Katina
|
Kot po navadi se bom na hitrco pofočkala. Dobrodošli Ladybug_2007 in glugluglu , prosim, pošljita mi podatke, da jih vključim v seznam. glugluglu, sploh nismo pikolovske niti glede let niti glede zemljepisnih koordinat, zato z veseljem vse sprejmemo medse. Pa zjutraj ko se zbudim me vsak dan bolijo noge, spodnji del, tja do gležnjev, prav čudno no. Tole se po porodu dogaja tudi meni. Komaj shodim zjutraj pa tudi, če se na sprehodu kje za kratek čas ustavim. Ko se razhodim je sicer v redu. Tale nadloga je grozna, saj se počutim kot devetdesetletna starka . Ali tudi tebe boli, če bi si nogo "stisnila po širini"? Mogoče sem tole mal čudno razložila, ampak upam, da boš razvozlala. nanka, saj ne morem verjet, da se že tako dolgo nismo vidle. Natka mora bit že cela punca . Glede teže si pa že stara mačka in se valjda ne boš pustila sekirat pediatrom, ne? Prepričana sem, da dobro veš kako je s tvojo pikico. Pošiljam ti , da se bo zdravje čimprej vrnilo k vam. Naš mišanček je super . Malo ima zabasan nosek, drugače je pa OK. Edino njegov urnik bi zamaknila za kakšni 2 uri, drugače pa nimam pripomb, le mogoče še to, da postaja že težak za nosit z lupinico v garažo in še posebej nazaj. majuska, vidim, da gre vam vse kot po maslu. le tako naprej . Lara Croft, držim pesti, da vama dojenje steče tako kot je treba. Mutter= mama, beratung= svetovanje, upam, da ti bo tole kaj pomagalo. Žal ne vem v kakšnem kontekstu je bila ta beseda uporabljena. Resnično srečna, čestitke za uspešno opravljeno misijo. Pazi nase, da boš kar najbolje okrevala po operaciji. Ko se sestaviš nazaj se pa res dobimo. Komaj čakam, da zopet vidim Izo, ki mora bit že prava zapeljivka. Kakšno bi bilo okrevanje, če bi ti laparoskopsko naredili samo sterilizacijo? mml, še dobro, da ste se na Djerbi pogreli, kajti tu je že poooooooozna jesen . Škoda, da se je tako na hitro ohladilo, ker bi lahko bila drugače prav lepa in topla jesen. Našemu se mesto ceplenja za tuberkulozo ni zacelilo kot bi se moralo. Kar dolgo je trajalo, da se mu je sploh pojavilo rdeče/vijolično mesto, ki se je žal "napihnilo". Ko sem prejšni teden spraševala patronažno, če je to v redu mi je rekla, da bi bilo narobe, če se ta zadeva ne bi pojavila. Danes pa sem ugotovila, da se mu nabira gnoj. Ven ga je steklo za več kot en naprstnik ! Upam, da se bo revčku zadeva zdaj zacelila kot je treba. Prosim za vaša mnenja oz. predloge glede seznama. Ste zato, da ga malo preoblikujemo, popravimo?
|