|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 11:52:05   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nič, punce, se moram spravit user posted image  lep dan še naprej!

Dejzika, a na tistem seznamu ni Gorice?

Ne farmacie trieste so samo. Kličem zdaj v Trst, pa se v polomljeni angleščini matramo. Sem pa na Google translejterju prevedla moj famozni AmateMenogon? v italijanščino in se glasi skoraj isto: Avete Menogon? Jaz res ne razumem, kako to, da me ne razumejo. user posted image user posted image user posted image  Ena je pa celo iskala zdravilo onebox in mi je povedala, da tega pa ne pozna. user posted image user posted image user posted image

Mater je življenje lepo. user posted image user posted image user posted image

V Trstu rulajo, ja. Jaz sem se šla tko v živo, da vidiš prepih user posted image
Midva sva šla samozavestno v nabavo zdravil (sploh nisva vedela da je pomankanje) in sva pol obredla vse lekarne v dosegu ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
18.10.2008 11:53:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki kako sta kaj s pikico?user posted image
Kar uredu srce moje, ravno razmišljam kam naj se dam v tem lepem dnevuuser posted image

Kako si ti? user posted image Vidim spet boš delala nenormalno dobre jediuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
18.10.2008 11:59:07   
dajamaja
Evo sem mojga doma nagnala, da je šel na vrečko gledat ... midva največ dobiva v Aquillia, zraven Muggia - ne me za dvojne črke držat. Tam so meni zelo prijazni in lepo tolčemo angloitalščino. Pozdravi jih, če greš in reč, da je pomagal user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.10.2008 12:01:50   
lara light
Čim se priklopim, ratam lačnauser posted image ....uf, same dobrote boste kuhale...se moram na hitrco še jaz kaj spomnit!

Shuka, kako kaj? Vse ok, trebušček prijetno mehak?user posted image

Zarjica, ti si carica v kuhinji, kdo tebe ne bi obiskovaluser posted image  pridna!user posted image

Daisy, bravo za pogum s taljani se po tel dajat...človek v sili marsikej narediuser posted image

Kajsica, kmalu pride dragiuser posted image ...samo, da je vse ok, ni lahko živeti ta vajin lajf s Kalino...bravo za pogum, svetle zvezde SV!user posted image user posted image

Dajamajči, vse ok praviš...supercauser posted image !

Abra, je mama hotel odprt?user posted image

Punce, grem, da bomo kej jedli!user posted image  Uživajte!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
18.10.2008 12:04:36   
womanpolice
Punce... z mojim greva po avto... so ga poštimali...... potem pa v trgovino kupit za kosilo... in potem pa kuhat, nato pa bo že tolk ura, da gre moj po svojo tamalo in jo pripelje k nama... Mačkona bosta spet uboga, ker jih bo tamala tko zmatrala, da bosta po mojem spala celooooooooo noč, medtem ko bom jst pridno delala...

se kasneje tipkamo....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
18.10.2008 12:05:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Evo sem mojga doma nagnala, da je šel na vrečko gledat ... midva največ dobiva v Aquillia, zraven Muggia - ne me za dvojne črke držat. Tam so meni zelo prijazni in lepo tolčemo angloitalščino. Pozdravi jih, če greš in reč, da je pomagal user posted image

Že obdelala, pa nimajo. user posted image  

Zdaj sem pri črki B, ampak sem mogla za nedoločen čas prestavit, ker so prišli delavci in so zalaufali bormašino. user posted image  Pri že tako pomanjkljivi komunikaciji se raj ne zajbavam še z motnjami v ozadju. user posted image user posted image user posted image

Tako optimistično sem šla jaz prvič na Fernetiče in ne morš verjet, sem celo dobila obe škatli od jednom. Gledala me je pa tako, kot da sem iz lune priletela in me vprašala, če sploh vem, kakšno srečo imam in da moram drugič prej poklicat. No, očitno nisem vedela, kakšno srečo imam.

Si vaju pa kar predstavljam, kako lutata po Italiji. Če me pot zanese tja, bom definitivno povedala, da so pripomogli k spočetju novega Slovenca. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.10.2008 12:08:02   
pikovit
Ufffffffffff končno sem se čez vse prebila,pa še to sem obupala pri zadnjih dveh stranehuser posted image .Skratka

Sabsa jupiiiii čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Kajsi bemti tole ti pa požene kri po žilah.HB da je vse ok.
Dejzi dej poglej na MON tam vedno katera kaj prodaja.
Dajči živjouser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
18.10.2008 12:09:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Daisy, bravo za pogum s taljani se po tel dajat...človek v sili marsikej narediuser posted image  

Ti to dobro poznaš, a ne? user posted image user posted image user posted image  Moram potrkat na les, zaenkrat so zelo simpatični. Ena mi je celo razložila, da so ta zdravila na recept in da jih morjo centri za IVF predpisat. Sem si mislila: Bejžte no, jaz sem pa mislila, da to kar malo vzameš, pa je... user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 4208
18.10.2008 12:10:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi dej poglej na MON tam vedno katera kaj prodaja.

Daaaaaaan pikovitka. Grem gledat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.10.2008 12:10:42   
Shuka

Larči - evo sobotno poležavanje se je končalo okoli 10 h, zdaj me pa vleče na sončka, pa še ne vem kam, ampak izkoristila bom to prelepo soboto. Ker mojega spet ni bom kraljevala v objemu sonca. Smo OK, občasno otrdevanje trebuha me sicer še ne moti toliko si me pa ravno spomnila, da si ga grem malce namazati. user posted image

Kako ste vi 3-je in z atijem 4-je?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.10.2008 12:19:02   
lara light

Ti to dobro poznaš, a ne? user posted image user posted image user posted image  Moram potrkat na les, zaenkrat so zelo simpatični. Ena mi je celo razložila, da so ta zdravila na recept in da jih morjo centri za IVF predpisat. Sem si mislila: Bejžte no, jaz sem pa mislila, da to kar malo vzameš, pa je... user posted image user posted image user posted image

Je res, prej sem šla po prometrij in me je spet po receptu spraševal...nekaj sem momljala in se smehljala in je pomagalouser posted image
Če bi vedla zate, bi vprašala...lahko pa se pozanimam v nasl. tednu. Ni problema. Javi mi, če ne dobiš. Čakaj lahko pa pokličem...grem iskat račun, če je gor tel. Koliko rabiš?

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.10.2008 12:23:01   
Grethy
Ojla bejbeeeeeeeeee

ne vem sicer kaj počnete, jaz sem spet mim spustila jutranje spanje in grem zdej mal mižat ... keeeerrrrr ... pismo rosno, grem zvečer spet delat aneeeeeeeeee ... no ja, sem pa v ponedeljek prosta ... in ...

vidim da ste  ene fullll pridne in magična kosila kuhate ... jz sem mojmu nardila glih zdej kurje nožice pečene, pa solatko iz kitajskega zeljčka s krompirjem ... jaz imam pa za kosilo 5 ur spanjaaaaaaaaa ... juhuuuu ...

LEPO MI BODITE !!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.10.2008 12:24:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Larči - evo sobotno poležavanje se je končalo okoli 10 h, zdaj me pa vleče na sončka, pa še ne vem kam, ampak izkoristila bom to prelepo soboto. Ker mojega spet ni bom kraljevala v objemu sonca. Smo OK, občasno otrdevanje trebuha me sicer še ne moti toliko si me pa ravno spomnila, da si ga grem malce namazati. user posted image

Kako ste vi 3-je in z atijem 4-je?user posted image

Prav imaš, je prav zares škoda tega dneva za kuharijo...ti bom sledila v objem soncauser posted image  in potem kasneje kaj pripravila. A mazanje pomaga, aha, š čim pa se mažeš? Samo,da si fajn.
Mi smo...ne vem, ne znam opisat, v oblakih. Jaz ne hodim, letim. Ne govorim, pojem. Stalno se smejem, na ulici, v trgovini...potem se zavem,da me folk buli, ma še mar mi niuser posted image ...lepo je. Hvala.user posted image
Uživaj dete!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.10.2008 12:25:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ojla bejbeeeeeeeeee

ne vem sicer kaj počnete, jaz sem spet mim spustila jutranje spanje in grem zdej mal mižat ... keeeerrrrr ... pismo rosno, grem zvečer spet delat aneeeeeeeeee ... no ja, sem pa v ponedeljek prosta ... in ...

vidim da ste  ene fullll pridne in magična kosila kuhate ... jz sem mojmu nardila glih zdej kurje nožice pečene, pa solatko iz kitajskega zeljčka s krompirjem ... jaz imam pa za kosilo 5 ur spanjaaaaaaaaa ... juhuuuu ...

LEPO MI BODITE !!!!!!!!

MMMMmmmmm preveč pridna! Odpočij si! In lep dan tudi tebi!user posted image

Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.10.2008 12:26:21   
lara light
Dejzi, ti pokličem, koliko rabiš?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.10.2008 12:30:12   
DaisyE

Je res, prej sem šla po prometrij in me je spet po receptu spraševal...nekaj sem momljala in se smehljala in je pomagalouser posted image
Če bi vedla zate, bi vprašala...lahko pa se pozanimam v nasl. tednu. Ni problema. Javi mi, če ne dobiš. Čakaj lahko pa pokličem...grem iskat račun, če je gor tel. Koliko rabiš?

A sem že prepozna? Eno škatlo rabim.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.10.2008 12:34:34   
lara light
Daisy, žal je gospa rekla, da ga ima na seznamu željenih zdravil že mesece. In da ga podjetje, ki proizvaja sploh ne dostavlja lekarnam. Da ga ni nikjer do Milana. Kaj pa v Ts pravijo? Imajo stare zaloge? Res čudno.
Kaj pa klicat proizvajalca? Kdo sploh to dela?

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.10.2008 12:36:04   
sapi
Midva sva bila spet v gozdu, ga bova čisto gob oropala user posted image ... ampak tako uživava na svežem zraku, da kar morava iti ...
sabsa še tu čestitke juuuppppiiiiiiiuser posted image user posted image , vidiš, da znakci ne pomenijo nič ....
WP videla, videla GK je zakon user posted image  ... sem čezdalje bolj optimistična user posted image ....
kajsica samo, da je vse ok in se tvoj mož srečno vrne domov ... upam, da si ok, saj bo vse v redu boš videla ...
Gretka pozdravček ... dobro se spočij ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.10.2008 12:37:28   
dajamaja
Gretka, midve imava mal obrnjen ...jaz zdajle delam ... cela neprespana in grem kmalu na hiter nekaj skup vrečt za jest in pol spat. Mogoče tud na sonce .... spat.
Uživajte vikend!
Vse, ki ste v ponedlejek kakorkoli udeležene (daleč je od Mišmiš seznama) srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.10.2008 12:40:14   
DaisyE
Mah saj bo. Jaz sem ga prejšnji teden naročila in so mogli včeraj al pa danes dobit, samo ne dobijo toliko, kot naročimo. Zdaj mam dve škatli, in bom šla s tem do Reša, pol naj pa on pove. Saj je reku, da mamo drugače vedno opcijo z Menopurjem, ampak je pač enkrat dražji. No v tem trenutku mi je tega malo mar. Eno škatlo so mi zdaj še v Občinah naročli, pa še Na Fernetičih jim bom rekla, naj isto naredijo. Menstro čakam nekje konec meseca, potem imam za začetek dovolj, potem pa pač upam, da bo še kaj prišlo, al pa da bo Reškotu kera kaj pustila, al pa da bo keri na netu kaj ostalo in bo prodala.

Hvala za trud. Zlata si.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.10.2008 12:45:09   
lara light
Kakšen trud neki, v veselje mi je, če ti lahko dam eno roko. Ma presneta babnca, v Go pa niti ene škatle ne pošljejo al kako...dej, ne da se jim ukvarjat.
Glej, sem že našla na nekem ita forumu, da nekomu ostaja. Sigurno jih je več takih. Če boš rabla, jim bom pisala, velja? Ne sekiraj se. Imam veze tudi v Španiji, že dobimo. user posted image

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.10.2008 12:51:46   
lara light
Mbd, te vidim? Kako si? Ju3 spet pregled? Drži se...user posted image user posted image

Sem pojedla par oliv, dve kumarci, malo sira s kruhom..par mandarin. danes mi gre tako, kaj čemuser posted image ...kaša z jabolki od zajtrka je pa v smetehuser posted image ...grem na sončka!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.10.2008 12:57:03   
DaisyE

Kakšen trud neki, v veselje mi je, če ti lahko dam eno roko. Ma presneta babnca, v Go pa niti ene škatle ne pošljejo al kako...dej, ne da se jim ukvarjat.
Glej, sem že našla na nekem ita forumu, da nekomu ostaja. Sigurno jih je več takih. Če boš rabla, jim bom pisala, velja? Ne sekiraj se. Imam veze tudi v Španiji, že dobimo. user posted image

user posted image

Si pa res zlata.

Zdaj pa jaz moram šibati. Se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.10.2008 13:23:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki kako sta kaj s pikico?user posted image
Kar uredu srce moje, ravno razmišljam kam naj se dam v tem lepem dnevuuser posted image

Kako si ti? user posted image Vidim spet boš delala nenormalno dobre jediuser posted image

Shuki lepo uživajta na sončku....jaz grem tudi malo kasneje kostke zagret....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.10.2008 14:06:06   
baci
lep sončen dan vsem
danes pa je vreme ok in razpoloženje je vredu!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Ravno sem lulala in rezultat je .... +. Nosečka sem. Saj ne morem verjeti. Saj je test relevanten 12. dan, ne? Uporabila sem cb test, kjer piše, da testno konico v urinu pomoliš samo 5 sekund, jaz pa sem jo kakšno sekundo več. A lahko zaradi tega pokaže drugačen rezultat? Utrogestan tudi ne vpliva na rezultat, ne? Sem čisto zmedena. Kar ne morem verjeti.

sabsa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?