Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 8:58:49
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. spali kar ok za čuda po dolgem času. sicer se je zvečer nekej packala, dokler ni zaspala, pol je pa šele ob pol petih jedla pa spala do osmih. se po mojem pozna, ker je včeraj oba obroka kar lepo jedla. zjutraj polento skuhano na kompotku in jabolčno čežano noter, popoldne pa krompirček, bučke in brokoli. dons je pa res tak lep sonček, da ga bo treba izkoristit.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 9:01:24
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči, WB. me veseli da ste uredu opravili. jencili, upam da bo ata čimprej bolje. bajsa, vaša mama pa tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 9:11:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Kokr čte, bomo pa tle, sam nehite mi gor pa dol skakat, ker pol pa res ne vem kje naj vas nadzorujem Mi smo spali do 8.15 sicer smo se ponoči 2x zbudili, ker je verjetno po vsem tem času že tak nočni ritem dobila Jo bo treba mal spedenat Drugače je pa zobek že zelo dobro "čuten", sem ji dala mal prst pa sem hitr vse zvezde vidla, sam pogledt pa ne pusti in zato ne vem al je levi al desni Dan je iber lep in mislim, da bo treba nekam it....
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 9:34:07
|
|
|
|
itata
|
dan, naša noč spet porazno. bolš da ne komentiram. sem grutnala ponoč, da bolš da sploh ne grem spat, ker je itak brezveze... dan lep, ampak mrzlo pa k pr norcih!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 10:50:47
|
|
|
|
larisa
|
Jutro a tle ste zdej Spočita u 0, HB moj otrok tako lepo sodeluje z mano, da mi je dovolil spati 12 ur No ob 6h je 5 minut ziziko pozaugal, ampak to mi je kot da se nisem zbudila Zdej sem pa ko rožica Dolenjka za zobek...zdej pa pazi zizike jaz sem samo 1krat doživela zobni ugriz in upam, da ne bom nikol več Pinči, WB Misar, upam da se kmalu pozdravite Suzi, neki štrajkaš ti RR A je Žana že zdrava? Gremo na soooončkaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 10:53:41
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, nazajtrkovala sem se, dete pančka že od 10.10 in upam, da potegne vsaj do 11.30 Jaz sem se odločila da ne bom tle po hribu strašila danes, ampak jo bova s carico v ZOO mahnili, da bova čim dlje zunaj, pa da jaz mal vidim, kako je moje sorodstvo Zdej moram pa sam ugotovit kaj naj oblečem pa carici zg. del vozička zamenjat, torbo prečekirati in pol bo gasaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 11:08:34
|
|
|
|
Intruder24
|
Vsaka vam čast februarske čvekice !
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 11:32:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Vsaka vam čast februarske čvekice ! hvala.... si štejemo v čast Midve sva not prišle, da Larisa odkinka svoje spanje, potem pa spet ven Noč je bla katastrofa spet zdej vidim kako mlaj ali pa polna luna vpliva nanjo pa to ni res... zbudila se je miljonkrat, jest itak neprespana, pa še grlo me neki matra mah... 1x je celo moj vstal se tud še ni zgodlo, ampak sem pol zvedla da je zato vstal, ker je mislu da more že na šiht drugač zih ne bi Bajsa za tvojo mamo. Že imaš nova očala? Zih si šmeksi Sem prejle probala dat tamali tekoči jogurt... ne morš verjet - normalnega ne je, tega je pa jedla pa mal kruhka not in je blo mljski zdej pa še mleko in spanje, jaz pa za šporget...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 11:49:18
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Moja noč je bila obupna . Se me je prehlad dotaknil, itak spet v nos zamašena 100 na uro, pol se je pa danes še Anaja zbudila že ob 5.15 . Ne vem, kaj jo je dajalo, ker ponavadi spi brez problema. Edin, če sem jo jaz zbudila, ker sem ziher drva žagala kot štirje . Delam verjetno Stipetu konkurenco . Sem pa spotoma, ko sem šla po Tima v vrtec že šla po Coldrexe v lekarno. Ti mi ful nucajo za prehlade. Sonček rula, da je kaj. Jaz sem pa Timu sortirala jesensko-zimske cunje. Pol sem jih dala proč, ker je premajhno. Bom mogla še poletno sortirat, bo takoj pol omare prazne ! Zdaj moram it pa Anaji kosilo zrihtat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 12:53:24
|
|
|
|
Suzi*
|
me smo 1. rundo odvozičkale, kupile darilo za enga petletnika, ker gremo popoldne na tortico, zdej bo nekaj pojedla, pol pa spet ven ob pol treh, ko gremo po anžeja. Je tako luštno danes zunaj. larisa, vidim, da me pogrešaš. žani je vročina po 5 dneh padla, pol je imela pa še 3 dni pikice, po moje je res še to 6. bolezen prebolela poleg viroze. Nosek se ji pa še vedno čisti, tako da jo še parkrat na dan s pumpico matram. pa bo že, samo da ni vročine. anžej je pa tud še kar, mal smrka, ampak nič posebnega, tako da je šel uživat v vrtec. je končno skužil, da je doma dooolgčaass. joj, žana je spet celo dnevno nastlala s časopisi. ko ji pa rečem da je to bek, ko vse v usta vlači, se pa ful reži. grem ji zdej polento z zelenjavo skuhat. jutri pa probamo meska, purana.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:13:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, evo še mene na novi strani za vse čveke. dolenjka - za zobek. zdaj pa čuvaj joške. kati - srečnica, jaz sem M dobila takoj po čišči , kljub dojenju. Pa kako fajn je bilo brez nje. A plenice si dobila nazaj? pina - za krst, pa kakšno slikco nam privošči Mi pa imamo vedno večje probleme za zaspat. Mala kar ne bi spala. Zvečer je zaspala ob 21,00, se ob 23,00 prebidila. Sva jo malo animirala in pojedla joško, pol pa je le zaspala. Ob 5,00 pa je bila že spet auf. Sem jo kar k sebi pod odejo vzela, prislonila na joško in sva spali do 10,00. Me je skoraj kap, ko sem videla, koliko je ura. Saj zato pa verjetno čez dan ne rabi toliko spat. No. tako ana misli, mami se s tem ne strinja. Zdaj pa zunaj z babico vozičkata, upam, da tudi kaj spi, pol pa imamo skupno kosilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:30:10
|
|
|
|
itata
|
ja SN verjetno je to to ja, če velik spi ponoč, čez dan ne rabi... larisa: joj dej nejčka men posod za ene 2 noči, da se mal spočijem PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:35:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ja SN verjetno je to to ja, če velik spi ponoč, čez dan ne rabi... mama pa rabi Saj sem zadovoljna, samo, da ponoči lepo ajaj. Tvoj Jakob pa se ponoči še kar ne da , saj bo tudi tvoj čas prišel in se boš naspala.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:35:39
|
|
|
|
itata
|
ja itak, ko se bo odselil mogoče
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:37:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ja itak, ko se bo odselil mogoče pol šele ne boš spala, ko boš non-stop mislila, če ve vse OK
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:40:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Itata, ti si pa res prav boga jest mam kakšno noč takole, pa sem čist skurjena, ti pa še zmer... joj, upam da se vama res kmal poštima tole spanje Naša bejba je zaspala ob 12.00 in še vedno spi jest sem pa medtem kosilo pripravla, pometla in pomila po tleh pa še speglala za povrhu sem imela v planu še kopalnico pospravt, pa glede na to da sem zaspana danes kot.... mislim, da je blo dost pa jutri še kaj... Joj, dajte mi povedat, ko vaši puzajo po tleh, a so tud kej umazani jest lahko vsak dan pometam in pomivam, pa ma tamala še vedno siva kolena in komolce se bojim, da bo kdo socialno poklical, da nič ne pucam doma Zdaj si grem pa sprintat od Pine februarčkovo pecivo da ga sprobam... sam ne vem, a dons, a jutr Pina za krst ja, pa kakšno slikico bi radi vidli
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:43:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, dajte mi povedat, ko vaši puzajo po tleh, a so tud kej umazani jest lahko vsak dan pometam in pomivam, pa ma tamala še vedno siva kolena in komolce se bojim, da bo kdo socialno poklical, da nič ne pucam doma isto je pri nas. Očitno metla ni tako natančna, kot naši škratje. Ti najdejo vsak najmanši prahec.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:44:35
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ja SN verjetno je to to ja, če velik spi ponoč, čez dan ne rabi... larisa: joj dej nejčka men posod za ene 2 noči, da se mal spočijem PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ ni problema, ti sam Jakoba prines, pa te rešim za ene 2 noči....več mi ne bo zneslo Sam si ful faca, res že ful časa ne spiš, pa si vedno tko polna energije in dobre volje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:51:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Rabim eno vašo pomoč A katera vem, kaj potrebujem, da odprem datoteko s končnico srt. To so podnapisi za film, ki sem ga potegnila dol. Nimam pojma, kako naj to skupaj zložim. hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:52:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, saj res, danes mamo 7 mesecev
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:53:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: itata ja SN verjetno je to to ja, če velik spi ponoč, čez dan ne rabi... larisa: joj dej nejčka men posod za ene 2 noči, da se mal spočijem PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ ni problema, ti sam Jakoba prines, pa te rešim za ene 2 noči....več mi ne bo zneslo Sam si ful faca, res že ful časa ne spiš, pa si vedno tko polna energije in dobre volje to pa je res, vsaka čast
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:55:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, saj res, danes mamo 7 mesecev čestitke vsem "smolčkom"
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 13:55:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, dajte mi povedat, ko vaši puzajo po tleh, a so tud kej umazani jest lahko vsak dan pometam in pomivam, pa ma tamala še vedno siva kolena in komolce se bojim, da bo kdo socialno poklical, da nič ne pucam doma isto je pri nas. Očitno metla ni tako natančna, kot naši škratje. Ti najdejo vsak najmanši prahec. me veseli da ni sam pri nas tako
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 14:05:23
|
|
|
|
ella79
|
SN ti sam mene vpraš, kar je glede računalnika če si sigurna da podnapisi pašejo na film, sam skupaj zapeči na CD, sam obvezno morata imeti enako ime (npr. film.avi in film.srt). Če pa nisi zihr, si pa lahko iz neta potegneš Subtitle Workshop, pa sam klikneš na podnapis in ti skupaj z filmom predvaja, pa da vidiš če so pravi (če tečejo istočasno ko govorijo). dolenjka za 2. zobek bajsa in jencili, upam da bo z vajima starima staršema vse ok pina za uspel krst no, sej komu pa ne uspe februarka jaz bi tudi mogla skoz sesat po tleh, je povsod polno las, pa enih muckov... sem potem kar živčna, kaj vse ima Zoja po rokicah in seveda po cunjah in še za 7 mesecev madona, naša bo v soboto že 8 je pa danes res tok lušten dan
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 29.9.2008 14:11:10
|
|
|
|
ella79
|
itata jaz se tudi javim za dve noči lahko tudi čez dan, ni problema sej sploh ne upam napisat, kok je naša pridna, pa še jest je začela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?