Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:48:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bravo za mere , naš korenjak Jaka Pa za kremico tudi, da ti jo da na recept. Naša anka-partizanka pa je bolj škrta. Goveja, goveja pa itak Saj bi jaz še kakšen deci ali dva pa je naš ati tam v bližini dežural. No, je pa rekel, da če bom omagala je z velikim avtom na terenu. fajn bi zgledal, k bi te v ta tavelik avto ati naložu, pa Lano v vozičku
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:49:27
|
|
|
|
ella79
|
janey za Jaka korenjaka listek upam, da zobki čimprej ven pogledajo važno da je dobre volje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:50:06
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:50:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bravo za mere , naš korenjak Jaka Pa za kremico tudi, da ti jo da na recept. Naša anka-partizanka pa je bolj škrta. Goveja, goveja pa itak Saj bi jaz še kakšen deci ali dva pa je naš ati tam v bližini dežural. No, je pa rekel, da če bom omagala je z velikim avtom na terenu. fajn bi zgledal, k bi te v ta tavelik avto ati naložu, pa Lano v vozičku Vseeno bolje, kot pa da jo jaz peš proti domu tiščim z 2,0 v krvi. Sosedje pa nas že poznajo
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 11.11.2008 20:52:20 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:52:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, nutelo z žlico Pa jaz mislim, da bi ko kakšna kila sama dol padla. Sem optimist, pa kaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bravo za mere , naš korenjak Jaka Pa za kremico tudi, da ti jo da na recept. Naša anka-partizanka pa je bolj škrta. Goveja, goveja pa itak Saj bi jaz še kakšen deci ali dva pa je naš ati tam v bližini dežural. No, je pa rekel, da če bom omagala je z velikim avtom na terenu. fajn bi zgledal, k bi te v ta tavelik avto ati naložu, pa Lano v vozičku Vseeno bolje, kot pa da jo jaz peš proti domu tiščim z 2,0 v krvi. Sosedje pa nas že poznajo Sej nisem na sosede mislila, ampak na tiste v mestu, ko bi vaju v marico tlačil Čaki, čaki, 2.0???? To pa nista bla sam 2 kozarčka, če praviš da bi še 1 pa si rajš šla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:54:07
|
|
|
|
Janey
|
Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricerja polit, kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabit spit !!!! martinov rek, sem dobila na mejl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:54:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:56:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricerja polit, kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabit spit !!!! martinov rek, sem dobila na mejl zdej me pa ne bo več strah kaj bom, če Parkinsa fašem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:57:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bravo za mere , naš korenjak Jaka Pa za kremico tudi, da ti jo da na recept. Naša anka-partizanka pa je bolj škrta. Goveja, goveja pa itak Saj bi jaz še kakšen deci ali dva pa je naš ati tam v bližini dežural. No, je pa rekel, da če bom omagala je z velikim avtom na terenu. fajn bi zgledal, k bi te v ta tavelik avto ati naložu, pa Lano v vozičku Vseeno bolje, kot pa da jo jaz peš proti domu tiščim z 2,0 v krvi. Sosedje pa nas že poznajo Sej nisem na sosede mislila, ampak na tiste v mestu, ko bi vaju v marico tlačil Čaki, čaki, 2.0???? To pa nista bla sam 2 kozarčka, če praviš da bi še 1 pa si rajš šla Če bi njegovo ponudbo sprejela, bi si pa še malo več privoščila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:57:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricerja polit, kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabit spit !!!! martinov rek, sem dobila na mejl
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 20:59:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:01:14
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč jaz sem pa pridna in jem tunino v lastnem soku in polnozrnato štručko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:01:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila? si je nardila zaloge, ker gor nimajo tak dobrih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:02:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila? ne ne, od letos so ostali Za veliko noč sem se še branila čokolade zaradi dojenja, zdej pa že notri prinašam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:02:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč jaz sem pa pridna in jem tunino v lastnem soku in polnozrnato štručko kaj boš pa za sladico A ti 1 pirh pošljem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:03:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila? si je nardila zaloge, ker gor nimajo tak dobrih OOO lubica, zdej si se pa mistejkala....jaz se selim v deželo najboljših pralin
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:04:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč jaz sem pa pridna in jem tunino v lastnem soku in polnozrnato štručko kaj boš pa za sladico A ti 1 pirh pošljem ne hvala(to abje moram rečt, čeprav bi jih zmazala 100 zdaj )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:04:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila? ne ne, od letos so ostali Za veliko noč sem se še branila čokolade zaradi dojenja, zdej pa že notri prinašam samo pa vama moram čestitat Pri nas nobena čokolada ne ostane tako dolgo. Sva preveč mahnjena na sladko.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:04:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - čokoladne pirhe? A so ti od letošnje velike noči ostali, al si jih že za bodočo nakupila? si je nardila zaloge, ker gor nimajo tak dobrih OOO lubica, zdej si se pa mistejkala....jaz se selim v deželo najboljših pralin kak komu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:04:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej punce, a bomo danes 200 naklofale
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:05:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč jaz sem pa pridna in jem tunino v lastnem soku in polnozrnato štručko kaj boš pa za sladico A ti 1 pirh pošljem ne hvala(to abje moram rečt, čeprav bi jih zmazala 100 zdaj ) mam še pol vrečke, pa še 1 celo, ti z lahkoto kakega zabrišem ke na vzhod
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:05:48
|
|
|
|
Janey
|
bi šla na en čik, pa je tak mrzlo, pa še družbe nimam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:06:30
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej punce, a bomo danes 200 naklofale k o m o t , j a z m a m č a s a n a p r e t e k
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:07:01
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, nič me ne tišči, sem Stipetovo kartico testirala kolk prenese Ne sej ne, pa sej nisem velik zapravila Včeraj 12 EUR za hlače in 2 štumfe v Okaidiju? To za tam ni veliko Kahlico pa mora imet carica, če je zdej ne pošteka pa pač mal kasnej Puzzle pa rabim, ker moja ritka ne sme bit na trdih tleh, kljub temu, da imam oblazinjeno hehe hvala za podrobno razlago..no če stipeta tišči bom pa njemu poslala z razlago vred ona z ritjo je najboljša. čeprav zate ne drži joj bi mogče bit dans ocene od izpita pa jih ni jaz pa pridno večerjam jaz tudi, čokoladne pirhe, sem jih mal preveč kupila za velko noč jaz sem pa pridna in jem tunino v lastnem soku in polnozrnato štručko kaj boš pa za sladico A ti 1 pirh pošljem ne hvala(to abje moram rečt, čeprav bi jih zmazala 100 zdaj ) mam še pol vrečke, pa še 1 celo, ti z lahkoto kakega zabrišem ke na vzhod no daj probaj usta mam že odprta
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?