gigi1
|
Jutrčka pupike Nova tema, nov seznam (Miška ti si carica ) Najprej opravičilo vsem, ki me pogrešate... Kaj naj rečem? Če naklofate skor 100 strani v enem tednu...jaz pa na s-factu in slaba koncentracija, pa velik dela v službi, pa mal energije manjka, pa EMŠO me daje... . Sorči punčke res težko folgam. Vnaprej se opravičujem vsem, ki vas ne bom omenila. Saj veste, da ste v mojem srčku tudi, če vas ne omenim
Sreda, 01.10. Kajsica - UZ - Naj bojo folikli dovolj veliki in bo edina špika, ki so jo boš še dala stopka Sabsa - punkcija - naj bo neboleča in veliko jajčec in poskočnih plavalčkov bbpikica - ET - upam, da te čaka lepa pikica, ki bo s tabo še skoraj Se* naj bo december najbolj srečen mesec v tvojem življenju, ko boš zagledala en debel +! Kolk bo lep ta advent, ko boš imela že mal bušija in okraševala smrekco Netka si delala test? Upam, da je + in da se ti je čudež zgodil Želvica saj ne vem, sem sicer napihnjena, pa me to niti ne moti tolk...bolj sem utrujena in podočnjake imam napihnjene (ponavadi so bolj črni in upadli). Pa mal mi koncentracija nagaja. Saj bo. Dokler je tako še ni sile . Kako si mi ti? 11.10. je že čisto blizu . Ne razmišljat o S-factu vnaprej. Pač vzemi kot nujno zlo in misli na pozitiven rezultat Larica nič te ne bom k.rcala, da preveč delaš. Sama veš kaj zmoreš. Dokler lahko in se dobro počutiš...ti kar delaj. Komaj čakam jutri, da izvemo ali nosiš ali pod srčkom. Šukica je fajn tale magnezij. Res je dobro odvajalo , pa še proti krčem. Se kar dobro počutiš po njem. Ti kar počivaj. Srečanja bodo še in ko bo čas se jih boš udeležila. Do takrat bomo pa morale malo potrpet Sonček2 prav lepe slikice imaš . Tvoj vesoljček je pravi cukerček. Saj ni čudno, če je mami zlati sonček in vesela zvezdica v enem Glorija Nik je...ma...sploh se ga ne morem nagledat. In res. Enkrat sem že zapisala in vem, da se ponavljam ...ampak naši otročki so najlepši na svetu Ozone joooj kolk mi je žal . Verjetno si že izjokala žalost in se pripravljaš na novo borbo. Drži se draga. Sonček1 tudi meni se previjalna od Glorije zdi res prostorna. Se bom čez kakšne pol leta priporočla za navodila, kje ste nabavljale stvari za Nokica upam, da se vidimo v petek. Ajsi enako. Naj te pikica mal spusti v družbo tetk Pija novoletnibalon se javlja na raport . Upam, da se lahko izogneš PP in prideš v petek. Abrica upam, da bo zadnja...ker tolk lije, da bo še dolgo v spominu ostala. Za menopur pa še ne vem. Če bo vse po sreči (da ne bo cist in da bo endometrij pravšnji) ga dobim v torek. No bomo videli. Saj mi ni problem še malo počakat. Sem že vajena Kako sta vi2? Te gimnastičarka pusti spati? Zarjica preden se bom poslikala, boš ti že srečka in tvojih otrok pa res ne mislim strašit z mojimi slikami Mlinček res si zlat, da tkole zvečer letaš po štacunah in uslišiš želje svoje drage . Je kar naporen ta RR job, ko je treba navijat in prebrat vse kar naklofamo, a ne? Dejzika mene je malo strah...mislim, če sva edini na unionu...bo tud ena šteka preveč. Verjetno bom morala vozit in pol več kot 2 pirčka zih ne bom spila... Tko, da preudarno s tole nabavo. Pa sploh...saj lahk tud hajnija spijem. Ni treba extra uniona nabavljat. Pikovitka tvoje pizze se pa prav veselim. Me zanima kakšna je polnozrnata. Mlinčka Mlinček je pa za ožent. Ti povem! Dajči a si šla na krvnega. Tvoj BHCG je pa res pomemben . Se vedno se mi smejčka ko pomislim na tvoj plusek Obi navijamo maksimalno Pika za dobro bero. Upam, da te ni preveč zdelalo. Lana bravo za začetek špik za Gonalom. Naj frnikolce lepo rastejo Hedika upam, da te vidim v petek. Saj ti imaš pa do Miš čisto blizu. Miška jp, s-fact spet zmagal . Upam, da bom v petek zdržala. Seznamček je res krasen. Pogrešam pa Mlinčka in folikla med navijačicami Poleg vseh, ki jih je Nokica navedla kot pogrešane...meni zelo manjkata Gretka in Blančika. Pupe drage kje sta?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.10.2008 9:52:29 >