KAHLO
|
babe sem lih kar dobila sms od petre....je rodila GALA....čestitammmmmmmmmmm pa se je včakala Saraya tako je pr meni že dve noči.......tak da se mi na hipe že blede, no danes je blo mal bolše k jo zdaj kr s temi kaplcami šopam, pol pa vsaj kako uro ali pa dve spimo. Mi je pa patronažna rekla da naj počasi začnemo uporabljat večje pleničke, ampak se mi zdi da ni vredu, k jo včasih k joka dobim vso mokro.....ji mora tam na strani pr nogici ven tečt, tako da zdaj spet nazaj manjše uporabljamo. Saraya, kako to 120 ml....jaz si nikoli v prvem šusu iz ene zizike ne spumpam tlko, no jaz res mojo babiko redno dojim, ampak ko spumpam napumpam 40 ml iz ene zize včasih še manj pa sem že vsa srečna, tako da najmanj dva dni rabim da tisto aventovo posodico nafilam!?!?!me pa najbl razpizdi to da v spanju ne čutim kako mi teče iz zizik, in ko se zbudim je vse mokro majca in še posteljnina.....takrat bi pa najrajši popizdla!! no sej pol kr nekaj kolnem, koš za perilo mam pa že čist poln majc od mojga......k na noč ziher dve porabim Drgače je pa bla pr meni včeraj na obisku tašča, in me je spet tako ganla, da me je prav začelo dušit, in sem full jezna na sebe, k ji nobene ostre nazaj ne zabrusim. No pol pa mava včeraj napovedan obisk dveh sodelavk od mojga, in glej se še najavi njegova sestra, je rekla da bo prišla pred unidvema, o.k, me ne bi motlo, če ne bi zraven prvlekla še svojih dveh malih mulcov, in že vem da mi bosta vso kočo na glavo postavla, pa še malo šlatala....no in to je blo pol danes kapla čez rob, in spet sem mojga vzela na stran in mu izlila vse kar me moti, sem se mu prav opravičla, ampak sem rekla da njegovi mami niti najmanj ne zaupam svoje hčerke in nočem da jo pazi...in da se mora z mano zmeraj prej pogovorit glede obiskov in varušk, itak bo obveljala glede varuške na koncu moja, drgače lahko grem v noro pamet. Tašča mi je včeraj najprej malo vlačla, no pol je mala zaspala itak je bla fuč še od noči, pol pa jo je odnesla v spalnico v postelco, pa še tv je vgasnila, pa sem ji lepo rekla da naša čez dan spi v košarici v dnevni, in da ne dajemo nič potiho, niti se tiše ne pogovarjamo, ker mora pač pupa ločiti dnevno spanje od nočnega, tako mi je tudi patronažna rekla....še večji šok pa je bil k sem šla malo v kinderpet iskat in sem jo nala ležati na trebuhu.....meni se je skoraj vtrgalo, pa lih sem jo nahranla, lahko bi bruhnila in se zadušila v svojem bruhanju.....mislim da baba nima pet čistih, in pol ona mene sili da naj grem v štacuno ali pa spat da bo malo pazla..................nikoli in nikdar raje prej jaz umrem....pol sem si še mislila če se ta baba sploh zaveda da ona ne mora kr tak prit in meni rečt da naj kam grem da bo jo ona mela, s čim bo pa malo nafujtrala...no skratka dost sem spoznala.....da vem da ona nikakor ne mora paziti moje pupe in amen.....to sem tud svojmu povedala, in da pač žal zaupam samo svoji mami, ker sem bla zraven k je pred dvema letoma skrbela za nečaka, ker je mogla sestra prej v službo.......skratka ......jaz te svoje tašče videt ne moram, in zdaj še hoče sforsirat, tja na obisk k bova midva hotla, ne k bo ona rekla.....pa točno vem da hoče to samo zato, ker greva za nekaj dni na štajer in ji ne diši.......po moje bo fasala ****is, k bom šla pol konc oktobra za kak teden dva na štajer in to sama z malo, ker bo oči itak v službi, pa zdaj ma še dost tekem....in bo obema tako lažje....samo njej ne
|