Abra
|
Dan pupke! Noki, hvala za zajtrk Včeraj me je net tko zafrkaval, da sem čist voljo zgubila. Kot da en zvečer pipco zapre in smo še v unih klicnih časih bbpikica, lepo čuvaj svojo pikico, jaz sem tudi enkrat imela eno tako nagajivo se je prijela Kajši, pol bo spet lepa bera celic. Že zdaj veliko pij, da boš preprečila hiperco. A so ti kar isto dozo dali, ali so ti kaj zmanjšali, glede na zadnjič? WP, v Postojni oz. pri Rešu je tko, kot ti je Shuka napisala. Lani je sicer dobil od ZZZS več postopkov in ni bilo potrebno plačevat, zato tudi bbpikica ni. Tudi jaz nisem nobenega plačala, pa sem imela 3 postopke. Prvega takoj po tistem, ko je dobil dodatne, če bi šla en mesec prej bi še plačala. Sem imela srečo, če pa zdaj v zadnjem ne bi zanosila bi naslednji bil najbrž tudi samoplačniški. Pri Merlotu v PO je isto, ker on dela z Rešem, na njegovo koncesijo. Glede tvojega dragega ima pa Shuka tudi prav. Tudi midva sva oba vse jemala, čeprav se ni vedelo v čem je problem. V tem sva skupaj in oba sva dala maksimalno od sebe. Moj je imel super spermiogram, ko je pa začel še vitamine jemat, je bil pa še boljši. Reš da vedno pred postopkom tudi spermo pod mikroskop, da vidiš na monitorju in je tko migalo, da sva kar debelo gledala.. Ne vem, koliko spermijev najdejo pri tvojem, a če jih npr. samo 5 in jih je pol 10 je to še enkrat večja izbira. Zdaj sem se razpisala, pa spet nimam časa vsaki kaj napisat. Mislim pa na vse. Imejte se lepo.
|