|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
12.10.2008 21:33:31   
bbpikica
Za pop... najprej se pol ure matram da napišem in sestavm post pol ga pa pošljem pa napiše erorruser posted image user posted image  zdaj bom pa kar mal po spominu
Pika ful ful sorry zateuser posted image user posted image  ampak daj vseen testek nared mogoče pa ... nikoli ne veš
Zarja1 in sabsa smo kar čist na istem ampak jaz se še kar oklepam tistega 1%user posted image
mismis ja kaj naj rečem strah pa panika predvsem vsakič ko grem na WCuser posted image
goldy kje si pa ti in kako si
reni70 sem ti odgovorila poglej ZS lp
najbrž sem vas velik spustila se opravičujem zato pa vsem en lep in miren večer in noč

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.10.2008 21:40:19   
miska73
Lahko noč pupe.
Upam, da sta si lana in jazzzi pravkar uspešno piknili stopki.

Za jutri pa že zdaj navijam za
Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.10.2008 21:41:49   
sabsa
bbpikica res je ... smo na istem ... le, da si ti že zelo blizu rezultata, ha? Ti imaš test v sredo, ne? Potem bi pa jutri že lahko lulala ... in sporočila veselo novico.

A mogoče katera ve, kdaj po transferju so dovoljeni spolni odnosi? Je potrebno čakati test ali ne?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.10.2008 21:44:09   
baci
čer vsem

pija-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal

zarja-mi pa gremo naslednji mesec po najine user posted image user posted image ,pa res upam da se obdržijo še  9 mesecev

mismis-sem prebrala da sta bila z tvojim pri teti pehti po čajeke,
zanima me kje bi lahko najdla kaki post o tem,ali kam naj pokličem,ali kje je to?

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.10.2008 21:51:37   
zarja1
ja pupike moje....drugega nam ni kot upat, a ne BBpikica?....Kajsica pa ja, vojna je itak naša!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sabsa glede sexa nimam pojma kdaj lahko, meni zdaj trenutno niti na pamet ne pride, moj pa od časa do časa le pojamra...user posted image  Sabsa midve sva imeli isti dan ET ne?

Zvezdica vas nosečke z užitkom prebiram, ste vse tolk fajn. Pa še naučim se sproti kaj vse me čaka. Jaz bom večni optimist!!!!

WP HB da je dans boljše. Če boš kdaj jemala estrofem boš pa fajn krče v nogah čutla, mene je to kr na čase mantralo.

Baci super, da bodo otročki tak hitro pri mami...

pupe moje lepo nočko vam želim......Pika tebi pa pošiljam en velik user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.10.2008 21:52:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.10.2008 22:03:06   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

prvo posvetovalnico mam v torek. upam, da mi bo G tud UZ naredla user posted image  ker še kar ne verjamem user posted image  ampak žajblja pa raje ne, je no go v nosečnosti. isla mint pa jemljem in čajčkam tudi user posted image  
Žajbelj je zgolj za grgranje, boh ne daj da bi ga pila, pomaga pa leuser posted image

No upam, da ti naredi tudi UZ, čeprav skoraj malo verjetno, ker pa imaš ti Babnikovo mi je pa čist jasno, da te bo malo pogledala, je vseeno nekaj drugega kot teli socialni ginekologi.user posted image Naj ti pove le lepe novičke.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.10.2008 22:03:42   
Shuka
Pikica - user posted image tako mi je žal, da ni uspelouser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.10.2008 22:03:49   
zarja1
ravnokar sem prejela nekaj nasvetov;;;;;; za lepše, ne tolk žalostne sanje

Ne misli, da  lahko obrneš moškega.
                    Razen, če spi  na boku.

Kaj narediti, če gre tvoj zaročenec skozi vrata?
                          Zapri jih!

Če so poslali na luno enega moškega...
                  lahko bi poslali vse.

Ne pustiti, da  moški možgani pohajajo okrog...
           so premajhni, da bi bili sami tam zunaj.

Naj ti prevladujejo mlajši.
              Tako ali tako ne dozorijo nikoli.

Moški so vsi isti...
     Različne obraze imajo samo zato, da se razlikujejo.

Definicija samski moški:
   Moški, ki je  zamudil priložnost, da bi onesrečil žensko.

Ženske niso tiste,ki naredijo moške bedake...
          V glavnem se držijo načela...naredi si sam!

Edini način,  da spraviš moškega do kakšnega dela je...
           mu rečeš, da je prestar za take stvari.

Ljubezen je slepa...
        ampak zakon je izkušnja, katera ti odpre oči.

Če hočeš zvezanega moškega...
              ga poišči v psihiatrični bolnici.

Otroci  Israela so tavali po puščavi 40 dni.
   Tudi v  današnjih časih moški ne bo prosil za usmeritev.

Če te vpraša, katere knjige so ti všeč...
                           hranilne.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.10.2008 22:04:51 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.10.2008 22:05:28   
Shuka
Am....Zarja.... kje maš pa možeka, a on to bere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.10.2008 22:06:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Am....Zarja.... kje maš pa možeka, a on to bere user posted image user posted image user posted image

gleda tv......user posted image , pojma nima kaj je vženil, ha????

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.10.2008 22:06:52   
bbpikica
Sabsa jaz do srede zihr ne bom lulala me je preveč strahuser posted image  tud testa ne bom prej kuplauser posted image sm malvraževerna. Prej sm ga zmeraj dva dni prej delala pol sm pa popoldan user posted image  fasala. Zato ga pa zdaj ne upam delatuser posted image

Ja zarja1 vsi znakci zginl v petek ampak tečkeuser posted image  pa še ni in še vedno upam da je sploh ne bouser posted image . Pa ti? sta se tvoja dva user posted image user posted image  ugnezdila ali se še lovita?

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 12.10.2008 22:07:24 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.10.2008 22:07:08   
zarja1
Kak si ti moj zlati Shukec?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.10.2008 22:10:06   
zarja1
BBpikica jaz nimam pojma kaj delata....sploh. Mene ENKRAT še vse boli, pa pol spet ne, pa neki full energije, pa mi vse čez pol ure pade, pa tak......SITNA SEM ZA ZNORET!!!!!!!!! eNOSTAVNO MENE ZNAKI NE ZANIMAJO, KER SI JIH NE ZNAM RAZLAGAT!!!!!!! BJONDA.SEM TAPRAVA.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.10.2008 22:11:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image kolk si me zdej nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti, res si facka user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.10.2008 22:12:54   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image kolk si me zdej nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti, res si facka user posted image

saj si mislila FACA a ne, ne slučajno PACKA???user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.10.2008 22:13:09   
Shuka

Evo srce moje, jaz sem na red za spavanje, pa je mel moj tolk za počvekat po telefonu s prijateljem, da sem se vmes vsedla pred komp, da vas pozdravim, zdej je pa itak nogomet na TV, pa mam čas, dokler me ne bo pikica pregnala v ležečki položaj user posted image user posted image user posted image

Kako ste vi preživeli dan?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.10.2008 22:14:06   
Shuka

saj si mislila FACA a ne, ne slučajno PACKA???user posted image user posted image user posted image
FACA, ĐEKICA, CARICA, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.10.2008 22:14:55   
Shuka
bbpikica - sej testi ne grizejo vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.10.2008 22:15:09   
bbpikica
Zarja1 se čist strinjam s tabo saj si znakov po moje ne zna razlagati nihčeuser posted image , ker po moje itak z vsem skupaj nimajo vezeuser posted image  je to najbrž samo odziv organizma na vnešene hormone in pa še mal naša psiha zraven pa jeuser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.10.2008 22:17:20   
zarja1

Evo srce moje, jaz sem na red za spavanje, pa je mel moj tolk za počvekat po telefonu s prijateljem, da sem se vmes vsedla pred komp, da vas pozdravim, zdej je pa itak nogomet na TV, pa mam čas, dokler me ne bo pikica pregnala v ležečki položaj user posted image user posted image user posted image

ja saj te bo fusbal uspaval, pa ne prehitro, da ne boš dežurala na wc-ju. Kako smo mi? Ja kaj pa vem. Upam, da super, ati je bil spet priden-je razvajal pa cartal mami in otročke. Malo smo bli na sončku, večinoma pa kavčam. Uradno-kažem otrokom primer ženskega hobija na težke dneve...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.10.2008 22:18:31 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.10.2008 22:17:23   
bbpikica

bbpikica - sej testi ne grizejo vešuser posted image user posted image user posted image

Suuka  o pa grizejouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.10.2008 22:19:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

ne pa ne, ker ga mam jaz doma pa mi sam mežika, ko grem mim...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.10.2008 22:20:01   
Shuka

ja saj te bo fusbal uspaval, pa ne prehitro, da ne boš dežurala na wc-ju. Kako smo mi? Ja kaj pa vem. Upam, da super, ati je bil spet priden-je razvajal pa cartal mami in otročke. Malo smo bli na sonču, večinoma pa kavčam. Uradno-kažem otrokom primer ženskega hobija na težke dneve...user posted image
Fuzbal je prej mojga uspaval, že žaga na posteljiuser posted image user posted image user posted image
No ti kar uči dečicu, da bo mama pridno počivala še 9 mesecev, naj se že zdej navadijo na red user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.10.2008 22:20:48   
zarja1

Zarja1 se čist strinjam s tabo saj si znakov po moje ne zna razlagati nihčeuser posted image , ker po moje itak z vsem skupaj nimajo vezeuser posted image  je to najbrž samo odziv organizma na vnešene hormone in pa še mal naša psiha zraven pa jeuser posted image .

saj zato pa. Jaz mam že cel mesec podobne znake, stranske učinke estrofema......tak da larifari. Kaj bo pa bo!!!!!!! Moram malo sama sebe opogumljatuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.10.2008 22:21:04   
Shuka

Če jim daš prst res grizejo, jih morš sam polulat, kot lisička ježka da se odpre, pol pa ni več panikeuser posted image user posted image user posted image
Ko bo čas ti samo pogumno.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!