|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
16.10.2008 13:56:14   
Urša08
Ojla punce!

Ena zgublena duša se javlja.user posted image user posted image user posted image Sej brat vas skušam redno, sam potem zmer kej vmes pride pa ne napišem. Se bom popravla. Kako ste?

Moj trebušček lepo raste, otroček veselo brca. Sem pa tok lena pr mazanju trebuščka, se spomnim v prvi nosečnosti kako sem ga skoz mazala, sedaj pa kr pozabimuser posted image

Katjuša
glede pozabljivosti pr porodu se pa čist s tabo strinjam. Jaz se večino stvari sploh ne spomnim. Tako, da sem tud mojga kasneje spraševala kako pa kaj, pa če sm bla glasna, ...user posted image

Petrap sploh ne bom nč komentirala samo user posted image user posted image user posted image

Diamantina lepo speci štrudl, pa še nam ga mal pošlji.

Ajvy Tud zate user posted image user posted image user posted image user posted image

sigurno sem kakšno pozabla

se opravičujem

eto user posted image za vse trebuškarce

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.10.2008 13:58:35   
Vesnozaver
Punce jaz sem se pa sedaj tako razburila,da se samo prepričujem, da se moram pomirit zaradi user posted image

Sedaj je v SLUZBO prisla bivsa najemodajalka, ki naju terja za poračun elektrike. Ni prostora, da povem vse, kar je bilo, ampak tam sva bila do septembra, lani decembra sva se vselila in kupila 100 l olja, ki je šel v skupno cisterno (ki ogreva njeno hišo in se manjšo hiško zraven, kjer sva bila, 60 m2) in v sredini februarja pride povedati, da je olja zmanjkalo, midva pa sva dol padla.....kako bi lahko v dveh mesecih in pol pokurila 1000 l olja????? S tem da ko sva bila v sluzbi se ni kurilo. In je hotela, da kupiva se olja in sva rekla, da ne, da naj ona kupi in naju greje-kupila je olje, nama pa potem zaprla dovod, tako da sva se morala greti z elektriko. In naj jaz se to placam?!!! Plus tega je grozna vlaga o kateri nama ni nic povedala vun tolkla, prej je seveda vse prepleskala, da se ni videlo....Adijo pamet.
V glavnem cisto sem razburjena in jezna in ne vem kaj se vse, da so ljudje lahko taki izkoriscevalci. In zdaj grozi, da naju bo tozila. Ne vem....pogodbo sva sicer podpisala, ampak prijavila naju ni, pa tudi položnice so na njeno ime.

Se opravicujem, ker sem vas s tem obremenila, ampak sem res ful besna....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
16.10.2008 14:04:37   
Čebel@
petrap........res mi je žal zate da te obremenjujejo s tem........ne sikeri se zarad kolegice se mi pa smilijo tisti ki hočejo otroka pa ga ne morejo imeti ,tkole eni se pa **** in grejo potem splav delat.......jaz osebno si ne predstavljam da bi ga nardila ker mi je na NS user posted image  pomahal(beri migal s prstki).....se pa strinjam da ste vse po vrsti super in da vas imam rada.....user posted image  za vse trebuškarce
katjuša....full mi je všeč mini sedežna.....bi jo kuplauser posted image user posted image user posted image
claud....če bi moj to reku bi nardila isto kot sunny(vozel) in še s šlivo na uču bi hodu okroguser posted image user posted image user posted image  mislem sej nismo v pantiveku da je ženska za vse sama....a ko sta ga pa delala se pa ni pritoževaluser posted image user posted image user posted image
diamantina....dej mi pošli malo štrudla.......plosim,plosimuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
16.10.2008 14:09:05   
Čebel@
vesnozaver.......a še kar tam živitauser posted image user posted image  če mene prašaš baba nima 100 pikuser posted image  glede problema ti ne znam svetovati-bi mogoče bilo dobro kakega pravnika vprašat ,ti pa želim da se dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
16.10.2008 14:10:29   
petrap
vesnozaver - žal nimam pojma o pravnih zadevah...upam, da se bo vse dobro razpletlo....je pa res, da so ljudje okrog nas čedalje bolj pokvarjeni..tko da lahko od njih pričakuješ samo najslabše...user posted image ...žal

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
16.10.2008 14:12:38   
Vesnozaver
majchy23 ne ziviva vec tam, sva sla hvala bogu na svoje lahko. Sem mamo klicala, ki je pravnica, pa pravi, da nama nic ne more, da pa sicer lahko gre v tožbo. Se pa se kar nisem pomirila.....zgleda da user posted image  res to cuti, ker brca ko nor, boscek res se moram umirit. Pa sem ji rekla, da jo bo moz poklical in da se bosta onadva to zmenila, pa ni hotela. Seveda, ker mozek bi ji povedal par krepkih....svinjarija

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
16.10.2008 14:17:48   
Čebel@
res najboljš da jo mož pokliče ali pa tvoja mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image  valda user posted image  čuti.....ne sikeraj se,če mami pravi da vama nič ne more ji kar verjamitauser posted image user posted image user posted image  no sem se že ustrašla da še kar tam živitauser posted image sem si odahnilauser posted image user posted image
je pa prav da nam poveš.....sam težko take probleme nosiš in je dobro da te drugi lahko pomirijo.....zato smo tukejuser posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
16.10.2008 14:52:19   
Anonimen
petrap žal mi je za tvojo prijateljico. ne razumem pa vse ostale, ki ste jo tako napadle. ok tud jaz se ne strinjam s tem, sam se mi pa zdi ne fer komentirat to, glede na to, da te osebe ne poznam. le ona sama ve, zakaj se je tako odločila. no, tudi če ne ve, je to čist njena odločitev.
zakaj dela splav šele pri 13 t - ve samo ona, mogoče je prepozno ugotovila, da je noseča ali pač rabila samo več časa za razmislek.
in jaz bi jo na petrap mestu samo poskušala razumeti , ne pa obsojati, verjetno se bo že sama dovolj obsojala in po moje trenutno rabi samo oporo.
če bi se kaj takega moji prijateljici zgodilo, bi ji stala ob strani. pa vem (iz lastnih izkušenj), kako težko se nekatere trudimo zanosit in donosit bebico (za sabo imam že 2ss, zdej sem v 24 t z grožno prezgodnjega poroda). ampak ljudje smo različni, z različnimi cilji v življenju. in nekaterim so pomembnejše druge stvari, ne pa imeti družino in otroke. in tudi takšne je treba spoštovati.res je mogoče za nekatere od vas najpomembnejše to, da imate otroke in vas samo to osrečuje, s(m)o pa nekateri, ki lahko srečo najdemo še kje drugje in tudi tako čist lepo funkcioniramo. ampak, s tem smo že pri tem zaplankanem slovenskem kalupu: če nimaš družine in otrok, si pa že kar mal čuden.
pa brez zamere.
lp

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
16.10.2008 14:57:55   
Čebel@
zakaj si anononimnauser posted image user posted image user posted image user posted image  to je javni forum in vsak ima pravico povedat svoje mnenje!!!!!
glede pomembnejših stvari:ne rečem da nekdo dela kariero ali nima redne službe,stanovanja......ampak da raje žura-tam se pa meni zatakne v grlu!!!!
stvar je v tem da veliko(preveč)ljudi ne more zanosit,enim je pa pač vseeno.......konec koncev obstaja kontracepcija za nezaželjeno nosečnost!!
si me razuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
16.10.2008 14:59:38   
sunny24
Anonimna, sej ni fora v tem, da nam je pomembna samo družina in otroci, ampak ženska ima določena leta, je odgovorna oseba in kot taka bi morala poskrbeti za zaščito, če si otrok ne želi. Živimo v letu 2008, ko imamo na razpolago tolko kontracepcije, da lahko samo zbiraš.
In tiste, ki si otrok in družine ne želijo, zame niso nič čudne, vsak se odloča po svoje. Meni je osebno tudi poroka samo strošek, rinka in papir, nekomu pa pomeni full...Še dobro, da vsi ne razmišljamo enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.10.2008 15:01:17   
petrap
anonimen - jaz moje prijateljice ne obsojam, ji popolnoma stojim ob strani, sam to pa še nujno ne pomeni,da se strinjam z njo...sploh ker vem kako neodgovorna je sama do sebe...to me najbolj jezi...k vem, da je ne bo nč spremenilo...pa pustimo zdaj te teme...jaz ji želim samo najbolše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.10.2008 15:03:15   
Anonimen
sej mogoče pa je bila zaščitena, pa je zaščita odpovedala?

se strinjam, da ima veliko žensk probleme z zanositvijo, vendar take "neodgovorne" ženske niso krive za to - žal.

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.10.2008 15:06:28   
Čebel@
 lej anonimna......pustimo to temo ker to je težka debata!!!je pa tko.....če nas bereš,nas beri podrobno ne pa da napišeš da napadamo petrop.....če nisi prebrala ji stojimo ob strani in jo imamo rade!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.10.2008 15:13:26   
petrap
jaz dobro vem, da me nobena ne napada, zakaj pa bi v končni fazi me, saj nism jaz kriva za to kar se ji dogaja...strinjam se, da "neodgovorne" ženske niso krive za neplodnost drugih...popolnoma res...

...moja prijateljica je na žalost neodgovrna..in vem, da ni bila kriva zaščita, ki bi odpovedala...ker zaščita, ki je ni, ne more odpovedati...tako pač je v tem primeru...se pa zagotovo najde kje kakšno dekle, ki se ji to dejansko zgodi...pa še tole preden dokončno zaklučim s tole temo...že od moje NS naprej mi govori, da nima mens...pa pač ni preverila kaj je zdaj to, ker se ji enostavno ni zdelo vrjetno, da bi bila ona noseča...še en dokaz neodgovornosti...

...no mal sem jo zdaj skritizirala to mojo prijateljico...ampak klub vsemu jo mam rada in ji bom stala ob strani....zdaj pa dovolj...imamo lepše teme o katerih lahko razpravljamo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.10.2008 15:16:06   
Anonimen
vem, da niste napadle petrep, ampak njeno prijateljico, oz. vse njej podobne.
jaz sem samo hotela povedat, da ne moraš kar obsojat nekoga, če ga ne poznaš in nisi v njegovi koži. miljon je razlogov, zakaj se tako obnašajo, vendar le sami vedo zakaj je tako.
ne se bat, tole je moj zadnji komentar na to temo.
pa uzivajte še naprej.lp

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.10.2008 15:16:25   
Čebel@
petrap......ti si ena taka prijazna in dobrosrčna duša.......evo še enga user posted image  zate

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.10.2008 15:30:36   
claud
joj tale anonimna je tud mene čist razuser posted image ....
mi se med sabo normalno pogovarjamo in med nami ni nobenih zamer ( se mi zdi),saj smo le na javnem forumu, in teli anonimneži pol sam iščejo teme da lahko pol obračajo in napihujejo vse skup!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.10.2008 15:33:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

joj tale anonimna je tud mene čist razuser posted image ....
mi se med sabo normalno pogovarjamo in med nami ni nobenih zamer ( se mi zdi),saj smo le na javnem forumu, in teli anonimneži pol sam iščejo teme da lahko pol obračajo in napihujejo vse skup!!!

se čist strinjam!!!!!!!!!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.10.2008 15:35:13   
petrap
hvala majchy user posted image in vse ostale seveda...no pa se je končal moj delovni dan...jupi...lepo čvekajte...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.10.2008 15:36:27   
sunny24
Ah, jst sem šla kar mal dol se pohladit...Vse kar smo napisale, je obrnla...Ma, pustmo stat, k bo boljše!

Punce, kaj kej počnete? Jst sem zdej mal kuhno pospravla, pomivalc zalaufala, zdej pa mal TV in rr. Bi mogla še pralni stroj zalaufat, ma ag bom pole. Zdej se mi ne da. Kaka lenoba sem...user posted image  Pol gremo pa z mojim v Qlandijo mal špeže nardit, pa še mal po trgovinah pošnofat...smo prej ugotovila, da nimamo skor nič za papcat...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.10.2008 15:37:28   
piskot
moja malenkost se javlja iz sluzbe. imam naslednje 3 tedne do 17h user posted image .

sem prisla pogledat kaksno imamo kaj razmerje user posted image in user posted image , pa vidim samo veliko daril.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.10.2008 15:42:59   
claud
Jaz sem pa že  tko lačna!

A ste že mele kosilo?

Jaz čakam mojga da ga prinese, pol me pa čist nakur k reče da se more še nekje ustavt!user posted image
No sj dalj časa k me bo pustu čakat, manj biskvita bo za njega ostaluser posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.10.2008 15:52:08   
Čebel@
petrap se tipakmo jutri......varno pot domov in spočij seuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.10.2008 15:53:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jaz sem pa že  tko lačna!

A ste že mele kosilo?

Jaz čakam mojga da ga prinese, pol me pa čist nakur k reče da se more še nekje ustavt!user posted image
No sj dalj časa k me bo pustu čakat, manj biskvita bo za njega ostaluser posted image .

jest sem jedla gobice z jajčki......bi lahko to skos jedlauser posted image user posted image  glede biskvita bo pa on na slabšemuser posted image user posted image user posted image

jaz tv gledam ker danes ne grem v šolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.10.2008 16:01:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

petrap žal mi je za tvojo prijateljico. ne razumem pa vse ostale, ki ste jo tako napadle. ok tud jaz se ne strinjam s tem, sam se mi pa zdi ne fer komentirat to, glede na to, da te osebe ne poznam. le ona sama ve, zakaj se je tako odločila. no, tudi če ne ve, je to čist njena odločitev.
zakaj dela splav šele pri 13 t - ve samo ona, mogoče je prepozno ugotovila, da je noseča ali pač rabila samo več časa za razmislek.
in jaz bi jo na petrap mestu samo poskušala razumeti , ne pa obsojati, verjetno se bo že sama dovolj obsojala in po moje trenutno rabi samo oporo.
če bi se kaj takega moji prijateljici zgodilo, bi ji stala ob strani. pa vem (iz lastnih izkušenj), kako težko se nekatere trudimo zanosit in donosit bebico (za sabo imam že 2ss, zdej sem v 24 t z grožno prezgodnjega poroda). ampak ljudje smo različni, z različnimi cilji v življenju. in nekaterim so pomembnejše druge stvari, ne pa imeti družino in otroke. in tudi takšne je treba spoštovati.res je mogoče za nekatere od vas najpomembnejše to, da imate otroke in vas samo to osrečuje, s(m)o pa nekateri, ki lahko srečo najdemo še kje drugje in tudi tako čist lepo funkcioniramo. ampak, s tem smo že pri tem zaplankanem slovenskem kalupu: če nimaš družine in otrok, si pa že kar mal čuden.
pa brez zamere.
lp

zakaj si pa anonimna če tok vse vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... in s kako pravico zdej neki nas obsojaš pač smo sam kritične do tega ker vsak dan trepetamo za svoje sončke..... in če nekdo lahko sexa se lahko tud zaščiti če ne misli met otrok....
škoda da nimam časa ker sem sredi kuhanja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.