Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 9:58:39
|
|
|
|
tinkatonka
|
Halllloo! Tok za eno torto. A si vprašala koliko bo stala že ob naročilu??? Jaz to vedno vprašam, zato tudi ponavadi nisem šokirana, ko plačujem.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:33:50
|
|
|
|
Volga
|
TaRe* izredno lepe torte. Si prava mojstrica. 130 evrov je pa res pretirana cena.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
TaRe* obvladas res Ja za primerjavo mi,ko smo narocili tasci za abrahama torto v obliki knjige za 80kosov, smo placali 100eur.Res si tole torto zeloooo drago preplacala.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje najdete TaRine torte? Odprem album in je vse pomešano, nikjer nič ne najdem.Kaj so naredili z novimi albumi?
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:44:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kje najdete TaRine torte? Odprem album in je vse pomešano, nikjer nič ne najdem.Kaj so naredili z novimi albumi? Enostavno. Pri TaRe klikneš na album, ikona spodaj in ti odpre spisek njenih albumov, poiščeš moje tore in uživaš.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:52:59
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga TaRe* izredno lepe torte. Si prava mojstrica. 130 evrov je pa res pretirana cena. Kako pa se pogleda zdaj sploh album? Ko jaz kliknem albumček pod Tare, se mi odpre en kup enih albumov, pa če dodam svojega, piše, vse živo, samo od Tare ga pa ni.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:53:40
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kje najdete TaRine torte? Odprem album in je vse pomešano, nikjer nič ne najdem.Kaj so naredili z novimi albumi? ja no, evo. Pri meni je isto. Nikjer nobenega spiska ni videt.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga TaRe* izredno lepe torte. Si prava mojstrica. 130 evrov je pa res pretirana cena. Kako pa se pogleda zdaj sploh album? Ko jaz kliknem albumček pod Tare, se mi odpre en kup enih albumov, pa če dodam svojega, piše, vse živo, samo od Tare ga pa ni. Isto je pri meni, vendar mi je 10-tič uspelo.HvalaVolga. Madona TaRe, kakšna mojstrica si.Skidam kapu
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 10:55:45
|
|
|
|
Mišni
|
No, zdaj je pa tudi meni kar naenkrat uspelo, po istem postopku, kot mi je prej vse živo drugo kazalo, je pa zdaj res spisek.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 14:05:30
|
|
|
|
Massa26
|
Jaz sem bila tudi šokirana nad cenami tort! V glavnem, cena je 3,5 eur na kos in se samo množi, nič ni popusta na celo torto. Npr. 20 kosov je 70 EUR! Zelo dobra sicer, ampak navadna okrogla, s smetano premazana (kar mi je sicer boljše kot tista ˝plastika˝, ki sedaj berem, da je tičino masa ) Noro no. Drugo leto jo sigurno spečem sama. Domača nikoli ni zanič, tudi če ni ne vem kako popolna in umetniško okrašena. Aja, pa čestitke vsem, ki pečete take torte oziroma okrašujete. Nisem mislila, da kdo res doma dela take torte..
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 14:08:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 Jaz sem bila tudi šokirana nad cenami tort! V glavnem, cena je 3,5 eur na kos in se samo množi, nič ni popusta na celo torto. Vsega je kriva JJ vlada. Še dobro, da bo šlo zdaj samo še na bolje.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 14:48:12
|
|
|
|
3T
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Evo jo. Smo imeli danes praznovanje, tako da sem šele sedaj uspela slike sneti s fotoaparata. Lepa, vendar mi je tvoja s pingvični veliko bolj luštna in najbrž tudi bolj dobra. Ni kaj punce, vse po vrsti, kapo dol...
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 14:53:01
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 Jaz sem bila tudi šokirana nad cenami tort! V glavnem, cena je 3,5 eur na kos in se samo množi, nič ni popusta na celo torto. Vsega je kriva JJ vlada. Še dobro, da bo šlo zdaj samo še na bolje. Ja, a ne, banda! Samo zdaj ne bo moglo iti na bolje, ker je una banda že itak vse za naprej zajebala!
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 14:54:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 Jaz sem bila tudi šokirana nad cenami tort! V glavnem, cena je 3,5 eur na kos in se samo množi, nič ni popusta na celo torto. Vsega je kriva JJ vlada. Še dobro, da bo šlo zdaj samo še na bolje. Ja, a ne, banda! Samo zdaj ne bo moglo iti na bolje, ker je una banda že itak vse za naprej zajebala! ne, ne, zdaj bodo taki stručkoti uletel, da bodo še za sabo izpred let popravljali zadeve
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 15:04:14
|
|
|
|
3T
|
Mojstrice zaupajte mi kje lahko kupim to ticcino maso?
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 16:41:43
|
|
|
|
robinzon
|
Na Brnčičevi v Ljubljani je trgovina od vrhniških pekarn, prodajajo pa samo večjo količino, mislim, da 15 kg. Na kulinariki se dekleta zmenijo, kupijo in razdelijo. Je pa še ena spletna trgovina v Mariboru - Rams d.o.o., poišči na spletu.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 17:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga torta je, za moje pojme. In tvoje so FULLLLLLLLLLLL lepe, se spomnim Telebajskov se od lani. Tako da drugo leto spet v akcijo, sama .
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 29.9.2008 18:01:32
|
|
|
|
TaRe*
|
Hvala za vse pohvale...kaj bi šele blo,če bi jih probale Sam da naute zdej vse na Bled prdirjale ...jaz jo glih malcam eno,sicer staro tri dni,pa je glih taka ko nova....njami,sam rt pa raste,to pa
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 14:17:59
|
|
|
|
Massa26
|
Vsega je kriva JJ vlada. Še dobro, da bo šlo zdaj samo še na bolje. Ja, komaj čakam, da bo bolje - drugo leto si bomo mogoče lahko privoščili že večnadstropno torto
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 16:29:36
|
|
|
|
dory
|
takšne in drugačne cene se vrtijo tudi v kraljevem mignonu v kranju...so pa izredno lepe in še bolj okusne :)
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 16:44:52
|
|
|
|
Maxica
|
Pety, vse najboljše za rojstni dan vašemu Vidu, hkrati sem te pa tudi jaz hotela vprašati, zakaj za vraga kupuješ torte, ker vem, da si prava mojstrica. 133€ je res ogromno za torto. Saj je lepa, sam vseeno... Sporoči, kako si uredila s šefico.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 16:46:35
|
|
|
|
Maxica
|
TaRe, kapo dol.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 16:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Evo jo. Smo imeli danes praznovanje, tako da sem šele sedaj uspela slike sneti s fotoaparata. Lepo. Povprečna torta. Nič posebnega. Zanjo ne bi dala 50 evrov, kaj šele 133 evrov. Resnično škoda denarja! Tvoje torte so men osebno lepše...
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 30.9.2008 23:44:32
|
|
|
|
Marogica
|
TaRe*, fantastične torte....so se mi ob slikah kar sline cedile....Majke ti...
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 8:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tema iz naftalina zaradi reklame?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?