|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 21:58:25   
Anonimen
Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
30.9.2008 21:58:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga user posted image , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju.user posted image

moj je pa kr kuj bil še za enga oz. popravek za ENO user posted image  bomo kr naročil eno sestrco za Žigija user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
30.9.2008 21:59:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahneuser posted image user posted image ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu žeuser posted image

go Žani, go Žani user posted image user posted image

kaja in mojčo zdej sem pa važnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
30.9.2008 21:59:41   
Anonimen

Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga user posted image , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju.user posted image

bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? user posted image

maj 2010?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
30.9.2008 21:59:45   
*Mojca*

Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem?

naš je tudi do delal, pa je pol nehal...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
30.9.2008 22:00:15   
Kaja08

naš se že skor riti dotakne z glavo, ko jo tako zvija nazaj...pa mu jo popravim, mu dam kakšno igračo, da se zamoti in pozabi zvijat, pa je mir-za celih 5sekund user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.9.2008 22:00:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Selitve narodov...????? očitno res velik sfalim alpa sem tko blonduser posted image

žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne?

kaj pa gorenjke?user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
30.9.2008 22:00:33   
*Mojca*

bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? user posted image

maj 2010?

to mi deli. Jaz sem rekla da začnemo delat poleti 2009. To bo to a ne? user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
30.9.2008 22:01:02   
lunca14
jap mojči in daisy lunica je moj mentor

user posted image user posted image user posted image si dobra učenka,samo,tako naprej

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
30.9.2008 22:01:30   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Selitve narodov...????? očitno res velik sfalim alpa sem tko blonduser posted image

tudi tudi...imamo časa 8 mescov user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 635
30.9.2008 22:02:11   
Anonimen

tudi tudi...imamo časa 8 mescov user posted image user posted image

no superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
30.9.2008 22:02:11   
Kaja08
ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 637
30.9.2008 22:02:38   
Anonimen

naš je tudi do delal, pa je pol nehal...

nya nosi ga v polžaju jajčke al lupinice..kako se naj izrazim..si razumela?naš mali je pa glavo v desno skoz držal pa sem bla tok vztrajna sem ga non stop ani mirala in pohištvo prestavla pa vse živo delala pa je zdej kul..sicer pa tud če greta v RA,je bolje kot da so kasnej posledice

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
30.9.2008 22:02:44   
Anonimen

maj 2010?

to mi deli. Jaz sem rekla da začnemo delat poleti 2009. To bo to a ne? user posted image user posted image

Teste delamo septembra 2009, torej julij, avgust - dopusti bodo zanimiviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
30.9.2008 22:03:52   
*Mojca*
oujeaaaaaaaaaaa

Kaja ja dej, gremo odpret, bomo imele vse po 5 zvezdic user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
30.9.2008 22:03:55   
Anonimen

maj 2010?

Teste delamo septembra 2009, torej julij, avgust - dopusti bodo zanimiviuser posted image user posted image user posted image

jaz vas bom samo bodrila in ploskalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
30.9.2008 22:04:02   
Tina 28
a je kakšna nagrada za klloftanje...k se vam tko mudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 642
30.9.2008 22:04:09   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

moj je pa kr kuj bil še za enga oz. popravek za ENO user posted image  bomo kr naročil eno sestrco za Žigija user posted image

mi smo zelo hitro končali to debato... sej sploh ne upam pomislit na to, da bi imeli še 1, ko je pa moj tako hud pri svojem delu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 643
30.9.2008 22:04:10   
lunca14

Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil

Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
30.9.2008 22:04:19   
pikica_30
D.anna mi imamo tud Maksa!!! user posted image user posted image user posted image  Katero vrečo in kje ste jo kupili? Mi tud to rabimo za pozimi, ker bo košara vsak hip premajhna.

Pa Kaja, katero banco ste vi kupili in kje? Ker naš ima tudi od Bebe jour in brca v spodnji del, zgoraj se pa pol z glavo buta...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.9.2008 22:04:35   
*Mojca*
še 4 strani dejmo dejmo dejmo, julijke vztrajajo na 30 user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
30.9.2008 22:04:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa - položaj lupinica - 5 sekund pa mogoče zdrži, pa še to morm bit ful vztrajna

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
30.9.2008 22:04:55   
Anonimen

a je kakšna nagrada za klloftanje...k se vam tko mudiuser posted image user posted image user posted image

matr smo neučakaneuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
30.9.2008 22:05:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

matr smo neučakaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
30.9.2008 22:05:29   
sasa.vracko
user posted image

no, vidite strani obračamo kot za šalouser posted image Boge tiste, ko bodo to jutri braleuser posted image user posted image

Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!