|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
12.10.2008 0:15:53   
tanci29
ne pol si pa itak nimaš cajta stvari zapomntuser posted image ...pol čez velik časa pa pride una od Emša...sej smo mladi

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.10.2008 0:21:37   
tanci29
hehe moj se je zbudu in hoče kocke igrat....gremo novim zmagam naproti...papa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.10.2008 0:35:20   
sunny24
No, pa dej zmagat! Navijam zate...user posted image user posted image user posted image

Grem zdej jst počasi pančat! Se tipkamo jutri! NOČKO IN LEPE SANJE!

Aja, sem mojemu pokazala sobico in mu je full všeč!!!!! Bravo jst!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.10.2008 8:34:36   
tanci29
dobro jutro...

sem zmagala....
sunny-dobro da mu je všeč vsaj ne bo pregovarjanja..to je superuser posted image user posted image ...
no mene je erik že ob sedmih vrgu u luft...zdej se pa tlele mal igrava....sem bolj brez energije kot ne....
danes greva na en rojstni dan...
vsem lep dan danes bo spet toplo...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.10.2008 9:37:18   
Ajvy
Jutro...sem lahko podaljšala dve urci, ker ponoli nisem skoraj nič spala....groza od noči...zdej je šel pa moj ajat....
pridem pol mau poklepetat...zdej se grem igrat z legicamiuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.10.2008 9:41:43   
tanci29
ajvy-jest sem tud švoh spala ampak sem si sama kriva...erik je spal celo nočko...kaj ste pa imeli...a se je tarja ful zbujala...a ste zdej že ok z zdravjem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.10.2008 9:59:32   
Čebel@
jutro!!!
danes skoraj nič nisem spala........me je tok želodec bolel da sem misnila da bom umrlauser posted image .......okoli 7h mi je pa trebu h začel full utrdevat pa user posted image  je začel telovadit in je bilo konec ležanjauser posted image
sem se full veselila ker je moj danes frej da bova cel dan skupej pa še kam bi šla.........pa je klicov en dedec da mu nej gre pomagat nekam v litijo en avto šravfatuser posted image user posted image  do 15h ga sigurno ne bo domov in sem prov slabe volje ker je moj taka duša ki ne zna človeku rečt ne
bom pa likalauser posted image

sta se sunny in tanci pogovarjale......jaz sem tud svojga spoznala v službi(prejšnji)........je bil moj dobavitelj in me je hodu usvajat in sem enkrat zagrabila in sem rekla da greva popoldne na kavo in mu v žep porinila listek s telefonsko..........in mu ni druzga ustal.......no pa smo se kar poročili in zanosiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.10.2008 12:48:01   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   22.10.  PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    ?  KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  13.10.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image    ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)   user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image    17.10. CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ? MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image     ?  MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.  MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   ?  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image     ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image  x)   user posted image     ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.10.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.   LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image   3, št.user posted image   1)    user posted image   13.10. LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 65   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 9
user posted image  = 7
user posted image  = 50

user posted image  

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image user posted image user posted image   user posted image  loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

Vse, ki nimate vpisanih datumov za naslednji pregled jih čimprej sporočite...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.10.2008 12:53:58 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.10.2008 12:49:00   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.10.2008 12:59:20   
loveforever
pozdravljena balonchy! ja res lepo da se nekdo takole lepo spomni in pride na druge forume pogledat!! ja mi je uspelo v prvo, sem vzela resno nasvet svoje g ki je rekla naj takoj po drugem ciklusu začnemo, in ne morem verjeti da se je prijelo v prvo. ja če bi bilo vse ok, bi sedaj z vami klepetala o lepih trebuščkih ki se vm prav gotovo že poznajo a ne??

no čakam prvi pregled, potem pa vam javim , da vidim če bo šlo vse ok. vsekakor sporočim svoje stanje, ki upam da se bo tokrat dobro izteklo!!

lep pozdrav vsem februarčkim.trebuščekom, upam da uživate svojo nosečnost!!!

papa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.10.2008 13:05:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravljena balonchy! ja res lepo da se nekdo takole lepo spomni in pride na druge forume pogledat!! ja mi je uspelo v prvo, sem vzela resno nasvet svoje g ki je rekla naj takoj po drugem ciklusu začnemo, in ne morem verjeti da se je prijelo v prvo. ja če bi bilo vse ok, bi sedaj z vami klepetala o lepih trebuščkih ki se vm prav gotovo že poznajo a ne??

no čakam prvi pregled, potem pa vam javim , da vidim če bo šlo vse ok. vsekakor sporočim svoje stanje, ki upam da se bo tokrat dobro izteklo!!

papa

Na tvojo nosečnost nas je "opomnila"  sunny24!!!

In sem 100% prepričana, da bo zdaj v drugo vse OK... Govorim ti iz lastnih izkušenj. Sama sem imela SS lani decembra, zdaj v drugo pa že božam bušija... Tko bo tut pr teb!!! user posted image user posted image user posted image

Drž se in redno nam javljaj kako je s teboj... user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.10.2008 13:15:06   
sunny24
Lep sončen dan!
Kako smo? Jst sem vsa boga, saj mi moj ni dal miru ponoči, da bi spala...in smo se menla do 4h ponoči. Pol mi je začel pa z zgodbicami o duhcih in take, da sm mela vse kocine pokonci. Ko je pa on nehu, se je pa naš baby zbudil in začel svojo akcijo...user posted image

loveforever, lepo,da si pršla sem pokukat. Kar pridi večkrat nam povedat, kako in kaj. Držim pestke zate, da bo tokrat vse OK!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci, sem fajn to zrhtala ne, da je mojmu sobica všeč...Je reku, to gremo kar naročit. Pomojem če bi bil mercator včerej odprt ob polnoči (ko je moj pršu domov z dela), bi šla direkt tja...user posted image user posted image user posted image   Bravo za zmago!!! user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa ste vse danes? No, ajvy se igra z lego kockami, majchy lika (btw, a prideš še meni kej speglat?user posted image )...Ma, jst bom pa ekstra neproduktivna danes in bom TV gledala in šla na eno pijačko v center! user posted image  Moj je itak šel zdej delat in pride šele zvečer...

Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.10.2008 13:45:59   
Shuka
Petrap, sunny in akvalina - vse dobro jutri na pregledihuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.10.2008 13:48:05   
Shuka
loveforever - čestitke in vse dobro tokrat v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.10.2008 13:55:20   
birdy
Hoj, kaj kej počnete na ta lep dan?
Jst sem že cunje pobrala, obesila, stroj novih cunj zalaufala. Zdej sem pa mal likala k že dva tedna nisem in seveda nisem prišla do koncauser posted image user posted image   Neli je mal tečkasta, no kr fejst je sitna, ni dost spala. Zdej grem pa špagete kuhat k pride zdele moj iz službe pa bomo jedl. Pol pa upam da gremo na kak sprehod, včer smo šli s kolesom, dons gremo palohk z rolerjiuser posted image  Mah ne mormo k gremo z rolerji lohk sam ob cesti, drgač pa če tle češ km it je bolj makadam. bomo že neki najdl.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.10.2008 14:01:35   
Shuka
birdy - si pa pridna in lepo je ko si takole dan zapolnite.
Jaz čakam na obiske, ko gremo potem na kosilo, še prej bom šla pa na en sprehod v tem prelepem dnevu.

Vsekakor se ga splača izkoristiti.user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.10.2008 16:42:45   
Katjusa
punce nič vas še nisme brala za nazaj pravkar kosilo kuham smo bli do 15h brez elektrikeuser posted image user posted image user posted image pa od pol 8 zjutrajuser posted image user posted image user posted image .....
včeraj smo se mel sper in sma prišla ob pol enih domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
vas kasneje kej preberem pa se tipkamo....

lepo sončno popoldne še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.10.2008 18:40:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

papa

tole je pa prav fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo tokrat vse vredu in da bo nošečnost potekala mirno in brez zapletovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in pazi nese

Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.10.2008 19:08:48   
birdy
Loveforever, tudi jst ti želim vso srečo v tej nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.10.2008 19:11:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

birdy - si pa pridna in lepo je ko si takole dan zapolnite.
Jaz čakam na obiske, ko gremo potem na kosilo, še prej bom šla pa na en sprehod v tem prelepem dnevu.

Vsekakor se ga splača izkoristiti.user posted image

Jah, nč si ga nismo zapolnil. A veš da sem šla spat in sem spala do pol šestih? Ajej, tale vikend sem neki tookkkk utrujena. Upam da bo zdej k sem se mal naspala kej bolj. Jutr pa si res želim it na sprehod, jst sem prov revca če ne grem nč hodtuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.10.2008 19:43:19   
akvalina
Petrap, sunny in akvalina - vse dobro jutri na pregledih

Hvala Shuka!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.10.2008 19:48:35   
akvalina
user posted image

No naš žan je že mal utrujenuser posted image jaz pa tud zato se poslavljam za danes se

slišmo jutri ko pridem z morfologije.user posted image user posted image user posted image

Lepo spančkite brez trdih trebuščkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.10.2008 19:56:39   
Ajvy
Večer....

Tanci....full dobro ko sta mobilna,..midve nisva , ker gre možek z avtom v službo....pa imamo samo enega....tako da sva bili več ali manj omejeni na BS-3 in pot spomina....
Risanke imam pa tudi jaz zelo rada, sploh tiste stare klasične celovečerne....kjer so razne princeske in to....user posted image
Čestitke za zmago..a kej vodita evidenco....jst mojga vodim po zmagah, on pa mene po točkahuser posted image

Noč je bila pestre predvsem zaradi mojih sanj, ker so vedno bolj bizarne pol se pa zbujam..no, potem pa je princeska imela še žurko ob pol treh...pa sem bila zbujena...je plesala, govorila, pela....pa bi pila, pa dudo..pa tak...je bilo pestro...
Zdravje,...trkam na les..jutri gremo v vrtecuser posted image

Sunny...zares so lepe oblekice...so mi najbolj všeč body-ji na preklop, ker so zelo praktični...se mi zdi da ma C&A zares lepe te body-je....super si kupila...si že kar predstavljam user posted image  kako bo cortkan notri....
Ime imaš pa zares lepo, zanimivo da je bila tvoja mami tak pogumna, da ti je dala tako novodobno ime....user posted image user posted image
Črni body-ji so pa za rokerje user posted image user posted image user posted image
Super za sobico, da se strinjata glede všečnosti....

Birdy..pri nas je vedno tako,,,,jst jo oblečem preveč, moj pa skoraj da premalo...skupaj sva super tandemuser posted image
A veš, da mene tudi firbec matra kako bodo naši otročki, tile še ta majhni (Erik , Neli...) to sprejeli....bo še zanimivo....

Majchy...bogica za trebušček..si že kaj bolje....user posted image
To pa je zgodba o spoznavanju...mah, sej jst pravim, brez nas bab ni nič...user posted image user posted image

Loveforever....iskrene čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy....zakaj nas več ne maraš??user posted image user posted image user posted image

Punce...vse lepo na pregledih jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.10.2008 19:57:40   
Ajvy
MI smo se pa danes kar najavli k TArjinim bratrančkom na obisek....joj, kako je bilo fino...zdej bosta že kmalu eno leto stara....ja, moj brat ima dvojčka...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.10.2008 20:33:57   
sunny24
Dober večer!

Jst sem pa prej hotla it ven pol pa sm začela gledat Jesensko piripoved in sem obsedela na kavču...Ku sm smotana, ne da bi osnčka izkoristla...user posted image

Ajvy, ja, moja mama je mela same taka ekstra imena zame zbrana...user posted image  Sice rso se pa vsi v familji strinjali, da ne bom mela imena, k ga ma vsaka ta druga. Več problemov so si delali drugi, ko si ga niso mogli zapomnit...user posted image  Pa najbolj fajn je blo, ko so v šoli začeli s tisimi forami, k so iskali "rime" na ime, pa pr meni niso nič mogli najdit. Ku je blo to fajn! user posted image user posted image user posted image
Ja, črni bodiji so pa za rokerje user posted image

Joj, jutri pa morfologija...Me že zdej zvija! Upam, da bo vse v redu. Pa še naša žabica je danes neki mirna...Ji bom šla zdej malo prisluškovat, da vidim, kaj počne! Punce, jutri ob 8:45 držite pestke, pol pa vam bom takoj poročala!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?