|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
23.10.2008 18:47:15   
mojjaka
Najprej vsem čestitke! Tudi jaz se vam pridružujemuser posted image zadnja m.7.9., tako da je predviden datum 15.6.
Prvi pregled imam 4.11. in komaj ga že čakam, ker sem kar nekako negotova. Kar ne morem verjeti da nama je uspelo 1.mesec, ko sva se odločila, da bi rada imela dojenčka. Poročila sva se sptembra in na poročno noč začela delati na tem.
Ko mi je zamujala en teden, sem naredila test,ki je pokazal najlepši plusek kar sem jih kdaj videla....pa kar nisem mogla verjet, tako da sem naredila še dvauser posted image
Drugače pa se počutim dokaj dobro...slabosti ni, nasprotno, imam grooozen apetit, pa utrujena in zaspana skoz, pa prsi-bradavice me bolijo fuuuul, tudi modrc bom mogla večji nabavit...so se mi kr razbohotile prsiuser posted image
Imam pa občasno bolečine v sp.delu, pa napeta sem..me je blo strah glede tega, pa sem vprašala sestro ko sem se naročila na pregled, pa je rekla da je to normalno na začetku in da če ni močnih krčev ali krvavitve me ne rabi skrbet.
oooo kako sem se razpisala...le upam,res srčno upam da bo vse uredu in da čez 12 dni vidim in slišim moje malo srčece...

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 23.10.2008 18:50:03 >

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.10.2008 19:49:34   
Janci F
mojjaka, to vama je pa res hitro uspelo.

Midva sva se poročila junija, tako da sva se slabe 3 mesece trudila.

Danes sem šla gledat za nove hlače, pa nisem nič pametnega našla.
Ne bi še rada imela pravih nosečniških hlač, saj še nimam takega trebuha.

Izvedela pa sem, da se da kupit hlače pri katerih si potem pas prilagajaš glede na obseg (več gumbov ali nekaj podobnega).

Ali mogoče katera ve kje se da to kupit?

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.10.2008 19:56:48   
Anonimen
Nisem še poklicala ginekologinje, tako da datuma še nimam. Me pa zanima, po kokoh tednih je prvi pregled, če ve katera. Hvala.

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
23.10.2008 19:56:55   
Anonimen
Janci, takšne kot ti opiszješ je večina nosečniških hlač user posted image Imaš jih v HM, CA,...skratka povsoduser posted image

Mojjaka, čestitke tudi tebiuser posted image user posted image Še eno produktivno poročno potovanje, auser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
23.10.2008 20:00:36   
Anonimen
Anonimna, pri moji g je prvi pregled med 7 in 9t. Je pa verjetno čisto odvisno. Jaz sem bila v prvi nosečnosti na 1. pregledu v 6t in se ni videlo še čisto nič, razen gestacijske vrečke. Pri drugi nosečnosti sem šla na prvi pregled v 12 t in je bilo super, ker je bil otroček že kar velik. Sedaj pa sem naročena v cca 10t, kar mi je tudi ok. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
23.10.2008 20:07:03   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem še poklicala ginekologinje, tako da datuma še nimam. Me pa zanima, po kokoh tednih je prvi pregled, če ve katera. Hvala.

Prvo naročanje je zelo različno od ene do druge ginekologinje.
Jaz sem bila prvič naročena pri 6. tednih, vendar se srček še ni videl in zato sem bila še enkrat pri 7. tednih.

Velikokrat pa pravijo, da jih naročajo med 8 in 10 tednom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
23.10.2008 20:09:13   
Janci F
Jaz sem bila danes v H&M in v C&A na Rudniku, pa jih nisem nikjer našla.

Povsod so imeli samo tiste za velike trebuhe. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
23.10.2008 20:17:22   
Anonimen
Povsod so imeli samo tiste za velike trebuhe.

Ja, saj to je to. Zadaj je takšna gumica, ki jo po potrebi zateguješ in odteguješuser posted image Kakšnih nenosečniških takšnih z gumico in gumbi pa ne boš našla.

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
23.10.2008 20:28:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Zakaj mi nisi pomahala? user posted image user posted image user posted image  user posted image  Lumpa, okoli mene hodiš pa nič, ahaaa bojiš se kavo častit al pa sladoled. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, znotraj je ena elastika......Malo prešnofaj drugič, sicer grem pa lahko jaz še enkrat pogledat v H&M in C&A. Če se pa ne motim sem v H&M - u videla tudi tiste brez elastike za čez trebuh.
Drugač pa moram svoje stare(mislim iz prve user posted image ) kavbojke probat, z nosečniško elastiko, če jih še dobim na rit - so full lepe; drugače jih pa lahko podeduješ, če ti bodo prav. user posted image user posted image user posted image  

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.10.2008 7:07:32   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Jaz že veselo hodim ponoči na wc, vsaj enkrat na noč.user posted image no danes mi je malo manj slabo, upam, da te slabosti res čimprej minejo.
Smo pa že od 6ure pokonci, ker ima anej vnete uhice in ga bolijo.user posted image
jaz si bom pa za začetek nabavila kako treniko več, ker imam od prve nosečnosti dvojne hlače, ki upam, da mi bodo prav. sem pa glih včeraj gledala materinsko in imam sedaj 0,2kg manj kot pri prvi nosečnosti pri prvem pregledu

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
24.10.2008 7:09:28   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Zakaj mi nisi pomahala? user posted image user posted image user posted image  user posted image  Lumpa, okoli mene hodiš pa nič, ahaaa bojiš se kavo častit al pa sladoled. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bla včeraj tam user posted image . Sicer sem šla samo v Mercator, ampak vseeno...sicer sem pa kar pogosto v Supernovi, ker stanujem v bližini.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.10.2008 7:14:24   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?
user posted image anonimna do 21.10. (2user posted image ,1user posted image )        21.10    

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?

user posted image bibi                             (2user posted image , user posted image  1)          ?                     ?

user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.               ?

user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?

user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)

user posted image anonimna  user posted image              (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 

user posted image lorelai28                     (1user posted image , user posted image  0)        5.11.         NS 19.11

user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 

user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)

user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 

user posted image bambinca                     (?user posted image user posted image ? )

user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?

user posted image Goldy                            (? . ? )

user posted image Cesarica 13                  (? . ?)               ?

user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?

user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)

user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.
user posted image anonimna user posted image               (?user posted image
, user posted image ?)          16.10.               ?

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
          (?user posted image
user posted image ?)          13.10.               ?

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                          (2
user posted image , user posted image  1)          ?               ?

user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?

user posted image  emelly                         (2user posted image user posted image 1)          24.10.              ?

08.06
user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska         (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                     (3user posted image user posted image  2 )

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.
user posted image tincaminca
                    (2user posted image
, user posted image 1 )          ?               ?

user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  
user posted image anonimna5                   
(? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?

user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  
user posted image anjaPH                          
(2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
 user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
 user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?

user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)   

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 53

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.10.2008 8:15:27   
nenah83
:)

< Sporočilo je popravil nenah83 -- 24.10.2008 8:18:28 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.10.2008 8:19:26   
nenah83

Izvedela pa sem, da se da kupit hlače pri katerih si potem pas prilagajaš glede na obseg (več gumbov ali nekaj podobnega).

JanciF na tej povezavi boš našla točno to kar iščeš:
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=ba2712c6e0ed4373fbe60033f5f2e069

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.10.2008 8:34:23   
emelly
dobro jutro upam da ste se naspale jaz se pripravljam na prvi g. pregled upam da bo vse uredu ko se vrnem vam sporočam kaj in kako je bilo lp

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.10.2008 8:48:05   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: nenah83

JanciF na tej povezavi boš našla točno to kar iščeš:
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=ba2712c6e0ed4373fbe60033f5f2e069

Hvala, sem že včeraj naročila.
Upam, da dobim najkasneje jutri to po pošti.

Lep dan vam želim. user posted image

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.10.2008 8:57:24   
fragola
dobro jutro punce, jaz za enkrat res nimam nevem kakih slabosti! Lulam pogosto predvsem čez dan in vetrove spuščam še dobro da so tihi in brez vonjauser posted image
Janci F tudi midva sva se poročila junija!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.10.2008 9:23:01   
Anonimen
Dobro jutro!

Končno sama v pisarni, da lahk kaj napišem tuki user posted image

Sej nimam kaj velik napisat, ker ni nič novega. Malo me boli želodec, mal imam vetrov, sicer se mi pa spi 100 na uro user posted image . Me pa neki zanima. In sicer glede NS. V katerih krajih imajo NS. pri prvi user posted image  nisem šla na NS, ker se mi je zdelo BZ. Sedaj pa bom šla zaradi sebe. In takrat če bi šla, bi šla v Domžale. Sedaj pa so zame domžale nekam daleč, in bi šla kam drugam, npr. v LJ ali PO. A je to res čist vseeno kam greš? Hvala za pomoč!

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
24.10.2008 9:49:57   
Janci F
Drage moje nosečke.

Danes mi bodo hlače pojedle vse živce kar jih imam, tako da bom šla verjetno med malico po hlače.

Kakšni zadnji nasveti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.10.2008 10:06:52   
tacamuca
Anonimna, hvala. Ja res je blo kvalitetno potovanje. Bla sva pa v Dominikanski republiki-noro. Krasen hotel, all inclusive, sanjska plaža s palmami in kokosi, plavanje s tropskimi ribicami, masaže na plaži, toplo morje-28 stopinj. Bova definitivno še šla. Je pa vožnja do tja kar dolga.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.10.2008 10:13:54   
tacamuca
mojjaka, čestitam. Zgleda, da sva že dve srečnici, ki nama je takoj ratalo. Tut najina poroka je bla septembra, čez en teden sva šla na poročno potovanje, ki je blo noro, za krasen zaključek pa user posted image . Bi kar vsem povedala, ampak bova počakala na preglede, potem pa (če bom zdržala) poveva staršem za božič, prijateljem pa za novo leto na žuru, ker bo pač treba zarad pjače.
Lep dan vsemuser posted image .

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.10.2008 10:20:30   
nenah83
Nama je uspelo pa v drugo user posted image
Za enkrat nisem imela nobenih velikih problemov...razen malo zgage na začetku in da sem zelo utrujena...slabosti pa ni bilo. Sedaj sem v 6t in sploh nimam občutka da sem user posted image ! user posted image

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.10.2008 10:23:43   
manna
Tudi jaz se v 6.tednu še nisem počutila nič drugače (razen zaprtost in napihnjenost), ampak v 7. tednu je bilo pa kar naenkrat VSE drugače - skoz mi je delalo slabo - cel dan! No, zdej b 8.tednu je malo bolje ampak mi še vedno dela slabo vsak dan.... 

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.10.2008 10:26:13   
nenah83
Zdej me mal strašiš user posted image , upam da bom šla mimo brez tega 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.10.2008 10:39:20   
manna
Nee, nočem strašit! Seveda ni prijetna slabost, ampak jo ni težko zdržat .. samo da bo vse v redu z malim.

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?