July08
|
Dobro jutro so ! Hanuši se povsem strinjam z bivšim direktorjem. Moje načelo v življenju je, da ima palica dva konca in se ti vse dobro in slabo enkrat vrne. To je še edina pravica na tem svetu! Upam, da ti bo ratalo čimprej urediti vse potrebne papirje! Sej pri nas je tud kriza s to recesijo in čeprav smo velika firma, ne vemo, kaj nas čaka. Lahko smo že jutri vsi brez službe... Trenutno smo vse petke doma, v marcu naj bi se delalo celo samo 2 tedna. Dreamhorse jaz sem na bolniški 4 ure, 4 ure pa delam in se mi zdi to idealna kombinacija. Tudi meni je bilo 8 ur sedenja pred računalnikom preveč. Tako bom delala še do 11.3., potem bom šla pa na dopust, ker moram vseh 27 dni letošnjega dopusta porabiti, in to mi znese skoraj dva meseca, ker imamo skrajšan delovni čas. Deja777 res so včasih brezobzirni v ZD, a ne??? Pa vse naše številke imajo. Lahko bi dali receptorki, pa vse naročene pokliče, a ne? Pri nas načeloma javijo, če zdravnika ni. Saj razumem, da smo vsi ljudje, in tudi zdravniki zbolijo ali jim pride kaj neodložljivega vmes - samo javijo naj, a ne??? Upam, da bo tvoj prihodnji pregled pri tvojem G. Imaš pa dober datum Imena - mi vemo, da bo punčka JULIJA. Doma imamo dva fanta, meni je pa to ime všeč že od malega, ko smo brali Romeo&Julija in sedaj bom prišla na svoj račun!!! Aja, sinu ni pa nobenmu ime Romeo, ampak sta Jurij in Jošt. Imamo pa sedaj v enem mesecu tri Tie pri nas, pa še moja sestrična jo ima, pa sestra od moža - jih je res že ful pri nas. Zanimivo, kako se kakšno ime prime. Mojjaka ti se kar zavzemi za študij sedaj. Res bi blo fajn, da narediš en izpit, pa ti da pol zagon. Jaz sem diplomirala, ko je bil prvi sin star 10 mesecev in je blo pravo olajšanje. Pred prvo sem pa delala dve službi, letala okrog in si sploh nisem vzela časa za diplomo, čeprav sem prej skoz redno izpite delala Ti povem, se res splača, ker se ti odvali skala od srce Držim pesti zate! Fragola mene tud kr fajn križ boli, pa vem, da bomo imeli punčko. Prej imamo pa dva fanta, pa me ni nič križ bolel. Morda sem pa izjema, ki potrjuje pravilo Pa lep voziček sta izbrala, res. Mi je ful všeč oranžna barva. Bamoocham za uspešen pregled in - no, če bo res, če nas ne bo še kaj presenetila s pimpekom . Paket - mi bomo definitivno vzeli denar. Imamo vsega dovolj (še preveč) od prvih dveh LEP DAN VSEM!