|
RE: Zakaj ste, kadar ste, na bolniški? 26.9.2008 9:06:58
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Mišni No, jaz tudi približno tako, edino da grem na bolniško, ko ne morem sedet, ne stat. Ker stat mi v službi ni treba, če pa lahko sedim, pa lahko tudi delam zraven. Tudi če imam vročino. Doma bi imela straaaaašno slabo vest, res. No ja, lahko sediš. Ampak nekako moraš priti v službo, ane? Torej hodiš zunaj. V službi si izpostavljena prepihu, stresu.. kar v času bolezni na telo gotovo ne vpliva ugodno. Marsikdo meni, da je kaj več vreden, če hodi bolan v službo (s tem tvega resne zaplete + okuži ostale zaposlene). Jaz takega človeka kvečjemu pomiljujem, ker se tako malo ceni. Na tem mestu bi mogoče razumela edino kakšne lastnike podjetij... Ja pa saj ko enkrat lahko sedim, lahko tudi hodim naokoli, ker se res hitro dobro počiutim, v enem dnevu kot da mi nič ni. Niso pa vse bolezni nalezljive, itak. Od mene se še nikoli ni nihče nič nalezel. Pa meni še nikoli noben zdravnik ni rekel, da pa moram biti doma. Vedno me samo vprašajo, če RABIM bolniško. Tako da menim, da mi dajo proste roke, da sama presodim, če lahko delam ali ne. In ker se počuitim, da lahko, pač delam.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 26.9.2008 9:07:16 >
|