Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 20:36:13
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljene drage moje :rozica::rozica::rozica: Prosim vas drage moje, da čast otvoritve 200., nadaljevanja pustite Anitki! :rozica: Sem tako utrujena danes, me tale spomladanska utrujenost lovi, pa vse ostalo,... pa sem se prej kar nekaj sama sebi smejala, ko sem pomislila, da tole obilno hranjenje tudi zahteva čas, voljo in energijo,... :)-:)-:)- Sem se mogla na hitro oglasit, ko vidim, da se spomneite name. S šefom še nisem porihtala. Pa tudi ne bom ničesar rešila, kar je storil je itak storil, samo povedat mu moram svoje, da si olajšam dušo. Če je bedak je bedak. Me je pa danes ena prijateljica tako lepo potolažila in tudi jaz verjamem v njene besede, da ko se ti nekje zaprejo ena vrata, se ti drugje odprejo druga,... Samo sem pa že 2x sanjala tega bedaka,... Res ni vreden,.... Pa zob me nekja po malem začenja boleti, se je že zadnjič oglašal, jaz pa imam datum šele maja,.. :zmeden2: Ne vem, če ne bo treba prej iti na stol,... :duda: je v redu in če je on sem tudi jaz. Drage moje želim vam, da vam čimprej pripade čast, da vam čestitam ob :modri::modri::modri: :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: se beremo,....... LP Pia73 in :duda: 21t 3/7
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 21:11:18
|
|
|
|
anajmad
|
Tud mene neki zob matra.Pa tok mi gre na živce,ko RR počas dela.Komi,da se mi odpirajo strani.Že sem hotela parkrat odgovoriti,pa mi je kr zablokiralo.Še 14 dni do laparo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,komi čakam. en lp:morje:D.
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 21:11:35
|
|
|
|
lucika
|
pia 73, upam, da nisem prevec radovedna...berem nekaj o grdem sefu, pa ne vem kaj je blo:) babji firbec pac. jaz mam tud eno teto za sefico (sma same, jaz 28 let in ona 80 let); usodna kombinacija, enkrat bo ena eno zadabla:) cakam cakam in upam, da bom lahko enkrat zavriskala tule gor po forumu, da je uspelo! zaenkrat pa mi ne preostane drugega kot cakanje. pozdravcek tebi in tvojmu jenceku
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 21:13:58
|
|
|
|
Anitka
|
Pia moja zlata :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Zdaj si me pa res lepo presenetila. Kaj piješ?;););) Tudi jaz sem takega mnenja, da če ti se nekje zaprejo ena vrata se drugje odprejo dvojna nova. In vedi, da se vsakemu čez čas vse povrne. Še nobena hudobija ni ostala spregledana in ne kaznovana in tudi ta ne bo. Prav je, da vse svoje moči sedaj uperiš v pozitivnejšo stran svojega življenja in to je :duda: in tvoja družinica. Ostani trdna in močna in škoda skrbi in živcev zaradi enega posr... šefa. Fuj in fej bom samo rekla:grrr: Pobožaj bušija še namesto mene, jutri pa pojdi poslušat ptičke, ki naj te s svojim nežnim petjem spravijo ne samo v dobro voljo, ampak v fantastično! Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 22:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, going-to-be mamice:) Že pri 199. nadaljevanju ste?:ups: Uf..:bravo: No, da mal izkoristim priložnost, ko že ravno pišem:) Ko boste :nosecka:, se pridružite 9.nebesom9nebesa, nadaljevanju debat ZA NAS, ker tudi nebesa ZELO stavkajo:( Skoraj vse so že mamice, tiste, ki so redno sodelovale. Kako so Neni, GoYa in Klarisa?:miska::miska::miska: Lep pozdrav vsem, še posebaj Anitki&Pii&Astri:) lp,:fis;
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 22:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, going-to-be mamice:) Že pri 199. nadaljevanju ste?:ups: Uf..:bravo: No, da mal izkoristim priložnost, ko že ravno pišem:) Ko boste :nosecka:, se pridružite 9.nebesom9nebesa, nadaljevanju debat ZA NAS, ker tudi nebesa ZELO stavkajo:( Skoraj vse so že mamice, tiste, ki so redno sodelovale. Kako so Neni, GoYa in Klarisa?:miska::miska::miska: Lep pozdrav vsem, še posebaj Anitki&Pii&Astri:) lp,:fis:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 14.3.2005 22:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
:ups::ups::ups:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 7:26:41
|
|
|
|
VITA74
|
Ojla po dolgem času sem spet z vami :) Prav pogrešala sem vas... Pred 14 dnevi sem bila na histeroskopiji kjer so mi odstranili delno pregrado in potem doma okrevanju :bravo: Dr. Tomaževič mi je povedal, da naj svojga sončka :duda: doma močno stisnem k sebi, ker mi je bil očitno tako močno namenjen da sem ga donosila in rodila kljub delni pregradi :love: Sedaj počakamo na prvo M in potem v nove :sloncek: skupaj z vami in verjamem da bomo kmalu vse srečke :nosecka: Lep dan vam želim vsem in veliko sončka M
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 7:56:08
|
|
|
|
pika74
|
Halo bejbike:love::love:, Jaz sem tako srečna9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa. Sem danes dobila nazaj spet mojo drago MMMMMMMMMMMMMMMMMM :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Zadnjič je bila pri meni 16.1. Po dveh mesecih pa je spet pri meni :). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 8:50:09
|
|
|
|
anadejka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:bravo Pika:bravo::bravo::bravo:zdaj pa v nove boje in čimprejšen uspeh ti želim!!!!:rozica::rozica::rozica::miska::miska::angel::angel::pujs::pujs::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 9:24:46
|
|
|
|
pika74
|
Tekns andrjka. Sam moram zdaj še en ciklus počakat, da se orng zaceljo rane, pol pa full gas :)-:)-:)- tm nek aprila;) Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 9:56:11
|
|
|
|
pika74
|
Sam boli pa tud za 3 M je:(:(:(:(:( ampak bomo potrpel:miska:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 10:25:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: da je koooooončno prišla Franca:bravo::bravo::bravo: A tebe tut tako boli,jst sem pojedla dva lekadola in en naprosyn pa ni bilo skoraj nič boljše:( drugi dan bo že boljše:rozica: sam da je prišla:rozica: A en cikluš moraš še počakat? Ti želim, da bo hitro mimo pol pa v polno:sloncek::sloncek::sloncek::bravo: Fino! Sem vesela zate:rozica: Balbooma tebi pa tudi želim, da hitro pride Franca, pol pa da rata:miska::miska::miska: Anitka, upam, da je paglavc od tvojga našel tvojo jajčko in da zdej že skupi potujeta do mesta kjer se bosta propala na steno:)- Vse lepo tudi ostalim in lep:) dan! Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 11:12:33
|
|
|
|
Gea1
|
Pika čestitam za :hudicek:, kar je na tem forumu že prav smešno in poredkoma. Potem pa na polno in enga lepega :duda: naredit. Pa Tinkamiška tudi ti. Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 11:19:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala Gea:rozica::rozica::rozica: Sem brala, da se je pri tebi pojavil herpes in da je lahko to dober znak;) :miska::miska::miska: tudi za tebe:rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 11:56:04
|
|
|
|
Gea1
|
Bomo še vidl, ampak komaj jem tako me boli.:(
|
|
|
|
ZA NAS (199. nadaljevanje) 15.3.2005 12:46:09
|
|
|
|
VITA74
|
Tinkamiška res hvala za lepe želje :rozica::rozica: Lp M
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?