Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light A ne bi bilo to naše življenje lahko naštelano malo bolj na izi? Ne praviš? Ni kaj, saj itak nimamo kej narest. Tu smo, naj se zgodi. Grem zdej kej delat, ker sem tot odsotna... sej, ko delam ni kej boljše Lep dan vsem vilam in čarovnicam, prsatim in ploščatim, vsem, ki nekaj čakate, vsem, ki pričakujete, vsem, ki se bojite, vsem ki se žura veselite! Lep dan vsem, ki imate pajke, kužone in v ustih bonbone! Lep dan vsem, ki imate za vsakogar lepo besedo, vsem, ki imate slabo al dobro sosedo. Lep dan tistim pridnim, pa tudi lenim, simpatičnim in zagrenjenim. Lep dan vsem vam, drage moje rr-jevke, da boste več smejale, bolj potrpežljivo v vrstah stale, da se ne boste nič jezile, nič razburjanja staknile in če boste počasi vozile, vas ne čaka kazen, in ta nori svet bo tudi zaradi vas poslal bolj prijazen! Ja jaz bi raje vidla, da bi blo tolk na izi, pa brezskrbno kot je bilo otroštvo, sam kaj k sem zdej kao odrasla pa se tega več ne smem it Je tako kot si ga naredimo Larči the poet