Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 30.7.2009 19:07:47
|
|
|
|
Majuska
|
Pika, lepo je slišat, da je Lučki všeč v vrtcu in da se lepo navaja. Kdaj se vračaš v službo? Naš Aleksander je bolanček, imamo zamašen nos in vročino. Upam, da bo kmalu boljši, sredi te vročine je to počutje res tu mač
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 30.7.2009 22:41:56
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Kdaj se vračaš v službo? 11. avgusta Naš Aleksander je bolanček, imamo zamašen nos in vročino. Bošček. Pa kaj je to zaena reč, da je tolk mladičkov zdaj bolanih? Pa pri tej vročini. Al pa ravno zarad vročine? Upam,da se nosek čimprej odmaši, da bo lahko lepo pihnil prvo svečko.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 1.8.2009 11:47:38
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, no naše počutje je že malo boljše ... Vročina je padla, nosek je vsaj delno odmašen. Dohtar pravi, da je to nek virus, ki pa mine v nekaj dneh. Upam da res - mali je bil pravi revček, nič ni mogel Danes greva z mojim zvečer ven, babi bo pazila malčka.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.8.2009 13:53:33
|
|
|
|
Majuska
|
Kje ste, pupe? Evo pri nas smo praznovali in upihnili prvo svečko. Ne morem verjeti, kako hitro se je obrnilo to leto!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.8.2009 20:02:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kje ste, pupe? Ma tle smo... Ste imeli velik žur? Mi ne bomo nič vabli.... samo torto ji bom naredila, za fotko pač...
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 19.8.2009 12:10:43
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Pozdrav s službe Čestitke Aleksandru! Nimam kej novega za povedat....otrok raste, jaz se staram, vrtec Lučki hvala bogu ne dela težav, v službi je vse po starem, vroče je..... Žurke tud pri nas ne bo, samo torta za fotko, kot pravi Lara. Čeprav moj mož vsakemu ki vpraša če bo žurka reče...jaaaa, pa odojk pa gajba pira, da se dete veseli. Mladenke, mejte se. Je treba delat, porkaduš.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 22.8.2009 15:43:28
|
|
|
|
Majuska
|
Hojla, da odgovorim Lari in Piki, nismo imeli velike žurke, le v družinskem krogu - kar pomeni 10 odraslih in 3 otroci, imeli smo se krasno. Aleksander je na torto navalil najprej z nogo, nato s prstki, skratka, bilo je ful dobr. Z mojimi julijkami sem že na forumu Otrok, tako da bo tudi mene (najbrž) bolj redko najbrž poneslo sem. Danes gremo spet na en rojstni dan, piknik varianta. Če ne bi bilo tako vroče, bi se imeli pa že preveč lepo!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.8.2009 12:14:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Z mojimi julijkami sem že na forumu Otrok, Tudi septembrke odhajamo počasi tja.... Najboljš, da se preselimo tudi mamice po 35....
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.8.2009 20:03:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Z mojimi julijkami sem že na forumu Otrok, Tudi septembrke odhajamo počasi tja.... Najboljš, da se preselimo tudi mamice po 35.... sem že razmišljala o tem ... če se strinjate, bom poskrbela za to
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.8.2009 20:54:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem že razmišljala o tem ... če se strinjate, bom poskrbela za to user posted image Pa sej so tam že ene, se jim ne smemo kr pridružit?
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.8.2009 22:47:14
|
|
|
|
Tedi77
|
Ojla bejbe! Sem vas po dolgem času malo prečekirala in ugotovila, da tudi tule vlada poletno zatišje. Ve ste že pridno v službah, deteca v vrtcih... Tudi naša Neža ni več dojenček, je že prava babnica. Bomo tudi mi čez dobre 3 mesece pihali svečko. Smo bili pa danes na rojstnodnevni fešti Nežinega enoletnega "frenda". No, to je zabava za starše, ta mali pa itak ne vejo za kaj gre in naša je na koncu že čisto pošizila od vsega tistega džumbusa. Sva se odločila, da bo Nežin prvi rojstni dan v krogu familije.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 3.9.2009 9:10:15
|
|
|
|
šema
|
Tedi, mislim, da sva ostali edini še na porodniški... Naj vam dnevi v službi hitro minejo- včasih, ko je Aljaž naporen (čez dan spi 2x po pol ure) si tud jaz želim, da bi bila že tam...sej me pol hitro mine Dopust sva že skoraj zaključila- verjetno bova šla še kak teden za par dni do oktobra. Ima pa tak dooooolg dopust tud slabe strani: mali se je navadil spat pri meni v postelji in zdej bi nadaljeval tradicijo tudi doma. Ker tale tema očitno zamira vam dam še moj mail: maja.t2@gmail.com in pa FB ime: Mali Maly, če nam uspe tkole ostat v kontaktu. resnično srečna-med poletjem nisem pozabila nate ampak sem imela nonstop obiske, tko da mi je en teden ko sem bila sama v prikoli prav pasalo, da nisem nikamor hodila. Če boš septembra kej na morju te pa zvrcnem, ker bom verjetno imela avto, pa se lahko dobimo na kofetu.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?