D.anna 76 -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (14.10.2008 18:55:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Draga D.anna 76! Prvič me sploh ne poznaš in ne moreš govorit o temu da kompliciram. In taki komentarji niso na mestu, predvsem ker tukaj nekatere iščemo pomoč, ne očitanje. Sicer pa si ti: - najlepša, najbolj suha, imaš že staro postavo med tem ko se nekatere še borimo - polno dojiš, nekatere imajo težave s tem - Maks je najbolj priden dojenček na tem svetu, naši pač niso - imaš starejšega partnerja kar je zakon, ker mlajši niso ok - nikoli ne jamraš... skratka svaka ti čast. Popolna si, kljub temu da svojega otroka primerjaš s psom. Tako kot tvoj sin, partner. Vsi ste popolni. In včasih imam občutek da se hodiš sem samo hvalit, medtem ko imamo druge težave. Pa brez zamere! Draga Mojca, Res te ne pozanam zato v mojih postih nikjer ne omenjam da ti kompliciraš, pač pa da nekatere mame komplicirajo in da se to dostikrat pozna pri otrocih. Če pa si v mojem kometarju prepoznala svoje težave pa jaz ne morem nič zato. Drugič, a je narobe če se kdo pohvali da je pridobil svoje stare kile nazaj?! Tretjič, Maks je res priden, za sedaj. Hvala bogu, a ne. Svojega otroka ne primerjam z psom, pač pa uporabljam določen vzgojni ukrep, ki se obnese pri psih. Maks je moj prvi otrok, v preteklosti pa sem namreč vzgojila dva zelo ubogljiva in pridna psa kar je tudi ena izmed dobrih izkušenj. Kar se pa ostalih stvari tiče pa ne bom komentirala, ker sem že v preteklosti morda kdaj celo preveč. Pa brez zamere.
|
|
|
|