase, tiste mal "nažgane", k jo mal zanašauser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil kaminek -- 14.9.2009 18:42:14 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
14.9.2009 19:38:43   
vaney
kaminek, lep kaminuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
14.9.2009 20:04:17   
kaminek
o, hvala hvala, pa še funkcionalen jeuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
14.9.2009 20:10:39   
Alex01

kaminek, lep kaminuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaminek in mateja4 - srčkani in že tako veliki punci sta vajini dekliciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
14.9.2009 20:45:37   
vaney
valentinčica, imaš zs

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
14.9.2009 21:06:28   
Infinity1
Zivjo moje punce - mamice in nosečke :))

Evo še mene po dolgem času, se res nisem že 100 let javila. Naš Lovro me kar precej okupira, no si sama dovolim da me, da ne bom preveč njega krivila, sva veliko zunaj, se vozičkava, že jeva precej sadnih kašic (zelenjavne, nam razen korenčka, ki pa ga zapira, ne gredo najbolje), vse umaževa... skratka lušno :))) Šiht za 24 ur na dan, ne sam za 8h :))

No trenutno pančkamo in upamo da bo tako ostalo tudi čez noč, se zadnje čase kar precej zbuja ponoči, se mi zdi da bo vsak čas kakšen zobek pokukal, ima že dve beli pikici na spodnji čeljustki.

Uživajte, pa pazite na svoje otročke. Bom še kakšno slikco pripopala.

Lep večer še naprej

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.9.2009 21:25:04   
Infinity1
user posted image

Jemo :))

user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.9.2009 21:27:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
pa še drugačna toplota je, kot pa iz centralne, bolj domača. potem pa kakšna knjigca ob večerih in odejca ter hop na kaminekauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaminek si me nasmejala, pa hitr novega Kamineka delat user posted image user posted image user posted image
Ja res super da imate topla ognjišča, jaz bi tud imela kaj takega. Pri nas bomo pa pač "hajcali" - imamo še zalogo drv. Se spomnim da je bilo doma zmeraj lušno ob starem šporgetu se gret, ko smo ga imeli v kuhinji ali pa kmečka peč. Sem bolj zmrznjene sorte.
No, mi trenutno še ne kurimo. Tamali sicer ne teče iz noska, precej kiha in malo ma gnojnega učka.

prej sem se pogovarjala z jaknik in je glih šibala v bolnico k Jakobu, je bil revež operiran za kilo/pruh (oprosti, jaknik, nisem si zapomnila točno, kaj), pa ga še nekaj zraven heca, tako da moramo držat pesti, da bo čimprej zdrav

o joj, bogi. sej bo zdej bolje, vsak dan.  eno veliko piko poko za čimprejšnjo pocajtanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba in družinico.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
14.9.2009 21:28:40   
Mala_princeska

Ful dobro.user posted image
Super.

Se pridemo enkrat pogret user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
14.9.2009 21:29:38   
Mala_princeska

tako pa naša punca kravce pase, tiste mal "nažgane", k jo mal zanašauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja poznamo te vrste kravic tud pri nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
14.9.2009 21:33:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

No trenutno pančkamo in upamo da bo tako ostalo tudi čez noč, se zadnje čase kar precej zbuja ponoči, se mi zdi da bo vsak čas kakšen zobek pokukal, ima že dve beli pikici na spodnji čeljustki.

Hej bejba Infinity sem te že pogrešala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za bodoči zobek pa držimo pesti za čimmanj bolečin in joka ob izraščanju. Čedalje bolj fejst je tale poba. user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
14.9.2009 21:55:30   
Alex01
infinity-kakšen fant je že tvoj Lovrouser posted image user posted image user posted image . Je že pol leta staruser posted image , kako gre hitro čas.

jaknik- za Jakobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našemu Nejcu je pa začelo z noska teč, pa kiha in pokašljuje. Par dni nazaj pa Alex. Nejcu kapljam nosek s fiziološko, upam, da bo kmalu bolje. Nič kaj dosti ne spi danes in že ponoči je bil nemiren.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.9.2009 8:37:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Našemu Nejcu je pa začelo z noska teč, pa kiha in pokašljuje. Par dni nazaj pa Alex. Nejcu kapljam nosek s fiziološko, upam, da bo kmalu bolje. Nič kaj dosti ne spi danes in že ponoči je bil nemiren.

Dobro jutro in kavica za vse user posted image user posted image user posted image , danes bo mir pri hiši, so se trgatve začele, to bomo pili user posted image .
Manca še spi, sem jo kar prelisičila z dudo in pančka naprej.
Trenutno imamo ritem nekje od 21h - 5h zjutraj in potem po dojenju, včasih previjanju spimo naprej. Ko se bo pa naslednjič zbudila bo pa ziza aktualna user posted image .

user posted image user posted image user posted image za Nejca. Jaz moji tudi nosek ponavadi s fiziološko čistim, pa s palčko muce pucam(sam se mi zdi da tako še bolj zabašemuser posted image user posted image ), zaenkrat samo nekaj kiha, pa iz učka gnojček teče - vedno samo iz enega in potem s pleničko obrišem.

Lepo se imejte.....se beremo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.9.2009 8:40:11   
Alex01
Jutro

Princesi-   user posted image user posted image user posted image bova pa midve kofetkali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.9.2009 8:40:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ful dobro.user posted image
Super.

Se pridemo enkrat pogret user posted image .

vi le pridte, bomo veseliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.9.2009 8:43:35   
kaminek
jst se tudi pridružujem kavici, jo ravnokar pijem.

danes ob 11 imam frizerja v nm in se grem postrižt, ker me mala tako včasih pocukne za lase, da je joj. pol ji pa še v rokci ostanejo, ker so mi začel izpadat. tko, da ne vem kakšna bom, ker bom frizerki vse prepustila-obliko in barvo las, ker jst se dam postrižt vsakič enakouser posted image user posted image

aja, sam tako, danes je umrl patric swayzeuser posted image -men je bil ful dobr igralec.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.9.2009 8:50:38   
Mala_princeska

jst se tudi pridružujem kavici, jo ravnokar pijem.

danes ob 11 imam frizerja v nm in se grem postrižt, ker me mala tako včasih pocukne za lase, da je joj. pol ji pa še v rokci ostanejo, ker so mi začel izpadat. tko, da ne vem kakšna bom, ker bom frizerki vse prepustila-obliko in barvo las, ker jst se dam postrižt vsakič enakouser posted image user posted image

aja, sam tako, danes je umrl patric swayzeuser posted image -men je bil ful dobr igralec.

Super za frizerja. user posted image Naj te fajn porihta, potem pa kakšno slikico gor user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image za Swayzija - R.i.p. res je bil dober igralec user posted image user posted image user posted image - se spomnim da ga je še  moja mami občudovala.

A katera ve kje v Nm ali kje drugje v kakšni spodobni trgovini bi dobila kak spodoben hlačni kostim, tak da se ne mečka in da ni glih najvišje firme? user posted image user posted image Pa kako lušno bluzico za spodaj? Bi se vsaj enkrat v življenju (ne hecam se) rada lepo oblekla, ker vedno vse sfalim - valeta, maturanc in sem potem k ena kokoš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za nasvete.
Rabim bit za krst lepo oblečena.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.9.2009 8:56:50   
Alex01
princesi - kdaj imaš krst? v Mp? Mi bomo imeli 18.10. v Šmihelu, ravno na rojstni dan mojega očeta user posted image

Kaminek - prepusti se frizerju in uživaj user posted image user posted image . Jaz imam pa frizerko v Trebnjem (že 14 let hodim tja), pa tut pridem, pa pravim, naredi kar hočeš, pa sem vedno zadovoljna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?