Anonimen -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (14.10.2008 16:07:06)
|
No tkole bom rekla. Popolnoma dobronameren komentar se je sprevrgel v debato, ki žali inteligenčni nivo vseh tukaj. Življenje je lepše, če mislimo na pozitivne stvari. A se spomnite, ko smo kot mule imele spominske knjige? No, v moji je en super verz: "Ne kaži svetu da si srečen, ker svet je nevoščljiv. Ne kaži svetu da si nesrečen, ker svet je neobčutljiv." Pa še kako res je. D.anna po moji presoji misli na lepe stvari, slabe pa pač ne postavlja v ospredje. A mislite da njen ali moj otrok nikoli ne joka neutolažljivo? Japajade. Otrok mora jokati, če ne joka je nekaj narobe z njim, poleg tega se tako razvijajo pljuča. Mislim, da je želela povedati samo to, da otroci čutijo tako napetost mame, kot napetost med mamo in očetom in to dejansko vpliva na njihovo vedenje. Tanika. Tvoj komentar, ki leti name, bom ignorirala. Pa ne bom razlagala zakaj. Saj deluje tako, kot da bi vse mame morale biti nesrečne, tiste ki pa so zadovoljne in srečne, pa naj molčijo. Al kako?
|
|
|
|