Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejte čvekat - ker morm zjutraj vstat - ker ste spet spregledale moj post - da pride serviser za pralni stroj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
shranim v sušilni stroj. ko pa sušim, pač vzamem kup in ga dam na sušilc za tisto uro. in ne visijo tiste cunje po par dni po stanovanju Imam sušilc premajhen Rabim 2
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:19
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija jutri me bodo vse mišice od smejanja bolele No, vidiš, da je kot rokomet-zabava, rekreacija,... pa tako kot trebušnjaki...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny jutri me bodo vse mišice od smejanja bolele mene že itak dans vse boli,nas je na aerobiki pregnala,nam je naredila nek poligon,smo bile kot pri vojakih...............dejmo,dejmo,migat...pa smo švicale.......zdej pa še tle švicam,pol bom pa še v spalnici
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
nya oujeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa sem videla ob 7.30
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:37
|
|
|
|
anaj22
|
men pa cune že od nedele na podstreh visijo jih noben ne vid
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ooouuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:14
|
|
|
|
mtinca1
|
smo spet trije v dnevni sobi. Lana je že tako glasno protestirala, da jo je šel iskat. zdaj se pa malo cartata.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny jutri me bodo vse mišice od smejanja bolele mene že itak dans vse boli,nas je na aerobiki pregnala,nam je naredila nek poligon,smo bile kot pri vojakih...............dejmo,dejmo,migat...pa smo švicale.......zdej pa še tle švicam,pol bom pa še v spalnici tega se pa še jaz ne bi branila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:34
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer mtinca1! Kdaj greš kaj v Ikeo? Midva greva naslednji teden, 31.10., ko v Avstriji ni praznik. Moram še mal posteljnine Lukiju nakupit, pa cel kup enih oslarij...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
men pa cune že od nedele na podstreh visijo jih noben ne vid
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
saša sem bla presenečena k mi je mazadnje ko je blo čez 30stopinj zunaj tolko spil..mu je kr pasalo pit..ubošček..a mislite da bo zdej kej lažje šlo naprej ??ne a ne? isto mučenje!!bogi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dejte čvekat - ker morm zjutraj vstat - ker ste spet spregledale moj post - da pride serviser za pralni stroj ............ob 7.30
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa skor nič ne likam - mam dobrga sušilca, mi nč ne mečka, pa če tkoj zložim, je sploh super.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:44:08
|
|
|
|
anaj22
|
nya oooooooojjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa še 5 str. pa boš šla lohk spat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:44:15
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 pranje - jaz sem začela šparat - perem po 22:00 uri, ko je bolj poceni tok. moj fotr je že en cajt nazaj naračunal, da je zvečer (sploh pa čez vikend) slabši tok in da posledično stroj dalj časa pere, kar pomeni, da porabi več elektrike, kot pri ta močnem toku, torej stane tam tam...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:44:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny jutri me bodo vse mišice od smejanja bolele mene že itak dans vse boli,nas je na aerobiki pregnala,nam je naredila nek poligon,smo bile kot pri vojakih...............dejmo,dejmo,migat...pa smo švicale.......zdej pa še tle švicam,pol bom pa še v spalnici tega se pa še jaz ne bi branila Jaz tudi ne,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 men pa cune že od nedele na podstreh visijo jih noben ne vid pri meni pa če kakšen dan več gor visijo, mi moja mami pobere in mi dol prinese, da je suho
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, previdno s sušilcem, ker ful uničujejo cunje. Jest mam ful uničenih od , ker mi zaradi polivanja na začetku ni sfolgalo niti pasje poletje posuši vsega. Pa sem ful začela še centrifugo zniževat na pralnem stroju. Jaz vas komaj sfolgam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
AS samo danes ne bo nič s tem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
saša po čem je posteljnina v ikei?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:45:22
|
|
|
|
mtinca1
|
shranim v sušilni stroj. ko pa sušim, pač vzamem kup in ga dam na sušilc za tisto uro. in ne visijo tiste cunje po par dni po stanovanju Imam sušilc premajhen Rabim 2 jaz ziher noter spravim 3 pranja. med tem cajtom se pa tud ziher spravim likat. čeprav mi je likanje najbolj nepriljubljeno gospodinjsko opravilo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:45:28
|
|
|
|
lunca14
|
........nekaj se je zataknilo,no kje ste
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, previdno s sušilcem, ker ful uničujejo cunje. Jest mam ful uničenih od , ker mi zaradi polivanja na začetku ni sfolgalo niti pasje poletje posuši vsega. Pa sem ful začela še centrifugo zniževat na pralnem stroju. Jaz vas komaj sfolgam. tekoče stvari beri, ne stare
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ful rada likam drgač. mtinca - v Ikeo boš šla?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Razlika v letih med otrocichipsKolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?1,5-2 (
35%)
2-4 (
43%)
4-6 (
16%)
več (
6%)
Število vseh glasov: 286Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!