mtinca1 -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (21.10.2008 17:38:09)
|
No, ko sem očetu povedala, da bomo imeli Fiata multiplo, je bil ful začuden in rekel, da ga ne bi imel, pa če mu plačajo-da ne more videt fiatov,... Da smo nizko padli! Halooooooo!???? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr me je spravil v slabo voljo! No, tudi jaz bi raje imela npr. Ford S-max ,http://www.ford.si/ie/current_promo/-/smax_curpromoint/-/-/-/- ampak če hočemo kdaj kaj prihranit za hišo,...., sploh pa imamo en avto, ki je dovolj velik. Za prevoze v šolo, vrtec, do zdravnika in po trgovinah bo pa moja multipla čisto o.k. sm firbčna, kakšen avto pa vozi tvoj oče? je pa tako, da sem še sama na sebe kdaj jezna, ker pri nekaterih (manjših) stvareh gledam na firme in si kupim dražje, čeprav bi skoraj enako kvaliteto dobila precej bolj poceni. skratka, novodobno potrošništvo nam malo meša zdravo pamet!!! drugače je pa multipla res fuuul simpatičen enoprostorc, bi ga kr imela; pa za prvi družinski avto.
|
|
|
|