TaRe*
|
No,naj še jaz dodam svoje,ne moram mimo. Ticino masa je masa,ki ima lastnosti podobne marcipanu,le da je bolj elastična in snežno bele barve,po okusu pa je bolj sladka in meni osebno ni zanič,da bi jo pa glih cele kose jedla,pa tudi ne. Res je precej draga,pa vseeno ne tolk,kot je ena napisala.Mi jo nikomur ne zaračunamo posebej,ker na koncu koncev je danes smetana tudi draga,pa čokolada tudi,sploh te ,ki so malo boljše kvaliktete,bolj profesionalne. Za eno srednjo torto cca 16 kom jo jaz še nikoli nisem porabila več kot 10 dag,za 5.nadstropno poročno pa recimo 1,5 kg....ampak to je res maximalno. Iz ticcine lahko delaš res vse živo in jaz vsakemu,ki hoče lepo torto...malo bolj posebno predlagam to,pa naj jo pol dol potegne vsak na svojem kosu....pa vam povem,da zmeraj več ljudi zelo rao poje ravno to. Kar se pa cen tiče,je pa res od slaščičarne do slaščičarne različno...pri nas je cena 2,20 € na kos...torej za 30 kom bi dala 66€,zaračunamo pa naknadno samo kakšne posebne okrase...ki jih moramo posebej naročit(plastične figurice,poročne parčke in živo cvetje)vse ostalo je že v ceni. Sem pa že sama slišala,da je v okolici Kranja kar nekaj takih ,ki prodajajo torte po 4€ in več,pa še imajo dovoj posla,torej..... Če pa hočete imam pa tud jaz nekaj slikic v albumu...moje torte....pa jih je nekaj tudi z ticcino prevlečenih.
_____________________________
............ja,takle mamo..;)
|