Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:58:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. moj je pa kr kuj bil še za enga oz. popravek za ENO bomo kr naročil eno sestrco za Žigija
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst prej mojga Žana posedim na kavč in je tko lepo bil naslonjen,kr naenkrat se je kr sam začel vlečt pokonc z glavo...pa ga poležem in za rokice gor dvignem da ga posedin in glej ga zlomka glavica več ne omahne ..vidno napreduje vsak dan...mama beseda je pa zdej na dnevnem redu že go Žani, go Žani kaja in mojčo zdej sem pa važna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? maj 2010?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:59:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem? naš je tudi do delal, pa je pol nehal...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:00:15
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem? naš se že skor riti dotakne z glavo, ko jo tako zvija nazaj...pa mu jo popravim, mu dam kakšno igračo, da se zamoti in pozabi zvijat, pa je mir-za celih 5sekund
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Selitve narodov...????? očitno res velik sfalim alpa sem tko blond žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne? kaj pa gorenjke?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:00:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? maj 2010? to mi deli. Jaz sem rekla da začnemo delat poleti 2009. To bo to a ne?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:01:02
|
|
|
|
lunca14
|
jap mojči in daisy lunica je moj mentor si dobra učenka,samo,tako naprej
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:01:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Selitve narodov...????? očitno res velik sfalim alpa sem tko blond žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne? kaj pa gorenjke? tudi tudi...imamo časa 8 mescov
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Selitve narodov...????? očitno res velik sfalim alpa sem tko blond žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne? kaj pa gorenjke? tudi tudi...imamo časa 8 mescov no super
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:02:11
|
|
|
|
Kaja08
|
ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Naš se je pa začel na previjalni ful zvijat, tko glavo ful nazaj - me skrbi, da ne bi fasali razvojno. Akatera ve, kako je s tem? naš je tudi do delal, pa je pol nehal... nya nosi ga v polžaju jajčke al lupinice..kako se naj izrazim..si razumela?naš mali je pa glavo v desno skoz držal pa sem bla tok vztrajna sem ga non stop ani mirala in pohištvo prestavla pa vse živo delala pa je zdej kul..sicer pa tud če greta v RA,je bolje kot da so kasnej posledice
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? maj 2010? to mi deli. Jaz sem rekla da začnemo delat poleti 2009. To bo to a ne? Teste delamo septembra 2009, torej julij, avgust - dopusti bodo zanimivi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:03:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
oujeaaaaaaaaaaa Kaja ja dej, gremo odpret, bomo imele vse po 5 zvezdic
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? maj 2010? to mi deli. Jaz sem rekla da začnemo delat poleti 2009. To bo to a ne? Teste delamo septembra 2009, torej julij, avgust - dopusti bodo zanimivi jaz vas bom samo bodrila in ploskala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:02
|
|
|
|
Tina 28
|
a je kakšna nagrada za klloftanje...k se vam tko mudi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:09
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. moj je pa kr kuj bil še za enga oz. popravek za ENO bomo kr naročil eno sestrco za Žigija mi smo zelo hitro končali to debato... sej sploh ne upam pomislit na to, da bi imeli še 1, ko je pa moj tako hud pri svojem delu...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Se je ena huda debata odprla: Plazenje po tleh. In sem malo brala, da otroka se ne sme za roke držat, da hodi, ker dokler sam ne hodi, ni sposoben - mislm, kaka je zdej to finta - nas so vse tko vodil Ja to je pa tud res,mislim,to,da jih ne smeš držat za roke,no to vam bodo itak pediatri povedal.Ker baje,se ne nauči ,prav padat,ker skoz misli,da ga nekdo drži in nima pravega ravnovesja,si ga mora sam priučit.No ne znam najbolje razložit.Bom,ko bo čas za to,imamo še pol leta,do tega.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:19
|
|
|
|
pikica_30
|
D.anna mi imamo tud Maksa!!! Katero vrečo in kje ste jo kupili? Mi tud to rabimo za pozimi, ker bo košara vsak hip premajhna. Pa Kaja, katero banco ste vi kupili in kje? Ker naš ima tudi od Bebe jour in brca v spodnji del, zgoraj se pa pol z glavo buta...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
še 4 strani dejmo dejmo dejmo, julijke vztrajajo na 30
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja sej pol pa najbolš, da že kr odpremo temo NE PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 09, da bomo naklofale tolk strani, da nas noben ne bo mogu prehitet taanikaa - položaj lupinica - 5 sekund pa mogoče zdrži, pa še to morm bit ful vztrajna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a je kakšna nagrada za klloftanje...k se vam tko mudi matr smo neučakane
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a je kakšna nagrada za klloftanje...k se vam tko mudi matr smo neučakane
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:05:29
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, vidite strani obračamo kot za šalo Boge tiste, ko bodo to jutri brale Ne boge tiste, ko bodo jutri brale, boge smo tud tiste, ko smo par uric nazaj obupano spraševale kje hudiča ste vse!!! Pa sem ob 21h Lukija spravla spat, pa mal televizijo pogledala, sebe stuširala in se veselo usedla pred računalnik, da mal prečekiram RR in kaj zagledam ??? Skor me kap in mislim, da narobe vidim, prej sem brala 17. stran, zdej pa vidim, da je tukaj že 25. Kaj tekmujemo z majčicami, al kom že?!
|
|
|
ime otrokaN5raZ možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?Zak (
12%)
Lian (
26%)
Zan (
24%)
Val (
38%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!