polly80
|
bejbe,sem ostala tam nekje na 160 strani ,sem mislila da bom mela max.10 strani za prebrat ,ve pa že na 2.delu ,joj to pa nimam časa brat.. moja vita mi skoraj dihat ne pusti,je taka mala sitnoba ,pop.nič ne spi in me hoče samo zase ..če jo kdo drug prime,se pa tako dere,da jojj ..samo jaz in ata veljama,pa nihče drug in sem prav zmatrana že .no in danes ne morem verjet je zaspala in celo lahko grem malo na rr. alea in lonapo-hvala za gesla,ful lepi otročki ,pa alea na poročni tudi ,pa še tisto od kofetkanja sem zasledila,ste vse tolk fajne in ful lepi otročki aja,ponoči vita sicer ful pridno spi-od 21h do 6h brez vmesnega bujenja,se naje,pa še tam do 8,čeprav zadnje dve noči bolj slabo spi ,upam da ne skvari ritma ..popoldne pa noče spat in je sitna... sma bli na kontroli teže,se zredila 300g v 2tednih,je rekla zdravnica,da tolko da se lahko še naprej dojima.. da je pač med bolj drobčkenimi ok,upam,da bom lahko kaj več na forumu ,ne vem kako naj vito navadim pop.spat ,se trudim,a mi ne uspeva (no danes je izjema ).. čau