Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 9.11.2008 13:56:13
|
|
|
|
Anch
|
Ja ne sme se delat reklame ane?
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 9.11.2008 15:48:11
|
|
|
|
AKŠ
|
Anch - za ločevalno sem se odločila, ker je preverjeno delovala pri moji sestrični.... dražal je 90 dni dieto, nato pa še 90 dni "podieto".... zgubila 25 kg... danes je od tega 3 leta - še vedno drži isto kilažo - je normalno...
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 9.11.2008 15:49:51
|
|
|
|
AKŠ
|
sama sem do danes izubila 3,5kg....pa samo ločujem....in v bistvu jem normalno - nisem lačna ker je velika prednost. Tudi sadni dan je zakon, če si ga znaš pripravit - popestrit z zelenjavo...
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 9.11.2008 16:00:57
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz bi tudi sodelovala pri hujšanju z vami. Sama sem začela z ločevalno dieto 1.11 in do danes je šla ena kila dol. Drugače imam 77 kg (no sedaj 76kg) in sem visoka 173. Rada bi dala dol še vsaj 6 kg in upam da mi bo uspelo ker nisem ravno vztrajna, mogoče pa mi z vami uspe. Danes imam beljakovinski dan in sem si prepražila cvetačo in korenček in sem ju potem v pečici zapekla z sirom njami. Sem se tako najedla .
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 9.11.2008 16:54:54
|
|
|
|
jer.za.
|
Hojla punce! Tudi jaz bi se vam malo pridružila. Od 3.11. sem na ločevalni, torej en teden. Zaenkrat mi gre brez problemov. Izgubila bi pa rada vsaj 5kg. No, pa še za tabelco: začela sem s 70 kg, prvi cilj je 65 kg in to obdržat. Zraven pa tudi malo telovadim, predvsem so na sporedu dolgiiiiiii sprehodi, pa leg magic in ab rocket. Hodila bi pa tudi na plavanje 1-2 krat tedensko, samo ne sama. Če je še katera iz okolice Kranja, pa bi hodila na plavanje, naj mi sporoči, bom vesela družbe! Aja pa še nekaj me zanima, kam bi uvrstile sojin zrezek? Oh, B ali ŠKROB? Lepo nedeljo še naprej, meni jo bo danes polepšala kremništa. Jutri sadje, v torek pa sporočim KG.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 7:49:19
|
|
|
|
ziva1
|
sojine zrezke bi jaz dala med beljakovinski dan, ampak samo če si jih boš sama naredila, če pa si boš naredila kupljene sojine zrezke pa bi rekla da spadajo v ogljikohidratni dan. Lp
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 11:10:10
|
|
|
|
jer.za.
|
Hvala ziva1. Tudi jaz sem tako nekako razmišljala. Imam pa doma kupljene sojine zrezke. Danes sem jaz na sadju. Še katera???
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 11:11:08
|
|
|
|
AKŠ
|
OJLA PUNCE..... ravnokar tuhtam kaj bi jedla danes? Ne vem kaj si naj nardim....zelenjava,,,,
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 14:39:07
|
|
|
|
S*
|
Jaz sem malo zabluzila čez vikend , tako da imam malo slabo vest danes. No bomo videli kaj bo rekla tehtnica v sredo . AKŠ jaz bi na tvojem mestu skuhala zelenjavno mineštrco in jo s paličnim mešalnikom spremenila v slastno kremno juhico.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 17:57:26
|
|
|
|
AKŠ
|
ja S* ne boš verjela - točn to sm nrdila...je prav pasalo... za večerjo bom naredila pa kar solato iz kitajskega zelja...
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 10.11.2008 18:37:43
|
|
|
|
AKŠ
|
hmmm...če katera kaj rabi ali pa če pozna koga ki rabi kaj od otroške opreme, sem dala nekaj stvari na oglasno desko.... http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?katID=4&vrsta=Prodati
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 7:22:55
|
|
|
|
jer.za.
|
Dobro jutro vsem skupaj! Jaz sem bila danes na tehtnici, in je pokazala -2,5 kg . No, danes je pa na sporedu B dan, pa sploh nimam idej kaj naj si skuham Mesa z zeklenjavo imam že vrh glave. Kakšen predlog mogoče?
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 7:47:11
|
|
|
|
S*
|
jer.za. .Čestitke za izgubljene kg, kar tako naprej. Zakaj si pa danes ne privoščiš kaj ribjega, ali pa morske sadeže naprimer?
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 8:05:53
|
|
|
|
ziva1
|
jer.za, to pa je vredno pohvale. Moj predlog za tvoj B dan: čevapčiči in solata. Jaz mam pa danes OH DAN, dan za TORTICO njami .
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 8:09:46
|
|
|
|
muška
|
O pridne. Jaz še ne vem kateri dan bi imela danes . Po moje bom kar krompir spekla v pečici in solato zraven. Imava oba to zelo rada. No, edino če bo mož kaj iz trgovine prinesel
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 8:19:05
|
|
|
|
jer.za.
|
No, sem sedajle malo brskala po internetu, in si bom danes naredila kar sataraš-s hrenovko in enim jajcem, pa še za večerjo bo. Mmmmmmmmm, se mi že sedaj cedijo sline.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 9:54:01
|
|
|
|
luka jan
|
Kak ste srečne da imate tako ajn dneve, jaz sem pa danes na sadju. Sem že sedaj tako lačna, da bi lahko cel hladilnik izpraznila, kaj bo šele zvečer?
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 12:19:49
|
|
|
|
ziva1
|
jajce pa hrenovko boš mešala , mislim da ti dve beljakovini ni za mešati
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 13:59:09
|
|
|
|
AKŠ
|
jaz sem pa danes burek jedla...sem ga sama spekla.....jupi...
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 14:47:51
|
|
|
|
muška
|
jajce in hrenovka ne gre skupaj. Ali eno , ali drugo. Ja šit je to, ker posameznih stvari iz iste skupine ne smeš mešat (razen zelenjave). že pri sadju moraš pazit. Npr. poješ 2 jabolki, čez 2 uri npr. 2 hruški,... ne pa jabolko in hruško, pa spet banano in mandarino,..... Tak to gre žal
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 18:28:22
|
|
|
|
pearl_shell
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška že pri sadju moraš pazit. Npr. poješ 2 jabolki, čez 2 uri npr. 2 hruški,... ne pa jabolko in hruško, pa spet banano in mandarino,..... Tak to gre žal samo tako v info...v Rinini knjigi med drugim piše: VITAMINSKI DAN: Na ta dan pri vseh obrokih uživate sadje ali zelenjavo. kombinacija sadja je poljubna, če vam bolj ustreza, pa lahko jeste v enem obroku le eno vrsto sadja. torej ni nič narobe, če poješ dve jabolki ali pa jabolko in hruško.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 18:46:47
|
|
|
|
muška
|
aja, no pol je pa to spet ena tretja verzija ločevalne al kako? Ne vem, jaz ločujem tudi sadje.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 18:47:06
|
|
|
|
AKŠ
|
ojej ojej - danes se počutim ko pujs....burek je bil tolk dober, da ga sploh nisem mogla nehat jest....prava čunka sem bla.... tako da je želodec več kot poln....sam za soalto bo pa še zmer plac zvečer
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 11.11.2008 20:35:25
|
|
|
|
pearl_shell
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška aja, no pol je pa to spet ena tretja verzija ločevalne al kako? Ne vem, jaz ločujem tudi sadje. to je iz originalne knjige, sem pa že večkrat zasledila, da so punce govorile o ločevanju sadja. ne vem od kod so one črpale info nič narobe, če ločuješ tudi sadje, prav tako ni narobe, če ga ne ločuješ...kar bolj ustreza tvojemu telesu, to šteje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?