|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
31.10.2008 21:01:54   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo se napotepali in prišli čist prepozno domov. Šele ob 19h user posted image  Smo pa prižgali svečke, pa odnesli tako mini ikebano Tarinemu dediju in ko smo hotli v avto in na kosilo je frajerka zaspala user posted image  Pol sva šla pa še na prehod po svaskem naselju pa na čajček in potem naju je oči peljal na kosilo. Sva papcali govojo juhico s kruhkom, purančka pa krompirček in kuhano zelenjavo, čeprav Tara ne prav veliko, je pa preden smo šli še 1/3 banane zmazala user posted image . Je bila pa tako pridna in nasmejana cel dan, da sem čist user posted image . Zdej je kr nekaj mežikat začela user posted image
Pol smo se pa v Leclercu ustavili, ker sem hotla riževo mleko kupit, pa edino tega niso imeli user posted image  Je bilo pa tko prazno, da je blo prav luštno user posted image  Smo bili pa pridni in zapravili "samo" 40 EUR, pa sem kar veliko čistil kupila, pa carici 2 novi dudi user posted image

Mesečnica, grozdje olupim, pa pečke ven vzamem in ji sam mal z vilico potlačim, ne speštam čist, ker jo kar na koščke navajam user posted image  Pahuljice pa še vedno iste, od Holle uporabljam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
31.10.2008 21:09:20   
mesecnica
SN - Ne - ni to tisto mleko za 70EUR, ampak je cenejše cca. 17 EUR 1 škatla. Ker se je HB izkazalo, da ni alergična nanj.
Dolenjka - user posted image  za super dan. Pa pridna Tara, da lepo po koščkih je. Mi še nismo tako daleč.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
31.10.2008 21:10:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dolenjka - user posted image  za super dan. Pa pridna Tara, da lepo po koščkih je. Mi še nismo tako daleč.user posted image

sam ne mara prav veliko zelenjave, pa riževe kašice ali pa katere druge, ki jo naredim z mojim mlekom tudi ne več kot 30 ml user posted image  Res živim za sredo, da mi Mettlerjeva reče da smo BP user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
31.10.2008 21:16:27   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sam ne mara prav veliko zelenjave, pa riževe kašice ali pa katere druge, ki jo naredim z mojim mlekom tudi ne več kot 30 ml user posted image  Res živim za sredo, da mi Mettlerjeva reče da smo BP user posted image

SAj bo, saj bo... stiskamo pesti.user posted image
user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
31.10.2008 21:19:42   
srečka nosečka
dolenjka - to od Holle pa je moja šošolka zastopnica in tukaj pri nas ima trgovino. Če bi kaj rabila - pocingljaj. user posted image  No, če pri vas ni kaj na zalogi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
31.10.2008 21:20:09   
dolenjka

SAj bo, saj bo... stiskamo pesti.user posted image
user posted image user posted image user posted image

Hvala! Sej ve da pridemo na vrsto kmalu user posted image

Danes pa je zatišje tu gor user posted image  Se vidi, da smo bile včeraj naspidirane user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
31.10.2008 21:21:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dolenjka - to od Holle pa je moja šošolka zastopnica in tukaj pri nas ima trgovino. Če bi kaj rabila - pocingljaj. user posted image  No, če pri vas ni kaj na zalogi. user posted image

OOO hvala! Sej ne porabimo veliko, sam bom vzela na znanje! Sem pa jim zadnjič mail poslala in sem dobila 2 vzorčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3182
31.10.2008 21:22:05   
srečka nosečka

OOO hvala! Sej ne porabimo veliko, sam bom vzela na znanje! Sem pa jim zadnjič mail poslala in sem dobila 2 vzorčka user posted image

Ej, jaz imam tudi dva na zalogi, ki mi jih je dala. Pa se naredijo z AM, pa jih ne bom uporabila. Ti jih lahko pošljem. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
31.10.2008 21:25:25   
dolenjka
a riževo sluz pa ovsene kosmiče user posted image  Sej lahko s svojim mlekom narediš user posted image  Naša nič od tega ne mara če ji naredim s svojim ali AM (prej), tko da to uporabljam zgolj za zgoščevanje sadja, ki ga doma pripravim, da je bolj nasitno user posted image  Morda ti pa prav pride user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3184
31.10.2008 21:29:59   
srečka nosečka
Imam pirino in proseno kašo. A da probam samo za zgostit sadje? No, pa da vidim, ker Lana itak ni ljubiteljica sadja, je bolj na zelenjavo naravnana. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 31.10.2008 21:30:50 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
31.10.2008 21:32:10   
dolenjka
Ja, jaz naribam jabolko pa hruško npr in dam notri ene 2 žlici tega pa je bolj gosto in nasitno user posted image  Danes sem dala pa jabolko in grozdje user posted image

Punce, a kaki naši user posted image  lahko jejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3186
31.10.2008 21:40:24   
srečka nosečka
Glede kakija - nimam pojma, ker ga niti sama ne jem, se nanj ne spomnim. user posted image

morda ti pa bo to v pomoč:
http://www.ringaraja.net/forum/m_730066/mpage_1/key_kaki/tm.htm#730066

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
31.10.2008 21:41:58   
srečka nosečka
Sem user posted image , sem mislil, da je moj danes v službi do 22.00. Pa je do 24.00. user posted image
Mah, ga bom že počakala. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3188
31.10.2008 21:44:15   
Februarka08

Ja, jaz naribam jabolko pa hruško npr in dam notri ene 2 žlici tega pa je bolj gosto in nasitno user posted image  Danes sem dala pa jabolko in grozdje user posted image

jaz sem ji ga že večkrat dala, ker ima ful vitaminovuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
31.10.2008 21:47:22   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Morda se noro sliši - samo kako pa date kaki? user posted image  A se olupi in ponudi sredica? Kuha se menda ne?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
31.10.2008 21:50:36   
Februarka08

Morda se noro sliši - samo kako pa date kaki? user posted image  A se olupi in ponudi sredica? Kuha se menda ne?

men je drugače user posted image in ga tud vidit ne smemuser posted image ampak Larisa ga pa lepo jeuser posted image ja, izbrat moraš čim bolj zrelega - tak ki je ful mehek in potem ga daš samo čez polovico in ji daješ z žličko tisto maso notri... je pa tak nitkast in čudn, tako da sem mislila da ga zih ne bo jedla... no, pa gauser posted image daš ji lahko vse, razen seveda lupine in peškuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.10.2008 21:52:24   
srečka nosečka

men je drugače user posted image in ga tud vidit ne smemuser posted image ampak Larisa ga pa lepo jeuser posted image ja, izbrat moraš čim bolj zrelega - tak ki je ful mehek in potem ga daš samo čez polovico in ji daješ z žličko tisto maso notri... je pa tak nitkast in čudn, tako da sem mislila da ga zih ne bo jedla... no, pa gauser posted image daš ji lahko vse, razen seveda lupine in peškuser posted image

hvala, user posted image
bomo poskusili, samo če se bom v trgovini spomnila in ga kupila user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3192
31.10.2008 21:53:21   
mala_pikica
Pozdravljene!

Dolenjka lahko daš tvoji Tari kaki. Načeloma ne bi smelo biti nič narobe, saj sodi v prehrano dojenčkov. Po sestavi je podobno kot korenček, pa še zelo ugodno vpliva na prebavo.

Srečka res škoda za danes. Lahko pa se ta teden kaj dogovorima, če boš prišla v Šentilj.

Bugnavilea dobrodošla med februački. Imaš krasne fanteuser posted image user posted image .

Sayuri, joj kako sta že zrastla tvoja mala škrata. Pa kako starejši bratec ponosno leži med sestrico in malim bratcemuser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 31.10.2008 22:00:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.10.2008 21:55:20   
larisa
Čer,

sem mogla prav pomislit kolk časa me ni blo tuki, ker ste tolk nečvekale user posted image user posted image  

No naš mali je včeraj prvič prespal nočko pri babici in dedku in je bilo vse BP. Ne morem verjet, da je mali brez problema potegnil flašo in popil vse kar mu je babi dala, pri nama je tud slučajno noče user posted image  Pa naj kdo reče, da niso user posted image  brihtni in točno vejo, kje se da kej dobit in kje ne user posted image user posted image user posted image  

Drugače smo pa sedaj bolj user posted image , ker smo prejle zvedeli da je umrla babica od mojega dragega in to v tednu dni, ko je šla v bolnico in je ni več. Prej pa je bila čist zdrava. No tako smo mislili. user posted image  Tako, da bo ta 1. november res bolj žalosten.

Dolenjka, iščem dimnikarja, da reši vaš problem user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.10.2008 21:55:41   
Februarka08
Listek, škoda ker že prej nisem prebrala, da vabiš na rafaelouser posted image zdej je pa že prepoznouser posted image že tko bom mela trebuh kmal tak kot med user posted image  user posted image groza, jest sploh ne bom več jedlauser posted image ti si ga pa kar privošči, še namest mene k si itak vsa presušenauser posted image ja, glede igrač pa ne vem... sva se prejle oba z njo igrala s tistim valjčkom, pa se je kar trest začela in jokatuser posted image user posted image ne vem... igrače morm prav skrivat zdej pred njouser posted image upam da preraste tole... sej sploh ne vem kaj naj ji še kupm... zgleda da nič večuser posted image

Sem tako zaspana, da komaj še gledam... današnji dan je bil res kar dolg in skoz na nogah... se mi pa zdi, da je gor v Kik-u ful cenejeuser posted image itak nisem mogla mimo cunj in sem kar nekaj dobila ful ugodno in šmeksi za bejbouser posted image zame je itak zmanjkal časauser posted image pa bli smo v eni štacuni sami igračuser posted image to bi bil lahko not 3 ure... ful, ful, ful velka trgovina, ma jaz bi ji kar vse kuplauser posted image komi čakam da bo mal večja, da bomo šli spet gor in si bo sama lahko kaj izbralauser posted image nekaj, česar se ne bo balauser posted image

Lepo in mirno nočko, jaz počasi grem v deželo sanjuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.10.2008 21:56:50   
MetiLu
Čer!
Janez je šele zdele zaspal, ker sva popoldan spala 2 uri in pol user posted image  zdej sem pa jaz še spod tuša, glava oprana, sam še lase posušim in grem spat ... sem dones čist fertik, upam, da bomo kaj spal user posted image

Jutri pa tud mene čaka pranje perila in pospravljanje user posted image  

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.10.2008 21:57:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Srečka res škoda za danes. Lahko pa se ta teden kaj dogovorima, če boš prišla v Šentilj.

Misliš naslednji teden, ne? Zdaj so prazniki in smo bolj leteči.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
31.10.2008 22:02:46   
mala_pikica
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

ja srečka, mislila sem naslednji teden!

Neposredna povezava do sporočila: 3198
31.10.2008 22:04:10   
itata
dan, mi smo bili cel dan okol. pol-sestrica in sestrična sta jakoba tko zabavale cel dan, da nisem imela nič dela praktično z njim. pa še tašča se je ful igrala z njim, kuhat mi ni blo treba, tko da super. sem se kar spočila danes. z mojim sva tud joto skuhala, tko da grem zdej lahk sam še spat in upam, da ne bo preveč "akcije" ponočuser posted image  se jutri čitamo dalje!

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3199
31.10.2008 22:07:53   
srečka nosečka
mala pikica - ZMENJENO user posted image

Vas zapuščam, me je moj dragi presenetil in je že doma. user posted image

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?