|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 22:06:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

no, vidite strani obračamo kot za šalouser posted image Boge tiste, ko bodo to jutri braleuser posted image user posted image

Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?!  

user posted image user posted image user posted image user posted image saša ti samo v prvo prestavo daj pa beri, beri da nas ujameš

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
30.9.2008 22:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa - položaj lupinica - 5 sekund pa mogoče zdrži, pa še to morm bit ful vztrajna

ja vem kako je,moj se je tud drl..uh

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
30.9.2008 22:06:26   
Anonimen
nova stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
30.9.2008 22:06:27   
Kaja08
pikica_30, banco sem kupila v babycentru za 15.90 eura, sam nič na njej ne piše, kako se imenuje...čaki, bom pogledala na njihovi strani, če je slučajno gor slikca

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.9.2008 22:06:34   
*Mojca*
jaz imam že probleme z obdržanjem tamalga v rokah, ker je tako močen da mi včasih skori pade user posted image

bo treba velikooo polente pojest da bom bolj močna kot on user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.9.2008 22:06:55   
Anonimen

pikica_30, banco sem kupila v babycentru za 15.90 eura, sam nič na njej ne piše, kako se imenuje...čaki, bom pogledala na njihovi strani, če je slučajno gor slikca

da nimaš take kot jaz, ker na moji tudi nič ne piše

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
30.9.2008 22:06:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil

Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega.

Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
30.9.2008 22:07:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jaz imam že probleme z obdržanjem tamalga v rokah, ker je tako močen da mi včasih skori pade user posted image

močna pa še velik mleka boš imelauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
30.9.2008 22:07:22   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahneuser posted image user posted image ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu žeuser posted image

go Žani, go Žani user posted image user posted image

...moj,pa že reče: mami,polento mi skuhi,da boš mela več mlekeca,ko sem pa llllaaaaaačen

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.9.2008 22:07:44   
Kaja08

user posted image

no, vidite strani obračamo kot za šalouser posted image Boge tiste, ko bodo to jutri braleuser posted image user posted image

Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?!  

user posted image user posted image user posted image user posted image saša ti samo v prvo prestavo daj pa beri, beri da nas ujameš

pomoje boš mogla kar v peto prestavo dat, če nas boš hotla dohitet user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.9.2008 22:07:47   
*Mojca*

Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil

al pa ga ne previješ cel dan in ima polno plenico user posted image user posted image user posted image hec hec

Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega.

Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.9.2008 22:07:59   
Anonimen

pa bomo drug dan v novicahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
30.9.2008 22:08:21   
Kaja08

mojca, špinača je za mišiče - popaj pa to user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.9.2008 22:08:36   
Anonimen

user posted image

pomoje boš mogla kar v peto prestavo dat, če nas boš hotla dohitet user posted image

al pa v šestouser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
30.9.2008 22:09:00   
Anonimen

jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahneuser posted image user posted image ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu žeuser posted image

go Žani, go Žani user posted image user posted image

...moj,pa že reče: mami,polento mi skuhi,da boš mela več mlekeca,ko sem pa llllaaaaaačen

kateri po vrsti...user posted image  1.,2. ali 3.?user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
30.9.2008 22:09:14   
lunca14

Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga user posted image , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju.user posted image

bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? user posted image

Jst bom mela tud še punčko,mojga sem že prepričala,samo rabi še dve leti,da k seb pride,pol pa po deveti uri,ne bo samo alea odsotnauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.9.2008 22:09:29   
*Mojca*
upsss, malo sem zaj....s okvirčki

tisto od plenice je blo moje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.9.2008 22:09:33   
aleksandra silvija
no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale

Ali pa že nocoj.user posted image
Vas ne dohajamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.9.2008 22:10:41   
Anonimen
AS še ti v šesto prestavo pa beri in beri-te čakamouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
30.9.2008 22:10:41   
lunca14

Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga user posted image , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju.user posted image

mojga bi mogla napit da bi prvoliluser posted image

....in kaj še čakaš,ti prinesem gajbo pira,pa še liter cvičkauser posted image .....evo moja lunca se je zbudila,ker je laaaaaaaaaaaačenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.9.2008 22:10:42   
Anonimen
hehe zdej nas težko dohajate k smo v zago nu pol bomo pa spet počivaleuser posted image user posted image user posted image ...ka pa mislite,to je velik dela si tolk energije nabratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
30.9.2008 22:10:59   
Anonimen
Babe, jst upa, da tega naši user posted image  ne berejo, ke drgač ne bom mela samo prepoved kupovanja igrač, ampak tudi prepoved računalnikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
30.9.2008 22:11:44   
Anonimen
nya, moj ne bere, razen če na skrivajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
30.9.2008 22:11:58   
*Mojca*
moj samo gleda...ker mi neki govori in nimam časa poslušat user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.9.2008 22:12:04   
aleksandra silvija
AS še ti v šesto prestavo pa beri in beri-te čakamo

Prav, vidim, da bo res vsaj šesta potrebnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......