|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
23.10.2008 10:22:33   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Gantar, fragola, jaz bi tudi morala biti letošnja junijka.

Lp

Punce če že nam ni bil junij 2008 naklonjen, nam bo pa definitivno junij 2009!!!!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.10.2008 10:23:36   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ali ima kakšna probleme s hlačami?

Jaz sem ful napihnjena in me hlače samo v pasu, ko sedim tiščijo.
Tako, da resno razmišljam, da bi šla kupit porodniške hlače, ker si ves čas odpenjam hlače in malo čudno izgleda.

jaz mam tudi te probleme, mam trebuh kot balonček!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.10.2008 10:26:41   
Anonimen
dobre ste... user posted image  glede odpenjanja hlač... zgleda, da jst nosim pol prevelike  user posted image  user posted image  user posted image  (saj so res user posted image ) Moram pa vam rečt, da si bom morala pa kmalu privoščiti nov modrček... večjega, ker me ta že pošteno matra... user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
23.10.2008 10:27:26   
nenah83
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

Dobro jutro!  Ja kar naenkrat sem tudi jaz postala zeli napihnjena ni me vse hlače močno tiščijo  . . ko sedim seveda,tako da tudi jaz non stop odpenjam gumbe,nerodno ne ampak kaj čemo.Drugače pa komaj čakam da pridem dam da skočim v trenirkico.user posted image

Poglejte na tej strani zanimiv dodatek da vas ne bo tiščalo
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=ba2712c6e0ed4373fbe60033f5f2e069

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.10.2008 10:32:19   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

čaw zanima me če bi mi lahko povedala kje sa nahaja ta trgovina Popek.

Drugače pa se strinjam s tabo da nas je res ogromno junijk,in tudi jaz želim vsem skupaj srečno . .pazite dekleta nase in na svoje pikice.

Trgovina Popek se nahaja v diamantu v BTC, več informacij o ponudbi lahko dobiš http://www.trgovinapopek.com.
Tam sem že večkrat kupila kakšne majice za prijateljice, ko so bile user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 705
23.10.2008 10:33:15   
manna
Ha ha. Sem se prav nasmejala vašim težavam s tiščanjem in odpenjanjem hlač - jaz tudi isto počnem. Od vseh hlač so mi prav samo ene, ki so širši kroj, vse ostale pa nosim napol odpete! Ta ozke kavbojke pa absolutno odpadejo.

Tudi jaz vsako noč že en mesec slabo spim. Zbudim se ker me tišči na wc, potem pa ne morem zaspat nazaj. Okrog 5h potem recimo zaspim nazaj, a kaj ko je treba potem kmalu vstat. In tako je vsako noč!
Izcedek - tudi pri meni belkasto rumenkast... mislim da to ni nič za skrbet, so pač hormoni.

Proti jutranji slabosti pa pomaga tudi metin čaj, pravzaprav menda bolj kot kamilčni. Tako da za tiste ki nimate ali ne najdete ingverja - meta je enako dobra.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 706
23.10.2008 10:39:20   
Mala_princeska

[/quote]

Trgovina Popek se nahaja v diamantu v BTC, več informacij o ponudbi lahko dobiš http://www.trgovinapopek.com.
Tam sem že večkrat kupila kakšne majice za prijateljice, ko so bile user posted image .

[/quote]

Pa tudi v Novem mestu je; nasproti Spara, blizu Pikapolonice.

H&M za nosečnice se nahaja pa v Supernovi na Rudniku - spodaj.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.10.2008 10:42:51   
Mala_princeska
Ne uspe mi pripopati slikice majčke 9 months allinclusive. user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 23.10.2008 10:43:35 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.10.2008 10:45:17   
tacamuca
user posted image user posted image user posted image Ojla punce.

Še ena junijka po prvem izračunu.
Se morm mal pohvalt pa vam povedat, da sem melauser posted image  v prvem poskusuuser posted image . Sej ne morm verjet. Septembra poroka, na poročnem potovanju je pa kr ratal. Včeri sm nardila test, sm pa bla že cel teden prej zaspana, zmatrana, test je bil bolj za mojga možeka, ker mi ni hotu verjet.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.10.2008 10:48:48   
nenah83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.10.2008 10:49:00   
Mala_princeska
http://www.lovecnacene.si/category.php?categoryId=2685&&minPrice=0&maxPrice=0&mer=&manu=&so=&t=90&x=0

full hude majčke,

sonček, pa cvet, pa 9m all inclusive, pa litlle princes, princ.....

Jaz bi kar vse "pošopingirala". user posted image

Moram samo še ugotovit, če se jih da kje v živo videt (zaradi velikosti). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
23.10.2008 10:56:14   
Mala_princeska
http://www.minisvet.si/

To bo boljša stran.....

Joj, se vidi da se mi ne da učit ali pospravljat. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
23.10.2008 11:00:00   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?
user posted image anonimna do 21.10. (2user posted image ,1user posted image )        21.10    

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?

user posted image bibi                             (2user posted image , user posted image  1)          ?                     ?

user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.               ?

user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?

user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)

user posted image anonimna  user posted image              (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 

user posted image lorelai28                     (1user posted image , user posted image  0)        5.11.         NS 19.11

user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 

user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)

user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 

user posted image bambinca                     (?user posted image user posted image ? )

user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?

user posted image Goldy                            (? . ? )

user posted image Cesarica 13                  (? . ?)               ?

user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?

user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)

user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.
user posted image anonimna user posted image               (?user posted image
, user posted image ?)          16.10.               ?

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
          (?user posted image
user posted image ?)          13.10.               ?

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                          (2
user posted image , user posted image  1)          ?               ?

user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?

user posted image  emelly                         (2user posted image user posted image 1)          24.10.              ?

08.06
user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska         (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                     (3user posted image user posted image  2 )

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.
user posted image tincaminca
                    (2user posted image
, user posted image 1 )          ?               ?

user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  
user posted image anonimna5                   
(? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?

user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  
user posted image anjaPH                          
(2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
 user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
 user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?

user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)   

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 53

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.10.2008 11:57:47   
Janci F
Ste me kar potolažile, da nisem edina ki me vse tišči.

Vsekakor moram čimprej kupit nove hlače, ker me tole spravlja ob živce.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
23.10.2008 12:00:09   
maycha
hej nenah83,

tudi jaz nisem imela nikoli težav s spanjem, zdaj pa se zbujam ob pol šestih zjutraj in nikakor ne morem zaspati nazaj. je pa res, da se zbudim spočita, ne utrujena....

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 715
23.10.2008 12:02:37   
manna
jooooooj že vidim da bom bankrotirala ko se enkrat lotim šopingirat tele srčkane stvari...

tacamuca, čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 716
23.10.2008 12:13:23   
loveforever
pozdravljene!! tudi jaz končno spet med vami, sem bila v bolnišnici, ker sem imela vnetje dihal. in glede na to da sem noseča sem morala prijemati posebne antibiotike ki ne škodujejo plodu!!

ja veliko ste načvekale

glede tiščanja hlač jaz še s tem nimam problemov, sem komaj v 7 tednu nosečnosti,. pa po večini nosim trenirke tako da ni problem, verjamem pa tistim ki ste noseče dlje da je tiščanje vsekakor bedno,,,,,

trgovine z nosečniškim oblačilam  te so se vsaj v celjski regiji zelo razvile tako da tiste ki ste blizu cleja tako veste ostale pa lahko pogledate ta seznam kje dobite nosečniška oblačila:

• c&a ( v celju nasproti city centra blizu sejmišča, nad pikapolonico in deichmanom, v zgornjem delu med otroškimi oblačili)
  • h&m ( v city centru celje )
  • ovviess ( upam da sem prav napisala,. v city centru celje, zravne prenovljenega massa)

pa še bi se kje našlo, včasih najdeš tudi v trgovini clark, kakšno trenirko s povzdignjenim pasom za nosečnice!!!

cene pa saj veste kakšne souser posted image user posted image  v današnjem času z današnjimi prihodki so grozaaaaaa!!  ampak nekaj moramo dati nase!!

jaz imam še iz prve nosečnosti nekaj tako da veliko hne bom potrebovala,

tam nekje v tretjem mesecu pa upam da se mi bo kaj poznalo!!user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.10.2008 13:39:24   
Anonimen
Hojla od anonimnice user posted image

Izgleda da sem ena redkih, ki nima nobenih nosečniških težavuser posted image Zdej me pa že malo skrbi, noooouser posted image

V glavnem, hlače so mi še vse pravuser posted image

Ravno sem prišla s sprehoda z mojim malčki, ta mali spi na vrtu v vozičku, ta večja pa se mi mota tule okoli, tako da ne morem veliko napisat..

Tacamuca,čestitke za kvalitetno poročno potovanjeuser posted image Kje pa sta bila?

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
23.10.2008 13:58:43   
tadejluka
Hej!user posted image
No jest mam vedno hujše težave s slabostjo, slabo mi je cel dan razen zjutraj, za hrano mi ni, splošno počutje ni prov dobro. Glede na to, da sem v prejšnjih dveh nosečnostih imela zelo malo težav, me je tole kar presenetlo zdaj. Sem pa na bolniški- začela sem z angino, zdej pa nadaljujem z slabostjo, tako da mam do pregleda pri G bolniško. Ne da se mi nič delat, mam pa cel kup cunj za peglatuser posted image

sam prestavljam se iz enga konca na drug konc- groza!

Čestitke vsem novim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.10.2008 15:27:01   
amaya
Joj, meni je tudi skozi slabo. Razen ko jem user posted image Hlače imam pa še tiste od obdobja, ko sem končno shujšala...zdej pa nazaj gor s kilami user posted image
Danes grem  z malo žabo v bazen in se bova fanj naplavala. Hodim na plavanje za dojenčke in je to mega stvar. priporočam vsem ki ste tukaj gor user posted image Poleg tega, da se ti naplavaš, otrok uživa 100 na uro in še tako zmatran je na koncu, da uspem samo domov prit, mleko naredit, poje in ob 19 že trdno spi do 6 zjutraj user posted image Samo kaj ko mama mora vmes ponoči še parkrat lulat user posted image Potem se pa zbudim in knjige berem, ali pa rihtam za tamalega....kaj malo, ker mi je ponavadi zjutraj najbolj slabo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.10.2008 15:28:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hojla od anonimnice user posted image

Izgleda da sem ena redkih, ki nima nobenih nosečniških težavuser posted image Zdej me pa že malo skrbi, noooouser posted image

V glavnem, hlače so mi še vse pravuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Takim se reče srečnica... pa sej se tud jaz ne smem pritoževat, da mi kaj manjka. No ja manjka... spanca mi manjka user posted image  Tolk zeham, da bom vse pojedla user posted image . In lahko povem, da sem v prvi user posted image  isti problem. Pa še en problem imam... a ima katera ful vetrove? Jaz jih imam ful...user posted image  In tudi ta prvič sem jih imela.

tadejluka... tud men se ne da nič... in jaz imam 3 pralne stroje za speglat. Kdo bo to naredil???? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
23.10.2008 15:47:33   
Anonimen
tudi mene že pošteno hlače tiščijouser posted image , sem mogla tudi včeraj v avtu gumb odpet.
slabosti pa ni in ni koncauser posted image . ja in tudi jaz sem lena-imam tako po stanovanju, sedaj še posebej ker je anej bolan in sma cele dneve notri. in se mi ne da in ne da. pa nekaj spucam pa mi anej drugo razmeče, saj nima smislauser posted image  
pa spat bi šla- sem se prej vlegla zraven aneja, ker je spal in glih fino zadremam, pa se on zbudi. jah 10 min pa verjetno sem ležalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
23.10.2008 16:33:48   
Mala_princeska
TadejLuka ; Amaya; Deja777 user posted image user posted image user posted image  vem, da ni prijetno.....ampak bodo minile.......vse slabosti.....

Meni je pa danes McDonalds neki zadišal in sedaj me vse tišči, kaj hočem, če sem pa požrešna, zdej pa imam user posted image user posted image

Nasvet za NE-PEGLANJE cunj - zbasat v sušilec in takoj zložit, ko se posušijo in kupovati čim manj mečkajoče cunje. user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
23.10.2008 17:26:54   
Anonimen
Mene pa zanima, če ima še katera takšne probleme. Parkrat na dan me tok boli v trebuhu. Kot bi me nekaj zvijalo in bom glih kar mogla na WC letit. Po parih minutah pa mine. V prvi nosečnosti nisem imela nobenih podobnih težav.

Neposredna povezava do sporočila: 724
23.10.2008 17:36:47   
tadejluka
Joj hvala za tolažbo.....ste tolk prijazne!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?