l.daisy -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (22.10.2008 8:59:53)
|
dobro jutro, grrrr, tale rr... še dobro, da uporabljam copy/paste... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] skratka... polma, hvala za kavo... aleksandra silvija, kako ste? ste že pogruntali zadevo? jaz zadnje čase hodim spat kmalu za .... zaspim pa kot ubita.... me čez dan zmatrata sto na uro... čez dan spita vse skupaj 2 uri... seveda na izmene ... razen tako zjutraj oba zaspita za kakšne pol urce, ampak spet z zamikom.... pa že sta začela zganjat traparije.... zadnjič kupim dva pametna kužka, sem se zmenila s prodajalko, da če bo šlo z enim, da drugega prinesem zamenjat za govoreči telefon....... in pokažem najprej samo enega...... yeah, right, ne vem, kje mi je bila pamet, da sem mislila, da bosta zadovoljna z enim... samo da sem ga pokazala, sta že oba stegovala roke po njem, ga dam enemu, pa ta drugi že spušča bojne glasove ... tako da ni bilo nič od menjave.... pa zdaj že dva dni hočeta prej spat, ju zmanjka že kmalu po sedmi in spita toliko kot prej, do šestih, pol sedmih zjutraj.... ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek
|
|
|
|