|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 21:39:09   
Katina
Kot po navadi se bom na hitrco pofočkala.

Dobrodošli Ladybug_2007 in gluglugluuser posted image user posted image user posted image ,

prosim, pošljita mi podatke, da jih vključim v seznam.

glugluglu, sploh nismo pikolovske niti glede let niti glede zemljepisnih koordinat, zato z veseljem vse sprejmemo medse.

Pa zjutraj ko se zbudim me vsak dan bolijo noge, spodnji del, tja do gležnjev, prav čudno no.

Tole se po porodu dogaja tudi meni. Komaj shodim zjutraj pa tudi, če se na sprehodu kje za kratek čas ustavim. Ko se razhodim je sicer v redu. Tale nadloga je grozna, saj se počutim kot devetdesetletna starkauser posted image . Ali tudi tebe boli, če bi si nogo "stisnila po širini"? Mogoče sem tole mal čudno razložila, ampak upam, da boš razvozlala.

nanka, saj ne morem verjet, da se že tako dolgo nismo vidle. Natka mora bit že cela puncauser posted image . Glede teže si pa že stara mačka in se valjda ne boš pustila sekirat pediatrom, ne? Prepričana sem, da dobro veš kako je s tvojo pikico.
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da se bo zdravje čimprej vrnilo k vam.
Naš mišanček je superuser posted image . Malo ima zabasan nosek, drugače je pa OK. Edino njegov urnik bi zamaknila za kakšni 2 uri, drugače pa nimam pripomb, le mogoče še to, da postaja že težak za nosit z lupinico v garažo in še posebej nazaj.

majuska, vidim, da gre vam vse kot po maslu. le tako naprej user posted image .

Lara Croft, držim pesti, da vama dojenje steče tako kot je treba.
Mutter= mama, beratung= svetovanje, upam, da ti bo tole kaj pomagalo. Žal ne vem v kakšnem kontekstu je bila ta beseda uporabljena.

Resnično srečna
, čestitke za uspešno opravljeno misijo. Pazi nase, da boš kar najbolje okrevala po operaciji. Ko se sestaviš nazaj se pa res dobimo. Komaj čakam, da zopet vidim Izo, ki mora bit že prava zapeljivka.
Kakšno bi bilo okrevanje, če bi ti laparoskopsko naredili samo sterilizacijo?

mml, še dobro, da ste se na Djerbi pogreli, kajti tu je že poooooooozna jesenuser posted image . Škoda, da se je tako na hitro ohladilo, ker bi lahko bila drugače prav lepa in topla jesen.

Našemu user posted image se mesto ceplenja za tuberkulozo ni zacelilo kot bi se moralo. Kar dolgo je trajalo, da se mu je sploh pojavilo rdeče/vijolično mesto, ki se je žal "napihnilo". Ko sem prejšni teden spraševala patronažno, če je to v redu mi je rekla, da bi bilo narobe, če se ta zadeva ne bi pojavila. Danes pa sem ugotovila, da se mu nabira gnoj. Ven ga je steklo za več kot en naprstnik user posted image ! Upam, da se bo revčku zadeva zdaj zacelila kot je treba.

Prosim za vaša mnenja oz. predloge glede seznama. Ste zato, da ga malo preoblikujemo, popravimo?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2008 21:40:27   
Katina

user posted image

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm

user posted image

NiLe, 08.04.2008
TIA, 3020 g, 50 cm

user posted image

Resnično srečna, 15.04.2008
IZA, 3150, 53 cm

user posted image
katina; 14. 05. 2008
INTI; 3865g, 53 cm

user posted image
nanka; 05. 07. 2008
Natka; 2500g, 47 cm

user posted image

majuska; 08.08.2008
ALEKSANDER; 3940 g, 54 cm

user posted image

redhouse; 21.8.2008
ŽIGA; 2840 g, 50 cm

user posted image

Lara Croft; 19. 09. 2008
LARA; ?g, ? cm

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2008 22:21:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Tole se po porodu dogaja tudi meni. Komaj shodim zjutraj pa tudi, če se na sprehodu kje za kratek čas ustavim. Ko se razhodim je sicer v redu. Tale nadloga je grozna, saj se počutim kot devetdesetletna starkauser posted image . Ali tudi tebe boli, če bi si nogo "stisnila po širini"? Mogoče sem tole mal čudno razložila, ampak upam, da boš razvozlala.

Pri meni je enako, ko se razhodim je ok, drugače pa me boli vsak dotik, stisk.

za seznam:

Tian, 02.07.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2008 22:22:14   
glugluglu
še mere:

3900g, 54 cm

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2008 23:44:58   
Majuska
Ojla,

mml welcome back in upam, da ste se imeli fajn na počitnicah. Pa seveda, upam da ste uživali tudi namesto mene, bi šla z veseljem kaj v tople kraje user posted image

Nanka, midva z Aleksandrom zaenkrat hodiva le na okoliške sprehode, ker sva čez dan brez avta. Tako da če bom uspela priti na srečanje, bom morala moža nahecat, da mi prepusti družinsko vozilo ... user posted image

Moram pa reči, da sem kar malo presenečena, koliko punc se odloči za sterilizacijo, vsaj v zadnjem času sem slišala za 4 primere. Meni namreč še na misel ne pride ... se mi zdi malce prehud poseg v moje telo, ampak to je itak samo moje mnenje.

Kje ste ostale pupe? NiLe, Redhouse ...? user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 29.9.2008 23:47:18 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.9.2008 12:16:44   
Rahelca
Pozdravljene, sem že krepko čez 35 let, drugič mamica, tokrat dvojčkoma, Ani in Janu, ki sta se rodila 23.06.2008.
zaenkrat samo pozdrav, imam rdeči alarm. Oba jokata. Itak. Ampak sedaj ne trzam prvo sekundo, no trtjo pa. Čao.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.9.2008 13:14:04   
resnično srečna
Hrana pri dojenju je pomembna...ne samo tekočina...in o Afriki raje ne bom...ker so otroci bolj lačni kot ne...mama mora imeti redno prehrano...jaz sem si zjutraj za zajtrk naredila kak musli ali jajce ali kruh z medom, marmelado...za malico sem pojedla kak jogurt...vmes sem pila čaj ali pa kompot...za kosilo sem imela kaj normalno močnega (njoki, tortelini, riž, meso je pri nas bolj redko, zelenjavo sem vso jedla že od začetka, tudi solate...samo s kisom nisme pretiravala)..za malico kak puding, sladico, sadje...pa za večerjo kaj mlečnega...riž, gres, polenta...

pa dojim tudi pretežno samo iz ene...leva je pri meni močnejša...desan je samo za posladek...je bilo tako že pri sinu...pa bova sedaj stari 6 mesecev...in je naša Iza med bajsikami...priraste nekako kilo na mesec...pa tudi majhna ni...je pa res, da so bili začetki težki, ker mi je do krvi pogrizla bradavice...

ti jo kar lepo redno pristvljaj...mogoče te čaka še 3 tedne mučenja ampak potem bo pa steklo...se mora telo tudi navaditi na to kako lačna je tvoja čebelica...pa ko ji daješ dodatek naj imam dudika čim manjšo luknjico...da se matra, da kaj popije...drugače se bo madam polenila...

glugluglu...dojenje z nastavki naj bi bilo kratkoročno, ker otrok pije samo sprednje mleko...zadnje kalorično pa ostaja...in tako se otrok ne redi, mleka je pa vedno manj...v bistvu so nastavki le za prve tedne, da res bradavice ne nastradajo preveč...samo kaj ko ti noben hudič tega ne pove...

glede vazektomije...jah ja...je lažje, je hitrejše...sam prepričej ti tipa he he...

no jaz sem se za sterilizacijo odločila predvsem zato, ker sem imela že tako ali tako narkozo...drugače po mojem na to niti ne bi pomislila...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 32
30.9.2008 17:21:21   
Lara Croft
Ma kaku lepo miško sva midve dobile.... user posted image user posted image

Mere naše frajlice.... 3440g in 51cm...:)))

Vidim, da res zlo malo pojem... ma mi je glih danes rekla patronažna, da nej jem, tku ku prej.... Tk da jem trikrat na dan.... vmes kako sadje ali čokoladno mleko.... user posted image

Zgleda, da jih ima veliko rajši levo stran... morda zaradi utripa srca.... user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.9.2008 20:03:37   
Majuska
Oj,

Lara ste pridni pri vas, lepo pridobivate user posted image me veseli. Kar pristavljal, mala bo sigurno vesela user posted image

srečka, jaz še vedno dojim z nastavki, ker mali drugače sploh ne zna zagrabit. Pa mu ponudim tudi bradavico brez, ampak zanj je to samo crkljanje ... ne prime, pa da se na glavo postavim. Glede na to, da je na dojki od 30 min pa tudi včasih do ene ure, zgleda kar poje, kar mu gre. Itak pa še dodajamo ... pa črpam si tudi, da pridemo lepo skozi.

Evo, ful sem vesela, zdajle mi je ena RR-jevka podarila 3 vrečke Aptamila, nekaj časa ne bo treba zapravljat. Prav polepšan dan imam ... jutri gremo na en večji obisk, pride moževa teta iz tujine, pa da vidijo našega fantiča. V četrtek grem pa prvič zvečer ven, odkar se mami. Super, samo da se dogaja user posted image

Rahelca, dobrodošla v klubu 35+ user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.10.2008 9:41:20   
Lara Croft
Lara ste pridni pri vas, lepo pridobivate me veseli. Kar pristavljal, mala bo sigurno vesela

Ma neeeeeeeee... to so mere ob rojstvu..... za dat zraven tiste lepe slikice....

Naša pupa pa ni niti še na porodno težo prišla...user posted image user posted image Včeraj zvečer je bla tkooo lačna, da sem ji mogla mus dodat.... pol pa je spala od polnoči do 7h zjutraj.... sva kr hodila gledat, če je vse OK z njo....

Mi ji lučko pustimo v sobici.... kaj je to ful narobe?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.10.2008 13:03:34   
Majuska
Po mojem ne, tudi midva včasih našemu pustiva eno švoh lučko prižgano, dokler še midva ne prilezeva spat ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 36
1.10.2008 14:33:58   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

glugluglu...dojenje z nastavki naj bi bilo kratkoročno, ker otrok pije samo sprednje mleko...zadnje kalorično pa ostaja...in tako se otrok ne redi, mleka je pa vedno manj...v bistvu so nastavki le za prve tedne, da res bradavice ne nastradajo preveč...samo kaj ko ti noben hudič tega ne pove...

ja res, zato pa moja dva prva otroka nista na začetku nič pridobivala na teži (Marku -starejšemu so ugotovili pri 2 tednih, Nini pa šele pri enem mesecu), tudi Tian ni od začetka pridobival na teži, samo pri njemu sem si prej začela mleko stiskat, dodajat (nekako sem podobno delala kot je Majuska zase opisala), da ni bil lačen tako kot prva dva.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.10.2008 14:39:40   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jaz še vedno dojim z nastavki, ker mali drugače sploh ne zna zagrabit. Pa mu ponudim tudi bradavico brez, ampak zanj je to samo crkljanje ... ne prime, pa da se na glavo postavim.

Si poskusila sendvič varianto? Nekako stisneš bradavico s prsti (palcem in kazalcem) in poskušaš da zagrabi okolico, če si predstavljaš, saj ne morem dobro opisati. Zgleda tako kot, da mu celo dojko v usta daješ.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.10.2008 18:15:36   
redhouse
Lara, pa si dočakala svojouser posted image , čestitamo vsem in vam želimo vse dobro!Uživajte!!!

Lara, a tvoja dojenčica spi v svoji sobi?! Naš je še v spalnici, sam razmišljam, da bi ga že kar preselila, ker zdaj se dostikrat zgodi, da midva kar v dnevni prespiva, tako da je že zdaj v svoji sobiuser posted image in čist zadovoljen.

Super, dober datum, mi smo tisti dan jedli torto,
ker ima Lana, to je mala sestričnica od našega Žigita, takrat rojstni dan .

Pri nas smo fino, Žiga je in spi, no, zdej je vsak dan več buden, ponoči pa spi od desetih do petih, pravo razkošje .  V nedeljo smo se sprehajali po Bledu in bli cel dan na svežem zraku. Prav razvadil se je in hoče bit zunaj, zadnjič je tako pihalo, mi smo bli pa vseeno zunaj, očitno bomo tudi ob snežnem metežu.

Včeraj sva bila pri pediatru, prvič, vse je OK, Žiga ima že malo več kot 4 kg in 55 cm. Čez en mesec pa že s cepljenjem začnemo. Ponudili so mi tud cepljenje proti rotavirusu, kaj pravite vi o temuser posted image , kakšne izkušnje imate, je to priporočljivo?!

Katina, naše (Žigatovo) polivanje se je že kar izboljšalo, saj pravijo, da tako kot pride tudi gre... Če mu dam moje načrpano mleko ga bolj verjetno polije, ker je bolj redko, drugač pa nima pravila, enkrat ja, drugič ne...Ampak je že bolš.

Majuška, vi se tudi super rihtate. Jest sem dva tedna za tabo, tako da iz tvojih sporočil izvem kaj me čaka... pri Žigitu, pri pediatru, pri G... Lepo je imet takole "izvidnico". Sej sm te hotela še nekaj vprašat, pa se zdaj ne spomnim... Jutri grem tud jest k moji G na pregled.

Dobrodošle nove mamice 35+user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 39
1.10.2008 18:34:57   
Lara Croft
Redhouse....hvala.. user posted image

Ma ja, najina deklica spi v svoji sobici.... no, sva spali tudi že na kavču pa tudi med nama je ža bla....

V najini spalnici ni placa niti za zibko... pa še tam, kjer bi morda blo, če bi vrgli ven kako komodo, je eno samo žarčenje.... za najino pojslo sva komaj našla plac pa še postrani je obrnjena.... na eni strani se mormo čist tlačit mimo.... user posted image user posted image

NO, ma na srečo je ta sobica sam par metrov proč pa vrata pustimo odprta, da jo takoj slišiva, če se zbudi... user posted image

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.10.2008 20:46:45   
Majuska
Ojla,

Redhouse lepo da si se javila ... super da ti je fajn, če kaj za info napišem, tako vsaj veš, kaj pride naslednje user posted image želim ti uspešen pregled pri G., pri meni ni bilo nič ginekološkega pregleda, bolj sva imeli pogovor, kako se mi telo zdravi in kako bomo naprej planirali družino.

Glugluglu, sem poskusila vse sorte pristavljanja, pa Aleksander ne šmirgla kaj dosti teh poskusov. Nekaj se je razvadil dojiti se samo na eni strani, pa vem, da mu to ni dovolj. Če ne drugače, pol ure kasneje zahteva dodatek, tako da si na drugi strani sčrpam mleko in mu ga kasneje ponudim.

Ekola, danes moja sister praznuje RD in greva jutri ven, se prav veselim ženskega večera, sploh po nekaj mesecih "socialne  abstinence" user posted image   Danes smo bili pa na obisku, kjer se je zbralo malo več moževe žlahte in so vsi vzdihovali okoli našega malčka. Ta jih je gladko ignoriral in se crkljal pri babici user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 1.10.2008 20:47:11 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 41
2.10.2008 8:26:22   
nanka
Redhaus mi imamo jutri prvo cepljenje in bom cepila tudi proti rotavirusu. Ponoči je zbolela Zoja in je celo noč bruhala, zdaj ima pa drisko. To je že ena oblika rotavirusa, se pravi da se je že začelo. Upam samo da se ni Natka česa nalezla. Je pa res da je Zoja v vrtcu in tam se virusi kar selijo iz enega otroka na drugega, naša je pa itak magnet.

Drugače po pa danes še dolg dan, ker sta obe tečki, Zojo boli trebušček in joka, Natka pa kar sitnari.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.10.2008 9:54:36   
Lara Croft

Ekola, danes moja sister praznuje RD in greva jutri ven, se prav veselim ženskega večera, sploh po nekaj mesecih "socialne abstinence"

Majuška..... uživajteeeeeeeeeeeeeeee.... user posted image Dobro, da si me spomnila.... moja frendica ima tudi danes rojstni dan...

Mene moži ganja, naj grem na kako masažo, al nekam, da se bom lepo sprostila za dve urci.... ma meni se še ne gre... Lara je še tko nepredvidljiva... včasih spi dve urci in pol skupaj, včasih pa se že po eni uri zbudi.... Sej jaz mu ful zaupam, ma joške pa nima...user posted image On bi ji dal kr flaško, ma že tk imam premalo mleka in hočem, da najprej sesa vsakič, ko vpraša...

Nanka.... čimprej se pozdravite... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.10.2008 17:16:32   
Majuska
Lara, hvala za lepe želje, upam da bo res fajn večer. Ti pa le poslušaj moža in izkoristi kako urico zase, jaz bi z veseljem šla na kako masažico ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 44
2.10.2008 18:42:28   
Lara Croft
Zadnjič, ko smo se dobile, mi je ena od vas predlagala čaj iz plahtice... Tk, jst zdej ta čaj imam, ma ne vem več zakaj je že dober? user posted image Glih ki ne dobim tle v bližini čaja za dojenje pa bi kr tega pila....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.10.2008 11:32:52   
Majuska
Plahtico je dobro piti v času nosečnosti. user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 46
3.10.2008 16:38:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Plahtico je dobro piti v času nosečnosti. user posted image

user posted image user posted image Noseča pa ne mislim več bit.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.10.2008 17:35:25   
Majuska
Tudi prav ...

Naš Aleksander je bil danes tečka, čeprav je čez noč v kosu prespal 8 ur. Danes pa stalno malce jokcanja in zraven navdušenje nad igračami. Ko sva se šla dojit, je že predčasno odpiral usteca in se šobil user posted image   prav zabavno je bilo!

Jutri pa imamo še eno družinsko kosilo; sem prav vesela, da mi ne bo treba kuhat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 48
6.10.2008 13:38:33   
Majuska
Kaj zdaj punce, a malo štrajkate?

Jaz peljem Aleksandra malo ven, da ne bo taka tečka ... danes se niti dojit ni hotel user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.10.2008 14:07:11   
mml
Dan,

no pri nas je končno več ali manj vse po starem, kar pomeni, da je Manca v vrtcu, user posted image  v službi, Matic spančka, jaz pa na RR user posted image . Sem vas vsak dan na hitro sicer prebrala, samo za pisanje pa nikakor ni bilo časa, ker smo bili veliko naokrog, če smo bili pa doma, pa ni bilo miru user posted image

Na morju smo se imeli dobro, Manca je uživala 100/uro, prve dni bi v vodi najrajši tudi jedla in spala, ven je prišla samo, ko je bila že čisto modra in drgetjoča, 5. dan se je pa začelo stanje umirjati in je počela tudi še kaj drugega kot skakala v vodo, se tunkala, potapljala, čofotala...Matic je bil malo bolj previden in ni bil čisto prepričan, da je toliko vode čisto OK user posted image , pa še malo se mu je zdela mrzla, dosti rajši se je plazil po pesku na plaži in ga seveda tudi jedel...Samo let z letalom je bil OK, Manci je bilo pol poti OK, po tem pa dolgčas in bi šla vmes malo domov. Pa tudi, ko je imela na Djerbi česa dosti je rekla, da gre domov, kar je pomenilo, da gre v sobo user posted image  . Oba sta dobro spala, Manca je 2x sicer padla s postelje, ker ni imela ograje, ampak hujšega ni bilo. Matica so pa malo motile prečke, ker ni bilo okrog pene, samo smo zadevo rešili z brisačami in je po tem tudi sladko spančkal.
Ta teden, ko smo bili vsi štirej doma, smo se potepali pri babicah, pa malo po mestu in okolici, skratka uživali smo user posted image .  Matic se je naučil vstati in stati in to je sedaj glavna zabava in skoraj noče več sedeti, ga je potrebno imeti skozi na očeh, ker še ni stabilen in ob tem je še prepogumen in se drži samo z eno roko ali pa z nobeno, če je treba imeti v obeh igračke user posted image
Danes sva bila na telovadbi in je bilo prav super, dokler ni postal zaspan -
No pa še malo fotomateriala z našega doposuta

Manca z morskim levom user posted image Priprave na skok v bazen user posted image

Dopust je naporna reč user posted image Plavanje čez bazen user posted image

Jaz grem tudi v vodo user posted image No saj mogoče mi je pa celo všeč user posted image

Nove igračke user posted image Ogrevanje Mance user posted image

Ja piti znam tudi že sam user posted image Sredi veeeelikega bazena user posted image

Takole lahko tudi spančkam user posted image Mala plezalka user posted image

Grem pogledat, kje so vsi user posted image Skupaj na pesku user posted image

A to je pa morje? user posted image Manca na večerni zabavi za otroke user posted image

Še ena peščena user posted image   In še mao peska v usta user posted image

Manca in mehurčki user posted image

No sem toliko časa tole pisala, da se je vmes zbudil Matic, ki je bil lačen in je jedel,...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?