womanpolice
|
SABSA.... Danes je pri nam nekako tkole izgledalo: jaz: "O, danes pa Sabsa lula!" moj: "Kaj? Zakaj pa lula?" jaz: "Ja, za test lula, za test!" moj: "Aja, sm mislu, da kaj imate to neke fore...:" par sekund tišine... jaz zavpijem: "yes, to mi delaj!" moj: "kaj pa se je zgodilo?" jaz: "sabsa je nosečka, in po vrh vsega "ljubljanska" (GK LJ) moj: "lepo, lepo..." SABSA, RES SM VESELA ZATE!!! ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST, BREZ ZAPLETOV!" Da ne bo pomote... sm vesela za vsako izmed vas, ampak za "ljubljanske" nosečke sm toliko bolj, da kr zavriskam, saj tko meni dvignete optimizem... v tem mesecu ste ga uspele dvignit za 200% kar se pa tud vidi iz mojih postov (Predvsem včerajšnjih). PUNCE... Ena je spraševala kaj bomo kuhali... hmmmm... tud jst pojma nimam... po mojem pečen krompir, prebranac in pečeno piščančje meso ter zeljnato solato... zdajle pa so na vrsti 2 pečeni jajčki in upam, da resnično zadnji v tem postopku, saj sm jih pojedla toliko kot po mojem ne v celem življenju.... Mi že čez vse odprtine ven gledajo... BLJEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKK... MIŠKA73 ne ne, ne mislim pretiravat z jajci... danes še samo dve, včeraj nism (nism mogla) ampak sm samo eno pivo, no, pa še danes pred službo eno BREZALKOHOLNO (da ne bo pomote...) pivo... Ja, jst sm tud mojmu pravla o tebi, da bova skup sprehajale... mal v tvojem selu mal pa v mojem.... a v nobenem ni nobenega parka, ne v tvojem ne v mojem MISMIS welcome back... I missed you so much!!! GOSPODARICA... Resnično upam, da ta rdeč izcedek ne pomeni ničesar. Nočem te strašit, lahko ti povem samo svojo izkušnjo. Pr men je bil najprej prozoren izcedek, potem prozoren in vmes tko čudna rdeča barva (4 dni pred krvnim), 3 dan pred krvnim se je pa pojavila . Resnično upam in si želim, da pri tebi ne bo tako. NE SME BITI! DRŽIM PESTI ZATE!!! KAJŠICA... Si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu... resnično ne.... IN NIČESAR NE ODTEHTA TEGA, KAR MORATA PRESTAJATI (on v A, ti pa tukaj). Bom molila za tvojega, čeprav si ti ateist. se slišiva. Drži se mi!
|