Lsica
|
Dobro jutro, Hanuši, hvala za ...Kje ste punce, dejmo mal akcije. Sem že od pol 6 pokonc, peljala mojga lubija v službo, ker si je včeraj na fuzbalu mišice nategnu in je prišepal domov, danes je blo pa še slabš. Bo danes na Voltarenu in Lekadolu, ampak prav, da do naslednjega torka bo pa že zdrav Pol sem pa v pekarno zavila in že za zajtrk pospravla dva sveže pečena slanika, mnjammmmmmm. Zdaj pa dalje s kučanskimi obveznostmi. Vreme je še vedno za , tko da ne verjamem, da se bom kaj premaknila iz stanovanja, bom spet težila na RR, kot včeraj, a ne bamoocham? Lenika, ni se ti treba nč opravičevat, nisem nč narobe vzela, ko si napisala, da se temam o vozičkih izogneš. Saj vem, da si se ti tud namatrala, preden si zbrala, pa tud, da se bom jaz zdaj izognila nadaljnemu diskutiranju al sem al nisem zbrala pravga. Bom počakala da pride dete, pa da vidimo kako bo z njim zadovoljen, če ne, bomo pa uredili tako da bo prav... By the way, sem pa vidla s starih sporočil, da si ti tud nabavla Quinnyja - se je obnesel? No, zdaj pa akcija, dejmo punce, kje ste??? se bo ohladila pol boste pa preveč lepe ...
|