Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?! saša ti samo v prvo prestavo daj pa beri, beri da nas ujameš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet taanikaa - položaj lupinica - 5 sekund pa mogoče zdrži, pa še to morm bit ful vztrajna ja vem kako je,moj se je tud drl..uh
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
nova stran
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:27
|
|
|
|
Kaja08
|
pikica_30, banco sem kupila v babycentru za 15.90 eura, sam nič na njej ne piše, kako se imenuje...čaki, bom pogledala na njihovi strani, če je slučajno gor slikca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:34
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz imam že probleme z obdržanjem tamalga v rokah, ker je tako močen da mi včasih skori pade bo treba velikooo polente pojest da bom bolj močna kot on
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 pikica_30, banco sem kupila v babycentru za 15.90 eura, sam nič na njej ne piše, kako se imenuje...čaki, bom pogledala na njihovi strani, če je slučajno gor slikca da nimaš take kot jaz, ker na moji tudi nič ne piše
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega. Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz imam že probleme z obdržanjem tamalga v rokah, ker je tako močen da mi včasih skori pade bo treba velikooo polente pojest da bom bolj močna kot on močna pa še velik mleka boš imela
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:07:22
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahne ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu že go Žani, go Žani ...moj,pa že reče: mami,polento mi skuhi,da boš mela več mlekeca,ko sem pa llllaaaaaačen
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:07:44
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?! saša ti samo v prvo prestavo daj pa beri, beri da nas ujameš pomoje boš mogla kar v peto prestavo dat, če nas boš hotla dohitet
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:07:47
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil al pa ga ne previješ cel dan in ima polno plenico hec hec Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega. Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega. Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo pa bomo drug dan v novicah
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:08:21
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz imam že probleme z obdržanjem tamalga v rokah, ker je tako močen da mi včasih skori pade bo treba velikooo polente pojest da bom bolj močna kot on mojca, špinača je za mišiče - popaj pa to
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?! saša ti samo v prvo prestavo daj pa beri, beri da nas ujameš pomoje boš mogla kar v peto prestavo dat, če nas boš hotla dohitet al pa v šesto
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahne ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu že go Žani, go Žani ...moj,pa že reče: mami,polento mi skuhi,da boš mela več mlekeca,ko sem pa llllaaaaaačen kateri po vrsti... 1.,2. ali 3.?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:09:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? Jst bom mela tud še punčko,mojga sem že prepričala,samo rabi še dve leti,da k seb pride,pol pa po deveti uri,ne bo samo alea odsotna
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:09:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
upsss, malo sem zaj....s okvirčki tisto od plenice je blo moje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:09:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale Ali pa že nocoj. Vas ne dohajam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
AS še ti v šesto prestavo pa beri in beri-te čakamo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:10:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. mojga bi mogla napit da bi prvolil ....in kaj še čakaš,ti prinesem gajbo pira,pa še liter cvička .....evo moja lunca se je zbudila,ker je laaaaaaaaaaaačen
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe zdej nas težko dohajate k smo v zago nu pol bomo pa spet počivale ...ka pa mislite,to je velik dela si tolk energije nabrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Babe, jst upa, da tega naši ne berejo, ke drgač ne bom mela samo prepoved kupovanja igrač, ampak tudi prepoved računalnika
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, moj ne bere, razen če na skrivaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:11:58
|
|
|
|
*Mojca*
|
moj samo gleda...ker mi neki govori in nimam časa poslušat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:12:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
AS še ti v šesto prestavo pa beri in beri-te čakamo Prav, vidim, da bo res vsaj šesta potrebna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......