|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
20.10.2008 12:51:35   
ulsi25
Punce povejte kdaj in kako boste povedale vašim domačim? Jst bom počakala na prvi pregled, potem pa na plano.

(odgovor članu frčafelca)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.10.2008 13:16:17   
*alina*
Ah, pri meni že vsi vejo. Sicer nisem mislila tako hitro razlagat naokoli, sam nisem zdržala user posted image .

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.10.2008 13:19:29   
Lalica1
Najprej čestitke vsem junijkam. Jaz sem drugače majčica in sem malo pogledala k vam. Vidim da tudi nekatere izmed vas pestijo slabosti. Ker sem zelo izkušena (v prvi nosečnosti 9 mesecev slabosti in sedaj vse ponovno...) in ker mi proti slabosti do petka ni nič pomagalo...sem pravi naslov za nasvete.

Kupite si ingverjeve izdelke!!!!!!!!

Ja imam kekse, čaj in kandirane palčke in pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobite pa jih v kakšnih specializiranih trgovinah z zdravo prehrano in zdravili.

Pa srečno in čimmanj slabosti vsem!

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.10.2008 13:40:58   
frčafelca
jaz če bom zdržala bom povedala ko bodo 3-je meseci mimo
kako to pa še ne vem
po moje na kakšnem nedeljskem kosiluuser posted image

< Sporočilo je popravil frčafelca -- 20.10.2008 13:42:10 >

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.10.2008 13:44:11   
tej_a
jaz bom povedala, ko se bom opogumila! user posted image

Mislim pa, da tudi če poveš hitro, pa gre potem kej narobe ni nič narobe - obratno - predstavljajte si, da imate spontan splav in nikomu nič niste povedale - meni je lažje, da se to ve in da ne drezajo naprej vame...

glede folne pa - jaz jem NeoVin od Milupe - imaš not poleg folne tudi vitamine in omega 3 - česar v drugih tabletah ni...

Neposredna povezava do sporočila: 580
20.10.2008 13:59:57   
lenika
Uhhh junija bo pa resnično zopet pravi babyboom. Že 36 nas je na seznamu in vsak dan se nam pridruži še kakšna nova. Lepo.
No jaz tudi že resnično komaj čakam pregleda, da vidim kako bo. Upam, da je vse tako kot mora biti. S slabostmi je pa tako. Kakšen dan je že čisto v redu, potem pa zopet katastrofa. Pa full me tišči v trebuhu in sem cela napihnjena. Ja no bo že, če ne prej čez 7 mesecev.user posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.10.2008 14:08:02   
frčafelca
če se bo tale napihnjenost nadaljevala v takem tempu se jaz čez par mesecev tudi premikala ne bom več....upam, da bo prej izginila kot v 7-ih mesecih in bo potem lep nosečniški trebušček...kako pa kaj s kilcami stojite drage moje????

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.10.2008 14:17:48   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: frčafelca

če se bo tale napihnjenost nadaljevala v takem tempu se jaz čez par mesecev tudi premikala ne bom več....upam, da bo prej izginila kot v 7-ih mesecih in bo potem lep nosečniški trebušček...kako pa kaj s kilcami stojite drage moje????

Kile so zaenkrat iste in upam, da bo tako še nekaj časauser posted image . Kolikor prebiram naj bi se v 9m zredile približno 12 kg...kakšne izkušnje imate s tem tiste, ki ste že mamice?

Neposredna povezava do sporočila: 583
20.10.2008 14:24:43   
frčafelca
blagor ti...upam, da bo res samo 12 kil šlo gor v 9-ih mesecih čeprav mi ne kaže prav dobro sem jih v 8-ih tednih pridelala 4 pa ne jem več kot sem prej
kaj čmo ene tako druge drugače važno da je mali zdravuser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.10.2008 14:28:11   
Anonimen
Helov!

Se še jaz spet malo oglasim....user posted image user posted image

Počutje je dokaj dobro,tako da včasih kar pozabim,da je pod mojim srcem še nekdo.

Pregled imam 6.11.
Na  merjenje NS ne bom šla,zaradi slabih izkušenj v preteklosti.user posted image

Število nosečnosti in otrok naj pri meni ostane zaenkrat ?? ko bo čas za to bom že povedala.user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image

lep dan,anonimna5

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
20.10.2008 14:29:08   
salcka
še ena junijka 2009...
po UZ, ko se nič ni videlo, sem dala kri (beta HCG)...
v petek 1200, danes pa 3360... user posted image
veselje je neizmerno

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.10.2008 15:26:16   
manna
oooo čestitke vsem novim! Pa nas je res veliko!
Ja, mene tudi dajejo že vsi simptomi od zaprtja do slabosti, glavobolov, slabega apetita, nespečnosti, napihnjenosti, utrujenosti...skratka cel žur. Upam da to pomeni da moj cmoček pridno raste..

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.10.2008 15:46:31   
manna
Pa še nekaj, no vem da sem nestrpno neučakana, ampak - a katera že razmišlja o NS oz. se je že naročila? Koliko prej naj bi se naročile? Pa še to; a se ve že mažete s kakšno kremo proti strijam? Namreč  nekje sem prebrala da se je dobro mazat že v prvem trimesečju..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.10.2008 16:17:38   
salcka
jaz mam 3.11. komaj prvi pregled pri G.
pa bom takrat vse vprašala.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.10.2008 16:53:19   
lenika
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 16kg. Startala sem z 48 in šla rodit z 64kg. Večino kilogramov sem pridobila v 4., 5., in 6. mesecu. Tokrat sem startala z dvme kilama več, sem se pa zaenkrat zredila za 1kg.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.10.2008 17:45:21   
22zlatolaska19
Ojla. Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 25 kg, v drugi pa za 18 kg. Bomo videli kako bo šlo v tretje. Se pa ne obremenjujem preveč saj sem po porodu obakrat prišla nazaj na svojo težo brez večjih težav.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.10.2008 18:43:48   
amaya
V prvi sem se zredila za 23...sama voda. Ko sem prišla domov sem imela 14 kg manj, mali pa je tehtal 4 kg.....torej 10 kg vsega ostalega user posted image Sem bla pa zatečena kot ena napihnjena riba.

NS sem delala prvič in bom tudi tokrat. Me ne košta nič. Pa še neke tablete sem v začetku jedla, ko nisem še vedela, da sem noseča in me to malo matra.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.10.2008 18:54:55   
bačko
Dan! Pri prvi nosečnosti sem se zredila okoli 20 kg.Pravi sodček sem bila.Žana je bila težka 4600 g.
Na NS bom šla.Sem tudi pri prvi nosečnosti šla in bom tudi zdaj šla.
Lalica 1 jaz sem si kupila ingverjev čaj in mi slabosti malo oblaži.Vseeno moram zvečer imeti eno veliko rundo bruhanja.Jem bolj malo in večkrat.
Vsem novim nosečkam pa želim veselo dobrodošlico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.10.2008 19:46:36   
m2ip
Pozdravljene,

kot vidim, že imamo kar močno moštvouser posted image .
Se pridružujem: po mojih izračunih 25.6.2009 bomo 4-jeuser posted image . Izgleda, da bo 2. čisto drugače kot 1., saj mi že takoj vsa hrana smrdi. Izgleda, da bom najprej malo na "prisilni" dieti, nato pa bo šlo gor... Prvič se grem pokazat po 15. nov. in upam, da bo vse o.k.

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.10.2008 20:02:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: m2ip

Izgleda, da bom najprej malo na "prisilni" dieti, nato pa bo šlo gor... Prvič se grem pokazat po 15. nov. in upam, da bo vse o.k.

user posted image user posted image user posted image

Bo vse ok,

brez upam user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, res smo že moštvo - nas je že za tri nogometne ekipe oz. že več . user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image .

Glede kg, tudi jaz bom na prisilni dieti - edino kar mi paše je sadje......
(v prvi user posted image  je šlo precej gor user posted image )

Ker še hodim v  službo, si ne upam degustirat druge hrane user posted image , saj je zjutraj že sadni jogurt letel ven iz mene. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu m2ip)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.10.2008 20:04:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dan! Pri prvi nosečnosti sem se zredila okoli 20 kg.
Lalica 1 jaz sem si kupila ingverjev čaj in mi slabosti malo oblaži.Vseeno moram zvečer imeti eno veliko rundo bruhanja.Jem bolj malo in večkrat.

Uboga moja Bačko user posted image user posted image , ker se ti slabosti še niso pomirile.

Ingverjev čaj ublaži slabosti?
Hvala za nasvet......

A je drugače kakšno zelišče v čaju prepovedano? user posted image user posted image Mislim katerega čaja naj ne bi pile v nosečnosti?

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.10.2008 20:05:12 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.10.2008 20:17:17   
amaya
Jaz sem v 1.n pila ingverjev čaj na tšče zjutraj. Edine začimbe, ki so prepovedane, so pekantne stvari...drugo pa je vse OK. Ravno zadnjič je bilo na rai uno o temu in so kazali, kaj je v redu in kaj ne.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.10.2008 21:30:59   
nf
Ojla,

jaz imam pa jutri prvi pregled pri Rešu, samo sem šele v 7. tednu, upam, da se bo kaj videlo in seveda upam na zdravega srčka. user posted image  Če bo vse kul, se jutri napišem na seznamček junijk.
Amaya, a veš, da se tebe še spominjam od bork izpred leto in pol nazaj, ko si se potem preselila med aprilčice (ali februarke?). No, nama je pa šele zdej po laparo končno ratalo, sva čakala 2 leti. user posted image
Punce a vam je pa že vsem slabo? Meni je tudi na trenutke, potem pa nekaj pojem in se spet dobro počutim. Se mi zdi, da imam kr naprej nekaj v ustih. user posted image

Jutri se vam javim, kako je šlo na pregledu. Držite pesti prosim!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.10.2008 23:05:33   
tej_a
Evo me, iz telovadbe - j pasalo po dolgem času!

Kile - v prvi nosečnosti 15 kg - po rojstvu z dojenjem izgubila 17 kg - tko da punce, nč se preveč obremenjevat - edino pravilo - jej zdravo, v zmernih količinah, ostalo naj naredi narava!

Me pa zanima tole - če katera ve - menda je Operil med nosečnostjo odsvetovan... jaz imam pa čist nabit nos!!! In tut že en teden sem ga pridno uporabljala, preden sem se spomnila, da mogoče to ni najboljš... A kej veste o tem?

Pridne bodite, komaj čakam, da se bomo enkrat s štručkami na kavici dobile...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.10.2008 7:54:58   
22zlatolaska19
tej_a: res je operil v  nosečnosti ni priporočljiv ti svetujem, da si sama doma zmešaš fiziološko raztopino ( 1l vode in 1 čajna žlička soli).. Mene pa zanima če ima še katera občutek da mora kar naprej na veliko potrebo. Jest sm čist napihnena in imam občutek da me veš čas nekaj tišči v trebuhu!user posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?