lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 lino- men so že povedali v službi, da mi ne bodo podaljšali in da me bodo dali na Zavod za zaposlovanje. Delovna doba ti bo pa sigurno tekla, tak da ne rabiš skrbet. Men tud ne bo nič kaj hudo za to službo, so pa mi rekli, da ko se mi porodniška izteče, da me bodo nazaj vzeli. Ma naj se... pardon, sam tak js mislim, ker so hinavski. Mogoče pa si najdem kako veliko boljšo službo med porodniško. Jutro. Najprej hvala lepa za kavico. Mmmmmmmmm je bila okusna. Hvala vam za odgovore, sem pomirjena... Tinca 84, tudi pri meni je identična situacija....sicer moram reči, da me je delodajalec vzel pod svoje okrilje, ko sem decembra izgubila službo in mi je on ponudil službo, ampak mislim, da je sedaj malo jezen name, ker smo v pogodbi zapisali, da delam kao pisarniška opravila...no potem pa sem morala kar nekajkrat službeno z avtom na 15 urne relacije in sem se zelo slabo počutila in ga prosila, da opravi v prihodnje to sam (itak sem bila zraven samo kot privesek) in potem mi je predlagal pred celotno ostalo družbo zaposlenih, da naj belim ..."no dokler bom lahko, če pa bi se počutila slabo, pa lahko prekinem" in sem res kake 3-4 ure na gradbišču strgala neko steno in potem sem se pa zamislila, da ko mi bo slabo, bo pozno za solze in ker sem se čutila za svojega odgovorna sem prekinila z delom in odšla... Kasneje sem itak dobila od G. bolniško zaradi zelooo nizkega pritiska in sedaj zopet ni o.k., ker ne hodim vsak dan malo v pisarno...ampak naj omenim, da ima nadomestno osebo zame (zelo pridno punco!) in da itak delamo v poslu v katerem ni ravno najboljši letni čas in zato ni dela... Pa tudi prva plača je bila za cca 150 € nižja, kot je bilo obljubljeno...in mi res ne bo težko ostati brez službe...lahko pa se potem oglasim, ko bom konec porodniške, ampak, če mi Bog ali pa v tem času da kaj prispevkov imam namen narediti 7 stopnjo managementa (1 leto) in iskat drugo delo, podobno temu, ki sem ga opravljala pri prejšnjem delodajalcu... Lsica, ti javni zavodi pa drugih besed pa nimam!!!! No seveda pa upam, da se boš lahko kasneje vrnila. Spanje je pri meni še dobro in sicer zahvaljujoč vodni postelji, ki mi trebušček kar not potegne...res je zakon. Kar se kg tiče pa sem jih v prvi dobila 9 in bila kregana, ker sem se vsem zdela taka "piška", sedaj pa sem jih v v 24t5d pridobila tudi cca. 8-9 in se včasih res sekiram , ampak potem se pa spomnim kako slabotna sem bila po prvem porodu in se ne sekiram več toliko...vem pa, da so eni G. res hudo nesramni... joj sem se razpisala, že grem dol in se opravičujem... Lep dan.
|