|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
26.9.2008 15:01:16   
alea01
taanikaa, če pa mojega moža še vidla nisiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.9.2008 15:01:52   
Anonimen
aja še to,men je rekla včeraj P da mora Žan pojest dobre 1000ml na dan...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
26.9.2008 15:03:09   
Anonimen
ja vem da nisem moža tvojga vidla,vidla sem pa tebe na slikicah pa se mi res zdi da je mala ista ti...resno
sej mojga tud niste vidle pa ste mi vse govorile da se z aviona vid da je Žan men podobenuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
26.9.2008 15:03:39   
alea01
zanimivo, 1000mL na dan. mi smo maksimalno pojedli 850mL in to samo 2xuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
26.9.2008 15:04:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ninny- to je pol tam nekje 900mL čez cel dan, a ne? govorim napamet, nisem šla računat, če sem ga slučajno ful mimo usekalauser posted image user posted image

ja včasih mal manj ampak tam nekje recimo če imava 7 obrokov po 140 je 980 sem šla računatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
26.9.2008 15:05:09   
alea01
taanikaa, jaz si želim, da je Izabela podobna njemu, ker je lepši od mene in bi rada, da je tudi Izabela lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.9.2008 15:07:02   
Anonimen
alea pravijo da fantki bolj radi jejo kot punčke,da na sploh punčke manj popapajo...tko men že skoz govorijo,kokr kir vid Žana rečejo ja pravi korenjak je,ja fantek je...češ za fantke je značilno da so bajsi al kajuser posted image user posted image ...to že skoz poslušam od raznih tet,omic...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
26.9.2008 15:07:49   
RMRM
Saj jaz tud upam da bo minilo. Alea močno te razumem,kako grozen filing je,ko otroček noče jesti, tako se midva sedaj mučiva ko ima krče, včasih celo dopoldne nič ne je. Je pa zanimivo to, da ponoči pa ni problemuser posted image  

Taanika, želim ti čim lepši vikend,user posted image , aja pa hvala za prijaznost, ti pošljem zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.9.2008 15:08:08   
Anonimen

taanikaa, jaz si želim, da je Izabela podobna njemu, ker je lepši od mene in bi rada, da je tudi Izabela lepauser posted image user posted image user posted image

ej bejba ti si ful lepotica in tvoja mala tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
26.9.2008 15:10:14   
Anonimen
hvala RMRM,tudi tebi lep vikend,pa le pošlji mi zs,ti pošljem kapljice..a veš,rok imajo do 28.12. in škoda da men stojijo,če tebi pridejo prav...so pa že odprte,ker sem jih 2x dala Žanu,ampak nič hudega,k so fajn zaprte in še rok trajanja velja...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
26.9.2008 15:13:54   
Anonimen
aja RMRM men je P rekla da ponavadi se krči pozno popoldne ali proti večeru začno pa trajajo par ur in so mimo,redki so tisti,ki imajo še ponoči krče...no vsaj ponoči ga ne matra reveža...se mi smili res,tiste 2x ko jih je Žan imel sem jst jokala kot dež zraven..veš da ga matra pa mu ne moreš pomagat..to je najhuje..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
26.9.2008 15:14:22   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ej bejba ti si ful lepotica in tvoja mala tudiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.9.2008 15:15:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.9.2008 15:16:13   
alea01
pišuka, sem si sladoled dala ven iz skrinje in se mi je skoraj stopil..... ga grem polizat do koncauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 163
26.9.2008 15:16:57   
RMRM
taanikaa - sem ti poslala ZS

ninny, tvoja user posted image  je tud ful pridna, pa še tako pridno papca. Naš je tud prej lepo jedel, sicer je bil včasih že po petih minutah sit, samo je pa jedel kar na dve do tri urce.Kolk je pa dejansko v ml pa pojma nimam. Se je pa vsak mesec po eno kilco zredil, tako da očitno se v tistih petih min, naje.Bova pa v ponedeljek vidla,kako je šlo ta mesec, ko imava P in dobiva prvo pikicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
26.9.2008 15:21:56   
Anonimen
RMRM,sem ti poslala zs nazajuser posted image

ja alea dober tekuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
26.9.2008 15:23:23   
lonapo
mi tud ne pojemo 1000 ml, pa zgleda kr bajsi.

Alea-včasih so naše babice govorile: spanc je boljš kt žganc; pa jest bi tud pri 4 mesecih začela z gosto hrano-mogoče ji bo to bolj všeč.

Ne vem več kaj bi ti scvetovala, ker nimam pri tako majčkenih nič izkušenj. Za kasneje (2 leti) ti pa lahko povem, da naš Nejc kakšen dan tud ust ni odprl. Zjutraj je spil flaško mleka, za zajtrk tud ust ni odprl, kosilo dve žličke, sadje je pojedel, večerja ni šans, edino flaška mleka pred spanjem. Smo ga pital na silo, pa je skor bruhal, pa kuhal pet različnih jedi, pa vse živo smo sprobal pa nič. V glavnem sem ga pustila čisto pri miru: čez nekaj časa je pa sam rekel da bo jedel. Sedaj imamo pa mir.
Sorry-mal sem zmedeno napisala.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 166
26.9.2008 15:23:40   
Tina 28
RMRM...men se tud včasih v 5 min alpa še prej naje...tud mleko zlo šprica. En čas mi je blo čudno in sem skoz mislila, da bo kmal lačna...pa ni. Sedaj spi že tri ure, pa je ob 12-ih jedla 5 minut.

Tuki gor se skoz v ml pogovarjate....jaz pa nimam merce in lohk sam ugibam, kolk je lačna. Imam srečo, da ne zlorablja joške za crklanje, zato vem, kdaj je lačna  in se zdaj kar drži na 2-3 ure.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 167
26.9.2008 15:27:36   
Anonimen
Men je p rekla, da če otrok 5 minut vleče, se v tem času naje, tko da se ne sekiram več. Moj je tud jedel ob 12h, pa še zdej spi, tko da lačen očitno ni. Pa tud videt mu niuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
26.9.2008 15:32:02   
slovenka
Tina in taanikaa, hvala za nasvet glede spanja. Sem tudi sama zadnje dni že ugotovila, da je najbolje, da jo kar v spalnico nesem, ko postane sitna. Danes že drugič spi... ji moram nekak to navado vcepit.

Glede hrane pa jaz nimam pojma glede ml. Sigurno ne poje 1000 ml. Na zadnjem pregledu se je zredila le 500 g v 4 tednih. Se pa v glavnem dojiva, ob večeru pa še dava eno flaško (100 ml) Novalaca, samo sedaj se mi zdi, da bi rada vedno več flaške. Pa ko je utrujena in vidi zizo, se kar dere, ker ji ni za delat in bi raje, da kar iz flaške teče... user posted image No, ponoči se pa samo dojiva in nima nikoli nič proti zizi. Hm.

Mi imamo pa 8.10. tretjo posvetovalnico in tudi pikija dobimo. Me je tudi strah, kake bodo posledice. Se mi zdi, da bi morali še počakat, ko je tako drobna, da se še malo poredi, bi po mojem takrat lažje prenesla pikija. Pričakujem, da bo na tem pregledu tehtala tam 5 kg, mogoče še malo manj.

Alea, jaz sem tudi slišala, da je spanc in žganc isto. Tako da če ti spi, si misli, da papca žganc v tistem času user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 169
26.9.2008 15:40:41   
*anamor*
Haj,

če katero zanima sem najdla zelo vredu stran za naročanje fotografij, izdelavo fotoknjih in še marsikaj drugega. Meni se zdi še cenovno ugodno.

http://www.digifot.com/fotoknjiga/nalozi.htm

Upam, da bo kateri prišlo prav.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
26.9.2008 17:05:01   
Anonimen
punce počasi se poslavljam,vas pridem še kaj pozdravit,če mi bo uspelo pridit do računalnika...lepo se imejte,lep vikend in lepo se cartajte z vašimi sončki...papa in en velik user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
26.9.2008 17:14:32   
polly80
bejbe,sem ostala tam nekje na 160 straniuser posted image user posted image user posted image ,sem mislila da bom mela max.10 strani za prebratuser posted image ,ve pa že na 2.deluuser posted image user posted image ,joj to pa nimam časa brat..user posted image

moja vita mi skoraj dihat ne pusti,je taka mala sitnobauser posted image ,pop.nič ne spi in me hoče samo zaseuser posted image ..če jo kdo drug prime,se pa tako dere,da jojjuser posted image user posted image user posted image ..samo jaz in ata veljama,pa nihče drug in sem prav zmatrana žeuser posted image .no in danes ne morem verjet je zaspalauser posted image in celo lahko grem malo na rr.user posted image

alea in lonapo-hvala za gesla,ful lepi otročkiuser posted image user posted image user posted image ,pa alea na poročni tudiuser posted image ,pa še tisto od kofetkanja sem zasledila,ste vse tolk fajne in ful lepi otročkiuser posted image

aja,ponoči vita sicer ful pridno spi-od 21h do 6h brez vmesnega bujenja,se naje,pa še tam do 8,čeprav zadnje dve noči bolj slabo spiuser posted image ,upam da ne skvari ritmauser posted image ..popoldne pa noče spat in je sitna...user posted image user posted image

sma bli na kontroli teže,se zredila 300g v 2tednih,je rekla zdravnica,da tolko da se lahko še naprej dojima..user posted image user posted image user posted image da je pač med bolj drobčkenimiuser posted image

ok,upam,da bom lahko kaj več na forumuuser posted image ,ne vem kako naj vito navadim pop.spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,se trudim,a mi ne uspeva (no danes je izjemauser posted image )..

čauuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
26.9.2008 17:19:09   
polly80
A so vaši v vozičku pridni, če ne spijo?

moja vita sploh ne,se tako dere da jojuser posted image user posted image user posted image ....sploh ne noče bit v vozeku,katastrofa..user posted image

joj,sem jo hvalila da spi,je že pokonciuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 173
26.9.2008 18:50:02   
Anonimen
RMRM-a vidva mata v ponedeljek, midve pa v torekuser posted image ja je pridna,mogoče tud zaradi tega ker je na AM

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
26.9.2008 19:43:11   
alea01
oooo poly80, tebe pa pogrešamo, le daj nam kaj pomahaj tu pa tamuser posted image

Ko je Izabela tečna jo takoj posadim v voziček in hop na sprehod. Je zelo rada v vozičku in gleda v nebo. Okolica je pa sploh ne zanimauser posted image , saj je še zmeraj rada v košari in se čisto nič ne buni

Zdaj že pridno spančka, jaz pa grem delat kartice, v katere bom dala slikico in jo dala ob krstu gostom

pa,pa,......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?