|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
23.10.2008 15:39:04   
stunfek
jerikou cestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uau, ne bos verjela...moja hci se je pred 6. leti rodila s popolnoma istimi merami in casom (le da je bilo 9:15 p.m. po indijskem casu) user posted image

zala...menda da v povprecju dvakrat itak uide malo potem pa v tretje na polno :)  mogoce bos pa se danes mamica :)))

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.10.2008 15:42:55   
ZalaTM
uuu res??? Potem pa grem kar mal ven hodit, da se ulije v tretje,.... user posted image .

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.10.2008 16:09:03   
stunfek
mene je pa tolk nekaj grablo..pa ne bi rekla, da so bili popadki...bolj kot neki krci maternice in me je bolelo ko sto hudicev...in sem si natocila kad polno tople vode, se zleknila vanjo in se samo cudila, kako se je busi sprosti....je kar obliko izgubil :) o, kako je pasalo, res.

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.10.2008 16:37:58   
timnala
Jerikou cestitke za sincka!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Glede plodovnice se pa strinjam..men je tud dvakrat mal "uslo" na vlozek, pol sm sla pa preverit kaj je to, se je pa ulilo user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.10.2008 17:17:27   
PikicaStonoga
Jerokou čestitke za fantka Jonasa!!!!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.10.2008 18:08:37   
PikicaStonoga
Danes je pa res zatišje ...
Jaz obm pa zdej poskušala še 1x vse spisat, pa upam, da mi spet ne javi napake kot prej :(

Soncnica24, vidim, da sva kr na istem ...jutri PDP po menstruaciji, tisti po UZ se pa zavleče v NOV. No jaz sem bla kr odločena, da bom rodila oktobra, pa zdej dvomim da bo tako ...Prejšnji teden sem imela UZ, pa danes spet kontrolnega in je najina pikica mal majhna za te tedne ...razen če je pupika,s ej punčke so lažje a ne, no če je pa fantek, pa sploh še more mal zrast ...glede na to, da je user posted image  manjši, je zdravnik rekel, da ni nobene skrbi, ker so vedno odstopanja pri meritvah teden do dva, da edino kar se lahko naredi je, da kak tedne kasneje rodim ...danes naj bi user posted image  bil težek 2825g ...pri meni se nič kaj dosti ne dogaja, zadnje dni je moj mini mehur posal mini mini in non stop me lulat, tud ko lihkar lulam, se mi zdi, da me spet, in ko sedim na wc školjki komaj lulam, otlk me boli in ščipa in krči, kot bi tolk dolgo zadrževala, da me že zvija ...ne vem , kaj je to ...lepljiv izcedek je še vedno pristorwen, će enih 14 dni, kljub svečkam, tko da to najbrž nč ne pomeni, me pa danes popoldne tako dol tišči in boli, da sem preležala in tud vsem zaspala ...pa zmenjeni smo danes za kino, pa ne bo nč , ker se res ne počutim dobro ...škoda no ...rada hodim v kino ...pa kak drug dan ...bo šel pa možek sam s svojim frendom ;) Tako da sem se psihično že pripravila da še kak teden ne bo NIČ, tako mi bo lažje čakat!!! Se mi zdi ...pa dokler še dobro spim in se dobro počutim (razen tega zdje popoldne ko mi tišči in boli vse južno od popka) nimam nič proti, smao želim si, da ko bo treba it rodit, da se začne in konča na hitro, da me ne  bo user posted image  hecal zako kot ZaleTM ...zato

Zala TM navijam zate GO GO GO, res si ne želim, da bi se mi tako dolgo dogajalo kot tebi,,,mora bit mučno!!!!

Torej navijam za vse na čakalni listi, kaj je s tremi dekleti, ki čakajo še do 9. ali 10.10 - do je pa že res dolga no, dajmo dajmo ...pa potem vs eostale, naj se čakalna lsita malo sprazni, držim pesti in navijam ...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
23.10.2008 18:11:52   
PikicaStonoga
Lovely, kako si? So še vedno popadki na 10 min, mogoče si pa že v P, ker se potem nisi nič več javila ...no res da danes nisva mogli na kavo, nikoli ne veš, mogoče bova pa skupaj v P - lahko da bo tebe spustilo al pa mene na hitro zagrabilo ;) Sem se dobila s tvojim možekom in HVALA ti za knjigo, sem jo že začela brat!!! Je kr debela, bom mogla bit pridna, da jo preberem preden rodim, HVALA TI! kako tašča in tast, sta pridna? Do kdaj jih boš imela na obisku? A ti kej pomagata, tašča kdaj kej skuha al morš ti še vedno? Upam, da te razvajata ... 

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
23.10.2008 18:15:25   
PikicaStonoga
Jolly, razumem, si mislim, da je težko ...ampka poskusita si vzet čas zase in se pogovorit ...boš videla, pomaga ...pa malo mu čez prste poglej, ker sigurno niti pomislil ni, da bi se ločil, ampk je res smao bleknil, ker ni vedel, kaj naj naredi ...tudi on je zgubljen, nemočen, in ne ve, kaj in kako ...sama sem tud take hitre jeze in včaish kaj bleknem in rečem možu, ap sploh ne mislim tako ...hvala bogu me pozna in ve, da se morm najrpšej pomirit, pa pol razumno z njm govorit, se pa zavedam, da ga besede bolijo, četudi so izrečene v jezi, nemoži, žalosti ... in vedno vleknem kaj takrta ko ni treba ko ne vem kaj drugega naj, ker se počutim preveč nemočno ...pogovorita se in ugotovila bosta, da čutita enako, samo reagirata različno, kar je pa čist ok ...selitev sigurno ni rešitev ...

Neposredna povezava do sporočila: 1758
23.10.2008 18:43:49   
ZalaTM
Pišuka, noče spustit tale mehur, popadkov tudi ni, ni,....zjutraj imam CTG in AS spet,...bom malo pojamrala, mogoče se me usmilijo, saj prav dolgo ne morejo več čakati,...res se vleče,...

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1759
23.10.2008 19:05:46   
Dream
Iskrene čestitke vsem novim mamicam in njihovim škratkom!!!

Mi smo danes že skoraj cel dan pokonci in se mi niti ne sanja, zakaj noče nič spati user posted image  Spal je edino takrat, ko smo bili na sprehodu, pa še to je vmes nekaj brundal... Upam,da ga vsaj zdej zvije in bo tri urice malo miru, da si še midva z atijem odpočijeva. Z mlekom se še vedno trudimo in kar noče in noče biti mojega dovolj, tako da že malce obupujem, zakaj imam sploh prsi, da ne rečem, da precej velike balone...

Kako dolgo ste hodile ven na sprehod in imele vaše user posted image  pokrite s pleničko?

ZalaTM, kaj ti res čakaš, da prenovijo porodniški oddelek in boš potem šla rodit? Naš mali je star že 16 dni user posted image

< Sporočilo je popravil Dream -- 23.10.2008 19:06:53 >

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
23.10.2008 19:50:35   
stunfek
hmm...a je sla lovely mogoce v porodnisnico?!? :)

Zala navijam res navijam, da bi bilo cimprej...en teden cez rok je dovolj cakanja :)

po mojem punce iz zacetka cakalne liste samo niso sporocile, da so rodile, kaj menite?

vsaj dve sta sle dol z liste danes....stunfika in jerikou...kar tako na prej..dve na dan je dobro povprecje user posted image

Stunfek

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
23.10.2008 19:59:46   
ZalaTM
Kar se tiče mojega roka je tko da sem se za 3dni zlagala, po pravilu bi morala imeti 13 oktober, ampak ravno zato ker vem da te potem ko si na rok začnejo vsak dan mučit s temi vaginalnimi pregledi sem rekla za 3dni kasneje,...zdaj pa imam ko se lažem ,...jej, ....upam , da ne bo še trajalo, ker potem jim bom mogla tam povedat user posted image ,...tko da sem 10 dni čez rok,...pišuka ,...

Stunfek  meni tudi tako kopel diši, pa se ne upam it namočit, me je strah, da bi mi vmes kaj odteklo pa da ne bi čutila,...a misliš da bi se vseeno čutilo???

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
23.10.2008 20:24:55   
Dream
Ojej, ZalaTM, upam, da se ti kaj ne maščuje... Jaz sem pa mislila, da se bova še kje videli na kakšnem sprehodu letos...

Zdej grem pa js pod tuško, naš user posted image  je zaspal in upam, da se bom do naslednjega obroka tusi sama malce naspala. Držim pesti za vse vas, ki ste na čakalni listi. Pejte hitr rodit, da se boste crkljale s svojimi škratki!!!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
23.10.2008 20:41:45   
Lovely

Čaw punce,
Jerikou bravo za Jonasa user posted image !

Mene je cel dan dajalo isto!!! Na 10 - 12 minut, vmes sem veliko spala, izcedek je zmer hujši in to je to user posted image  Bila na treh sprehodih okoli bajte, vsakič ko sem prišla dam se je ulil izcedek... Malo počasi gre je pa fajn, da se je začelo nekaj dogajat... Če bo ponoči močneje, gremo, ampak se mi doszdeva, da si ga tale pikica malo na izi jemlje :)
Tašča in tast sta bila ves dan na izletu (moja mama npr. pa vsake 15 min čekira po telefonu kako sem - toliko o razliki v kulturah) tako da sem imela mir oz. ravno čistilko, ki me je ful zabavala s svojimi makedonskimi šalami. Tako da sem ful dobre volje, nasmejana in pozitivno čakam kaj bo... Upam, da tako ostane.

Vse sem vas prebrala in vse bomo zmagale bejbe, boste vidle user posted image . Lahko nočko!

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
23.10.2008 20:47:13   
mbd0411
Pozdravljene moje punce!   Končno doma.Nik je ob rojstvu tehtal 3420g  dolžina 51 cm,obseg glave 36 cm.Malo sem narobe sporočila grame.user posted image   Kot že veste sem v noči iz 19.10. na 20.10. začela krvaveti.Seveda sem vedela,da se je začelo in da se lahko pripravim na odhod..Ker nisem človek panike,pač pa vsako potezo če je le mogoče trikrat premislim,sem se pripravila na čakanje…
Nekje ob 01:50 sem začutila popadke,te sem seveda že kake 2 dni prej v zelo mili obliki na nekaj ur.Ker nisem čutila zaspanosti,sem bila na računalniku,gledala tv…. Seveda sem šla tudi spat,vendar so bili popadki že močnejši in pogostejši,zato sem vse skupaj lažje prenašala stoje in hodila po hiši.Med tem se je opralo še perilo,ga obesila in še neke malenkosti postorila.Ob nekje 6 uri zjutraj so bili popadki že na 10 minut med tem sem morda spala vsega skupaj 1 uro.Zdaj sem že res komaj čakala,da bo ura toliko,da se Benjamin zbudi in ga spravim v šolo,potem pa proti Celju..
In sem prišla v porodnišnico Celje,povedala,da sem pač prišla dan prej na ctg,ker krvavim in sem ponoči imela popadke.Seveda jih tam v bolnici nisem imela več. Sestra,ki je sprejemala na ctg mi je dala spalno srajco in jaz sem jo vsa šokirana vprašala,ja zakaj pa to? Pa je rekla,ja saj se je verjetno začelo dogajati ne?Ha,ha,ha to sem pač jaz.
Oblekla sem se in čakala na dr Korena.Malo mi je bilo mučno,ker na ginekologa nisem ravno navajena,saj imam zdravnico.Seveda prijetno presenečena nad pregledom,malo odprta za en prst sem odšla na oddelek-čakanje na popadke…
Nekje okrog 12 ure sem šla na ctg,kjer je po določ.času pokazalo,da sem imela popadek in takrat je srčni utrip otročka močno padel.Po ponovnem pregledu so se odločili,da grem v porodno.user posted image Ob 14 uri sem prišla v porodno,kjer me je babca Branka priklopila na ctg in čakanje na moje popadke se je začelo.Ker so se začeli na 5 minut,a so bili zelo blagi,se je zdravnik odločil,da dajo umetne popadke in vse skupaj malo pospešijo.
Nekje ob 16 uri se je vse skupaj  začelo bolj intenzivno,čeprav sem se še sprehajala po porodni.Odpirala sem se počasi zdaj samo 3 cm.Ob okr.17 uri so bili popadki že zelo močni in je bilo že kar pestro.Babca mi je bila v veliko pomoč.Z dihanjem so bile bolečine manj strašne.Zdravnica,ki je prišla pogledat je rekla o bomo rodili.Dobila sem močan popadek,ki me je silil na pritiskanje.Babca mi da zeleno luč za pritiskanje in jo seveda ubogam.Preplavila me je grozna bolečina,saj sem se v dveh popadkih odprla iz 3 cm na 10 cm.Čutila sem,da mi spodaj vse trga in hkrati sem vedela,da me čaka nekaj lepega. Bolečina,ki me je obšla in pritisk na moj spodnji del je bil grozen in moje telo ni imelo več nobene kontrole nad vsem tem.V tistem sem čutila kako nekaj velikega gre skozi moje telo,pritisnem z zadnjim atomom moje moči in takrat iztis- olajšanje…v tistem sem pogledala in brez diha čakala-potem pa jok,sprva tih nato močnejši.Vrglo me je na posteljo in sem zajokala.Nika sem dobila takoj na prsi.Tako droben se je zdel.In potem cartanje…. Zelo sem se pretrgala,a so večina šivi notranji in me ne boli preveč.
Tudi Nik je zdrav.Morali so mu spodrezati kožico pod jezičkom,ker je bil priraščen,zato ni mogel sesati.To so ugotovili drugi dan,jaz pa brez mleka…Zdaj se lepo dojiva in malo dodajava,mleko pa se počasi povečuje.Nik spi in je priden,zato sem tudi napisala hitro svojo zgodbo. Kar solze so me zalile,ko sem brala kako ste navijale zame. Jutri pa bom dala slikce v moj album.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
23.10.2008 20:48:23   
PikicaStonoga
Meni je pa moj sonček zdej kopel pripravil, tako da s egrme namakat ...sproščat ...uživat ...da minejo bolečine spodaj ...
Drugače pa če bi odtekla voda - po mojem bi čutila ...sigurno je je dost pa tud drugačne temperature kot tista v kadi ...tud če se sam polulaš čutiš ...torej bi ziher čutila tud  če ti odteče voda! Privoščite si kopel, user posted image ke !!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
23.10.2008 20:53:54   
ZalaTM
Dream,  seveda se še vidiva kje na sprehodu....saj letos pa bom menda še rodila user posted image ,....ravno sem bila na wc-ju pa se mi je ulil nek rjav izcedek, pa nekaj me ful šraufa,...najbrz bom ponoči kar odpeketala,....

Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.10.2008 20:56:31   
ZalaTM
voda mi je lih kar odtekla,..šibam,...paap

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
23.10.2008 21:26:03   
PikicaStonoga
ZalaTM, faca si, voda ti je odtekla, pa si nam imela še čas napisat ;)
DRŽIM PESTI, DA MINE HITRO IN ČIM MANJ BOLEČE,DA DOŽIVIŠ LEPO PORODNO IZKUŠNJO!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.10.2008 21:50:47   
janja 27
ZALA GO GO GO GO

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1770
23.10.2008 21:54:39   
marisa.
Živio!

Spet se vam na hitro javljam. Najprej naj vam povem, da sem 19.10. zjutraj  rodila težko pričakovano deklico z imenom Nea. Teža 3200g, dolžina pa je bila 48 cm. Obe se počutiva super.

Čestitam pa tudi vsem novim mamicam, ki ste med tem časom rodile. Tiste,ki pa ste ta trenutek v porodnišnici pa želim čim krajši in čim manj boleč porod in seveda zdravegauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1771
23.10.2008 21:56:00   
janja 27
TEDY  sporoča:

Naša princeska TANA se je danes ob 19.20 uri odločila, da ima dovolj skrivanja v maminem trebuhu:-)
Težka 3010 g in 51cm dolga n as je prišla pogledat in se odločila da ostane z nami :-) Poljubčke vsem

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.10.2008 21:59:45   
janja 27
marisa. čestitke za punčko Neouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.10.2008 22:13:57   
PikicaStonoga
MARISA IN TEDY, ČESTITKE ZA ZDRAVE user posted image  ...

VIDET SE JE ZAČELO, ZDAJ PA KOT PO TEKOČEM TRAKU NAPREJ ...

NAVIJAM ...user posted image  NE SE SKRIVAT, POKUKAJTE NA PLANO!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
23.10.2008 22:53:34   
PikicaStonoga
Nič, dekleta, grem jaz počasi v meževo deželo ...vidim, da je neko zatišje ..al vas vse matra al kako ...mene vsake tolko krči grabijo pa minejo :( tako da grem spat, pa upam, da ne bom hodila na 5 min na wc ...
LEPO IN MIRNO NOČ VSEM MAMICAM IN VSEM NOSEČKAM!
In čim več dojenčkov danes ponoči!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?