|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
11.11.2008 21:44:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... a sem bila kdaj slabša? user posted image

Ma če je prehlad mimo, me je zanimalo..user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 126
13.11.2008 12:39:01   
Majuska
... ma  ni prišlo do česa hujšega, ker sem ga zatrla v kali (že trkam)

Drugače je pa danes lenoben dan, midva sva se prej dojila - na srečo bolje kot v zadnjih dneh, ko je pobič nekaj štrajkal.

Včeraj je bil prvič cepljen in verjetno zato tudi primerno siten. Pa smo ga cartali cel večer ... me zanima kako bo danes user posted image

Pa ostale pupike, kje se skrivate?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.11.2008 8:56:47   
redhouse
Majuška, a je bla kakšna reakcija po cepljenju?!user posted image

Mi imamo cepljenje 27.11., en dan prej pa kontrolo kolkov.
A si ga proti rotavirusu tud?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.11.2008 16:51:38   
Lara Croft
Bogi..... Mi bomo pa cepljenje odložili.... tam po enem letu jo bova cepla.... moj mož še najrajši ne bi... 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.11.2008 20:41:09   
mml
Lara saj se me ne tiče, samo zakaj je pa ne bi lepo cepila po programu? Največja nevarnost, da zboli za gnojnim meningitisom povzročenim s Haemophilus influenzae je ravno v prvem letu življenja in zato cepijo proti temu že od 3. meseca dalje. Tetanus je druga bolezen, ki jo lahko dojenčki dokaj hitro dobijo, sploh poleti, ko se plazijo po telh in se lahko opraskajo in pridejo v stik z zemljo. Jaz sem videla kar nekaj otrok z oslovskim kašljem in si niti slučajno ne bi želela, da moj otrok zboli za oslovskim kašlje in prekašlja dnevno več kot 20 ur...najbolj dovzetni za tako hude oblike pa so spet ravno najmanjši...kasneje pač malo bolj kašljajo in to je to...tile mali revčki pa se dušijo, bruhajo, ne morejo jesti, spati...

...paš poklicna deformacija in sem morala napisati, ker verjetno večina ni nikoli videla nikogar, ki bi zbolel za kakšno od teh bolezni proti katerim lahko na srečo naše čmlje cepimo...

...jaz pa sem jih nekaj videla in si ne bi nikoli odpustila, da svojega otroka ne bi cepila in s tem preprečila nastanek takšnih hudih bolezni...

...jaz sem Matica dala cepit tudi proti rotavirusom, ker je tudi tukaj prav grozno gledati uboščke, ki zbolijo z bruhanjem in drisko in pristanejo v bolnicah, čisto apatični, nemočni, mlahavi...

...ja vem...na stvari gledam iz drugega konca....

....se oproščam, če sem zatežila...

...seveda pa vsak po svoje in po svojem prepričanju.

Aja pa še to...

...po nobenem ceplejenju DiTePerPolioHiB nista imela ne Manca ne Matic nobene reakcije...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 130
14.11.2008 22:38:47   
Lara Croft
....se oproščam, če sem zatežila...

Nisem dobila občutka, da si težila.... prow lepo si napisala svoje mnenje... user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 131
15.11.2008 0:11:02   
Majuska
mml, čisto nič nisi zatežila, najbrž si nam še pojasnila stvari, o katerih nimamo pojma.

Naš Aleksander je imel malce reakcije, okoli pikice mu je noga malce zatekla, ampak smo masirali z ledom in je oteklina še isti dan izginila. Bil je pa malce siten, pa spal je ful. Za rotavirus pa nismo cepili ... se mi zdi, da načeloma ni nevarnosti in kolikor vem, še nismo prepozni, če si premislimo?

Danes smo bili potepini, ker je bil očka frej in smo se potepali, obiskali obe babici in sploh je bil mali čisto zmatran, ko smo prišli domov. Zvečer je pocmokal svojih 180 ml in padel dol ... končno ... čez dan je čisto premalo spal user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 132
15.11.2008 9:30:40   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Za rotavirus pa nismo cepili ... se mi zdi, da načeloma ni nevarnosti in kolikor vem, še nismo prepozni, če si premislimo?

Zgodba ene naše januarčice...ni cepila svojega user posted image , ker je bila mnenja, da ni ogoročen, ker ne bo v vrtcu in tudi ne ne vem koiko v stiku z vrtčevskimi otroki....no prejšnji mesec je zbolel s hudim bruhanjem in drisko in bil 5 dni v bolnici na infuziji, shujšal za 700g, prej je že skoraj hodil, po bolnici se je pa komaj sam vsedel...in je potreboval skoraj 3 tedne, da je prišel na isto stanje, kot je bil pred boleznijo....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 133
15.11.2008 10:59:40   
Katina
Zdravo punce,

mi smo uspešno praznovali pol svečke user posted image , seveda s tortico, ki je user posted image še ni mogel jesti. Ponovno smo začeli uvajati gosto hrano. Kaže da sirup deluje kljub temu, da je še dr. dvomil o tem user posted image in ga je dal bolj za preventivo. No, ni važno, pikic skorajda ni več user posted image .

mml, popolnoma se strinjam s tabo glede odločitve za cepljenje. Jaz želim delovati preventivno.
Sicer sem prepričana da veste, da ravno velik procent precepljenosti tudi necepljenim otrokom zagotavlja varnejše okolje (izvzeti tisti, kjer je zdravstvena indikacija, da se jih ne cepi). Kaj bi bilo, če bi se vsi starši odločili, da otrok ne cepimo? Ponovno bi se pojavile bolezni, ki jih že desetletja poznamo le iz literature. Krasem primer je ravno tuberkuloza, ki so jo črtali s cepilnega programa. Zdaj že razmišljajo o tem, da bi jo ponovno uvedli v obvezno cepljenje, saj se je število primerov povečalo. Bolezen sama pa tudi ni ravno lahka.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 134
15.11.2008 14:47:45   
nanka
Čao,
natka je dala že dva obvezna ceplenja čez in obe dozi rotavirusa, pa še nima niti 5 kg.Na zadnje je imela 4910 pri 4 mesecih in enem tednu. Je pa tri tedne po ceplenju zbolela in je 2 dni bruhala v loku in 4 dni kar hudi driskala, da ne rečem da ni nič jedla. Po vsej verjetnosti se je okužila od Zoje, ker je ona pa 7 dni pre,j 5 dni kar fejst driskala, na koncu je imela že čisto belo, penasto blato. In si ne predstavljam kako bi bilo z Natko, če nebi bila cepljena, najbrž bi pristala na infekcijski.

Mml, a te lahko vprašam, kakšen je tvoj poklic?

Glede cepljenja otrok se pa nikoli nisem bila v dilemi, še za rotavirus bi moralo biti obvezno, ker je drago kot user posted image . Tako da so vsi moji otroci vedno bili cepljeni po programu.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 135
15.11.2008 20:43:27   
Katina
nanka, se strinjam s tabo. Cepljenje za rotavirus in tuberkulozo bi moralo biti v cepilnem programu. Rotavirus je še posebej drag in žalostno je, da si ga nekateri ne morejo privoščiti.

Verjetno bo Natka ob AM hitreje pridobivala težo. Sicer si pa že navajena manekenke Zoje. Bogici, upam, da sta že boljši user posted image . Ni hujšega kot gledati bolnega otročka, ki mu ne moreš prav dosti pomagat. le čakaš lahko, da preboli.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
15.11.2008 23:44:40   
Majuska
Z obema se strinjam, cepljenje za rotavirus je čisto predrago, še pediatrinja se je strinjala, da bi moralo biti v obveznem programu.

Katina, čestitke vašemu fantiču za pol leta user posted image a morda vi tudi hodite k dr. Klemenčičevi v Domžale?

Nanka, pri vas imate pa stalno kaj na tapeti pri vaših punčkah, upam da sta zdaj zdravi in da je vse ok.

Redhouse, kako je kaj pri vas? Lepo rastete?

Takole, zdaj grem pa pod tuš in spat. Imeli smo zelo številen obisk in sem prav zmatrana, dopoldne sem še mafine pekla in pripravljala vse sorte ... jutri imamo pa družinsko kosilo, ima svak rojstni dan in gremo z Aleksandrom prvič ven v lokal jest. Me prav zanima, kako bo vse skupaj izpadlo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.11.2008 15:48:25   
Katina
Katina, čestitke vašemu fantiču za pol leta a morda vi tudi hodite k dr. Klemenčičevi v Domžale?

Hvala za čestitke.
Ja tudi mi hodimo tja in moram rečt, da mi je od drugega srečanja dalje super, ker ne komplicira.

Pozdravček vsem čvekam iz naše teme v upanju, da se še kaj oglasijo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.11.2008 17:20:07   
Majuska
Ja meni je tudi zato fajn, ker ne komplicira, pa vidi se da je že izkušena... z našim Aleksandrom je prav zadovoljna, ker lepo napreduje. Naslednjič gremo šele 7. januarja tja user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.11.2008 14:32:49   
mml
Tole so pa trenutki, ki jaz pogrešam...sedeti na kakšnem templju in čakati na sončni zahod...
user posted image

user posted image

pa ljudje so neizmerno priajzn in otroci čudovit, kljub temu da večina živi v hudi revščini so pretežno nasmejani
user posted image  

No saj bo spet..še kakšni dve leti počakam, pa bomo lahko vsi štirje kam šli takole pohajkovat user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.11.2008 21:07:47   
Majuska
mml, ful lepe fotke user posted image tudi jaz bi si z veseljem privoščila posedanje ob tako lepem zahodu ...

naš pobič pa že nekaj dni štrajka pri dojenju; čeprav je lačen, je samo po 10 minut ali manj na eni strani. Ali pa se začne kar dreti, ko vidi joško. Upam da ne gremo h koncu z dojenjem ... tole mi ni nič všeč user posted image

08.08.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 141
18.11.2008 11:15:15   
redhouse
mml, hvala za vsa pojasnila, prav zanimivo je tole prebrat. Si sploh ne predstavljam, da
te male čmrlje kaj takega doleti. Sem 100 % za cepljenje.

Žigita bomo cepili tudi proti rotavirusu in potem upamo na najboljše.

majuška, ja, lepo rastemo. Žiga ima nekaj čez 5 kg, točno bom izvedela naslednji teden,
pridno je, ponoči še vedno pridno spi user posted image user posted image (že trkam) in upam, da bo tako še naprej.
Naslednji teden imava kontrolo kolkov in naslednji dan še cepljenje, tako da bo mogu malo
bolj zgodaj vstatuser posted image , ker ponavadi spi do 9-ih.

Punce, kaj pa AD3 kapljice?! A ste jih dajale svojimuser posted image ? Jest mu jih ne dam vsak dan, ker se mi zdi,
da ga včasih mal zvija po njihuser posted image .

Pa še to: naša družina je vsak dan večja, najprej nas je ZELO razveselil user posted image Žiga, potem je od nekje prišel majhen črn muc in smo ga posvojili, jutri gremo pa po novega user posted image , mlado škotsko ovčarko in potem smo že skoraj popolni..... Še dobro, da zraven živijo starši in bo user posted image bival pri njih in bomo imeli vsak svojega dojenčka.

Zdej pa hitr ven na sončka! Uživajte v tem lepem dnevu!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.11.2008 0:32:37   
Majuska
AD3 kapljice - jaz jih Aleksandru dam vsak drugi dan in po 3 kapljice, čeprav jih je P predpisana 7 ... ima čist prehudo drisko, če damo več. Tako pa se pokaka v mejah normale ... ok, plenica je čisto polna user posted image ampak vsaj utaplja se ne v šitu user posted image

08.08.2008

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 143
19.11.2008 13:51:54   
glugluglu
cepljenje - tudi mi smo se cepili na vse, tudi rotavirus, poznam par primerov, ki so bili dovolj hudi, da so me prepričali, da se cepimo proti rotavirusu.

Za cepivo za tuberkulozo, ki so ga umaknili in je samo za nujne primere, sem slišala, da ni bilo čisto ok cepivo (preveč stranskih učinkov), mml a o tem kaj veš?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 144
21.11.2008 6:03:42   
Katina
Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor.
se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 (sem ga že včeraj izkoristila .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.11.2008 12:54:09   
nanka
Katina, iskrene čestitke za dobro opravljen zagovor.user posted image user posted image

Pri nas so na obisku vodene koze, zaenkrat pri Zoji, čakamo kaj bo z Natko. Upam, da jih dobi tudi Natka in smo opravili z njimi.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.11.2008 13:19:05   
Majuska
Oj,

Katina čestitam za uspešno opravljen zagovor user posted image

Nanka, upam da boste pri vas dali čimprej čez tele vodene koze in da boste potlej imeli mir ... jaz sem jih imela dve leti nazaj in nisem bila v nič kaj zavidiljivem stanju, no pri odraslem je to tudi drugače user posted image

naš pikec ima pa neke rdeče flekce po ličkih. Ne Nivea ne Bepanthen nista do zdaj pomagala, brez idej sem, s čim bi mu odpravila to user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.11.2008 17:33:15   
Lara Croft
Mal se moram pohvalit.

Katina.... BRAVOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image

Jst sem vodene koze prebolevala skupaj s sinom..... Kako srbi hudič.... user posted image

Lara pa mal šmrca... ma kako se razburja, ko ji ga čistim.... moram prow probat na sebi tisto pumpico, da vidim, če je res tko hudo, kot ona pravi.... user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.11.2008 12:15:52   
Majuska
Lara ne me spominjat ... jaz sem imela norice ravno dve leti nazaj in se mi je kar keglalo od srbenja ... najhuje je bila na hrbtu, sploh ponoči. Dobro, da je bilo v dveh tednih mimo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 149
24.11.2008 9:52:45   
Katina
Punce, hvala za čestitke. Sej je bil že skrajni čas, da dam to iz rokovnika neopravljenih stvari.

nanka, če ima že Zoja vodene koze ti želim, da jih čim preje preboli še Natka, da boš imela za vselej mir.

majuska, lahko da ima Aleksander kakšno alergijo. Mal spremljaj po čem dobi pikice. Mi smo jih HB skoraj čisto odpravili. Zdaj je že 4 dni brez sirupa in je stanje super.

Lara Croft, a je lara že kaj boljša? ne vem sicer s kero pumpico ji čistiš nos, če je una navadna je grozauser posted image . Mi smo kupili Baby Vac in je super zadeva. najprej me je moj hotel prijavit na društvo za mučenje otrokuser posted image , pol je pa vidu kolk je fajn in je še sam začel priporočat zadevo drugim.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!