|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
26.9.2008 13:58:27   
Anonimen
ja tina tko sem jstugotovila in pr men tko laufa že 2 mesca..po vsakem obroku ajat,pa je pol čist drugi ko se zbudi,dobre volje,nasmejan..in res naš Žan zelo malo jokca...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
26.9.2008 13:59:25   
RMRM
Tina, soriuser posted image , sem res na hitrco brala.

Saj drugače mi kar spi, sam zdej ma pa take krče, da je res bogi. Sem razmišljala če sem kaj takega jedla, sam se nič ne spomnim. Edin kar pijem čaj iz kumine, janeža in komarčka, ker Lukas čaja noče, tega pa kar ene 2 l na dan, takega bolj švoh. Zdej bom probala še to ful zmanjšat, pa spet pit vodo, sam mi je user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.9.2008 14:00:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ninny ponavljanka,sestavljankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
26.9.2008 14:02:12   
Anonimen
Mi gremo spat na vsako 1,5, toliko zdrži pokonci, potem kakšno urco odspi in tako naprej. Zvečer gre pa ponavadi ob 21 spat. Danes mi pa od 12 spi, se je vmes zbudila pojedla 60ml in kar naprej spi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
26.9.2008 14:04:55   
Tina 28
RMRM   sam od tega čaja ga najbrž ne bi smelo zvijat, saj ga lohk otroci sami pijejo. Mogoč mu pa zobki rasejo...kupi CALGEL in mu mal vtirja...mogoče bo boljš.

niny...tak fajn dan za spat je....naša vedno bolj spi, če je turobno vreme.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.9.2008 14:28:22   
Anonimen
RMRM a imaš vetrovne kapljice?..pomaga..al pa ga nosi na rokah da je naslonjen na trebuščku,tud pomaga...al pa ga kopaj,voda blaži krčke...sej zdej je pa zadnji cajt da se krči nehajo a neuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
26.9.2008 14:34:37   
Anonimen
pakiram in imam tolk prtljage,kot da gremo za 1 mesec ne za 2 dniuser posted image ..pa jst mam minimalno cot pa vsega zraven..največ ima Žaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
26.9.2008 14:35:42   
Anonimen
ja tinči zgleda da je ninny šla spat,k si ji dala fajni predloguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
26.9.2008 14:37:29   
RMRM
taanikaa, vetrovnih kapljic nimam,mu pa dajem Antiflat, je ful pomagal,samo sedaj ga pa ene 14 dni kar matra, tako da tudi je ne tako kot je prej. Ja, pa na trebuščku se tud nosimo.user posted image  Saj upam da bo čimprej konec s krči.

Taanika,kam že greste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.9.2008 14:41:26   
alea01
l.daisy- user posted image user posted image user posted image za obletnico

Lukas-user posted image user posted image user posted image  za mini tini 3 rojstni dan

Izabela spi od 9-10ure pol od 11-13 in od 14.30-16.00 in gremo spat okrog 19.30 ure in v kosu prespi do 4.30 in potem še do 7 ali 8. Marička, saj ful spi. Ni čudno, da malo papcauser posted image

taanikaa- Izabela se redi manj kot 20g na dan. morala bi se okoli 30g. Ker pade v tisti graf rasti, pediatrinja ne dela nobene panike. Se pravi, da pade v območje teže deklice pri treh mesecih- jo nosi ven samo visoka porodna teža. A rodil se je pa ful buckasta, pravi bajsi. Me je kar vrglo, sem mislila, da bom imela debelo deklico, no zdaj pa takole- se borimo s hranouser posted image user posted image user posted image user posted image

ninny- koliko Ema poje čez dan v ml? kolikokrat pa ponoči jesta? vem, da imata nekje 6-7obrokov na dan. Jaz Izabeli ne morem poturit še en obrok, ni šans

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.9.2008 14:43:46   
Anonimen
ubošček mali...men se tko smilijo otročki k majo krčeuser posted image ...mi gremo na bizeljsko k tašči in tastu do ponedeljka menda...mi kr paše mal it,da malo spremenim okolje...pa mi smo v bloku,oni v hiši,pa mi je fajn k sem lahko mal zunaj pred hišo..pa mojo čivavo bom spet vidla po dolgem času...sma si kupla psa pred 2 letoma,pol ko sem pa zanosla smo jo dali na počitnice,zdej bo pa kr tam ostala...je fajn ko je bolj frej pes,pa brez povodca in je tast v pokoju pa tašča gre sam za par ur delat na dan pa ima idealne pogoje tam...
RMRM jst mam ene vetrovne kapljice pa mi lahko napišeš naslov na zs pa ti jih z veseljem pošljem,k mi jih ne rabmo...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
26.9.2008 14:44:56   
alea01
RMRM- vse kar ti lahko rečem je to, da mineuser posted image . mi smo imeli krče en mesec kar hude in čez dan sploh spala ni- oz. za kakšnih 15minut. Sem jo morala samo nosit na trebuščku in pela sem ji. Pol pa naenkrat konec.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.9.2008 14:45:55   
Anonimen
joj alea ko bi ti le lahko kak pomagala al vsaj en pameten nasvet dala kaj naredituser posted image ...probaj še AM...ena je prej napisala da naj bi bil bolj sladek kot novalac..pa nevem katera žeuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
26.9.2008 14:46:29   
alea01
d.anna- tvojega Maksa pa še mi nismo videli, pa bi ga radiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.9.2008 14:47:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

RMRM- vse kar ti lahko rečem je to, da mineuser posted image . mi smo imeli krče en mesec kar hude in čez dan sploh spala ni- oz. za kakšnih 15minut. Sem jo morala samo nosit na trebuščku in pela sem ji. Pol pa naenkrat konec.

ja sej pravijo da je kr naenkrat konec krčev..mi smo res lahko srečni da jih ni imel...ima pa vodno kilo na jajčki,ki se manjša hvala bogu...

mojca kako pa je kaj s vašo kilo???sem se ravnokar spomnila da ima luki tudi kilo...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
26.9.2008 14:48:19   
alea01
je tašča prejle laufala v DM po aptamil in je tamala ful zalaufala da bo jedla, pol je pa nehala in se je zaćela dret. Sem ji hitro pripravila novalac, no tega je pa pol spila celo 100mL. tko da, v mleku ni problem

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.9.2008 14:53:04   
Anonimen
a tud AM noče...joj...pol pa res zgleda da ima dosti hrane oz.da nima potrebe take po njej al kako...user posted image ..alea edino kar ti lahko še rečem je to,da pri 4.mesecih začni z GH..tu bojo okusi različni pa imaš nekak več variant kaj ji ponudit za jesti...mojem sem pa povečala dozo 150ml pa ko poje on bi še kr jedu,se dere ko mu flaško vzamem ampak koj neha..on bi pa kr še in še in šeuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
26.9.2008 14:54:33   
Anonimen
uuu še 2 tedna pa bo že 4 mesece stara Izabela..hitro je šlouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
26.9.2008 14:55:54   
Anonimen
Izabela je tebi podobna al se motim??..men se zdi da je...sem si zapomnila kako zgledašuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
26.9.2008 14:55:55   
alea01
nas vsaj ne bodo kregali pri pediatru, da smo debeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.9.2008 14:56:15   
Anonimen
ninny- koliko Ema poje čez dan v ml? kolikokrat pa ponoči jesta? vem, da imata nekje 6-7obrokov na dan. Jaz Izabeli ne morem poturit še en obrok, ni šans

ponavadi poje tam 120-140 ml imava pa 6-7 obrokov, ponoči pa ga imava redkokdajuser posted image user posted image takrat pa ona spi. Samo danes mi malo svira pa noče naenkrat toliko pojest in se mi zdi, da samo jeva danes

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
26.9.2008 14:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

nas vsaj ne bodo kregali pri pediatru, da smo debeliuser posted image user posted image user posted image

a veš jst sem tud pričakovala da nas bodo kregal pa je tabelo odprla pa naš Žan sodi nekje na sredino,tko da se še lahko malo zrediuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
26.9.2008 14:58:10   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

Izabela je tebi podobna al se motim??..men se zdi da je...sem si zapomnila kako zgledašuser posted image

od sredine nosu navzdol je čista jaz , navzgor pa čista mož. ni se hotela nobenemu zamerit in je sekala sredinouser posted image user posted image . Odvisno s katerega profila jo gledaš pol vidiš ali celo mene ali celega možauser posted image . Zato je pa luštno, ko njegova žlahta reće, da je cela oči moja pa da je cela mamiuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.9.2008 15:02:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.9.2008 14:59:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ..men se pa zdi da je cela ti...moj Žan na začetku še poštarju ni bil podobenuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 26.9.2008 15:00:09 >

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
26.9.2008 15:00:25   
alea01
ninny- to je pol tam nekje 900mL čez cel dan, a ne? govorim napamet, nisem šla računat, če sem ga slučajno ful mimo usekalauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.