|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
21.10.2008 8:09:42   
Emmi
Dobro jutro!
Vceraj sem naredila test (3 teste:-)) in bom tudi mami tam nekje 25 junija.
Imam doma ze enega majskega hroščka 08 in me je kar malo presenetlo, da nam je spet uspelo.

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.10.2008 8:54:07   
tej_a
O Emmi, welcome! Bova soborke - tudi jaz imam dec 2007 - torej bo biška stara 18m, ko bo dobila bratca/sestrico... in me je pošteno strah tega podviga!user posted image

Kater mesec pa te jvoj čmrl?

(odgovor članu Emmi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.10.2008 9:14:39   
bačko
Jutro!
Zdaj sem pojedla kosmiče in bomo videli kako bo to šlo.Včeraj sem popoldne sladolet pojedla po pol ure pa sem bila že pri školjki.Pri prvi ni bilo tako grozno kot pa zdaj.Skos sem utrujena in nič se mi ne da.Prvi prvi pa sem bila polna energije.Upam, da bo moja slabost kmalu minila.Tam do enega 3 meseca sigurno bo.
Tiste katerim vam je slabo čestitam ker še hodite v službo.Jaz nisem mogla.Pač delam na pošti in je to malo teži.Zaradi bruhanja mislim.
Vsem novim nosečkam pa želim veselo dobrodošlico.Če vas zanima si lahko v mojem albumu ogledate slike moje navihanke.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.10.2008 9:18:55   
*alina*
Saj ne morem verjeti...vsak dan nove user posted image !!! Super in čestitke!!!

Tako je torej s temi kilogramčki....torej je tistih 12 kg prej izjema kot pravilo. No pa saj vseeno, važno je da bodo naši otročki zdraviuser posted image . Drugače bom šla tudi jaz na NS, verjetno kar k moji G...

Lep sončen dan!!!

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.10.2008 9:27:00   
*alina*
Meni je samo slabo, bruhat ne morem, čeprav imam občutek, da bi bilo bolje, če bi...Tvoj album sem si enkrat že ogledala in morem rečt, da je tvoja navihanka prav prikupna!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.10.2008 9:37:30   
fragola
Drage junike!
Zagledala sem tudi sama magični plusek in se vam z velikim veseljem pridružujem. Po mojih izračunih pdp okrog 23.06. Na žalost imam za sabo že dva ss, tokrat pa vem, da bo vse kot mora bit!
Prvi pregled imam drug teden 28.10 in ga komaj čakam, vem, da se ne bo še nič videle, vendar bom pomirjena!
Imam težave z zaprtjem in vam povem, da me prav občasno boli, upam, da se bo kaj uredilo. Danes si grem kupit Donat in ima da bo pomagal!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Emmi)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.10.2008 9:41:01   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Drage junike!
Zagledala sem tudi sama magični plusek in se vam z velikim veseljem pridružujem. Po mojih izračunih pdp okrog 23.06. Na žalost imam za sabo že dva ss, tokrat pa vem, da bo vse kot mora bit!

Fragola čestitke in dobrodošla!!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.10.2008 9:56:41   
glossa
Lep pozdrav vsem skupaj!!!
Sem julijka in ker je pri nas še bolj zatišje sem malo k vam zavila user posted image
Me zanima kdaj oz v katerem tednu imate 1.pregled? Mene je naročila malo pred dopolnjenim 8tednom. Se mi zgodaj... a takrat že vidi srček?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.10.2008 10:19:19   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: glossa

Lep pozdrav vsem skupaj!!!
Sem julijka in ker je pri nas še bolj zatišje sem malo k vam zavila user posted image
Me zanima kdaj oz v katerem tednu imate 1.pregled? Mene je naročila malo pred dopolnjenim 8tednom. Se mi zgodaj... a takrat že vidi srček?

Mislim, da se bo že videl. Jaz sem bila prejšnji teden, ko je bil od ZM dopolnjen 7. teden pa se je že videl.

(odgovor članu glossa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.10.2008 11:38:15   
maycha
živjo junijke....tudi jaz sem dočakala svoji dve črticiuser posted image  juuuppppiiiiii
to je moja prvauser posted image  in  še ne čutim prav nobenih znakov....mogoče lahko omenim samo napihnjenost, ki pa jo uspešno rešujem z donatom:)
datum prvega pregleda je 18.11., pdp pa nekje 21.6.
prosim, da me tiste, ki ste že vešče tega, vpišete na seznam:)
vsem junijkam, pa tudi ostalim čestitke in čim lepšo user posted image ....

(odgovor članu Emmi)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.10.2008 11:43:36   
nenah83
čestitam maycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.10.2008 11:45:17   
glossa
alina hvala

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.10.2008 12:12:11   
bačko
Čestitam Maycha!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.10.2008 12:16:15   
*blu*
Živjo!
Uf, koliko novih user posted image . Očitno bo junij 2009 res zelo obrodil. Čestitke vsem novim (sploh ne sledim več kdo je kdo, ker nas je toliko) in lepo nosečnost.

NS, prvič sem bila oz. mi je kar moj G zmeril in je bilo vse normalno. V drugo so mi pa ravno na NS ugotovili, da srček ne dela več. Tudi sedaj imam namen iti.

Krema proti strijam, se še ne mažem. Prvič sem se začela nekje po 12 tednu in nisem dobila niti ene strije. Uporabljala sem pa kremo od Colistarja. Priporočam. Imajo tudi kolegice dobre izkušnje.

Kilogrami, prvič sem se zredila 23 kg, ko sem prišla iz porodnišnice sem jih imela še 10 viška (mislim, da je imela amaya enako) in teh še sedaj nisem dol spravila v celoti. Imam probleme še s štirimiuser posted image .

Operil, ni priporočljiv, kot tudi vsa ostala zdravila.

Slabost, meni je tudi stalno slabo, bruhat pa ne morem. Pa ves čas me nekaj zvija in napenja. Tega od prej ne poznam. V prvi nosečnosti sem samo spala ves čas. Pomoje cele prve tri mesece.

Bačko, luštna punčka.

Lp

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu glossa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.10.2008 12:21:09   
bačko
Blu kje se dobi to kremo proti strijam?Jaz sem se pri Žani mazala z neko kremo ki sem jo kupila v lekarni in še draga je bila in mi ni nič pomagala.Dobila sem ogromno strij!user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.10.2008 12:42:21   
*blu*
Bačko, kremo sem kupovala v Milerju in Limoniju. Takrat je bila cena okoli 10.000 Sit ampak je bila ogromna pakunga, tako da sem porabila mislim da 3 v celi nosečnosti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.10.2008 12:42:39   
Anonimen
Živijo!

Jaz se vam tudi pridružujem user posted image Po dveh čudnih baby check testih je en drug test pokazal močno črticouser posted image

Doma imamo že 2 knedla - 3letnico in 1 letnikauser posted image

Zaenkrat bom še anonimna, prvi pregled imam 11.11 potem se vam pa razkrijem.

Pdp, po mojih izračunih, naj bi bil 19.6.

Pozdravček od anonimnice user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
21.10.2008 12:48:33   
*blu*
Takole se imenuje:

Collistar
Intensive Anti Stretchmarks Cream
special pregnancy and slimming diets

< Sporočilo je popravil *blu* -- 21.10.2008 12:49:49 >

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.10.2008 13:17:15   
maycha
hvala nenah, hvala bačko......me veseli, da sem "odkrila" tale forum, ker v prvi user posted image  je vsak nasvet več kot dobrodošel....vse je neznano, vse je na novo....ko pa slišiš par mnenj, je vse lažje...
neverjetno, koliko nas je že junijčkov....sami dvojčki bodo:)

(odgovor članu Emmi)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.10.2008 13:21:21   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Takole se imenuje:

Collistar
Intensive Anti Stretchmarks Cream
special pregnancy and slimming diets

Uf, tole pa sigurno kupim!!!  

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.10.2008 13:27:42   
princ_princeska
dobrodošlica vsem novim user posted image in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa mislim, da nas je res že kar veliko, kar je super stvarcauser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.10.2008 13:56:25   
tej_a
No, pa sm kllicala G zarad Operila, pa je rekla, da ni panike, da ga naj mirno uporabljam!

Veen se bom probala izognit, le ponoči mi je res grozn z čist zabitim nosom.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.10.2008 14:16:24   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

O Emmi, welcome! Bova soborke - tudi jaz imam dec 2007 - torej bo biška stara 18m, ko bo dobila bratca/sestrico... in me je pošteno strah tega podviga!user posted image

Kater mesec pa te jvoj čmrl?

tukaj še ena hitra. Moj je februarček 08 in tudi nas je kr doneslo, ko smo + zagledali user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.10.2008 14:18:44   
amaya
uh čaki...tuki bo treba seznam napocat na novo

če katero pozabim oz jo spregledam naj me opozori

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.10.2008 14:21:44   
tej_a
tukaj še ena hitra. Moj je februarček 08 in tudi nas je kr doneslo, ko smo + zagledali

no super, bomo skupaj jamrale! user posted image  ... če bomo sploh mele čas klepetat! user posted image

Gre tvoj miško v vrtec? Pa Emmi tvoj?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?