Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:13:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moja Larika pa mal pokašljuje tak na suho.... in malčk tudi šmrca... malček.... Kaj mislite, da je pametno it ven v to vlago? Bo jo dala v kegurujčka in vzela marelo.... mi je tečno bit že doma.... že dva dni nisva šli ven... midva tud nisva bila nič zunaj, pa mi ni niti za it v to deževje in mraz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:14:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa meni je tudi en nohtek začel nagajat......danes zjutraj... ma ni hudo, sem si takoj mal postrigla tam... bom tudi jst mogla h kozmetičarki.... ma tudi nego obraza rabim, ne samo stopalc... A je to nalezljivo prek računalnika? očitno.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:16:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 V album sem dala par Galovih slik, če želi katera pogledat . p.s. pa res sta si z mojim malo podobna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:16:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem gledat Kmetijo. Tak so mi bedni ti na Kmetiji, da iz firbca gledam. Da take butle sploh spustijo na TV. Meni je tudi bedno.... pa kr gledam.... hahaha a vam povem kdo bo zmagal?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:17:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK OJLA dobro jutro jst sm že od 06.00 delovna danes je PLAČILNI DAN - juhu sam kaj ko sem se takoj spravila položnice plačat ..jaz sem imela že včeraj nakazano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:19:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............te vidim............... ...enoročno ....... mi spi na roki.. p.s. še nisem uspela , je bil alarm včeraj, pol pa nisem bila več gor...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:23:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
a vam povem kdo bo zmagal? Ja povej... itak ti ne bom verjela... Ali pa ja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:23:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Si grem trebuh namazat.... da se učvrsti oštja njegova...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:26:34
|
|
|
|
ključek
|
Kaj so vam kupli možeki za rojstvo otroka? Meni ni nič.... pa si nov avto naročila.... tk me mika Corola Verso.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:27:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem gledat Kmetijo. Tak so mi bedni ti na Kmetiji, da iz firbca gledam. Da take butle sploh spustijo na TV. Meni je tudi bedno.... pa kr gledam.... hahaha a vam povem kdo bo zmagal? no dej no. sej sm jo sam enkat gledala, ker mi je čist mim...........raje gledam politiko na prvem programu, tok mi je podn tale kmetija.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:32:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vam povem kdo bo zmagal? Ja povej... itak ti ne bom verjela... Ali pa ja.... baje, da Miha.... je tam blizu moje sestrične doma na Koroškem .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 10:33:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem gledat Kmetijo. Tak so mi bedni ti na Kmetiji, da iz firbca gledam. Da take butle sploh spustijo na TV. Meni je tudi bedno.... pa kr gledam.... hahaha a vam povem kdo bo zmagal? no dej no. sej sm jo sam enkat gledala, ker mi je čist mim...........raje gledam politiko na prvem programu, tok mi je podn tale kmetija............. men je tud brez veze, moj pikec včasih gleda , pa pol komentira..... ker pol mora itak it spat.... pol pa vedno išče kake izgovore, pa komentira...se zgleda v šoli pogovarjajo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 11:33:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je PLAČILNI DAN - juhu a porodniška je vedno nakazana 13. v mesecu?? jaz sem včaraj pogledla,pa je že bo nakazano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 11:34:41
|
|
|
|
meta21
|
Lara, mene je tud prejšnji teden grlo bolelo pa sem par granobilov polizala pa je blo prec boljš! Oh, ta dež!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 11:35:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi pa še za otroški dodatek nismo zrihtali.... no možeku se ne da.... itak bo ena mižerja... Kaj so vam kupli možeki za rojstvo otroka? Meni ni nič.... pa si nov avto naročila.... tk me mika Corola Verso..... jaz tud še nisem otroških rihtala.ne lubi se mi okoli skakat.Eh bomo že. Meni je moj kupil prstan,mi ga je v bolnico prinesel
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 12:50:47
|
|
|
|
arabela*
|
Pa odločbo,za denar od občine sem danes končno dobila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 12:53:56
|
|
|
|
ključek
|
Pa odločbo,za denar od občine sem danes končno dobila jaz sem jo že ene 14 dni nazaj, vendar bom čakala še en mesec, da nakažejo. uporabijo vse možne roke za plačilo kar jih lahko........ no, saj ni tko hudo................še fajn, da sploh kej dobimo.................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.11.2008 12:55:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 12:57:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Pa odločbo,za denar od občine sem danes končno dobila jaz sem jo že ene 14 dni nazaj, vendar bom čakala še en mesec, da nakažejo. uporabijo vse možne roke za plačilo kar jih lahko........ no, saj ni tko hudo................še fajn, da sploh kej dobimo................. kdaj pa bo nakazano?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 13:02:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Pa odločbo,za denar od občine sem danes končno dobila jaz sem jo že ene 14 dni nazaj, vendar bom čakala še en mesec, da nakažejo. uporabijo vse možne roke za plačilo kar jih lahko........ no, saj ni tko hudo................še fajn, da sploh kej dobimo................. kdaj pa bo nakazano? pri nas dobimo 2 meseca po oddaji vloge. kako imate pa v mb pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 13:03:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Punce bo treba pohitet: KOPIRANO - PRAVILNIK O OTROŠKIH DOKLADIH: V katerem roku je potrebno pravico uveljavljati? Če se pravico uveljavlja v roku 90 dni po rojstvu otroka, se pravica prizna z mesecem rojstva otroka. Če se pravico uveljavlja kasneje, se pravico prizna s prvim dnem naslednjega meseca po vložitvi zahtevka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 13:28:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 V album sem dala par Galovih slik, če želi katera pogledat . ..................luškan...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 13:32:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vam povem kdo bo zmagal? Ja povej... itak ti ne bom verjela... Ali pa ja.... baje, da Miha.... je tam blizu moje sestrične doma na Koroškem ..... sam a ni finale "v živo"????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 13:33:10
|
|
|
|
ključek
|
.............mam M, pa kar lije ven iz mene.....................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?