|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
2.3.2009 23:13:15   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Tudi jaz sem mislila vzet denar in lih tako sem mislila, vzet pri Recinku previjalno, vendar ni iste barve kot postelja (krem), v recinku majo samo na razpolago belo ali pa belo natur. Bi rada mela komplet previjalni in posteljico.

Previjalna je vedno v beli barvi (to je osnovna barva) in potem če želiš imeti ličnico drugega predala zelene, oranžne ali pa rumene barve, potem je potrebno naročiti samo ličnino v želeni barvi. Naročiš jo pa lahko v Lip Poljčane ali pa v Baby centru, pa verjetno še kje. Stane pa 18,00€ http://www.lip-poljcane.si/LIP_cenik.pdf 

Pozanimala sem se za nakup previjalne v Baby centru in so rekli, da najprej naročiš belo in dodatno še ličnico.
Verjetno lahko pri nakupu direktno v Lip Poljčane izbiraš končno barvo, to pa nisem preverila.

nisem vedela, da je zmeraj v beli barvi za ličnice sem vedela, jaz bi vzela eno ličnico zeleno. Vendar sem mislila, da dubiš tudi v krem barvi kot je posteljca. Bom prav šla v baby center malo se pozanimat.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
3.3.2009 7:06:54   
Anonimen
Dobro jutro!

mi smo spet pokonci že od 6h. zdaj pa aneja v vrtec, mami pa na kavo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

Deja777, škoda k nisi kr njega vprašala... ampak jest bi bla tut skeptična glede tega.. mogoče mal po netu poišči

ko mi je G napisal recept nisem razmišljala o tem da lahko kaj škodi. potem ko sem prišla domov, pa vedno preberem navodila in sem bila rahlo šokirana. no saj bom probala z kakšnimi kamilicami preprečevat vnetje pa upam, da zdrži do naslednjega pregleda.

lep dan!

(odgovor članu tej_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.3.2009 7:33:54   
dodi
JUTRO!

MI SMO POKONCI ŽE OD POL ŠESTIH,KO TA VELIKA DVA VSTANETA ZA V ŠOLO OZIROMA ZA NA AVTOBUS...ah črke...

Moje počutje je ok in komaj čakam na jutri,ko imam spet pregled...še malo punce in junij bo tu...še prej pa pranje cunjic in pripravljanje vse za malčka.

Pri nas sta tavelika dva,ki vesta kaj bomo imel čist not padla....skrivaj hodita gledat cunjice,ki smo jih že skupaj kupili takrat po 3d uz.....in ves čas božajo moj trebuh....to dete bo že sedaj čisto premeeččkamo in prelubčkano.... user posted image user posted image Nace,ki bo imel julija 4 leta mi vsak dan prinese knjigo v kateri so slikce dojenčka po mesecih in sprašuje,kolk je zdaj že naš velik in koliko mora še zrast...res so srčki,ko takole v pričakovanju čakajo na bratca ali sestrico...

Zdaj pa grem dalje pospravljat po omarah....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.3.2009 7:33:59   
Hanuši
Dobro jutro souser posted image

najprej  vas povabim na enouser posted image

deja 777 glede na to, da imaš zaenkrat samo izcedek, kateri se lahko razvije v vnetje, se pravi kakšnega hudega vnetja še ni, pol jih jaz na tvojem mestu ne bi jemala. Sej večkrat piše na zdravilih, da v nosečnosti niso zaželjeni, sam tuki jih pa dejansko prepovedujejo. Se pravi, da mora bit skor tvoj življenje ogrožen, da bi opravičevali morebitne posledice na plodu.

Jest sem tut mela zelo močan izcedek, pa mi je G napisala Canesten vaginalete za 3 dni. Pa ko sem si dala prvo not, sem mela naslednji dan skos tak sirast izcedek in sem kar nehala . Pol sem si pa rajš s kamelicami sperala, pa tej_a tut jest sem jemala tea tree od Justa, sam se nisem upala na tampon dat, ampak sam sam na dnevni vložek 2 kapljice kapnila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.3.2009 7:42:03   
Hanuši
aja pa fragola že vnaprej najlepša hvala za vozičke.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.3.2009 8:08:23   
bamoocham
Jutro souser posted image .

Kavica ali čaj, če še niste pileuser posted image
MOj mi jo je ravnokar skuhal, sva vsak na svojmu računalniku, pijema kavo, js sem na RR, on pa gleda neka letala je kontrolor).
Js sem se odločila, da vzamem denar, res bo to še najboljše in potem kr prek Recinkota nabavim tisto, kar hočem. Ker Mi v paketu par stvari ni všeč.

Meni je ravno dr.Tul včeraj v LJ na pregledu rekla (sem ji rekla, da imam malo izcedka), da je to normalno, dokler je tako prozorno oz. belo in vlečljivo (al kk naj napišem), in tudi če je povečano, ni straha, ker to sčiti maternični vrat pred okužbami. Če bi bil pa fejst rumen oz. že zelen, potem pa je treba na pregled k ginekologinji. Po navadi dajo  Canesten kremo in svečke.

Naša je pa danes spet mirna, se kar vidi, ko je slabo vreme, pa noče nč sodelovatuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.3.2009 8:37:44   
July08
Dobro jutro souser posted image !

Hanuši se povsem strinjam z bivšim direktorjem. Moje načelo v življenju je, da ima palica dva konca in se ti vse dobro in slabo enkrat vrne. To je še edina pravica na tem svetu! Upam, da ti bo ratalo čimprej urediti vse potrebne papirje!
Sej pri nas je tud kriza s to recesijo in čeprav smo velika firma, ne vemo, kaj nas čaka. Lahko smo že jutri vsi brez službe... Trenutno smo vse petke doma, v marcu naj bi se delalo celo samo 2 tedna.

Dreamhorse jaz sem na bolniški 4 ure, 4 ure pa delam in se mi zdi to idealna kombinacija. Tudi meni je bilo 8 ur sedenja pred računalnikom preveč. Tako bom delala še do 11.3., potem bom šla pa na dopust, ker moram vseh 27 dni letošnjega dopusta porabiti, in to mi znese skoraj dva meseca, ker imamo skrajšan delovni čas.

Deja777 res so včasih brezobzirni v ZD, a ne??? Pa vse naše številke imajo. Lahko bi dali receptorki, pa vse naročene pokliče, a ne? Pri nas načeloma javijo, če zdravnika ni. Saj razumem, da smo vsi ljudje, in tudi zdravniki zbolijo ali jim pride kaj neodložljivega vmes - samo javijo naj, a ne???
Upam, da bo tvoj prihodnji pregled pri tvojem G. Imaš pa dober datum user posted image

Imena - mi vemo, da bo punčka JULIJA. Doma imamo dva fanta, meni je pa to ime všeč že od malega, ko smo brali Romeo&Julija in sedaj bom prišla na svoj račun!!! Aja, sinu ni pa nobenmu ime Romeo, ampak sta Jurij in Jošt.
Imamo pa sedaj v enem mesecu tri Tie pri nas, pa še moja sestrična jo ima, pa sestra od moža - jih je res že ful pri nas. Zanimivo, kako se kakšno ime prime.

Mojjaka ti se kar zavzemi za študij sedaj.  Res bi blo fajn, da narediš en izpit, pa ti da pol zagon. Jaz sem diplomirala, ko je bil prvi sin star 10 mesecev in je blo pravo olajšanje. Pred prvo user posted image  sem pa delala dve službi, letala okrog in si sploh nisem vzela časa za diplomo, čeprav sem prej skoz redno izpite delala user posted image  Ti povem, se res splača, ker se ti odvali skala od srce user posted image  Držim pesti zate!

Fragola mene tud kr fajn križ boli, pa vem, da bomo imeli punčko. Prej imamo pa dva fanta, pa me ni  nič križ bolel. Morda sem pa izjema, ki potrjuje pravilo user posted image user posted image
Pa lep voziček sta izbrala, res. Mi je ful všeč oranžna barva.

Bamoocham user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in user posted image  - no, če bo res, če nas ne bo še kaj presenetila s pimpekom user posted image .

Paket - mi bomo definitivno vzeli denar. Imamo vsega dovolj (še preveč) od prvih dveh user posted image

LEP DAN VSEM!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.3.2009 8:42:01   
Janci F
Dobro jutro!

Mene pa zanima, če ima kakšna močne krče?
Jaz imam namreč večkrat dnevno močne krče in me malo skrbi, če je to normalno.
Krče imam na različnih straneh trebuha - spodaj, zgoraj, na straneh,...
Občutek je pa podoben kot krčem v mišicah.

Malo me skrbi, če je vse ok.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.3.2009 8:54:58   
biba14
Jutrčekuser posted image .

Jaz sem mojemu G omenila, da me grabijo krči v nožnici in občasno na str.trebuha,pa je rekel, da je to normalno. Tudi trebuh mi trdi, ampak ne več kot 5x na dan.
Izcedek : jaz imam že od nekdaj povečanega...ko mi je pred 2mesc.vzel bris, sm ga imela ful,pa je prišel potem izvid negativen za obojno-bakt. in gliv.,tako da nisem dobila nič. Je tud od posameznice odv.kok ga ima, in kako dobro prenaša vaginalete-jaz jih ne,se mi vedno napihne trebuh. ponavadisem kar menzo počakala, da se je sčistilo vse...sam sedaj je to še dalečuser posted image user posted image .

papa

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.3.2009 9:01:36   
bamoocham
Glede krčev in otrdevanja trebuha sem tudi povedala včeraj, pa je rekla, da so to priprave na junijuser posted image če niso pogosti, menda ni nič narobe, ker tako more biti, je pa fajn če pijete magnezij, da krči popustijo.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.3.2009 9:01:45   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Jutrčekuser posted image .

Jaz sem mojemu G omenila, da me grabijo krči v nožnici in občasno na str.trebuha,pa je rekel, da je to normalno. Tudi trebuh mi trdi, ampak ne več kot 5x na dan.
Izcedek : jaz imam že od nekdaj povečanega...ko mi je pred 2mesc.vzel bris, sm ga imela ful,pa je prišel potem izvid negativen za obojno-bakt. in gliv.,tako da nisem dobila nič. Je tud od posameznice odv.kok ga ima, in kako dobro prenaša vaginalete-jaz jih ne,se mi vedno napihne trebuh. ponavadisem kar menzo počakala, da se je sčistilo vse...sam sedaj je to še dalečuser posted image user posted image .

papa

Kako močne krče pa imaš?
Jaz imam krče že kar dolgo, vendar sedaj imam kakšen teden že izredno močne krče.
Trebuh imam pa tudi skoraj čist trd.
Navajena sem, da imam krče, samo sedaj so res izredno močni.
Ko me stisne, nič ne morem - ponavadi počakam, parkrat globoko vdihnem in po parih minutah običajno krč popusti.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.3.2009 9:06:45   
biba14

Kako močne krče pa imaš?
Jaz imam krče že kar dolgo, vendar sedaj imam kakšen teden že izredno močne krče.
Trebuh imam pa tudi skoraj čist trd.
Navajena sem, da imam krče, samo sedaj so res izredno močni.
Ko me stisne, nič ne morem - ponavadi počakam, parkrat globoko vdihnem in po parih minutah običajno krč popusti.

Ne tako hude...malo me "zaštiha"na določenem mestu, a je po nekaj min čisto ok..sočasno pa mi trebuh ne trdi-to je ločeno. Glede na to,kar si opisala-jaz bi ti svetovala, da greš čimprej do G...če je slučajno kaj, da lahko pravočasno ukrepa-da vsaj kake tbl. ali odredi strog počitek.
Objemčekuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 3.3.2009 9:09:07 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.3.2009 9:08:39   
majana79
Dobro jutro vsem souser posted image . Tako ste pridne in veliko pišete, jaz pa nimam kaj povedat. user posted image No ja, razen tega da sva šla včeraj gledat za lupinice in se ne morem odločit med maxi cosijem pa römerjem, čeprav sem vse teste pregledala in pretipala vsako. Jaz sem namreč zelo 'picajzlasta' in mora bit vse tako kot sem si zamislila v glavi. user posted image

Imam pa eno vprašanje, če bo katera kaj več lahko povedala. Imam čisto sedeče delo, s strankami, osebno, telefoni ipd. in sem že sedaj hitro utrujena, pa sedim težko (kaj bo šele potem...), zoprno je, ker veliko hodim na wc, včasih pa sploh ne morem it, ker imam maratonska svetovanja user posted image . Razmišljala sem že, če bi šla vsaj aprila in maja na bolniško, po 4 ure. Komu bi to dejansko morala predlagat, svoji ginekologinji ali osebni zdravnici, da bi mi dali predlog? Pa mislite, da bi mi sploh odobrili bolniško, samo na to, kar sem napisala prej?

deja, jaz bi šla na tvojem mestu po vitagyn c v lekarno, ker je zelo dober pa res ne škodi.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.3.2009 9:12:14   
lino
Jutro.

Hvala za user posted image , sem še jst eno skuhala in si jo kar postrezite...

Tole s krči sem pa ravno včeraj slišala, da ne bi smele toliko šlatat in božat svojih trebuščkov (je ena G. rekla moji prijateljici in tudi moji sorodnici so tako svetovali-sam ona je imela probleme s splavi, no sedaj ima otroka in jaz nečaka starega 8 let.) Ampak sem se pa zamislila, ker jst si že avtomatično roko na trebušček položim sploh, če se uležem...pa se bom skušala tega odvadit, ker včasih pa res potem trebušček otrdi in raje ne bom več tega počela kot, da si prezgodnji porod sprožim.user posted image

Sedaj pa se grem kopat in potem peljem sina k ortodontu in nato šibam na pregleduser posted image user posted image kk komi že čakam...se vam potem javim popoldan.

Papa, pa lepo se imejte do takrat.user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.3.2009 9:15:11   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dobro jutro vsem souser posted image . Tako ste pridne in veliko pišete, jaz pa nimam kaj povedat. user posted image No ja, razen tega da sva šla včeraj gledat za lupinice in se ne morem odločit med maxi cosijem pa römerjem, čeprav sem vse teste pregledala in pretipala vsako. Jaz sem namreč zelo 'picajzlasta' in mora bit vse tako kot sem si zamislila v glavi. user posted image

Imam pa eno vprašanje, če bo katera kaj več lahko povedala. Imam čisto sedeče delo, s strankami, osebno, telefoni ipd. in sem že sedaj hitro utrujena, pa sedim težko (kaj bo šele potem...), zoprno je, ker veliko hodim na wc, včasih pa sploh ne morem it, ker imam maratonska svetovanja user posted image . Razmišljala sem že, če bi šla vsaj aprila in maja na bolniško, po 4 ure. Komu bi to dejansko morala predlagat, svoji ginekologinji ali osebni zdravnici, da bi mi dali predlog? Pa mislite, da bi mi sploh odobrili bolniško, samo na to, kar sem napisala prej?

deja, jaz bi šla na tvojem mestu po vitagyn c v lekarno, ker je zelo dober pa res ne škodi.

majana79, jaz ti svetujem da to poveš čimprej svoji ginekologinji, ki bi te morala po mojem mnenju brez problema poslat na 4 urno bolniško. Vedi pa, da moraš kar resno pojamrat, čeprav je to spet odvisno od razpoloženja tvoje ginekologinje.

biba14 jutri grem jaz na 4d ultrazvok, k svoji bivši ginekologinji in jo bom vprašala kaj je s temi krči.
Če pa mi slučajno uide iz glave, pa bom poklicala svojo ginekologinjo, čeprav je ne maram klicat, ker jo izredno težko dobim na telefon.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.3.2009 9:19:47   
biba14

Vitagyn c je za bakterije...sicer ni močno ( drugače ga nebi prodajali brez receptauser posted image ) ...torej če ni dokaza, da dejansko bakt. so,ne vem če je pametno kar tako jih jemat...ker še dodatno porušiš ravnovesje. No, to je samo moj mnenje

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.3.2009 9:21:51   
biba14
jutri grem jaz na 4d ultrazvok, k svoji bivši ginekologinji in jo bom vprašala kaj je s temi krči.
Če pa mi slučajno uide iz glave, pa bom poklicala svojo ginekologinjo, čeprav je ne maram klicat, ker jo izredno težko dobim na telefon.

Držim pesti, da je vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.3.2009 9:25:38   
majana79
Vitagyn c je za bakterije...

Hm, meni ga je za glivice oziroma izcedek priporočila. Zdej pa bodi pameten... user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.3.2009 9:27:53   
majana79

majana79, jaz ti svetujem da to poveš čimprej svoji ginekologinji, ki bi te morala po mojem mnenju brez problema poslat na 4 urno bolniško. Vedi pa, da moraš kar resno pojamrat, čeprav je to spet odvisno od razpoloženja tvoje ginekologinje.

Hvala, bom ji povedala na naslednjem pregledu, konec meseca... Če bo pa res prehudo, se bom pa prej naročila na pregled. Nimam še preveč izkušenj z njo, ker sem jo letos zamenjala, ampak deluje mi zelo 'človeško'. Sploh pa, beseda ni konj.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.3.2009 9:40:22   
biba14

Vitagyn c je za bakterije...

Hm, meni ga je za glivice oziroma izcedek priporočila. Zdej pa bodi pameten... user posted image

Pomoje sploh nimajo nič kaj zdravilnega notri ( proti bakt. čeprav tako piše ), ker v prosti prodaji antibiotikov načeloma ne prodajajo...pač nekdo služiuser posted image

Za 4 urni delavnik pa kar reci...zakaj bi trpela ti in user posted image , če za to ni potrebe.
papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.3.2009 10:21:18   
skuštrana
Hojla...

Mi2 z Arsenom sva pri zajtrku, Liza je v vrtcu (danes bo prvič spala tam, me zanima kako bouser posted image ), jaz pa še malo na RR pokukam..Pri nas dežuje, fuj...

Majana, Maxi Cosi je boljša izbira, je večja. Romer ima sicer tudi ok ocene, ampak se ženske pritožujejo da je majhna. Maxi Cosijeva je pa res globoka in velika, naša 2 sta bila oba v njen full dolgo (Liza še po 1 letu, Arsen pa nekje do 1 leta) pa nista med majhnimi...

Imena na T - ena je spraševala - meni je super ime Tamara..Tako toplo mi deluje.

Paket - nam bo še najbolj prav prišel kakšen euro na mojem računuuser posted image Kot pri July, imamo vsega še preveč, bom morala začet malo prodajatuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.3.2009 10:36:46   
Lsica
Oooo, ste se že navsezgodaj razpisale, da ma človek kaj za brat.
user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede in držim pesti za vse, ki bi se rade že mal spočile od službe, da vam ta počitek tudi pripišejouser posted image .

Fragola, tvoj Jane voziček je ful lep, sem ga tudi jaz gledala, še včeraj... no midva sva se potem odločila za malce cenejšo varianto - Quinny speedi, košaro in športni del sva vzela kar takoj user posted image , lupinica Maxi Cosiuser posted image + Isofix pride pa na vrsto drug mesec. In zdaj sem Hvala Bogu rešena iskanja informacij, kateri voziček je boljši, kateri ma to, kateri ono, kaj je bolj varno, uporabno, pralno..., brkljanja po forumih za ocenami,....in gledanja za najugodnejšimi cenamiuser posted image . Jaz sem namreč to počela tudi ponoči, ko nisem mogla spatuser posted image , saj me razumete, a ne? Bolniška pač za sabo potegne tudi dovolj časa za ukvarjanje tudi s takšnimi nebulozamiuser posted image , a ne Hanuši?

Deja 777, glede tvoje težavice - meni je  Vitagyn c kremo priporočila moja G., prav tako v lekarni - učinek je viden po treh dneh, in po mojem resnično ne škodi, saj jo priporočajo tudi nosečnicam (kar je redkost za zdravila). V glavnem, na škatlici piše da je "...pomožno sredstvo pri ponavljajočih se okužbah in po zdravljenju z antibiotiki... ohranja in obnavlja naravni pH nožnice  in pomaga pri razvoju naravne laktobakterijske flore. Na ta način preprečuje nastanek stanj, ki omogočajo razvoj bakterijske vaginoze..." Torej ne gre za antibiotik.

Vreme je pa tudi tukaj za user posted image , pa še do petka bo takole.... Se mi tud ven ne da.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.3.2009 10:59:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Majana, Maxi Cosi je boljša izbira, je večja. Romer ima sicer tudi ok ocene, ampak se ženske pritožujejo da je majhna. Maxi Cosijeva je pa res globoka in velika, naša 2 sta bila oba v njen full dolgo (Liza še po 1 letu, Arsen pa nekje do 1 leta) pa nista med majhnimi...

Hvala za tole, meni se je ravno Römerjeva zdela globlja, oziroma da ima višje stranice pa da se naklon da bolj nastavljat. user posted image Bom mogla še enkrat it pretipat. user posted image

p.s. Moj tudi pravi da se mu je maxi-cosi zdela večja. Očitno jaz nimam prave predstave user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.3.2009 11:01:16   
July08
Majana79 to kar si napisala, povej svojemu G, pa ti bo dal predlog za 4 ure bolniške. Po bolniško moraš pa potem k osebnemu zdravniku.
če ti je pa G ne bi potrdil, še vedno lahko potožiš osebnemu zdravniku.
Mislim, da pri nobenem ne bi smelo biti problema.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.3.2009 11:05:07   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Imena na T - ena je spraševala - meni je super ime Tamara..Tako toplo mi deluje.

Meni je ime Tamara, pa me moti, ker me večina ljudi sprašuje, kje imam naglas. Meni je sicer vseeno, povem, samo vidim, da imajo ljudje pol težave, kako me poklicat.
Domači, prijatelji, pa tud nekateri sodelavci me pa kličejo Tami

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?