|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
24.11.2008 13:43:11   
Majuska
Hoj,

ja sem tudi sama že pomislila, da ni kaka alergija. Ampak je vmes že malce zginilo, pa spet pojavilo ... če ga pridno mažem z Bepanthenom, bo najbrž v redu.

Včeraj je revčka ful napenjalo, na srečo je danes malo boljši, je ful na čaju. Ven pa ne greva, ker je po prvem snegu pričelo deževat.

Lara C., kako je z vašo punčko, je že boljša?

Redhouse, pri vas ste ok?

Kam so pa ostala dekleta poniknila, NiLe, srečka ...? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.11.2008 15:03:49   
bibica1
olja ,
jaz sicer nisem stara35 let user posted image sem pa iz ljubljane,user posted image
in imam hčerkico zalo 2 meseca starouser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 152
24.11.2008 19:48:23   
Lara Croft
Katina, Majuška....

Mal boljša je... ma sej ni blo hudo... nosek ni bil zamašen, samo šmrcala je... Sem kupla v baby centru eno pumpico, ki se z usti vleče..... ne vem, al jst prešvoh potegnem, ma se mi ne zdi ne vem kaj....
Imam pa še eno, ki sem jo kupla v Miamiju za 1 dolar.... na koncu ima eno bunko, katero stisnem, dam v nos in spustim.... takrat potegne ven šmrkljček.... meni se zdi veliko boljša..... svašta je prišlo ven...

najprej me je moj hotel prijavit na društvo za mučenje otrok

user posted image user posted image user posted image Sej Lara se dere, ku da bi jo s kože dajala....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 153
24.11.2008 22:32:59   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Katina, Majuška....

Mal boljša je... ma sej ni blo hudo... nosek ni bil zamašen, samo šmrcala je... Sem kupla v baby centru eno pumpico, ki se z usti vleče..... ne vem, al jst prešvoh potegnem, ma se mi ne zdi ne vem kaj....
Imam pa še eno, ki sem jo kupla v Miamiju za 1 dolar.... na koncu ima eno bunko, katero stisnem, dam v nos in spustim.... takrat potegne ven šmrkljček.... meni se zdi veliko boljša..... svašta je prišlo ven...

najprej me je moj hotel prijavit na društvo za mučenje otrok

user posted image user posted image user posted image Sej Lara se dere, ku da bi jo s kože dajala....

ma sej tudi naš fant ni navdušen nad tem početjem user posted image

bibica, dobrodošla user posted image in koliko pomladi šteješ, če ni skrivnost?

08.08.2008

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.11.2008 11:09:20   
Majuska
Kje ste, pupike? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 155
29.11.2008 0:32:24   
Katina
bibica1 pozdravljena user posted image .

Lara Croft, upam, da je Lara že boljša. Ko sem jaz mojo user posted image matrala s pumpico se je tud drla. Pri user posted image smo pa kupili baby vac, ki ga daš na sesalec in je fantastična naprava in je user posted image rešila kakšnega uhobola.

Majuska, verjetno se vse kepajo user posted image . Kako kaj Aleksander?

nanka, upam, da ste norice že odgnali.

mml, a z Manco že kaj okrašujete za novo leto?

NiLe, Resnično srečna, Calena, Redhouse, Štumfek
... javite se kaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.11.2008 19:28:50   
Majuska
Aleksander je na toplem ... danes nismo šli nič ven. Debelo je gledal ven, ker je vse pobeljeno - no zdajle pa je po dojenju omagal in spi.

Raste ko konoplja in razveseljuje obe babici. Ugotavljamo, da bomo morali zamenjati avto sedež, v tej lupinici je že čisto zgužvan user posted image

No še malo, pa bo december ...

08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.12.2008 22:31:44   
redhouse
Pozdravček, kooooončnoooo,

Majuška, a si že čist obupala, a ne?! Neki smo se polenile al smo tolk zaposlene... Kako kej tvoj mali šarmer?

Pri nas je takole:
Žiga je zdrav in priden, ponoči spi, kolki so OK, ima že skor 6 kg in 62 cm, je bl manekenske sorte,
ampak če je kej po očitu ni straha, da bo tko ostaluser posted image user posted image . Cepljenje je prestal brez stranskih učinkov.
Se dobr, da že dva ni nič ne padauser posted image user posted image , da sva lahko zuni, ker čez dan najbolj fino spi zuni.

A ste že kej pod vplivom veselega decembra?! Po BTC-ju že vlada nakupovalna mrzlica, še dobr, da sem
na porodniški in mi ni treba vsak dan v BTC, dons sem šla samo v Mullerja po plenice in hitr domov in ven
iz tiste gužve.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.12.2008 9:48:39   
Majuska
Pametna odločitev ... tale veseli december me običajno spravi ob živce, sploh ko gledam ljudi z zvrhano polnimi vozički hrane. Madona, a res tolk pojemo al kaj???

Nisem še obupala nad vami, nič bat user posted image   Mi smo drugače fajn, malce se nam spreminja ritem in zadnje čase Aleksander vstaja ob 7h, ko gre očka v službo. Rastemo, zatipali smo prvi zobek, z malce pomoči naš kodrček že sedi in je pravi atlet, že ful nogice dviguje in vriska, da je veselje. Prav luštkan je, mami je itak čisto zaljubljena vanj!

user posted image

A boste ostale praznovale doma ali se greste kam potepat?

08.08.2008

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.12.2008 9:55:27   
nanka
Tudi meni je prihranjeno šetanje po trgovinah, za kar je poskrbela Natka z vodenimi kozicami oz. noricami. Danes je 3 dan od izbruha in je grozna. Oikica pri pikici, skoraj nima kože brez izpuščajčka, tona na dlani se ji je naredil. Še dobro da ni nič sitna, zaenkrat super prenaša, edino hrana ji ne diši toliko. Upam da je to zdaj zadnji izbruh in se bo počasi začelo sušiti, ker je res revica. Glavico ima čisto bulasto. Še dobro da je tako majhna, ker Zoja je bila prejšnji teden obupna, samo tečkala in praskala je kozice. Zoji so se po 12 dneh čisto posušile in odpadle z izjemo tistih, ki jih je spraskala.

Za praznike bomo doma, uživali na toplem. Natka ima zdaj tak lep ritem in ji ga nebi rada z ničemer porušila.

Grem cartat našo malo kozico.

Zoja že komaj čaka, da gre danes zvečer na miklavža.

Imejte se lepo

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.12.2008 11:43:32   
Lara Croft
Ojla... user posted image

Midve z Laro pa na veliko šopingirava... v sredo sva bli v Udinah.... meni je tko fanj po štacunah hodit... Jo moram hitro navadit... user posted image user posted image

Komaj čakam, da zapade kej snega tudi tukaj... bi šla tako rada na zasnežen sprehod... Ali pa vsaj, da ne bi padal dež, ki bi šla rada malo v Ljubljano v šetnjo... med stojnicami in lučkami.... Rabim sliušalke.... me zebe v uha... ponavadi se nisem v mrazu sprehajala... sem bla celo zimo pred TV-jem zabubljena...

Bi jo ful rada navadila, da bi hodila spat prej... ma ni šans... pred 23 ji ne rata.... pol pa spi do 9ih zjutraj.... pa še to pridem malo rovarit po njeni sobi, da se zbudi...

Redhouse... naša pupi je tudi bolj manekenske sorte in jst sem vsa hepi, ki so mi tako všeč bolj drobčkani otroci... in tudi upam, da bo tako ostalo in da se ne vrže en dan po meni.... Ne vem pa, koliko je težka... 
Sem naročila novo tehtnico samo zato, da jo bom lahko zvagala.. jo bom v naročjo držala, pol pa moje kg odštela...

Drugo posvetovalnico bo imela komaj pri 3 mesecih in pol... user posted image

Majuškaaaa... zobek že imate... pa sedi že skoraj? Uau... hiter je ta vaš lepotiček... user posted image

Nanka... čim prej se pozdravite... si naredila kakšno fotkico? Za spomin na kozice... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.12.2008 12:45:54   
Majuska
Hoj,

Lara a ti boš pa že zdaj malo navadila na šoping? Verjemi, še prekmalu bo podlegla tej ženski navadi user posted image

Nanka, upam da gredo tele vaše vodene koze že h koncu in da se boste čimprej pozdravili user posted image

Redhouse, vam privoščim čim več sprehodov, pomeni čim več suhega vremena, tale "pocl" tudi meni živce para user posted image

Ekola, danes bomo šli malce ven po dolgem času ... jaz se končno bolje počutim, najbrž se tudi obema z malim že trga, ker nisva nič na sprehodih. Bomo nadoknadili!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 162
6.12.2008 23:03:03   
Lara Croft
Lara a ti boš pa že zdaj malo navadila na šoping? Verjemi, še prekmalu bo podlegla tej ženski navadi

Ja, sej pravim, da jo moram takoj navadit... user posted image user posted image

Jutri greva na miklavžev sejem v Trst... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 163
7.12.2008 12:44:18   
Majuska
Nas je Miklavž obdaril včeraj popoldne ... smo šli v šoping, domov pa prišli z novim diskom, novimi čevlji in goro fasunge user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 164
10.12.2008 7:43:02   
resnično srečna
Dan..

no pa še od naju z Izo nekaj...

cepljenje...Iza do sedaj še ni bila...je njen očka imel reakcijo na drugo cepljenje in fasal cefalitis...tako da smo najprej morali dati 7 epruvetk krvi...no testi so sedaj po skoraj 3 mesecih prišli...in so rekli, da so vrednosti v mejah normale a vseeno hočejo, da se cepiva pod zdravniškim nadzorom...

hrbtenica...me občasno še matra...ni pa tako hudo, da ne bi mogla migat...sem opravila 15 terapij pri fizioterapevtu (tens, raztegovanje, telovadba)...potem pa ni šlo več, ker je Iza postala tečka...so zobki najavili prihod...

zobki...prvega sva dobili pri 7 mesecih in 1 tednu...spodnja desna enka...drugi je prišel po 12 dneh...spodnja leva enka...tretji pa že 4 dni za drugim...zgornja desna dvojka...in tako imamo polovičnega netopirčka...

gibalni razvoj...Iza je samostojno brez opore začela sedeti pri 5 mesecih in pol...plazila se je pri 6ih mesecih...vsedala pa se je sama in začela puzati po kolenih pri 7ih mesecih...sedaj se dviguje ob opori...pleza po stopnicah...stoji na nogicah...in celo stanovanje je njeno...moj največkrat ponovljen stavek je: Iza ne...Iza ne smeš...Iza pusti...ti ti ti Iza...

kaj znamo...ploskamo kadar se reče bravo ali pa kadar kaj prosi...papa je še bolj samo mahanje z eno rokico...pokaže kako je velika...pa stisne se k mamici ko vprašam kako je moja moja...

kahlica...ja Iza že kaka v kahlico...jo posadim nanjo, ko grem jaz na stranišče...in naša rumenka ne ostane nikoli prazna...ali je v njej lužica ali pa basica...

izgleda pa takole:

user posted image

gosta hrana...je pri nas postala vsakdanjik...za zajtrk dobi navadno kako mlečno kašico ( skušam ji dajati čim bolj naravne stvari...kosmiči, gres...)...za malico je sadje z jogurtom ali skuto...za kosilo je navadno zelenjava...pa kak piščanček včasih skoči notri...pa včasih je zgoščeno z malo polente...zelenjava pa vsa od a do ž...jo navajam na vse okuse...pa rahlo solim in na koncu dodam malo olivnega olja in sladke smetane...da je res okusno....za popoldansko malico je spet kako sadje...za večerjo pa mlečne kašice...

user posted image

Iza je imela pri 7 mesecih 9 kilogramov in 70 cm...in je v zgornjem delu lestvice...velika in napredna deklica ji pravi naša pediatrinja...

igre...so najslajše tiste s prepovedanimi stvarmi...mamici pomaga pri kuhanju tako, da dobi kako posodo in kuhalnico in potem tolče,,,v svoji sobici so igračke prav zanimive, če jih sama daje ven iz košare..le to jo je potrebno še naučiti, da jih bo tudi pospraviti znala...včasih pa se še sama zbaše v košaro...

ku ku Iza

user posted image

novo leto...bomo mi po vsej verjetnosti (lepo vreme) preživeli v Strunjanu...bo očka prost od 23. do 4...in bomo poskušali čim več uživati v dolgih sprehodih...

nakupovanje...ja tudi mi2 to radi počneva...Iza je prav rada v trgovinah...ker je toliko pisanih stvari...le čakanje pri blagajni ji gre na živce...

miklavž...je bil pri nas simboličen...nekaj cukrov...nekaj parklov smo kar v domači pečici spekli...pa kup suhega sadja...

eto...upam, da sem se malo oddolžila za dolgo nejavljanje...

uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.12.2008 11:45:30   
Majuska
Srečka, ste pa res pridni pri vas user posted image   že tako lepi sedi, papca in predvsem - že na kahlici, uau! Pridna Iza!!!

Naš Aleksander je zadnje čase prav tečen pred spanjem ... ga vidim ko v ležalniku noče več toliko spat kot običajno, zato ga včasih kar na mojo posteljo odnesem in potlej tam oddrema popoldansko rundo. Se je že zgodilo, da je zaspal na igralni podlagi, ko ga je igranje zmatralo user posted image   No, ga moram pa še zmerit in stehtat, da vidimo, koliko ga je 4. mesecih user posted image

Ja v ponedeljek je imel malček 4. mesece, midva pa 10. obletnico. Tako da je bil Aleksander prvič za dve urici v varstvu pri babi, nič težav ni bilo, je lepo zaspal in naju pričakal z nasmeškom. Midva sva si privoščila malce potepanja po Ljubljani in cukre!

In kje ste kaj ostale? Nanka, NiLe, Redhouse, Katina, mml, Lara in ostala pisana druščina?

08.08.2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.12.2008 13:08:27   
nanka
Resnično srečna, to pa je poročilo user posted image user posted image user posted image user posted image za Izo.

Midve sva tukaj, zaprte in celiva kozice. Zdaj se že sušijo, samo jih ima toliko, da še nekaj časa ne bo za v javnost. Sem pa doma zaprta že od 20.11. in se mi počasi že rola. Mislim, da nismo izpustili nobenega virusa, ki je rasajal v teh mesecih. Je pa Natka pokasirala hujšo obliko kozic, ker se je nalezla od Zoje, bi bilo bolje če bi jih dobila kje drugje in ne od Zoje.

Natka je že dva dni mlečno kašico po žlički, zaenkrat kaže kar dobro. Drugače pa tudi midve že vadiva sedenje, ji pa še kar veliko manjka do samostojnega sedenja, ležanje je postalo nočna mora.

Nič kuhinja kliče, otroci so lačni...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 167
11.12.2008 9:48:07   
Majuska
Uh Nanka, vaša malčica se mi prav smili, da ima te kozice ... ampak nimaš kaj, enkrat jih morajo preboleti, ne. Me prav zanima, kdaj jih bo kaj naš Aleksander dobil.

Midva sva danes vstala ob 7.30, se najedla, potlej je Aleksander zaspal nazaj. Ga grem prej čekirat in sem se skoraj smejat začela, ker je zbrcal odejo dol in so nogice molele ven user posted image Prava mala brconja je, vse brca!

Ej punce, me zanima, kdaj ste pričele uvajati GH? Vidim namreč, da jih veliko že pri 4. mesecu uvaja ... meni osebno se zdi še nekam kmalu.

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.12.2008 10:24:22   
resnično srečna
mis mo se dojili do 6. meseca...potem pa na GH...se mi zdi to kar ok...že tako je rabila kakih 14 dni, da se je navadila pravilno požirati in jesti...prej je pa kar nekaj z jezičkom mljackala kot kaka mucka...pa traja kakih 14 dni da pride na okus pri sadju in zelenjavi...

ma je treba malim cukrom kar dati čas...

She
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.12.2008 16:04:57   
Majuska
Hvala Srečka. Sem tudi sama rekla, da ne bom nič hitela - dokler imam dovolj mleka, se bo kar dojil. Tam nekje po 5. mesecu bomo pa začeli preizkušati GH ... naprej zelenjavo, da se navadi okusov in šele potem sadje. S čim ste pa začele? Pri julijkah vidim, da jim že dajejo nekakšne riževe kašice, nekaj v tem smislu?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 170
15.12.2008 16:28:42   
resnično srečna
...takrat ko sem šla jaz na operacijo je Iza imela dobrih 5 mesecev in ji je MM dal zvečer kašico za lahko noč od Hippa, ki je namenjena otrokom po dopolnjenem 4. mesecu...

...zelenjavo sem ji rahlo solila...pa na koncu dodala kako žličko kisle smetane...tako, da je bilo okusno...sem pa en dan recimo samo blitvo...naslednji dan sem blitvi dodala krompir...pa potem kako hokaido bučko...korenje ji na začetku ni šlo v slast in ji ga sedaj dajem samo kot del kakega zelenjavnega trisa...

...pri sadju se je zelo pačila...ampak smo vztrajali...2 žlici pa dve žlici...pa na začetku sem ji vse kuhala...recimo jabolka...pa kako suho slivo notri...zato, da je ni zaprlo in ni bilo prebavnega šoka...

moram priznat, da res rada vse od a do ž poje...

She
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 171
18.12.2008 12:59:06   
Majuska
Katina, mml, NiLe ... kako ste pa ve začele z uvajanjem GH?

Čedalje bolj tuhtam, kako bom kombinirala to hrano ... pa malega navadit, da ne bo preveč zbirčen po očetu user posted image

Takole, jaz se ukvarjam z bolečim zobom, mali Aleksander pa gre danes na dedka Mraza k nam v službo. Me prav zanima, kako bo to zgledalo user posted image

In kje ste vse, Redhouse, Lara, Nanka in ostala pisana druščina?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 172
18.12.2008 20:42:36   
lejla969
Ojla čvekice,

evo danes sem vas zasledila. Nisem iz Lj. in njene okolice, sem iz okilice N.Gorice. Sem pa prvič mamica pri 39. letih. Sem julijka 2008.
Mislim, da tri poznam iz čveka julijk 2008 (Majuska,3glu in nanka). Upam, da se ne motim.
Se vam lahko pridružim, čeprav sem s Primorske?user posted image

(odgovor članu 4ka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.12.2008 21:24:19   
Lara Croft
Se vam lahko pridružim, čeprav sem s Primorske?

Ojlaaaaauser posted image user posted image ma oštja da ja.... jst sem tudi primorka, zato sem tku glasnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.12.2008 21:51:43   
Lara Croft
In kje ste vse, Redhouse, Lara, Nanka in ostala pisana druščina?

Ma.... jst sem na septembrkah večinoma... user posted image user posted image

Naša pupi je od včeraj tudi uradno na pamperskah, milerkah, dmjkah... kar je pač pri roki.... user posted image

Jutri bo imela že tri mesece..

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?