|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 10:40:30   
womanpolice
SABSA.... Danes je pri nam nekako tkole izgledalo:

jaz: "O, danes pa Sabsa lula!"
moj: "Kaj? Zakaj pa lula?"
jaz: "Ja, za test lula, za test!"
moj: "Aja, sm mislu, da kaj imate to neke fore...:"

par sekund tišine...

jaz zavpijem: "yes, to mi delaj!"
moj: "kaj pa se je zgodilo?"
jaz: "sabsa je nosečka, in po vrh vsega "ljubljanska" (GK LJ)
moj: "lepo, lepo..."

SABSA, RES SM VESELA ZATE!!! ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST, BREZ ZAPLETOV!"

Da ne bo pomote... sm vesela za vsako izmed vas, ampak za "ljubljanske" nosečke sm toliko bolj, da kr zavriskam, saj tko meni dvignete optimizem... v tem mesecu ste ga uspele dvignit za 200% kar se pa tud vidi iz mojih postov (Predvsem včerajšnjih).

PUNCE... Ena je spraševala kaj bomo kuhali... hmmmm... tud jst pojma nimam... po mojem pečen krompir, prebranac in pečeno piščančje meso ter zeljnato solato...

zdajle pa so na vrsti 2 pečeni jajčki in upam, da resnično zadnji v tem postopku, saj sm jih pojedla toliko kot po mojem ne v celem življenju.... Mi že čez vse odprtine ven gledajo... BLJEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKK...

MIŠKA73 ne ne, ne mislim pretiravat z jajci... danes še samo dve, včeraj nism (nism mogla) ampak sm samo eno pivo, no, pa še danes pred službo eno BREZALKOHOLNO (da ne bo pomote...) pivo...
Ja, jst sm tud mojmu pravla o tebi, da bova skup sprehajale... mal v tvojem selu mal pa v mojem.... a v nobenem ni nobenega parka, ne v tvojem ne v mojem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MISMIS welcome back... I missed you so much!!!

GOSPODARICA... Resnično upam, da ta rdeč izcedek ne pomeni ničesar. Nočem te strašit, lahko ti povem samo svojo izkušnjo. Pr men je bil najprej prozoren izcedek, potem prozoren in vmes tko čudna rdeča barva (4 dni pred krvnim), 3 dan pred krvnim se je pa pojavila user posted image . Resnično upam in si želim, da pri tebi ne bo tako. NE SME BITI! DRŽIM PESTI ZATE!!!

KAJŠICA... Si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu... resnično ne.... IN NIČESAR NE ODTEHTA TEGA, KAR MORATA PRESTAJATI (on v A, ti pa tukaj). Bom molila za tvojega, čeprav si ti ateist. se slišiva. Drži se mi!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.10.2008 10:42:48   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ledenka a grem kar po vrsti s temi lekarnami?

Dejzi, sedaj ne vem ali je Ajsika ali pa Abra, enkrat nalepla link za spletno naročevanje....Ne vem ali je zgoraj slučajno prilepljen. V kolikor smo se takrat o tem pogovarjale, je bilo tako, da so bila ta zdravila malenkost sicer dražja, ampak v skrajnem primeru.....Upam da jih dobiš!!!! V AVT jih nimajo, to ti jaz povem!!!

No spletnega naročanja pa še nisem našla. Bom pokoristila, če bodo tile optimisti odpovedali. user posted image user posted image user posted image  

Ja za AUT pa vem, da so bolj tako kot Slovenija naravnani. Diphereline in Menopur še dobiš, potem se pa neha. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.10.2008 10:48:10   
DaisyE
Sem pa vedela, da bom neki sfalila...

Sabsa čestitam!
user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.10.2008 10:53:12   
miska73
MIŠKA73 ne ne, ne mislim pretiravat z jajci... danes še samo dve, včeraj nism (nism mogla) ampak sm samo eno pivo, no, pa še danes pred službo eno BREZALKOHOLNO (da ne bo pomote...) pivo...
Ja, jst sm tud mojmu pravla o tebi, da bova skup sprehajale... mal v tvojem selu mal pa v mojem.... a v nobenem ni nobenega parka, ne v tvojem ne v mojem

WP
Ja, ja sem jaz tudi razlagala, o mojem rodnem selu, pa o tvojem rodnem selu, pa o selih, v katerih zdej žvima...
Pa je kr poskoču, da tukaj pa že ni selo... user posted image Ja, sigurno... Pa kr nej žvi v utvarah.
Za sprehajat se bo pa že našlo kej, nč bat, boš vidla.

Drgač sem pa jst že skoraj postala pivoljubka. user posted image
Pa ugotovila sem, da mi je Hajni bolj všeč od Uniona ali Laškega.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.10.2008 10:54:00   
ledenka
Daisy, držim pesti, da bo naslednji klic optimističen! pa kot si verjetno ugotovila, večina lekarnarjev ob meji vsaj malo po slovensko tolče - samo, da se da razumet user posted image  

kalina, potem imaš že veterana user posted image  me tele napotitve vedno zanimajo, ker imam tudi sama malo opravka z njimi user posted image  

dajamaja user posted image  malo trebuščka se mi vidi - ga ne morem več noter povlečt user posted image  ampak ni pa še očitno

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.10.2008 10:57:37   
DaisyE
Mam že dve škatli. Vsako v svoji lekarni. user posted image user posted image user posted image  Še enga....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.10.2008 11:00:01   
miska73

Mam že dve škatli. Vsako v svoji lekarni. user posted image user posted image user posted image  Še enga....

Tole me malo spominja na tisto potrago za zdravili, ki jo je imela avgusta ajsi...
Boh ve, kaj so ji takrat v tistih ITA lekarnah namešali.
Da ne boš ti po njenih stopinjah predčasno prodajala zdravil...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.10.2008 11:03:32   
dajamaja

To je ziher dober znak, jaz sem tudi v 3 lekarnah uspela vse skupja nabrat nazadnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Še mal pa bom začela kosti metat user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.10.2008 11:05:07   
womanpolice
Miška73 ja, jst sm mu rekla, da živiš v selu, pa je rekel: "ja , tist je pa res SELO"  Potem pa sm se rajši ugriznila v jezik, da je ... tudi SELO... zdaj ga ne smem dražit, ko sva se pobotala... in ratala optimistična... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. seveda se bo nekaj našlo... komaj čakam... da bi le obe ugledali user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.10.2008 11:05:52   
DaisyE
Tako. Bomo ostali na dveh škatlah, eno mamo pa naročeno. Želim si vso srečo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.10.2008 11:08:21   
ledenka
WP, sem se prav nasmejala pri vajinem dialogu user posted image  pa verjamem, da ti uspehi, ki so na tvojem centru, vlivajo še posebno upanje!

daisy, da res ne boš tako kot jaz user posted image  oziroma, kot pri dajimaji - naj tudi tebi lov za zdravili prinese srečo! user posted image user posted image user posted image  če imaš dve, je to že ok, vsaj za začetek.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.10.2008 11:08:40   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

To je ziher dober znak, jaz sem tudi v 3 lekarnah uspela vse skupja nabrat nazadnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Misliš dajamaja, da se čem še v Trst zabrisat? Zdaj sem samo ruralne klicala. So me naučili, da moram rečt, če imajo Menogon doma, ker drugače majo probleme. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.10.2008 11:09:41   
ledenka

Misliš dajamaja, da se čem še v Trst zabrisat? Zdaj sem samo ruralne klicala. So me naučili, da moram rečt, če imajo Menogon doma, ker drugače majo probleme. user posted image user posted image user posted image

pokliči, pa da greš po vse 3, ko se boš spravla tja! pa na Gorico ne pozabi user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.10.2008 11:12:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
daisy, da res ne boš tako kot jaz user posted image  oziroma, kot pri dajimaji - naj tudi tebi lov za zdravili prinese srečo! user posted image user posted image user posted image  če imaš dve, je to že ok, vsaj za začetek.

Mogoče bo pa res... Vama je lov za zdravili obema prinesel srečo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.10.2008 11:12:38   
Kalina
kajsica ker kraj pa je to, oz ker konc?user posted image

zarja jaz sem pa cisto balkansko deteuser posted image

Oh, moj soldier me je ze dosti namucil v zivljenju, prvo nosecnost sem bila sama, ker je imel solanje v CE, doma samo vikende, in je bilo res grozno, ker sem imela visoko rizicno nosecnost, tud 1kg nism smela dvignit, ampak smo preziveli. Ko sem sla rodit(2m prezgodaj), je bil na terenu in je prisel v porodno sobo v uniformi, sem takoj mela protekcijo, dokler ni prisel so bile sestre nesramne, cim je prisel pa vse medene, se dobr da niso mirno staleuser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.10.2008 11:14:39   
DaisyE

pokliči, pa da greš po vse 3, ko se boš spravla tja! pa na Gorico ne pozabi user posted image  

Maš link? Mater na občinah so mi rekli, da če bi zjutraj poklicala bi dobila dve. Mislim, kako si ljudje sploh drznejo v postopke hkrati z mano user posted image . Nobene solidarnosti... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.10.2008 11:16:41   
nokes
jooooj, kaj zamujam, sabsa bravo in čestitke in objemčke in lupčke user posted image user posted image

kajši, navijam za snežnobelo!!! dajmo! Hb, da je s tvojim ok, taki mejli so res je.ba. drugače pa, manj kot en mesec, pa pride na dopust, to je pa tud fajn, a ne!??

kalina, saj delo te počaka, daj si odpočij, da ne bo kaj narobe kasneje. lepo, da si se naspala.

gospodarica, ne vem, kaj naj si mislim glede minuska na testu, pojdi do g in naredi krvnega, pa ne bo več dvomov. negotovost je res najslabša.

dejzika, navijam, da majo drogo. pa kaj je s temi menogoni??user posted image saj se vse narazen dajete, da pridete do njih? no, vidim, da si dvotretjinsko usešna user posted image user posted image , dajmo še ena škatla.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.10.2008 11:20:43   
ledenka
nič, punce, se moram spravit user posted image  lep dan še naprej!

Dejzika, a na tistem seznamu ni Gorice?

Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.10.2008 11:26:02   
Goldy
sabsa - ČESTITKE! user posted image Sem ti že včeraj rekla, da je to to. Sem vesela, da se seznam za menoj daljša. Bova imeli blizu skupaj PDP.

gospodarica - ni kaj v ponedeljek do svojega G, meni je tudi v prvem poskusu govorila, da to ni M, kar je bilo in se je izkazalo, da je imela prav, čerpav je potem propadlo, a vseeno.

Mi bomo imeli pa danes ajdove palačinke in kompot. Jaz pripravim maso, moj peče, tak je deal.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.10.2008 11:29:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

No jaz bom pa danes delala pečeno polento, brusnično omakco in divjačinski golaž. Za solato še študiram, sladica pa bo češnjeva krostata.

Shuki a sem te priklicala al ti to ne diši?user posted image
user posted image men vse dišiuser posted image user posted image user posted image

Dober dan vsemuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.10.2008 11:33:01   
Shuka
Sabsa - čestitke user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.10.2008 11:33:42   
želvica99
Zarja, Kalina in ostale pridneuser posted image bodite lepo, želvica gre pa z želvakom mal vuser posted image . Uživajte dečveuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.10.2008 11:35:53   
DaisyE

nič, punce, se moram spravit user posted image  lep dan še naprej!

Dejzika, a na tistem seznamu ni Gorice?

Ne farmacie trieste so samo. Kličem zdaj v Trst, pa se v polomljeni angleščini matramo. Sem pa na Google translejterju prevedla moj famozni AmateMenogon? v italijanščino in se glasi skoraj isto: Avete Menogon? Jaz res ne razumem, kako to, da me ne razumejo. user posted image user posted image user posted image  Ena je pa celo iskala zdravilo onebox in mi je povedala, da tega pa ne pozna. user posted image user posted image user posted image

Mater je življenje lepo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.10.2008 11:46:45   
zarja1
Shuki kako sta kaj s pikico?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.10.2008 11:50:36   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

kajsica ker kraj pa je to, oz ker konc?user posted image

zarja jaz sem pa cisto balkansko deteuser posted image

Oh, moj soldier me je ze dosti namucil v zivljenju, prvo nosecnost sem bila sama, ker je imel solanje v CE, doma samo vikende, in je bilo res grozno, ker sem imela visoko rizicno nosecnost, tud 1kg nism smela dvignit, ampak smo preziveli. Ko sem sla rodit(2m prezgodaj), je bil na terenu in je prisel v porodno sobo v uniformi, sem takoj mela protekcijo, dokler ni prisel so bile sestre nesramne, cim je prisel pa vse medene, se dobr da niso mirno staleuser posted image user posted image user posted image

Kalina, Koroška!!!Tam bolj poznamo ta izraz za krmenadelce!!!

Ja te pa popolnoma razumem kako je s temi zdravniki in sestrami...mislim.....

Moj je bil (sedaj 1 leto ni več aktiven) skoz športnik, malo pretepača (beri judo) in si je enkrat na tekmi poškodoval ramo in seveda sva šla k zdravniku. Najprej tisto osorno, pa kaj če se je malo udaril, potem pa so ga vprašali kje dela in je povedal, no pa se je pesmica obrnila....mislim...ja kod da so kaj več ker so v uniformah...zdarvnica ga je celo vprašala kolk časa misli da rabi bolniško za te zadeve....ej res mi je poden to....in sedaj ko sem mu rihtala preden je šel pač potujočo lekarno....mi je tud zdravnica najprej rekla, ker nisem povedala da dela v vojski, da naj si sam kaj kupi, ko pa sem povedala kam gre in kje dela, pa mu je napisala še antibiotik splošnega spektra!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?