|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.5.2009 10:10:05   
Anonimen
Jutro

princeska, mal špioniraš, kaj? No, sej...da ne boš zamudila, ko boš na vrsti. user posted image Mene tako zelo polahko ščipa kot pri M, tak da upam, da to kaj pomeni. Bo treba še mal počakat. Punce so zdaj sprostile promet, tako da gremo lepo kar za njimi. Junijke...nizek štart!

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.5.2009 12:36:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jutro

princeska, mal špioniraš, kaj? No, sej...da ne boš zamudila, ko boš na vrsti. user posted image Mene tako zelo polahko ščipa kot pri M, tak da upam, da to kaj pomeni. Bo treba še mal počakat. Punce so zdaj sprostile promet, tako da gremo lepo kar za njimi. Junijke...nizek štart!

user posted image user posted image user posted image Ja 21 dni do pdpja.

Malo moram špijonirat user posted image , pa ne pozab sms-a s porodnišnice poslat.

Moj user posted image ma to soboto, ki sedaj pride s še eno sodelavko žurko za 30 (2 x 30) in moram še noge skup tiščat user posted image user posted image user posted image , da ga bodo lahko 2 x pili user posted image user posted image user posted image .

Aja je reku tud moj, da lahko rodiš, ko sem mu povedala da se pri tebi nekaj dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.5.2009 14:31:43   
Anonimen
Hehe...ej sam vi pa skoz neki feštate...fajn to!

No, zdej pa ko mam blagoslov še od tvojga, pol pa RES moram. Za sms se ni za bat...bomo zrihtal. Upam, da kmal, ker me prav zanimivo šraufa. Čeprav pri nekaterih to ni glih nakazovalo, da se res kaj dogaja. Moj zdaj gleda F1 in je prosu, naj počakam do konca. LOL. Sej ziher ne bo take sile.

Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.5.2009 19:49:40   
Alex01
MAJČICA20 - user posted image ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU PRINCESKE user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.5.2009 21:01:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Moj zdaj gleda F1 in je prosu, naj počakam do konca. LOL. Sej ziher ne bo take sile.

Ta je bila pa dobra user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj si ostala le še ti Majch od majčic Dolenjkic, kajti Buterffly je tudi včeraj rodila (sta res s Krempeljčkom na isti dan ena zjutraj, ena zvečer) , sem pred kratkim prejela sms:

Včeraj 23.5. ob 19.15 se je rodil naš Žan Marcel, velik 54 cm in težek 3660 g.

user posted image

user posted image user posted image user posted image Buterffly za korenjaka, iskrene čestitke ob rojstvu sineka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.5.2009 21:38:26   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image user posted image Buterffly iskrene čestitke ob rojstvu sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.5.2009 7:03:24   
Mala_princeska
Dobro jutro!

Mi šibamo na sistematskega z našo 5.letnico.....

Prijeten ponedeljek vsem želim.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.5.2009 8:29:41   
Alex01
BUTERFFLY - user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE ZA SINAuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.5.2009 11:01:54   
kaminek
butterfly: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse lepo, pa veliko cartanja in uživancije!!!!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.5.2009 12:17:03   
Mala_princeska
Majčica Majch sporoča, da je šla rodit in je že v porodnišnici!

Da je sicer še v zgornjem štuku Nm porodnišnice, a voham user posted image da bo tudi ona kmalu mamica! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dajmo Majch!

Kaminek zdaj pa že midve v nizki štart.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.5.2009 12:20:37   
Mateja4
Majch čimlažji pa čimhitrejši porod ti želimuser posted image user posted image srečno

Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.5.2009 12:55:08   
kaminek
joj, princeska, pr men se je že nekaj čudn začel. mam tako rdečkasto-rjavo sluz, drugače se pa počutm enkratno, kot že recimo2 meseca ne.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.5.2009 13:39:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

joj, princeska, pr men se je že nekaj čudn začel. mam tako rdečkasto-rjavo sluz, drugače se pa počutm enkratno, kot že recimo2 meseca ne.user posted image user posted image

Pokliči h gin. ali pa se pojdi kar v porodnišnico pokazat, mogoče se ti čep lušči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno, pa javi ko bo kaj novega!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.5.2009 19:05:50   
Anonimen
Hvala za vse, ki ste mslile na nas in držale pesti, vendar operacija ni bila izvedena. So nam ga po desetih minutah pripeljali nazaj ven iz operacijskega bloka. Zavrnjen je bil s strani anesteziologa in pediatra. Mel je mal povečane trombocite, pa so se odločil, da bojo raje še počakali mnenje nefrologa(za ledvičke - imamo sicer tudi refluks visoke stopnje) in potem operirali vse obenem. Mi smo pa tako tut bolj srečni, saj je bolje, da je človek čim manjkrat podvrzen anasteziji. Edin blo je mal zoprno, ker so ga že pripravili na operacijo, pa je že dobil tisti sirup za pomiritev in je bil revček pol še ene dobre dve ure čist zadetuser posted image .

Buterffly - čestitke user posted image  za user posted image

Majch - navijamo!!!

Kaminek - moja G je danes rekla, da naj se nč ne sekiram, če zdaj rodim, ker sem že 34 teden, ti si pa še dva tedna pred mano, tako da kar pogumno.

Mala princeska - kaj si ves čaj pokupila v Sanolaborju na Cikavi? Danes pridem tja vsa vesela, pa nč. Ni ga! No, sej so mi ga naročil, ga dobim v sredouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.5.2009 20:41:01   
Mala_princeska
Naša Majch sporoča: "Imamo punčko Živo. 54 cm , 3940 g, vsi smo ok."

Rodila danes.

Majch, čestitke za veliko malo dojenčico.

Pa lepo se cartajte in čimprejšnje okrevanje!

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.5.2009 20:46:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Mala princeska - kaj si ves čaj pokupila v Sanolaborju na Cikavi? Danes pridem tja vsa vesela, pa nč. Ni ga! No, sej so mi ga naročil, ga dobim v sredouser posted image  

Jaknik1 user posted image user posted image user posted image zate in tvojega sineka, zdravniki menda že vejo kaj delajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče je bolje da danes ni bil operiran, drži se! user posted image user posted image user posted image
Ne, nisem jaz nič v sanolabor hodila, Cikava mi je predaleč user posted image user posted image user posted image , sicer ga pa še ne smeš piti tko da ga bodo ta čaj ta prav cajt zate dobili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, naše majčice so že vse povile svoje štručke, Kaminek mi je najbrž tudi ušla, tko da sem v nizkem štartu.user posted image user posted image user posted image

Vesela bom, če se mi kaka mamica ali souser posted image še oglasi, da ne bom imela monologov na naši temi user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.5.2009 20:53:16   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image - se nam že lep čas ni oglasila? user posted image user posted image

2. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 27.5. - ups, a sem že počasi na vrsti???user posted image user posted image user posted image

3. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image - tudi nje na naši temi lep čas ni bilo? user posted image user posted image

4. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5. - user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

5. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

6. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 1.6.

7. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 3.6.

8. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

9. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

10. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

11. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

********** NOVEMBER **********

12. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
26.5. Kaminekuser posted image user posted image user posted image
27.5. Princesi
01.06. Jaknik1
03.06 Alex01
18.06. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.5.2009 22:37:29   
Anonimen

majch - user posted image user posted image user posted image  za user posted image

Joj princesi, sorry user posted image , se mi je zdel, ko da sm tvoj post bralao nakupu čaja v Sanolaborju. Ma sej veš, nosečnost in spominuser posted image . Drugače pa ne rabiš skrbet za sogovornice, sm jst od danes naprej na dopustu, z 8.6.2009 pa astartam z porodniško. Joj, me je kr groza, ko vidim da ste že junijke počasi na vrsti. Sicer je res, da imam že dva mulčka doma, ampak se mi včasih zdi, da mi gre ta nosečnost čist prehitr naprej. Sploh še nimam časa za rodit, moram še en kup  stvari prej naredit, pa je sam še 6 tednovuser posted image  

Kaminek - torej si se odločila, da boš mal prehitevalauser posted image . Držim pesti, da bo čim lažje in čim hitreje mim.

Zgleda pa glih tako, kot da bo ta naša tema počasi zamrla. Nobena nova se ne priključi. No, upajmo, da bo jeseni bolje in je zdaj krivo prekrasno vreme za sprehode, počitnice, vozičkanje...

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 25.5.2009 22:44:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.5.2009 22:39:51   
Anonimen
Aja princesi, še to. Sicer je že kr neki časa nazaj, kar sm javila spremembo PDP-ja, pa je še skos po tastarem napisan, tako da prosim za popravek. PDP - 6.7.2009 !!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.5.2009 23:19:17   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image - se nam že lep čas ni oglasila? user posted image user posted image

2. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 27.5. - ups, a sem že počasi na vrsti???user posted image user posted image user posted image

3. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image - tudi nje na naši temi lep čas ni bilo? user posted image user posted image

4. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5. - user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

5. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

6. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image P 1.6.

7. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 3.6.

8. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

9. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

10. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

11. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

********** NOVEMBER **********

12. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
26.5. Kaminekuser posted image user posted image user posted image
27.5. Princesi
01.06. Jaknik1
03.06 Alex01
18.06. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.5.2009 23:23:04   
Mala_princeska

Joj princesi, sorry user posted image , se mi je zdel, ko da sm tvoj post bralao nakupu čaja v Sanolaborju. Drugače pa ne rabiš skrbet za sogovornice, sm jst od danes naprej na dopustu, z 8.6.2009 pa astartam z porodniško. Joj, me je kr groza, ko vidim da ste že junijke počasi na vrsti. Sicer je res, da imam že dva mulčka doma, ampak se mi včasih zdi, da mi gre ta nosečnost čist prehitr naprej. Sploh še nimam časa za rodit, moram še en kup  stvari prej naredit, pa je sam še 6 tednovuser posted image  

Zgleda pa glih tako, kot da bo ta naša tema počasi zamrla. Nobena nova se ne priključi. No, upajmo, da bo jeseni bolje in je zdaj krivo prekrasno vreme za sprehode, počitnice, vozičkanje...

Ja, saj sem res jaz napisala za Sanolabor user posted image .
user posted image user posted image user posted image za dopust in kmalu za porodniško.
Jaz se malo naši pupi posvečam in čas mineva kot bi mignil, res v prvo se mi zdi da se mi je full vleklo, zdaj pa gre ko šus. user posted image user posted image user posted image

Ja, mamike kje ste?user posted image user posted image Ni več časa za RR ko je tako vreme - ali pa ste kje novo debato odprle? user posted image user posted image

Uživajte s svojimi sončki in z user posted image v bušijih. user posted image

Nočko.

Kaminek srečno jutri na pregledu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.5.2009 8:09:01   
kaminek
dobro jutro dolenjke!

upam, na kakšno dobro novico iz pregleda. zdejle glih čajček pijem, od mete, kolk mi paše.
sluz se mi je umirila in je spet normalnauser posted image , se mi je pa trebuh od včeraj optično zožal in še malo izbočil, pa ne vem kaj to pomeni.

tko, da mala_princeska, sva še skupaj v nizkem štartuuser posted image ...ready, steady,.........,GO!user posted image

se javim, ko pridem iz pregleda!

Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.5.2009 8:28:42   
Alex01

Aja princesi, še to. Sicer je že kr neki časa nazaj, kar sm javila spremembo PDP-ja, pa je še skos po tastarem napisan, tako da prosim za popravek. PDP - 6.7.2009 !!!

Pol je pa čist možen da bomo kje skupaj dihaleuser posted image . jaz mam pa  PDP 11.7.09

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.5.2009 8:30:47   
Alex01
MAJCH - user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE ZA PRINCESKO ŽIVOuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.5.2009 9:33:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
tko, da mala_princeska, sva še skupaj v nizkem štartuuser posted image ...ready, steady,.........,GO!user posted image

se javim, ko pridem iz pregleda!

Sva sva v nizkem štartu.

A veš da sem ravno okoli 8h zjutraj nate mislila, sem že hotela eno user posted image pred ZD Trebnje napast, če si to ti - ko sem šla v Lekarno po kozmetiko za user posted image user posted image user posted image user posted image , potem sem pa ugotovila da najbrž nisi ti....bolje, da sem bila tiho. user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.