KAHLO
|
Dobro jutro babe!! Evo sem prišla do trenutka k lahko kaj napišem Mislim na štajerju itak ni bilo cajta da bi se kaj na veliko oglašala, sem po cele dneve vozičkala s kolegicami, k majo zdaj vse bebije sicer po mesec in dva starejše....tako da je naša najmlajša..ampak je blo prav zabavno, glede flaške in dude sem dobila sto in en nasvet....no zaenkrat pri nas še ni noben pripomogel k uporabi te hudičeve flaške in dude Ma sva se z mami trudle sto na uro da bi jo spravli na dudo in flaško pa ne rata, pr mala se pr obeh dere k sto hudičev, še mami je rekla da ne bi verjela če ne bi videla kako se naša upira tej flaški in dudi No ampak ji bom vseeno vsak dan oboje tiškala v usta pa amen, zdaj imam že 3 različne flaške (nukovo, tommie tippie, maam, ) pa en kup dud od aventa, tommie tippie, chiccokotov iz kavčuka (k je grda k sto hudičev) pa nič.....dudo ji zdaj tudi že namakam v kuminov sirup da jo pol vsaj za 20 sekund v ustah potaka....ampak pol itak špukne....me pa zdaj full razjezi, ker roko pa si kr naprej tišči v usta in jo cuza !!! zdaj mi pa čist nič več ni jasno, zakaj roko cuza dude pa ne.....pa ne pustim ji roke cuzat in je spet vojna?!?!?...KAJ NAJ NARDIM???? Zadnje čase se mi tudi zdi da je k pujča, zdaj mi pri dojenju cmoka !?!?! ji tiščim da bi ja imela celo bradavico v ustah, da ne bo preveč zraka požrla pa le po svoje....ta naša madam!! s kupčkom smo tud imeli svoje težave, ga ni in ni podrla....no to smo zdaj rešili, zdaj ga podre pa čeprav takega malega Pa še eno pomoč rabim, naša v bistvu niti nima teh krčkov, ampak jo napenjanje prebuja, ta zrak k ga požre.....in pol je cela štala, najhuje je proti jutru ali pa zvečer, bi revica tako rada spala pa jo to napenjanje zbuja, tiši te prdece tako iz sebe da zraven kriči in je vsa violična, pa ji dajem kapljice, pijem čaj proti vetrovom, ji dajem kuminov sirup, jo masiram, telovadima z nogicami.....nevem več kaj naj nardim.....se mi pa tako smili da bi včasih najraje z njo zjokala!!!??? bom vesela vsakega nasveta. evo jo spet napenja šibam!!!
|