|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
13.10.2008 13:18:01   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no kje ste zdej čvekeuser posted image user posted image user posted image

nam čvekanje enagrijo pobira in gremo mal spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam greš????
Spat???

Pa ne noooo....
Halo? Tolk je lepo vreme zunaj, ti pa spat...

Pejt mal na sonček!!! Spala boš ponoč!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
13.10.2008 13:19:31   
Balonchy
akvalina - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!! Sem prav vesela... Vse gre kot po maslu... user posted image

Kdaj imaš pa naslednji pregled???

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
13.10.2008 13:20:22   
Čebel@
brkn.......meni se tud ne da po trgovinah letat..........sem pa itak tok cunjic dobila da mi jih ne bo treba nič več nič kupovati samo še previjalno mizo.......grem pa konec tedna na lov za banjo(ne za user posted image )in kar vem da bo mučnouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
13.10.2008 13:20:49   
cati
Dober danuser posted image

Samo na hitro me en dan pa pol ni potem pa branjauser posted image user posted image

loveforever  iskrene čestitke sem ful vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Pa vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
13.10.2008 13:22:06   
brkn83
akvalina- čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image . Važno, da je vse ok z user posted image .

Tvoji mami pa se zahvali za kavico, bo prav prišla po kosilu, nekje ob 4.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
13.10.2008 13:22:34   
Čebel@
akvalina čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
13.10.2008 13:25:34   
brkn83
majchy - to je ful fajn če dobiš kaj stvari, ti potem sploh se ni treba obremenjevat kaj kupiti. No midva pa nič nimava in morva res čist vse kupiti. Bova pa počasi začela, da bova potem na koncu res že vse imela in še samo sobo pripraviva. Ampak to pa bova delala šele januarja.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
13.10.2008 13:29:05   
Čebel@
ja cunjic sem dobila eno veliko škatlo in neki jih še dobim in to sem dobila same bodile in pajacke tko da smo do 6meseca priskrbljeni,zibko bova imela mojo,postljco sva tud dobila,previjalno bova pa okoli novega leta kupila......ko se bova pa preslila v novo hišo bova pa itak kar komplet sobico kupila!!!
a boste ve mele zibke al v šusu postelco......nekje sem brala da je dobro da je najprej v zibelki in ker jo glih imam jo bom izkoristila???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
13.10.2008 13:34:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Živjouser posted image !

Mi smo morfo opravil ok, sicer mam malo manj plodovnice drgač pa je vse ok. Žal nam ni hotel/a pokazat kaj ima med nogamiuser posted image user posted image user posted image . Bo pa povedal pušenjak v nedeljouser posted image .

user posted image

lepo se imejte se tipkamo zvečer, pa še eno kavico vam pošilja moja MAMiuser posted image

ČESTITKE... :)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.10.2008 13:36:09   
brkn83
ja ker midva nimava zibke, bova kupila samo posteljico, ker se mi ne zdi zibka tolk pomembna, da bi jo kupila. Če pa imaš zibko, je pa itak praktično, da jo uporabiš. Če bi jo js imela, oz. bi jo dobila bi jo zagotovo uporabila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
13.10.2008 13:38:44   
boma2
vsem nosečkam en lep sončen pozdrav.......................user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje, ali potem če ne vidiš na morfologiji kakpen spol je pol sploh ne veš do konca?? Al kaj to je pa mal hudo?? user posted image user posted image user posted image

No v glavnem vsem hvala lepa za odgovore.. in lep dan še naprej... :)

Katjuša .. majchy23... :) user posted image user posted image  hvala za odgovore

majchy23.. držim pesti zate za jutri......
balonchy.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, ker tako elpo skrbiš za naše preglede in vse ostalo... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 13.10.2008 13:39:32 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
13.10.2008 13:39:34   
Čebel@
ja sej sva midva tud najprej misnila dat user posted image  v postljico potem mi je pa mami dala mojo zibko in jo bom pač ponucala za tistih par mesecev

gre pa to tok enga denarja če nič ne dobiš da je kar jojuser posted image

bomo  že.....vse za naše sončkeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
13.10.2008 13:41:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

majchy23.. držim pesti zate za jutri......
no glej da resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
13.10.2008 13:50:10   
diamantina
Dan!

Vidim, da ste že večina uredile oz. nakupile stavri za črmrljčka vašega. Jaz razen nekaj malega cunjic nimam ničesar, ker se moj ne odloči, da bi šel z menoj, tudi da bi mi pomagal pri urejanju stanovanja - sama pa ne smem, zaradi zelo kratkega MV in imam omejeno fizično delo. Upam, da se bo v kratem pa le spravil zraven.

Drugače pa mislim, da me nekaj lovi - gripa, prehlad ... vsa sem cunjasta, brez apetita, malo mi je slabo, prebavo imam v šmornu (zaprtost pol pa driska, pa zopet zaprtost in driska), kar trese me, zaspana sem ... in to samo danes, včeraj in celo danes zjutraj je bilo še vse ok. Res pa je, da ne počivam dovolj in spim tudi bolj švoh. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
13.10.2008 13:55:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Dan!

Vidim, da ste že večina uredile oz. nakupile stavri za črmrljčka vašega. Jaz razen nekaj malega cunjic nimam ničesar, ker se moj ne odloči, da bi šel z menoj, tudi da bi mi pomagal pri urejanju stanovanja - sama pa ne smem, zaradi zelo kratkega MV in imam omejeno fizično delo. Upam, da se bo v kratem pa le spravil zraven.

Drugače pa mislim, da me nekaj lovi - gripa, prehlad ... vsa sem cunjasta, brez apetita, malo mi je slabo, prebavo imam v šmornu (zaprtost pol pa driska, pa zopet zaprtost in driska), kar trese me, zaspana sem ... in to samo danes, včeraj in celo danes zjutraj je bilo še vse ok. Res pa je, da ne počivam dovolj in spim tudi bolj švoh. user posted image
merki naseuser posted image user posted image  za nakupe maš pa še cajt in tacajt se bo tud tvoj začel bolj zanimat za te stvari-bo vidla

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
13.10.2008 13:55:23   
Ajvy
Sej jst grem spat, pa ve v akcijo...še malo pa bom mislial, da namerno user posted image

Piškot...super lepo za morfo in user posted image user posted image user posted image user posted image  ne morem pa razumeti, kako bedno G imaš ,da ti je tak na hitro storila morfologijo....še dobr, da si bla tolk pametna, pa si šla na samoplačniško...

Balonchy...kako lepo da si se javlja....se mi zdi, da nisi več tolk pridna čveka kot včasihuser posted image user posted image

Shuka..ma ja , res sem vesela, da tako rada gre..mi pol ni tako težko ko je tam....rada se igra..pa itak imajo skoz fino muziko in druge igrače.user posted image user posted image
Jst si trebuh mažem z Aventovim oljčkom....

Majchy...samo da si bolje..kaj pa G pravi na to otrdevanje???
Dej malo več počivčkej!!!
Jst mam pa danes zobarjauser posted image

Boma...kako zadnji UZ....jst vem, da me še čakajo, sploh zadnji mesec, ko gleda če ima dovolj plodovnice....
Ti kar zahtevaj podatke do katerih si upravičena....bom držala pesti...

Akvalina...čestitke ta uspešen pregled user posted image user posted image user posted image

Diamantina....user posted image user posted image user posted image user posted image  da te kmalu obišče boljše počutje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
13.10.2008 14:00:18   
Čebel@
ajvy...........jutri ko imam morfo bom g povedala za otrdevanje
sej kar velik počivam.......potem me pa šola zjeuser posted image
glede zobarja ti nisem pa čist nič fouš.........če sem jaz preživela boš tudi tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
13.10.2008 14:06:34   
Ajvy

glede zobarja ti nisem pa čist nič fouš.........če sem jaz preživela boš tudi tiuser posted image user posted image

nisem rekla, da ne bom preživela, temveč sem se sao hotela pohvalit, kako bom imela danes dobro prebavouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
13.10.2008 14:08:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nisem rekla, da ne bom preživela, temveč sem se sao hotela pohvalit, kako bom imela danes dobro prebavouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej če te ni srah zobarja pol je kuluser posted image user posted image  po pa uživej na stoluuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
13.10.2008 14:11:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy...kako lepo da si se javlja....se mi zdi, da nisi več tolk pridna čveka kot včasihuser posted image user posted image

Joooooj Ajvy...
Ma res mi nekaj zmanjkuje cajta za čvekanje...
Dop. v službi večinoma uvajam novo delavko, ki me bo nadomeščala tačas, ko bom na porodniški. Pop. pa kr velik stvari na kupu... Med vikendom sta pa edina dneva, ko je moj možek doma. Takrat pa je še manj časa za comp - ga moram izkoristit za stvari, ki jih sama ne morem nardit med tednom + še mal ga moram pocrtat! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
13.10.2008 15:22:40   
brkn83
zdej pa imam kuhano kosilo, moj pa bo tudi počasi doma, tako da grem zdej kosilat, potem pa ven na sončka, da bomo ponoči lažje spali.
No mogoče se še zvečer kaj beremo, če se mi bo dalo za računalnik in če ne bom preveč utrujena, ker potem bom kr v posteljo padla.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
13.10.2008 15:30:47   
Balonchy
brkn83 - kaj si skuhala dobrega???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
13.10.2008 16:05:51   
sunny24
Ojla punce!
Jst sem se napančkal, sanjala pa sem, da mi je G na UZ pokazala, da je naš user posted image  fantek, pa tudi slikico od luleka sem dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala za čestitke za pregled. Jst pa enako čestitam vsem ostalim, ki so danes mele morfologijo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 bova tudi mogla večino vse sama kupit, čeprav nam bojo starši pomagali in kupili nekaj opreme. Tko da za sobico ne bova odštela nič (kupijo moji), neki pa bova dobila za voziček od njegovih. Oblekce bomo mogli pa kar sami nabavit. To mi je tko fajn...user posted image   Drugače pa ja, otroci o dragi že ko so v bušiju...Ampak kar naj bojo, sam da jih mamo in da so zdravi!

Zdej pa bi neki delala oz nekam bi šla pa nevem kaj bi sama s sabo...user posted image

Aja, vam povem eno krizo...ta mesec sem se zredila za 3 kile (čeprov jem normalno) in sem dobila prepoved jest slano, ker veže vodo...Torej sem pridobila kako kilo samo vode...Mam že problem kaj naj jem, ker sirov (ki jih mam full rada) ne smem več dosti papcat...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
13.10.2008 16:14:42   
reckova
Hej! Tiste, ki greste v nedeljo na tisti "eksperimentalni" pregled v Lj k Pušenjaku.....a je ljubljanska porodnišnica na Šlamerjevi ulici in je malo oddaljeno od UKC? Sem iz Mb-ja pa nimam pojma o Lj in o tem kje je kaj. Tak, da lepo prosim za vse nasvete.....aja pa še to: zraven imamo lahko cd-r, a ne? Lep pozdrav

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
13.10.2008 16:19:05   
sunny24
Poskusne zajčice za Puškota...user posted image user posted image user posted image

To je v porodnišnici, ki je mal naprej od kliničnega in na isti strani ceste. Lahko maš CD za vsak slučaj, ampak ga je on obljubu, da nam ga posname. Pa naši dragi fanti in možeki lahko tudi grejo zravn...

Kaj sm ti kej pomagala?

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?