Pia73 -> ZA NAS (199. nadaljevanje) (14.3.2005 20:36:13)
|
Pozdravljene drage moje :rozica::rozica::rozica: Prosim vas drage moje, da čast otvoritve 200., nadaljevanja pustite Anitki! :rozica: Sem tako utrujena danes, me tale spomladanska utrujenost lovi, pa vse ostalo,... pa sem se prej kar nekaj sama sebi smejala, ko sem pomislila, da tole obilno hranjenje tudi zahteva čas, voljo in energijo,... :)-:)-:)- Sem se mogla na hitro oglasit, ko vidim, da se spomneite name. S šefom še nisem porihtala. Pa tudi ne bom ničesar rešila, kar je storil je itak storil, samo povedat mu moram svoje, da si olajšam dušo. Če je bedak je bedak. Me je pa danes ena prijateljica tako lepo potolažila in tudi jaz verjamem v njene besede, da ko se ti nekje zaprejo ena vrata, se ti drugje odprejo druga,... Samo sem pa že 2x sanjala tega bedaka,... Res ni vreden,.... Pa zob me nekja po malem začenja boleti, se je že zadnjič oglašal, jaz pa imam datum šele maja,.. :zmeden2: Ne vem, če ne bo treba prej iti na stol,... :duda: je v redu in če je on sem tudi jaz. Drage moje želim vam, da vam čimprej pripade čast, da vam čestitam ob :modri::modri::modri: :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: se beremo,....... LP Pia73 in :duda: 21t 3/7
|
|
|
|