PikicaStonoga
|
Danes je pa res zatišje ... Jaz obm pa zdej poskušala še 1x vse spisat, pa upam, da mi spet ne javi napake kot prej :( Soncnica24, vidim, da sva kr na istem ...jutri PDP po menstruaciji, tisti po UZ se pa zavleče v NOV. No jaz sem bla kr odločena, da bom rodila oktobra, pa zdej dvomim da bo tako ...Prejšnji teden sem imela UZ, pa danes spet kontrolnega in je najina pikica mal majhna za te tedne ...razen če je pupika,s ej punčke so lažje a ne, no če je pa fantek, pa sploh še more mal zrast ...glede na to, da je manjši, je zdravnik rekel, da ni nobene skrbi, ker so vedno odstopanja pri meritvah teden do dva, da edino kar se lahko naredi je, da kak tedne kasneje rodim ...danes naj bi bil težek 2825g ...pri meni se nič kaj dosti ne dogaja, zadnje dni je moj mini mehur posal mini mini in non stop me lulat, tud ko lihkar lulam, se mi zdi, da me spet, in ko sedim na wc školjki komaj lulam, otlk me boli in ščipa in krči, kot bi tolk dolgo zadrževala, da me že zvija ...ne vem , kaj je to ...lepljiv izcedek je še vedno pristorwen, će enih 14 dni, kljub svečkam, tko da to najbrž nč ne pomeni, me pa danes popoldne tako dol tišči in boli, da sem preležala in tud vsem zaspala ...pa zmenjeni smo danes za kino, pa ne bo nč , ker se res ne počutim dobro ...škoda no ...rada hodim v kino ...pa kak drug dan ...bo šel pa možek sam s svojim frendom ;) Tako da sem se psihično že pripravila da še kak teden ne bo NIČ, tako mi bo lažje čakat!!! Se mi zdi ...pa dokler še dobro spim in se dobro počutim (razen tega zdje popoldne ko mi tišči in boli vse južno od popka) nimam nič proti, smao želim si, da ko bo treba it rodit, da se začne in konča na hitro, da me ne bo hecal zako kot ZaleTM ...zato Zala TM navijam zate GO GO GO, res si ne želim, da bi se mi tako dolgo dogajalo kot tebi,,,mora bit mučno!!!! Torej navijam za vse na čakalni listi, kaj je s tremi dekleti, ki čakajo še do 9. ali 10.10 - do je pa že res dolga no, dajmo dajmo ...pa potem vs eostale, naj se čakalna lsita malo sprazni, držim pesti in navijam ...
|