|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
8.10.2008 20:09:39   
Majuska
Ojla,

mml zgleda da ste res imeli fajn in da sta vaša škratka uživala na počitnicah. Super!

Pri nas smo bili malce tečkasti danes, čisto nič nisem uspela narediti sem stalno z malim. Danes smo stari 2 meseca user posted image

Evo ga, našega fantiča
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.10.2008 10:52:43   
mml
Aleksander čestitke za dva meseca user posted image user posted image user posted image ...a se meni zdi ali ti je res zelo podoben majuska?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.10.2008 12:18:07   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Evo ga, našega fantiča
user posted image

joj kakšen cukerček he he...izgleda kot bi imel lasuljo ko ima toliko laskov...pravi kjutko...

naša je pa že cela razbojnica...je naš kuža pravi revež...nima niti malo miru pred njo...ker madam je sedaj mobilna...veselo uporablja roke in noge...da le kam pride...žal samo ritensko...in potem konča navadno vkleščena med kos pohištva ali k steni in nori, ker ne more naprej...he he...no ja se bo že naučila...

user posted image

malo uvajava že GH...ampak ne ne...ona bi še zizo...se tako trese ko kaj dol požre, kot da jo hranim s strupom...prava barabonka...z vsemi žavbami namazana...

user posted image

toliko zaenkrat od naju...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.10.2008 13:04:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Aleksander čestitke za dva meseca user posted image user posted image user posted image ...a se meni zdi ali ti je res zelo podoben majuska?

Hja ne vem, obema je podoben ... mož je bil tudi tak cukr, ko je bil take starosti, sva s taščo skupaj gledali stare fotke. Menda ima moj nosek user posted image

Kadar ni tečkast, je res pravi srček. Zdaj spušča že ful zanimive glasove; gruli od zadovoljstva, vriska pri previjanju, sploh je lušten. In dopoldne se pusti crkljati, pa zaspi na meni ... prav uživam, dokler bo seveda to trajalo user posted image

Saj res, nekaj me zanima, v katerem obdobju ste imele največ mleka?

08.08.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.10.2008 12:54:39   
Lara Croft
Jao meni.... sem ugotovila, da sem celo stran čtiva spregledala zadnjič.....user posted image user posted image user posted image

...me je pa ob pristanku na letališču skoraj kap, ker je bilo zunaj -1°C....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ajutoooooooooooooooooooooooo..... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  user posted image

Jst sem se pa Karibov nadejala..... ma je padlo v vodo..... smotan dec...user posted image user posted image

Poskusiš pa vse kar ti svetujejo, da res veš, da si vse naredila, aja, edino na 2 uri dojenje je še normalno, a šteješ od tega časa ko začne jesti, ali ko konča?

.... Sej ne vem, ne gledam tko na uro.... Sej ni vsakič dve uri.... včasih je manj, včasih več..... Lara pa itak hitro poje.... 15,20 minut rabi..... 
Ma sem pa prow žalostna, ker v desni ni mleka.... mi je patronažna skori ni verjela... pa smo vagale..... na desni strani je popila 4ml.... na levi pa 60-70ml.... pa še to ni vsakič toliko..... zvečer recimo dobi samo 30-40ml....
Sem pa ugotovila, da ko več počivam, je več mleka..... ponoči se mi ga zadost nabere.... Ma kaj ku jst sem tle za vse sama....
Če bi blo v obeh joškah, mi ne bi blo treba nič dodajat... tku pa ene 2x na dan rabi dodatek.... 30 ml... Pa jo pristavljam... glih z namenom, da se stimulira.... pa tudi Lara kr dolgo na njej vztraja... se sicer ful razburja ma sesa in sesa.... user posted image
Ne vem kaj nej.... spijem res ogromno....

nanka, saj ne morem verjet, da se že tako dolgo nismo vidle.

Katina.... ma dejmo se kej dobit, ja.... men je blo tku fajn zadnjič..... user posted image Pa še ostale pridite.... user posted image

Lara Croft, držim pesti, da vama dojenje steče tako kot je treba.
Mutter= mama, beratung= svetovanje, upam, da ti bo tole kaj pomagalo. Žal ne vem v kakšnem kontekstu je bila ta beseda uporabljena.

Hvala... bomo vidli, kaku bo.... mal me moti, k mam joške različno velike.... user posted image

Na enem čaju sem to prebrala.... zdj kr je je, sem ga popila.... user posted image

Našemu se mesto ceplenja za tuberkulozo ni zacelilo kot bi se moralo.

Ma bogi, noooooooo...user posted image

Midva pa gruntava, da bova pr naši pupi komaj pri enem letu začela s cepljenjem.... user posted image

Prosim za vaša mnenja oz. predloge glede seznama. Ste zato, da ga malo preoblikujemo, popravimo?

Meni so tko všeč te fotkice.... Lahko dodaš mere naše Larike.... 3440 in 51

koliko punc se odloči za sterilizacijo, vsaj v zadnjem času sem slišala za 4 primere. Meni namreč še na misel ne pride ... se mi zdi malce prehud poseg v moje telo, ampak to je itak samo moje mnenje.

Jst tudi nebi.... pa ne misliva več imet otrok...

Majuška..... pa nej gre mož z biciklom delat.... za naše srečanje se bo pa že žrtvoval....

Rahelca.... dobrodošlaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Majuška, Resnično srečna.... ma joj, kako sta lušna..... in že velika.... user posted image

Bom tudi jst zdej dve fotki naše Lare prilepla gor...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.10.2008 13:04:22   
Lara Croft
Dve fotki naše Larike...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.10.2008 18:08:37   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dve fotki naše Larike...

user posted image

user posted image

he he tale je tud cukerček he he...Hallo kitty a?...he he...ma kake oke ima tale pupa...in tako pametno in resno gleda...

no jaz sem po operaciji že na terenu...tako da se komot dobimo...le še datum je treba izbrat...tako da...lara po mojem ti pideš od najdlje in imaš najmlajšo pupo...pa kar izberi dan pa uro, ki ti odgovarja...pa se uskladimo potem...mi2 z Izo načeloma edino ob petkih ne moreva, ker bova hodili na plavanje...zaenkrat jaz še ne smem v vodo in bova malo manjkali...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 57
10.10.2008 20:20:35   
Majuska

Majuška..... pa nej gre mož z biciklom delat.... za naše srečanje se bo pa že žrtvoval....

Majuška, Resnično srečna.... ma joj, kako sta lušna..... in že velika.... user posted image

Bom tudi jst zdej dve fotki naše Lare prilepla gor...

Hehe, mu moram dat prebrat tole ... o žrtvovanju. No z biciklom je po tej trasi kr mal kruta. Bomo videli, a ne, menda imamo kaj pojma o organizaciji user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 58
10.10.2008 20:21:13   
Majuska

Dve fotki naše Larike...

user posted image

user posted image

Kakšna luštna pupika user posted image   pravi dobrovoljček je videti!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 59
11.10.2008 17:09:34   
nanka
Joj kakšni luškani dojenčki

Ja za kavico sem pa jaz takoj, samo ne to sredo, ker moram Zojo peljati šive ven pobrat, smo imeli nezgodo v Maticevi sobi.

Še naše dete pri 3 mesecih

user posted image

Nile kako je s Tiino kilažo? Se zdaj dovolj redi? Naša se ne in hodiva na tehtanje. Se pa vseeno samo doji, zaenkrat ji še ne dajem dodatka.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.10.2008 17:12:42 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.10.2008 21:11:48   
Lara Croft
Nankaaaaaa...........Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Majuška....  upam, da se res zorganizirate.... user posted image user posted image

Meni je res vseeno, kdaj se dobimo..... zasedeno imam edino 30.10 - prva posvetovalnica.... in 6.11... pregled po porodu.... matr, ga kumi čakam, k bi se že rada pošteno posexala.... hahahauser posted image user posted image user posted image

Zdej zaenkrat mi tudi dopoldanske ure še odgovarjajo.... samo, da ne bi bil dež tisti dan.... user posted image Počakajmo še ostale, kaj pravijo.... 

Danes sva šli z Lariko pa eno frendico malo do morja.... ma kak je blo lepo..... samo v lupinci ni najbolj zadovoljna.... ma se bo mogla glih navadit....
Sva se pa zdej zvečer pošteno pocartale, ki je bla cel popoldne v vozeku.....

Je bla pa lačna ravno takrat, ko sva pico dobile.... Pa sem vedla, da se bo takrat zbudila... No, meni je blo nerodno kr tam v restavraciji joško ven dat..... no pa sem vseeno pol... pa z eno brisačko mal pokrila..... Moja frendica mi je pa pico narezala... tko da sva obe lahko naenkrat jedle.... user posted image

Pa nisem bla tam edina z joško ven.... pr sosednji mizi je bla istočasno še ena.... prow fino se mi je zdelo.... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
12.10.2008 23:33:39   
Majuska
Lara, ne sekiraj se kaj dosti, jaz non stop videvam mamice, ki mirno dvignejo majčko in podojijo svoje dete ... nič se ne sekiraj, glavno da sta vidve zadovoljni user posted image

Mi smo šli danes na Bled, prvič na malo daljši izlet in je bilo super.

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 62
13.10.2008 12:04:20   
mml
Lara  nič se ne sekirat glede dojenja...jaz se nikoli nisem kaj dosti, če komu kaj ne paše, naj pa stran pogleda...

majuska super za daljši izlet

nanka in resnicno srečna vajini princeski pa tudi  pridno rasteta...čas res kar beži...

katina, calena, NiLe, redhouse, pa še vse nove čvekice kje ste???

Midva sva bila danes že pridna, zjutraj sva odpeljala Manco v vrtec, po tem sva šla pa na telovadbo za mamice z dojenčki in je Matica tako utrudila, da sedaj veselo spi. Tako da če se boste menile za kavo, midva ne moreva ob ponedeljkih, ker imava telovadbo...sicer pa lahko vedno po 9.30, ko pustiva Manco v vrtcu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.10.2008 13:48:21   
Lara Croft
Uf kaka kremšnitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.10.2008 23:44:10   
Majuska

Uf kaka kremšnitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaka? user posted image

Mene ne ganejo kaj dosti, imam raje pite ali tortice ... user posted image

Danes smo imeli spet en potepuški dan; najprej obisk zdravnice, sem rabila napotnico, mož je bil medtem na fizioterapiji. Potlej smo šli oddat papirje na CSD, ker še nisem ... lenoba ... pa obisk moje službe, kjer so sodelavke navdušeno vzdihovale okoli Aleksandra user posted image   na nenadejano kosilo pri tašči, super je skuhala, pa še vesela sem bila, da se meni ne bo treba ukvarjati s tem. Popoldne pa še malo šopinga, mali je dobil nove flaške in rumenega pajaca, ta barva mu fuuul paše user posted image

Aja, če katero zanima, Baby Center ima Aventove flaške za 260 ml akcijo, dobiš 2 za ceno 1. Taki luštni paketki so.

Ekola, počasi bomo šli kar spat ... samo moža moram prej iz kopalnice vržt user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 65
17.10.2008 23:03:53   
Katina
mml, zopet si nam pripravila čudovit fotoalbum z dopusta user posted image . Me veseli, da ste se imeli lepo in da sta otroka uživala.

majuska, aleksander je že pravi korenjak. pa kakšna čupa user posted image .

resnično srečna, tudi tvoje slikice in filnček so user posted image . Iza krasno napreduje in je že prava lepotička.

Lara Croft: Meni so tko všeč te fotkice.... Lahko dodaš mere naše Larike.... 3440 in 51

Absolutly.... že narejeno.

Tudi Lara je en cukrček. Sicer so pa lare same lepotičke,ne?

Glede srečanja čakam na predlog za dan. Torej Lara, kot so rekle punce: ti imaš najdaljšo pot, zato izbiraj dan.

nanka; tudi natka je en tak piškotek da je kaj. Je bolj Zojine kategorije (ultralahka) vendar zato prav nič manj cortkana.

Nile, kje si se zgubila?

Meni se je zadnje čase kar dogajalo, tako, da časa za javljanje ni bilo. BIlo je nekaj prijetnih in nekaj malo manj prijetnih dogodivščin, ki so k sreči mimo.

Naš korenjak prav lepo raste. Nad novimi okusi GH ni najbolj navdušen, saj ga navadno prva žlica pošteno strese. Še posebno mu ni všeč korenček user posted image - se hoče kar zadavit z njim.

Tole je pa slikica našega petmesečnika:
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 66
17.10.2008 23:37:51   
Katina
user posted image

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm

user posted image

NiLe, 08.04.2008
TIA, 3020 g, 50 cm

user posted image

Resnično srečna, 15.04.2008
IZA, 3150, 53 cm

user posted image
katina; 14. 05. 2008
INTI; 3865g, 53 cm

user posted image user posted image

rahelca; 23.06. 2008
ANA; ? g, ? cm
JAN; ? g, ? cm

user posted image

glugluglu; 02. 07. 2008
TIAN; 3900 g, 54 cm

user posted image
nanka; 05. 07. 2008
Natka; 2500g, 47 cm

user posted image

majuska; 08.08.2008
ALEKSANDER; 3940 g, 54 cm

user posted image

redhouse; 21.8.2008
ŽIGA; 2840 g, 50 cm

user posted image

Lara Croft; 19. 09. 2008
LARA; 3440 g, 51 cm

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 67
19.10.2008 15:01:51   
Majuska
Oooo, Katina se nam je javila - fajn to, sem se že spraševala, kod hodiš user posted image

No itak smo bolj na sončku, kadar imamo to srečo, a ne? Jaz zdajle čakam, da se moja fanta zbudila, obadva počivata. Pol pa hiter tuš, ker me je mali malce pobruhal, pa ven na sončka in kasneje do tašče.

Evo našega lepotca, raste sto na uro in se že prav lepo smejčka

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
19.10.2008 16:22:42   
nanka
O, Katina pa si se javila, joj kako je luškan fantiček, pa že na GH se navajata, super.

Ja, zdaj bi pa lahko padla kakšna kavica, bi bil pa že čas da se kaj dobimo.

Majuška, joj kakšen šarmerček je Aleksander, pa še vedno ima veliko lask, naša jih je kar izgubila

Ja Katina, Natka je ultralahka, še pol kile lažja od Zoje, pri 3 mesecih in 15 dneh je imela 4270, zato sem ji morala začeti dodajati AM in kot vse kaže bo tako tudi ostalo. Svoje mleko si izčrpam in ji dajem po flaški, ostalo pa AM. Ker je v 12 dneh pridobila samo 50g iv v mesecu in po samo 390g, je očitni da nimam dovolj mleka.

Zdaj pa greva lovit zadnje sončne žarke...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.10.2008 19:53:03   
Lara Croft
Glede srečanja čakam na predlog za dan. Torej Lara, kot so rekle punce: ti imaš najdaljšo pot, zato izbiraj dan.

ponedeljek odpade, ker mml ne more.....
petek odpade, ker resnično srečna ne more....

Ostane torek, sreda, četrtek in meni je vseeno.... razen 30.10 in 6.11, lahko vse dni...

Majuška, povej ti, kdaj ti lahko možek odstopi avto....
IN še to mi povej.... Kako sušiš Aleksandru laske? A s fenom se lahko?

Madonca, kak so luštni tej naši zakladki... user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 70
21.10.2008 20:46:26   
Majuska
Uh,

se bova mogla pa zmenit ... za avto. Nekako bo že, vsaj upam, da nam rata user posted image

Nanka, laske mu bo kopanju obrišemo z brisačo skoraj do suheha, potlej za kapo na glavo. Nič fena ... je pa res, da je zdaj dobil malce temenc, tako da ga pridno češemo. Malce las je resda izgubil, pa barva se je spremenila na malce svetleje user posted image

Sva ga prejle zmerila in sem kar zazijala - nekje okoli 62 cm ima, pa cca 5900 g je težak ... pravi velikan je že user posted image

Kako ste ostale? Lara C., kako se kaj rihtate pri vas?

Pa ostale pogrešam... NiLe, Katina, Redhouse, mml ... malo več se morate javljati user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 71
21.10.2008 22:20:50   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Nile, kje si se zgubila?

Evooo meeeee! Še dobro, da sem se danes dobila s Srečko in mi je povedala (hvala), da nadaljujete čvek na novi temi ... jaz sem šla parkrat čekirat še na nosečnost in sem mislila, da je naša debata zamrla
user posted image

Nosoj sam tolk od mene ... ker imam še ogromno dela (pospravit kuhinjo, zložit žehto iz sušilca, se stuširat) ... tak da se v naslednjih dneh oglasim in razpišem, pokomentiram user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 72
22.10.2008 9:47:05   
Lara Croft
Samo je pa res velik, ta vajin sinek..... user posted image

Ma mi smo fajn.... mala ponoči lepo spi... gre spat okoli 23 in spi do cca 5ih, včasih 6ih...  takrat jo podojim in čez 20 minut že spet spi.... okoli 8ih ponovimo vajo..... zdej še vedno spi.... sem kr naspana in za ta spanec res hvaležna....
Je pa čez dan kr veliko že budna.... user posted image
Ma tako prisrčno bitjece je..... ful jo imam rada...

Presneto...... vsi zdej vsi spijo, razen mene....... možek, hčerka, mačka in kačon.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.10.2008 12:30:42   
Majuska
Hehe,

pri nas tudi tko naredimo, da očka in Aleksander dremata, jaz pa letam naokoli s cunjo v roki, ali pa sem na računalniku ... user posted image

Evo danes je naš malček spal skoraj 10 ur ... od 22.30 pa do 8.00 ... ne morem verjeti, da postaja tak zaspanko kot midva user posted image seveda se temu primerno prej naje - včasih namreč zvečer zmaže kar 200 ml ali več, potlej ni čudno, da pridno spi user posted image

Vreme je malce čudno, ampak mene vseeno mika, da bi šla ven ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 74
25.10.2008 12:43:30   
Katina
majuska, prav vesela sem, da gre pri vas vse kot po maslu in da je tudi Aleksander zaspanko ki ti pusti veliko časa tudi za druge stvari. Res je, da izkoriščamo lepo vreme. Poleg tega imam pa kup obveznosti. Trenutno hodim zopet vsak danna terapijo za mojo nogo.

nanka, sicer sem prepričana da sama dobro veš, da otroci lepo zrastejo tudi ob AM. Pri vas bodo pač doma manekenke user posted image . Res smo se že navajali na GH, vendar smo fasali neke pikice, ki so po mnenju P domnevno alergija. Na kaj, ne vemo. Zato smo do nadaljnjega zopet na mleku in čakamo na razvoj dogodkov. Kljub temu smo bili včeraj cepljeni.

Lara Croft, vidim, da na tvoje predloge ni nobene pametne reakcije. Predlagam, da poskusimo z datumom 5.11., pa bomo videli koliko se jih bo nabralo za kofetek.
Larika ima take luštne velike učke in zvedavo gleda v svet user posted image in krasno spi. Že jaz sem zadovoljna z našim, pa še nikoli ni spal tako dolgo skupaj.

NiLe, dobrodošla k dojenčkom. Smo te že pogrešale. Vem, da imaš veliko dela, saj tega pri treh majhnih otrocih res ne more zmanjkati. kako kaj Tiina teža? Sta "zvozili" ?

RS, lepo da obveščaš Nile user posted image . Kako je kaj z Izinimi težavami? Sta uspeli že kaj rešiti?

mml, že kaj razmišljaš o času po...? Bo tudi Matic pri isti varuški kot je bila Manca?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?