Lara Croft
|
Jao meni.... sem ugotovila, da sem celo stran čtiva spregledala zadnjič..... ...me je pa ob pristanku na letališču skoraj kap, ker je bilo zunaj -1°C....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ajutoooooooooooooooooooooooo..... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jst sem se pa Karibov nadejala..... ma je padlo v vodo..... smotan dec... Poskusiš pa vse kar ti svetujejo, da res veš, da si vse naredila, aja, edino na 2 uri dojenje je še normalno, a šteješ od tega časa ko začne jesti, ali ko konča? .... Sej ne vem, ne gledam tko na uro.... Sej ni vsakič dve uri.... včasih je manj, včasih več..... Lara pa itak hitro poje.... 15,20 minut rabi..... Ma sem pa prow žalostna, ker v desni ni mleka.... mi je patronažna skori ni verjela... pa smo vagale..... na desni strani je popila 4ml.... na levi pa 60-70ml.... pa še to ni vsakič toliko..... zvečer recimo dobi samo 30-40ml.... Sem pa ugotovila, da ko več počivam, je več mleka..... ponoči se mi ga zadost nabere.... Ma kaj ku jst sem tle za vse sama.... Če bi blo v obeh joškah, mi ne bi blo treba nič dodajat... tku pa ene 2x na dan rabi dodatek.... 30 ml... Pa jo pristavljam... glih z namenom, da se stimulira.... pa tudi Lara kr dolgo na njej vztraja... se sicer ful razburja ma sesa in sesa.... Ne vem kaj nej.... spijem res ogromno.... nanka, saj ne morem verjet, da se že tako dolgo nismo vidle. Katina.... ma dejmo se kej dobit, ja.... men je blo tku fajn zadnjič..... Pa še ostale pridite.... Lara Croft, držim pesti, da vama dojenje steče tako kot je treba. Mutter= mama, beratung= svetovanje, upam, da ti bo tole kaj pomagalo. Žal ne vem v kakšnem kontekstu je bila ta beseda uporabljena. Hvala... bomo vidli, kaku bo.... mal me moti, k mam joške različno velike.... Na enem čaju sem to prebrala.... zdj kr je je, sem ga popila.... Našemu se mesto ceplenja za tuberkulozo ni zacelilo kot bi se moralo. Ma bogi, noooooooo... Midva pa gruntava, da bova pr naši pupi komaj pri enem letu začela s cepljenjem.... Prosim za vaša mnenja oz. predloge glede seznama. Ste zato, da ga malo preoblikujemo, popravimo? Meni so tko všeč te fotkice.... Lahko dodaš mere naše Larike.... 3440 in 51 koliko punc se odloči za sterilizacijo, vsaj v zadnjem času sem slišala za 4 primere. Meni namreč še na misel ne pride ... se mi zdi malce prehud poseg v moje telo, ampak to je itak samo moje mnenje. Jst tudi nebi.... pa ne misliva več imet otrok... Majuška..... pa nej gre mož z biciklom delat.... za naše srečanje se bo pa že žrtvoval.... Rahelca.... dobrodošlaaaaaaaaaaaaaa Majuška, Resnično srečna.... ma joj, kako sta lušna..... in že velika.... Bom tudi jst zdej dve fotki naše Lare prilepla gor...
|