Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
no, dajte da grem čimprej spat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:46:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam... Res? No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa a
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem ravno zarad tega kupla s satenastim bobnom sušilca..bomo vidl če je kej haska saša za malega mislim posteljnino
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
še 4 strani
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:47:41
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam... Res? No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan. pa že... je penzionist in ima zgleda preveč časa gledat na uro kolk časa pere stroj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
pejte se pofočkat na 3.del
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:03
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ja, jaz tud bolj z rezervo jemljem sušilca, če se le da, rajš zunaj na sončku sušim perilo, no, bo pa vsekakor zaseden zdejle na zimo. Pa drug teden je ful hladnej napovedan, pa deževno skoz! S.r.a.n.j.e.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam... Res? No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan. pa že... je penzionist in ima zgleda preveč časa gledat na uro kolk časa pere stroj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:25
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pejte se pofočkat na 3.del ne velja, dokler ne dosežemo 200 strani tukaj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pejte se pofočkat na 3.del se grem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:31
|
|
|
|
anaj22
|
sem smotana stiskam f5 če ste kej novga napisala šele pol mi ukapči da je že nova stran
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:48:38
|
|
|
|
mtinca1
|
sasa Čer mtinca1! Kdaj greš kaj v Ikeo? Midva greva naslednji teden, 31.10., ko v Avstriji ni praznik. Moram še mal posteljnine Lukiju nakupit, pa cel kup enih oslarij... ja, jaz sem se kr odločila, da bom tisti stolček za hranjenje za 10€+4€ kupila. pa ne bom šla sama, ampak sem že mal kolege povprašala in mi bodo prinesli. še ne vem kdo. tisti, ki bo prvi potrdil, da gre. bo pa sigurno nekdo šel v roku 14 dni.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:49:23
|
|
|
|
lunca14
|
ma ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril...........
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem smotana stiskam f5 če ste kej novga napisala šele pol mi ukapči da je že nova stran
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pejte se pofočkat na 3.del ne velja, dokler ne dosežemo 200 strani tukaj pa to ti bo za minuto
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam... Res? No, meni se res zdi, da ima pralni stroj minute včasih razpotegnjene. Nisem pa nikoli bila pozorna kdaj. perem utak vsak dan. pa že... je penzionist in ima zgleda preveč časa gledat na uro kolk časa pere stroj Moj je štromar, pa pravi, da to ni res, ker je napetost konstantna 230 voltov, če bi padla pod 200 voltov, gospodinski aparati ne bi delali.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:50:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa drug teden je ful hladnej napovedan, pa deževno skoz! S.r.a.n.j.e. Pa še počitnice. Mi pa nikamor ne gremo Kakšen dan na bazen, pa kak izlet in to bo to,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril........... lunca, ima Maša podobne probleme, pa zaenkrat ORL noče še dat na operacijo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:50:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz pa ful rada likam drgač. mtinca - v Ikeo boš šla? jst tud,pa pomivam tud rada...........ker mi noben takrat ne teži in iz umazanega rata čisto in zgužvanega gladko.......kot v pravljici
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:51:17
|
|
|
|
anaj22
|
lunca zate k si zlata mami pa za Maja
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
saša si vidla moj pos? al pa mtinca po kolk so otroške posteljnine v ikei?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:51:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ma ,maj kašla za pop.....pa ne da bi bil prehlajen,ampak zaradi povečanih mandelnjev in žrelnice,ful težko diha,in se kar začne dušit,ko ne more dihat,pol pa kašla,pa se zbudi,pa sploh ne ve da se zbudi,pa je tečen in histerično joka...............ej za pop.......pa mu nimam kaj narest...........komaj čakam,da gre na operacijo,da bo lahko normalno dihal in spal in jedel in govoril...........
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas bom jaz tud imela počitnice Maša ne gre v vrtec tako, da bo zjutraj vse bolj na easy, brez budilke, pa hitenja v vrtec.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:52:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pejte se pofočkat na 3.del ne velja, dokler ne dosežemo 200 strani tukaj Tako se govori,nič ne bomo goljufale
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?