Klarita -> RE: Feldbach - plačevanje (ZZZS, Haag) (8.12.2009 19:04:54)
|
Wannabemommy primerjava je skoraj nemogoča, ker je to kot bi primerjal avto in kolo. Na kolesu se te nekak za silo prideš do cilja, z avtom pa se pripelješ komot....banalno vem, ampak tako je. Če primerjam kako sem bila jaz s CR oskrbovana v FB in moja sestra s CR v MB, lahko rečem, da sem bila jaz v hotelu A kategorije, sestra pa mogoče ene M kategorije, pa ne gre za lepo posteljo, posteljnino in luksuz, ampak za človeški odnos in osnovne potrebščine, ki jih potrebuješ po porodu. Nekih malenkosti ne bom sploh naštevala, ampak v glavnem v FB gre zato, da so babice, sestre in zdravniki dost bolj človeški, pogledajo te v oči, ti dajo roko in se predstavijo ter si res vzamejo čas za vsako porodnico posebej in za vsa dodatna vprašanja, med tem, ko pri nas pridejo med vizito, letijo skozi sobo in če katera kaj vpraša ji zelo osorno (bila sem zraven) odgovorijo na poti iz sobe, seveda s pogledom v vrata.... Meni bi bilo dost ljubše rodit doma, v porodnišnici, ki je od mojega doma oddaljena le kake 3 minute, ampak je žalostno, da bi me bilo sedaj strah, če bi bila noseča. [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|